Hej cure… Koliko vidim nas 5/6 smo tu blizu za NE dobiti M 🙈
Koja je najhrabrija? Ja ne 😂 ja cu pricekat jos koji dan iako imam osjecaj da ce M doci sutra… ne znam zasto..🤷🏼♀️ a i da zelim napraviti test, nebi mogla jer nigdje nisam nasla gravignost ultra 🤦🏼♀️
A i probudila sam se sa jakom migrenom, jedva sam izdrzala na poslu… promjena vremena kod nas, bura je pocela i hladno je..
Ja imam jednu macku, Lola 😁 najdraza macka, umiljata, mirna (osim kada se zeli igrati ali i to kratko traje 😂 i kada zeli jesti 🤦🏼♀️), stalno mora biti sa mnom, cak dok sam u vcu 😂
Pozdrav cure 🤗🍀
Samo ti piski neki bilo koji, tu je to negde mora u ljekarnama biti neki test kojem je osjetljivost 10🤞 .. E da i moj jedan macak obavezno ima momente kad mora i u wc sa mnom. I spava pored mene obavezno, ovo dvoje kako kad, nekad me probudi bol, i onda skontam da svi spavaaju bukvalno na meni, a nisu lagani vjeruj mi svi su od 5-7 kgpa me nekad sve koske bole jer su spavali na meni. Ma nikad nije dosadno sa njima, stalno neki novi prolup
Nemam ni jednog doma a najbliza ljekarna 10km.. pricekat cu do cetvrtka ako ne dode, ali kao sto sam rekla, imam osjecaj da cu sutra procuriti…
I moja ima 5 kg 😂
Aaaa jojjj pocecu vam slati testove postom 😂😂 samo da vidim plusice ahahahahaha Kako cu ja vas strpljive ovako nestrpljiva docekati da uradite testice.. uffff… ahahaha Samo nek bude plusic pa kad god uradile, a nece vjestica stici vidjeces
Ma joj ja sam neki dan piskila HCG snješko LH blago pozitivna haha mislim da od mene nista ovaj mj..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Hej cure… Koliko vidim nas 5/6 smo tu blizu za NE dobiti M 🙈
Koja je najhrabrija? Ja ne 😂 ja cu pricekat jos koji dan iako imam osjecaj da ce M doci sutra… ne znam zasto..🤷🏼♀️ a i da zelim napraviti test, nebi mogla jer nigdje nisam nasla gravignost ultra 🤦🏼♀️
A i probudila sam se sa jakom migrenom, jedva sam izdrzala na poslu… promjena vremena kod nas, bura je pocela i hladno je..
Ja imam jednu macku, Lola 😁 najdraza macka, umiljata, mirna (osim kada se zeli igrati ali i to kratko traje 😂 i kada zeli jesti 🤦🏼♀️), stalno mora biti sa mnom, cak dok sam u vcu 😂
Pozdrav cure 🤗🍀
Samo ti piski neki bilo koji, tu je to negde mora u ljekarnama biti neki test kojem je osjetljivost 10🤞 .. E da i moj jedan macak obavezno ima momente kad mora i u wc sa mnom. I spava pored mene obavezno, ovo dvoje kako kad, nekad me probudi bol, i onda skontam da svi spavaaju bukvalno na meni, a nisu lagani vjeruj mi svi su od 5-7 kgpa me nekad sve koske bole jer su spavali na meni. Ma nikad nije dosadno sa njima, stalno neki novi prolup
Nemam ni jednog doma a najbliza ljekarna 10km.. pricekat cu do cetvrtka ako ne dode, ali kao sto sam rekla, imam osjecaj da cu sutra procuriti…
I moja ima 5 kg 😂
Aaaa jojjj pocecu vam slati testove postom 😂😂 samo da vidim plusice ahahahahaha Kako cu ja vas strpljive ovako nestrpljiva docekati da uradite testice.. uffff… ahahaha Samo nek bude plusic pa kad god uradile, a nece vjestica stici vidjeces
Ma joj ja sam neki dan piskila HCG snješko LH blago pozitivna haha mislim da od mene nista ovaj mj..
Ima jos vremena 🤗🍀 samo ti piski 🤞
Teško žabu u vodu natjerat 🤭
https://ibb.co/jhvKNdV
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cao zene drage,
Ja ne znam sica li me se ko..al pisala sam ima jedno pola godine ovdi..nadam se da me sw niko ne sica jer to onda znaci da su te zene odavde se makle i da su trudne😁😂
Posto smo ovdi tukli glavom o simptomima i svemu..pa evo da kazem...nakon godinu dana pokusavanja nakon spontanog,saznali smo na novu ujutro da smo trudni😁🤗🥰🤰🏼
Inace drugi pregled mi je triba bit tocno na godisnjicu spontanog,al smo ga pomakli za dan..
E pa da vam kazem vezano za moju duga bebu🌈
Izmedu stresa,posla,selidbe u drugu drzavu i svega drugog pokusavali godinu i nikako..u zadnju ni pokusavali nismo..i ja onako malo vise isfrustirana zbog svega posvadamo se nas dvoje i poseksamo se samo 1 za vrime plodnih dana..ni na kraj pameti da su plodni dani tada...ja onako luda cvrsto odlucim krenit radit,nadem posa,tribam poslat molbu...
-jednu vecer mi doslo povracat nakon vecere kad sam isla zapalit
-jedan dan skoro na rubu suicida bila koliko mi se plakalo,nikoga mi se nije gledalo..sama sa sobom nisam mogla,psihicki bas lose bila..i jos govorim uf kako me neki cudni jaki pms udarija
-upalim tv i vidim nesto o onoj Zadruzi ,kako su im njihovi snimali neke pozdrave za blagdane..i oplakala na to ko kisna godina😏😩
-inace jaaaako sporo disem,i imam niske otkucaje srce,ubrzalo mi se disanje
-bolilo me ko da cu evo sad dobit(7 dana nosila ulozak stalno)
-za novu isli na docek,nisam mogla popit bas nesto..jednostavno alkohol nije mi isa ni pusit bas nisam mogla...
-prije nove gledam sta da obucem i nemam sta,guzice mi narasle kad se gledaju iz profila toliko da u nista ne mogu uc..ono JLo style😎🥳
-na novoj svi komentiraju moje sise🙄 kako wow kolike su🤣🤣 a ja zaboravila da mi i u prvoj trudnoci je isto tako bilo sa sisama i guzicom😒
-temp stalno od 37-37,2
Ah da...muzu sredinom miseca bija rodendan,napila se ko da je moj😩
Ugl,nikakvi moguci osjecaj da sam trudna..al nikakvi..ni na kraj pameti da sam trudna..ono jednom u plodne dane..😏 test na novu napravila samo da mi je u glavi manji pritisak..i kapam 2 kapi i 3.da cu ukapat i sama sa sobom,e sad ces vidit da sam trudna cim sam odlucila krenit radit..i ja ukapam tu 3.i momentalno se pokazala crta..
Tako da svaki misec sve simptome imala trudna nisam bila,osim kad sam imala spontani,tu su mi simptomi i reakcija tijela bili abnormalni..i kad sam ja digla ruke ostala trudna..
Zene mile ne gubite nadu..bebe vase vas cekaju..ali ocito kad one odluce da je pravi moment za to.😊
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Blairne znam koji sam DPO,al uvjerena sam zbog kremastog isjetka da sam 6+ i nemam nikakve bolne balone 😂 eto da ti bude lakše,pratimo se bar u tome 😆
Ajde netko 🤗 baloni nista ovaj mjesec 🤪 siri daj uredi potpis da mogu povezati tvoju priču sa upisama. Može ? 🙋
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Miniel
Imala si simptome ... Lijepa dva balona 😅 bas mi je drago pročitati ovakve priče, čestitam ti i da sve bude ok 😄
Meni se čini da nas stres dosta oblikuje i svi danas živimo užurbane i stresne živote pa ni ne možemo možda brzo doći do nekih rezultata ... Koliko ljudi obolijeva, sve mlađi, nije sve ni do stresa ali ne pomaže.
Ja radim relativno stresan posao, i dosta putujem te vjerujem da sve to ima utjecaja.
Trebamo se maksimalno čuvati, sto manje stresirati i fokusirati na svoje ciljeve, na ono što mi želimo. 🥰
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blaira gdje to trebam ići? Kako sam otvorila profil i učitala sliku klonila sam se tih postavki da nešto ne izmrdam ako krenem prčkati po tome 😅
Samo klikni na profil i skrolaj dolje imas za upisati ,skuzit ćes 😄
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
MiNiE gdje ste preselili? Luda ti je prica, al skroz! Tocno mi odmah doslo da se druzim s tobom, treba mi netko tako opicen ko i sama😂
Nek ti je uredna i skolska trudnoca!
Siri njemacki nek te ne brine, a i potencijalno brza trudnoca. Ja sam dosla 17.3., a 28.10 popisala poz. test. Koliko sam i razumila sta mi govore, jbga trebalo bi nesto bleknit, a ne znas 🤣 U trudnoći strogo mirovanje, saaaami ko psi, a zbog nemogucnosti izlaska ne mozes bas nekog ni upoznat. Rodila drecavca, sisavca i veeeeeliku NEspavalicu. Mislim da sam cak imala i postporodjanu, ali kako smo u malom gradu gdje nema hrv. doktora i slicno nisam se imala kome obratit. Mamu nisam htjela opterecivat jer sta mi moze pomoc, a sam bi joj bilo tesko.. Kad je napokon postalo malo lakse dosla korona. Ne znam koliko ste pratile ili pratite vijesti, al vjerojatno znate da su u Njem. puno stroze mjere nego tu. Da je bilo lako nije, da je sad lako nije (al je lakse) al prezivi se. Radije biram da smo ovdje zajedno nego da sam ja tu, a muz radi vani. Zbog svega toga znam reci da je meni karantena skoro od kad smo dosli (2017.) ali izgleda je tako moralo biti. Ako se ikad vratimo definitvno nismo na gubitku jer smo ovdje dobili svoje blago.
Samo hrabro pa sta Bog da!
Natipkala sam kompliciranu recenicu vezanu za potporu oko tog razdoblja nakon poroda pa izbrisla, a u prvoj verziji je bio i muz😄 Bio mi je potpora, al nisam ja znala ni objasnit, sramila sam se tog svega pa nisam sve vjerojatno ni govorila, on je radio... znamo se nekad pricom vratit na taj pocetak pa mi je jednom rekao 'primjetio sam ja da si ti nikakva i da sve radis kao da moras, a ne zelis, ali sam mislio da si samo umorna'.
Možda sam sad zagrebala pricu i preskočila 10 stepenica, al eto kad je dio moje price..a kad vec jesam nek vam bude info. da se puno zena osjeća slicno i da to ne znaci da netko nije normalan samo treba prihvatit pomoc i pricat sa osobama koje su vam bliske i koje znaju slusati.
Toliko. Nadam se da ne zvuci ko crnjak prica🙈
MiNiEl čestitam! Jako volim čuti ovakve priče. Baš sam i ja na nekoj prekretnici. Muž dobio ponudu kolege koji otvara firmu u Austriji da preseli jer eto u Hrvatskoj se zna kako je i ja sam onako za njemačko govorno područje tudum al sam mu rekla ako te čeka posao,ako ćeš za početak imati smještaj da ti ga nađe,znam da nije na blef i uludo da se napusti zemlja. Samo u dubini negdje znam da onda kreće pauziranje s bebom jer ne znam kako bi se snašla u neznanju jezika,trudna,s bebom evo toga me iskreno jako strah nekako,a s druge strane mi je u kutu mozga već možda zadnja 2,3 ciklusa da možda ne ide jer moram nešto u svom životu preokrenuti,imati neke preinake i nešto promijeniti pa će onda beba odlučiti doći. Ne znam,evo,svako malo jedna od poznanica objavi da je trudna,pa ne mogu više! U vezi su ni godinu dana,ali ona ostane trudna na njegov pogled,ubije me to u pojam,baš nekad nije fer i onda mi dođe…
Ako te tjesi..svi na zapad ja u Srbiju priselila😂😂😂 ja sam imala strasnih problema sa ocem od moje ceri(ne volim ga nit zvat bivsim muzem)...mislim da sam od pustig stresa sa njim i dobila prvi spontani...sve smo mi njega na vrime obavjestile..da se ja udajem i da bi selile..on nju nikqd nije trazija sebi i reka je da je ne zeli,al zato se muski trudija da ja ne odem i da se ne udam(btw 13 godina rastavljeni i on ima novu obitelj)...od tog stresa dobilq seboreju i ulcerozni kolitis..zavrsila na kortikosteroidima..cisto da ti prikazem sta stres moze ucinit. I tako i mi krenemo nakon spontanog,a kad sam tad ostala trudna to je doslovce bilo na prvi seks,i nikako...svi oko mene trudni, ja e spontani e nikako...jako tesko je ic naprid i gledat pozitivno i da nije problem u nama...viruj da se sve moze..i jezik..i sve...iz koze ove ne mozes..ziva u zemlju ne mozes..znaci nema druge nego borba.👆🏻💪🏻 Ja ti samo mogu po sebi rec da je doslo kad sam digla ruke..mozda mi to kocimo nasom opterecenoscu..🤷🏼♀️ imam ja prijatelje sa kojima je sve totalno u redu..ali toliko su postali optereceni nakon 10 godina pokusavanja da ne ide nikako..a imam druge koji su 15 pokusavali i digli ruke..posvojili curicu i otisli sa njom u Italiju na 2 tjedna da se zblize..i vratila se trudna..psiha je cudo..samo ne triba pristat gubit nadu i viru.😊🙏
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
MiNiE gdje ste preselili? Luda ti je prica, al skroz! Tocno mi odmah doslo da se druzim s tobom, treba mi netko tako opicen ko i sama…
Ja sam u Srbiju priselila😁😊 Muz mi je iz Srbije..i meni ovdi top.Ljudi super..svi extra susretljivi,gostoljubljivi...moji koji su u pocetku toliko bili protiv svega odusevljeni..moja cura se vrhunski prilagodila i krenila u 1.srednje ovdi i rastura..profesori i dica je obozavaju i u razredu uredno pricaju dalmatinski jer im je prezanimljivo😄😄😄 Na zalost nisam u Njemackoj da jesam srknile bi kavu def.😁 Svaka promjena je teska..svaki pocetak je tezak..nama je dobro dosa jer smo se makli od njenog tate sa kojim smo bas ali bas imali ogromne probleme od kojih smo se obe razbolile..Nekad kad si sam ako nemas nikoga kraj sebe zovnes mamu..sestru..puno zena ima postporodajnu,pa dode do svacega jer nisu nikom rekle..kod nas na glupom balkanu je sve sramota i uvik je zena kriva..depresija..pobacaj..rastava..zena ne smi rec da joj je tesko il da je umorna..Cudan je nas narod..a koliko god se mi protiv toga bunile skupimo i mi tu sramotu od sramote.
Ja gledajuc svoj zivot unazad..sve se je desilo kad je i ksko tribalo..tocno..ni prije ni kasnije.
Iman osjecaj da dosta trudilica je vise optereceno plusom jer zeli sve oko sebe zadovoljit..mozda bi i malo pustile..priskocile pravljenje diteta jedan period..al kako objasnit svima okolo.
Samo stres free...i sta vise seksa..iako eto moj David Copperafield od muza je uspija iz jednog seksa napravit dite😏 mozda i vi imate jednog Davida,a ne znate jos😂😂
💑 07/2018
🤵🏻♂️👰🏼♀️ 05/2021
👨👩👧
Ja👩🏼'87
N🧔🏻'84
E👩🏻'06
😔Biokemijska 01/21-6+1
Sortiraj odgovore
Najstariji