Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lion32
    10. Siječanj 2022. 08:16

Kejsy

Lion32

Kasnim sa dodjelom torte ali ovaj mjesec ionako nebi pobijedila🤣🤣🤣 ili je muž bio na terenu, ili sam ja krvarila zbog svog kaoticnog ciklusa 🙄🤣
    Al inace se ne mogu pozalit, to samo ovaj mjesec nismo aktivni 🤣

Keysi jako mi se svidja tvoje razmisljanje o braku..
    Ja obozavam svog sina ali mislim da moram imat vrijeme i samo za muza jer inace udjemo u kolotecinu i sve ode kvragu..

Slazem se da je mozda nama lakse pricat jer vec imamo dijete ali sex mora biti zbog zelje a ne za napravit bebu. Iako, imala sam i ja mjesece kad sam samo racunala da smo kuci za plodne dane i da nemamo ni goste ni nista kako bi stigli pokrit to🙈 i kad sam shvatila da ludim od toga prestala sam to radit i puno sam zadovoljnija🥰

Pazi ja racunam, da izbjegnem goste, odlazak nekud, da imamo mirne dane kad su plodni dani, ipak nam je bebac prioritet, ali ne sad bas po svaku cijenu, ako cemo imati goste, gledam da to bude nekad raniej u toku dana, tako d mi imamo vece za sebe, ili ako oni mogu doci navece, da imamo mi onda vremena za odnos pre nego oni dodju.. sve su meni te kalkulacije u glavi, samo sto ja kao proritet stvaljam da nam je fino jer na kraju krajeva onda i ide sve kako treba, imali smo mi prvi ciklus bas to forsanje i to mi je tiliko bilo ruzno i tuzno, da sam rekla ako necemo uzivati necemo ni imati odnos, ako smo imali jedan u plodnim danima dobro, bolje ista nego nista, bolje tako nego da se udaljimo zbog forsiranja, onda nas nema nigde… Jer treba on meni i ja njemu kad nekad uspijemo pa stigne beba, pa umor, ne ispavanost, nije nama vise 20, tako da sto se vise zblizimo sad, bice nam lakse tad..

Pa kazem ti, ja sam kao totalna ludjakinja imala napadaje panike jer eto mi sad imamo goste a ovulacija je🙄otkad sam to prestala radit i krenula uzivat sa muzem kako treba sve je puno lakse i bolje.

Naravno da i sad pogledam kad su plodni dani ali sam ipak malo popustila i opustila se.🥰
    Meni nije toliko presing oko godina koliko mi je oko posla. Imam kao neke planove u glavi a vrtim se u krug jer bi htjela prvo bebu a onda se posvetit tome. A bebe nigdje🤣🤣🤣

• Bbebach
    10. Siječanj 2022. 08:38

Jutro curke! Baš ste mi kao najbolje frendice i totalno mi je opuštajuće biti na ovim stranicama! Baš sam loše spavala, ma nikako... Gledam ko miš! Rečem sebi -opusti se, pa nekad i uspijem ali sada bome ne uspijevam! Bradavice sve jače bole.. Nema pravila jer sam prije imala od simtoma tople grudi, osjetljive bradavice, podrigivanje, neki slatkast miris mokraće, okus metala...Ovdje u ljekarni ima gravidnost ultra i CB za kupiti od osjetljivijih, još ću pričekati..
    Kod nas zabijelilo! Škola počela a snijeg zakasnio!

• Bbebach
    10. Siječanj 2022. 08:56

Siri 15.1.ne bi trebala dobiti. I meni se čini obečavajuće, ali mi je nervoza na najjače...Stalno gledam,jurim na wc, provjeravam.. ne mogu vjerovati ako bi bilo,a opet niti ako ne bi bilo...totalna zbunjola! Kao što kažeš, nova godina neka donese šo više plusića svima nama!
    Danas mi je konačno dalo vratiti stari nadimak, ali sam morala dodati slovo b jer je javljalo da već postoji...eh..više se ne igram s postavkama

• Bbebach
    10. Siječanj 2022. 10:36

Siri rado bi napravila raniji test da se znam opustiti...eto, čisto radi psihe. Sad mi je teže nego prvi puta. Rekla sam da neću radit testove nego kad zakasni, to je to...ali sada uz ove simptome ili nesmiptome vuče me napraviti čim će se moći... Krenula sam ako bude bude,ako ne opet ok, ali svaki mjesec neizvjesnost i ko svaka od nas rado bi da znam na čemu sam.

baarbaraa34
    10. Siječanj 2022. 11:24

Bome i Bebach i Siri od obje zvuci obećavajuće! Sve nekako trebamo dobit u +/- 1 dan.
    Lavice sta ima kod tebe?
    Ja sad bila u shopingu za frizider😁 i u DMu i gleda test u mene, a ja u njega, al nisam uzela jer na trakici pise od dana izostale M, a najraniji ima za 4 dana prije, al mi bilo mrsko davat skoro 10€. Je da su dva unutra, al sam skrta hahaha! A opet ako jesam jesam, ako ne ne kad god ga napravila tako da cekam. Sad samo neki zuti iscj. 
    Jel koja pravi sa Clearblue? Ja njih nekako ni ne doživljavam jer sam cesto nailazila da pisu da daje lazne rez., a i nisu bas jeftini.

• .mila
    10. Siječanj 2022. 14:03

Pozdrav i od mene :) evo i u Sarajevu snijeg pomalo pada, neki tmuran i hladan ponedjeljak. Nakon dvije sedmice odsustva s posla (prvo odmor pa bolovanje), prvi radni dan, neke lose vijesti, ali samo nek smo zdravi :) 
    Djecak je nazad u vrticu poslije dvije sedmice, a sezona je raznoraznih virusa i prehlada, pa malo strepim i od toga, kako se povratak u kolektiv proci, i sta ce pokupiti i donijeti kuci...

Sem toga, 24dc, 10dpo, danas grudi osjetljive na dodir, sem toga nista, cak ni bubuljica koje budu pred M.
    O je bila par dana ranije nego inace, pa se bavim mislju da li je meni 7 dana do M ili zapravo manje odnosno da li da pokleknem iskusenju i kupim neki testic pa da probam uraditi sutra ujutro, na 11 DPO... 

Inace, vec sedmicu sam na antibioticima, pijem amoksicilin, i trebala bih nastaviti jos 2-3 dana, upala se povlaci, otok takodjer, iako jos uvijek nije proslo, makar ide na bolje...

Cekamo plusice, ima li koja hrabra da skupa "skocimo u vatru" s testicem sutra? 

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

• .mila
    10. Siječanj 2022. 14:10

Zaboravih jos spomenuti bazalnu, ne mjerim je nesto bas redovno, ali kroz zadnjih par mjeseci sam skontala otprilike u kojoj fazi ciklusa je koja temperatura, pa tako mi je niza temperatura izmedu 36.1 i 36.3 (tokom M i prije O), a poslije O bude iznad 36.4, najcesce 36.6/7, jutros je bila 36.8, dnevna mi je oko 37, nadam se da nece spadati, iako se ne osjecam bas najbolje zbog tog antibiotika (znam da je jedan od onih koje je sigurno koristiti u slucaju T). One tablete protiv bolova koja sam prije koju stranicu spominjala nisam pila skoro sedmicu, pila sam ih otprilike na 3dpo, prije implantacije (ako je uopce doslo do nje) pa se tjesim ako i budem T da se to "ne racuna". 

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

natalie19
    10. Siječanj 2022. 14:17

Pozdrav cure, želim vam pozitivan tjedan i da ugledamo još koji plusič.
    Kejsy ja imam peseka, nije mala ali nije ni velika, taman je. Uskoro puni 7 godina. Ti imaš kojeg ljubimca?
    Radila sam prije par sati LH trakicu, na sliki je gornja od jucer, a spodnja je od danas. Ne izgleda mi bas da bude uskoro O. 🤔 https://ibb.co/dtGgG1g kak vam se čini? 
    Mila izgleda obetavajuce, drzime palceve. Pricekaj jos koji dan, pa onda napravi testic. ☺️🤞🏻

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• .mila
    10. Siječanj 2022. 14:54

Kejsy

Bazalna ti je ok ta 37 moze biti i znak rane trudnoce, a i upale.. tako da to je problem kod bazalne sto kad se razbolis nije bas pouzdana. Ali ipak u kombinaciji sa trakicama puno znaci, jer samo kad se razbolis bazalna je nesigurna, inace je jako dobra pomoc. Pazi sto se tice tableta ja cim zavrsi menstruacija pazim jako sta pijem, ili ne pijem u glavnom nista. Sve se racuna, pogotovo nakon ovulacije, ali moras znati jednu stvar 90% zena koje nemaju blagog pojma da su u drugom stanju u ranoj trudnoci piju, puse, piju razne tablete i svasta nesto i vecini slucajeva bude sve sasvim ok tako da, nemoj previse lupati glavu, sad pazi sta pijes nek je samo ono sto je dozvoljeno u ranoj trudnoci. Koje si tablete pila protiv bolova, da ti malo istrazim?

Bila sam od prosle sedmice 3x kod zubara, otvoren zub bio par dana (sad je privremeno zatvoren, imam kontrolu za par dana pa ce valjda tada, ako sve bude OK, zatvoriti zub fino. Dvaput je stavljan lijek u zub, doktorica je isto bas detaljno 'cistila' sve, bas je bilo tesko i bolno, ali bez toga bi bilo puno gore jer se sam antibiotik ne bi mogao izboriti. 
    A u ta kriticna dva dana sam popila tablu Brufena 600mg, par analgina, nekoliko paracetamola (za njih znam da su OK), i neke Apranax Fort tablete (ne previse, 2-3 tablete)
    Sto se toga za temperaturu tice, zbog zuba je nisam imala, bas sam to pratila, a i generalno se dobro osjecam tako da se nadam da bi razlog mogao biti drugdje... 

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

natalie19
    10. Siječanj 2022. 15:07

Kejsy a super, zivotinje au bas drage,malo se poigras s njima i odma si bolje volje. Mene moja tolko put orasplozi dok sam tuzna, ne bi ju dala za nista na svijetu. Cini mi se, da me ponekad ko malo cudno pogleda, kad velim da je u kuci i da moze i na kauc, alin nema veze 😁☺️ Imala bi i ja macu ali onda bi imali trke po dvoristu svaki dan 🤣 
    Budem probala pratiti dnevno s dvije trakice. Mozda je vec i bila pa nisam ulovila pil na trakici. Grudi su mi osjetljive i malo bolne.
    Lavica ovaj tjedan bu puno pisanja na testice, nadam se da bu cim vise plusica. 🤞🏻🙏🏻 Ohrabrite se sve i javite rezultate! ☺️

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani