Jutroo curee :)
Kejsy, nije problem, ja cu biti tu svakako cesto, nekako sam navikla s vama stvarno, s ostalima se nisam uklopila bas najbolje i malo ih poznajem sa foruma tako da uvijek cu doletjeti ovdje da vidim imam li nekakvih finih stvari za procitati Zao mi je zobg M, ajde sada je bitno da ozdravite, da izadjete malo van da se opustite i idete iznova. Obzirom da si imala biokemijsku i to bez bilo kakvih pomagala, svakako je najbolje da i sada pokusate tako vasom strascu bez kojekakvih terapija. Nadam se da ce vam sledeci ciklus biti bas bas dobitni
.
Kamilica, hvala ti. I mene nekako podize to kad vidim kako vrijeme prolazi, kad pratim te tjedne i dane, i zelim da uskoro tako i ti. Kako tek onda sve leti, iz tjedna u tjedan Cure su dale dobre ideje za libido, nadam se da ce ti poci za rukom i da cete se vise zbliziti, uz malo vina, vecerice, da ce proraditi i strasti. Nazalost, zivimo u brzom vremenu pa nije ni cudno da se udaljimo od partnera, jedno vrijeme dok je muz radio punom parom, i dolazio je doma ali umoran, znli smo po mjesec dana ne poljubiti se, kamoli nesto vise. I zaista kad je covjek opusteniji u glavi ima vise mjesta za razmisljanje o sexu i tim igricama, znam i po sebi
Cak i masta proradi
.
Blair, brz oporavak, bombardovanje vitaminima i proci ce to brzo kao kod Lavice, ako Bog da. Nestabilno jr vrijeme tako da nije ni cudno, a obzirom da vlada korona, cim se zakasljem, odmah su svi pogledi upuceni ka meni, s pitanjem da nije korona. Smorilo je vise, koliko god nekad nisam vjerovala, plasim se, pogotovo jer nisam primila ni vakcinu. Ali, biti cemo mi dobro. Cuvaj se
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Lion32 aj bas me zanima sta ce ti reci u srijedu!
Siri tvoja seka je onda u nasoj ekipi Progesteronke😄 Znaci i ona ga je uzimala tek nakon O🤔 Zivcira me sto ne kuzim zasto nam ga ne daju i prije ovul. da dodje na dobru razinu da ostanemo trudne. Nista, Google majka!
Blair ozdravi brzo!!
Lavica i tebe nek bolestina sto prije pozdravi!
Sto se tice presinga, opustanja i onda opet presinga kad se ne mozemo opustit da smo krive jer je to razlog sto do T ne dolazi (pricam iz svog iskustva, mozda sam jedina🤷🏻♀️) imam protudokaz 😄 da se i kad SE nadas i kad nisi to stavio sastrane moze zatrudnit. Evo ga kraj mene zvrk od 3+ godine.
Definitivno da psiha igra veliku ulogu, ali evo cisto ako netko ima tu vrstu popizditisa kao ja da se opterecuje da mora NEmisliti na T da bi do nje doslo.
Na sve napisane savjete i nacine zbližavanja nadodala bi da ne dopustite da nijedna vecer (pa makar ako on vec spava, cut ce vjerujte) ne prodje sa pusom i "laku noc, volim te". Sitnica, a puno znaci i onda se sve ostalo zakotrlja kao lavina. Ne mislim na seks nego na povezanost. Ili za dobro jutro ili bilo kada, al nek bude glasno i jasno cak i kad bi ga najradije opalile tavom po glavi.😄 Probajte. Ne lupit, jel, nego dat pusu!😁
Pozdrav curke!
Kako ste,ima li snijega kod vas?❄☃️
Ma samo opusteno lijepo,moj muz i ja npr nemamo problema s tim,kod nas je svaki drugi dan nekad i svaki akcija al ne na silu nego se jednistavno dogodi,sl prije toga svakako mazenje bude ili nesto tako
Al eto opet ne ide pa ne ide i gotovo
Do sada bi vec 3 djece imali da je sve u redu🤷♀️
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Ali imam jedan savjet s to je vec tu netko napisao,posvetite se jedno drugom,pricajte,prisjetite se nekog događaja,neceg zsjednickog i krene sve samo od sebe vjerujte mi
Jedna doktorica me je jednom pitala jel sve u redu između tebe i muza,ja kazem da a zasto? Kaze ona ako je sve u redu i ako je on taj vi se samo opustite i doci ce samo uzivajte i sve ce doci
I u pravu je,posvetite se jedno drugom i sve ce doci
Nemojte samo o bebi razmisljati jer ce te vrlo brzo zanemariti muza ili decka tj on ce to osjetiti i sex ce vam se bazirati samo na tome kako trebate zatrudnit,necete uzivati u njemu vec ono ajmo to obaviti a tako se parovi i udaljavaju jedni od drugih
Da se razumijemo svaka od nas to zeli,ali svoje muzeve stavite na prvo mjesto i posvetite se njima🥰
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
LAVI, vezano za tebe, nadam se da ce tablete potaknuti menstruaciju da sto prije dodje i da krenete ponovo sa klomifenom. Tada ozbiljno pristupiti, ici na preglede pratiti sve, i super sto ste aktivni oboje, mogao bi to biti fini pogodak. Jer raznih iskustava sam procitala s klomifenom i u 98% slucajeva je pomogao, ako ne prvi onda drugi ciklus. Sretnoo :*
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Bok svima! 🤗
Mama andjela tako mi je drago vidjeti da si trudna. Bit će sve u redu ovaj put.😊
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Cure ja sam popila Lupocet glava me ubijala, užasna migrena jutros bas neizdrživo 😑 nemam temp.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Kejsy koje LH trakice koristiš? ☺️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Trudnice 🤰
Atina ➕ Marta ➕ SamoJa ➕ Ina85 ➕ Lozaa ➕ Pikapolonka ➕ Mama_anđela ➕ Brontosaurica ➕ Techmmb ➕🍀ODBROJAVANJE - 1 MJESEC 2022.❄❄❄❄ Buhtlica 14.01. - 6 dana 💞
Baarbara 14.01. - 6 dana 💞
Lavica 14.01.- 6 dana 💞
Mila 17.01.- 9 dana 💞
Reaa 18.01. - 10 dana 💞
Kamilica 20.01. - 12 dana 💞
Draga 31.01.- 23 dana 💞
🍀 ODBROJAVANJE - 2 MJESEC 2022.❄❄❄❄ Lion32 02.02. - 25 dana 💞
Kejsy 03.02. - 26 dana 💞
Timmy Nina23.. Lavi..Sekica..BlairWaldorf..Mina234…Lekaa .. Inna92 .. Malina_30.. Ameliee …. Zuzujalica.. Delia… Ninach…
………..
Dobro jutro svimaNadam se da i meni krene za rukom da bude puno plusica na listi, kao kad ju je vodila mama Andjela 💞, a tu je ona da svojom energijom pomogne da nam bude lista sto veselija. Ako nesto zabrljam pisite
Kako ste svi danas?
Ja sam bolje, cekam ponedeljak da odem ponoviti nalaze, i test obavezno, pa da djete izgrlim kad se uvjerim da nisam vise pozitivna. Pa onda da kucu malo vratim u normalno stanje, jer macke kolo vode ahahaha, jer smo samo odmarali ovih dana (o da imam tri kucne mace, spasene sa ulice dok su bili mrvice i dvije vani, koje su se pojavile nakon sto smo se doselili). A onda da se bacim u zavodjenjeStize mi uskoro 50 LH trakica, pa ima da piskim malo malo ahahahha, mislim da cu ovaj ciklus poceti ranije poceti sa trakicama, jer nesto mi je cudno, znala mi se desiti na 10 dc da nekako bude bas tamna crtica i to me kopka. Vjestica mi je zadnja 2 ciklusa, kao sto je bila do prije 2 godine, sto me raduje, jer se bila skratila ovo mije ok, jer je ovako bilo od poroda, do eto pre nekih godinu dve.. Tako da izgleda da se organizam priprema kako treba za bebca
Mene si zaboravila ➕
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Pozdrav cure 🤗
Mama andjela cestitam na vec 8 tjedana! 😍🥳🤗
Barbara eto ti si dokaz da se može zatrudnjeti i kad se "trudite". 😅
Lavi nema snijega kod nas, suncano i burica 🌞
Slažem se da ne treba na seks gledati da se to samo obavi. Onda nema ni uzivanja ni opustanja. I ja sam u tvojim godinama imala libido. 🙈 Otkad sam se udala sve manje i manje. Sta ce tek bit za 10 godina. 😅
Inna_92 dobrodošla natrag! 🤗 Kako si? Jesi se oporavila? ☺️
Blair ozdravi brzo! ☺️
Kejsy sretno s listom! 🥳 Donesi nam svima puno sreće s plusicima! 🤞🤰💕🤗
---
Pozdrav svima, i zelim vam lijepu subotu! 🥂🌞☺️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji