Kejsy koje LH trakice koristiš? ☺️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Trudnice 🤰
Atina ➕ Marta ➕ SamoJa ➕ Ina85 ➕ Lozaa ➕ Pikapolonka ➕ Mama_anđela ➕ Brontosaurica ➕ Techmmb ➕🍀ODBROJAVANJE - 1 MJESEC 2022.❄❄❄❄ Buhtlica 14.01. - 6 dana 💞
Baarbara 14.01. - 6 dana 💞
Lavica 14.01.- 6 dana 💞
Mila 17.01.- 9 dana 💞
Reaa 18.01. - 10 dana 💞
Kamilica 20.01. - 12 dana 💞
Draga 31.01.- 23 dana 💞
🍀 ODBROJAVANJE - 2 MJESEC 2022.❄❄❄❄ Lion32 02.02. - 25 dana 💞
Kejsy 03.02. - 26 dana 💞
Timmy Nina23.. Lavi..Sekica..BlairWaldorf..Mina234…Lekaa .. Inna92 .. Malina_30.. Ameliee …. Zuzujalica.. Delia… Ninach…
………..
Dobro jutro svimaNadam se da i meni krene za rukom da bude puno plusica na listi, kao kad ju je vodila mama Andjela 💞, a tu je ona da svojom energijom pomogne da nam bude lista sto veselija. Ako nesto zabrljam pisite
Kako ste svi danas?
Ja sam bolje, cekam ponedeljak da odem ponoviti nalaze, i test obavezno, pa da djete izgrlim kad se uvjerim da nisam vise pozitivna. Pa onda da kucu malo vratim u normalno stanje, jer macke kolo vode ahahaha, jer smo samo odmarali ovih dana (o da imam tri kucne mace, spasene sa ulice dok su bili mrvice i dvije vani, koje su se pojavile nakon sto smo se doselili). A onda da se bacim u zavodjenjeStize mi uskoro 50 LH trakica, pa ima da piskim malo malo ahahahha, mislim da cu ovaj ciklus poceti ranije poceti sa trakicama, jer nesto mi je cudno, znala mi se desiti na 10 dc da nekako bude bas tamna crtica i to me kopka. Vjestica mi je zadnja 2 ciklusa, kao sto je bila do prije 2 godine, sto me raduje, jer se bila skratila ovo mije ok, jer je ovako bilo od poroda, do eto pre nekih godinu dve.. Tako da izgleda da se organizam priprema kako treba za bebca
Mene si zaboravila ➕
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Pozdrav cure 🤗
Mama andjela cestitam na vec 8 tjedana! 😍🥳🤗
Barbara eto ti si dokaz da se može zatrudnjeti i kad se "trudite". 😅
Lavi nema snijega kod nas, suncano i burica 🌞
Slažem se da ne treba na seks gledati da se to samo obavi. Onda nema ni uzivanja ni opustanja. I ja sam u tvojim godinama imala libido. 🙈 Otkad sam se udala sve manje i manje. Sta ce tek bit za 10 godina. 😅
Inna_92 dobrodošla natrag! 🤗 Kako si? Jesi se oporavila? ☺️
Blair ozdravi brzo! ☺️
Kejsy sretno s listom! 🥳 Donesi nam svima puno sreće s plusicima! 🤞🤰💕🤗
---
Pozdrav svima, i zelim vam lijepu subotu! 🥂🌞☺️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Hvala cure. Nemam temp. Ali sve me boli ! I hladno mi je. Omikron ? 😥
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Hvala cure. Nemam temp. Ali sve me boli ! I hladno mi je. Omikron ? 😥
Znas kao ja to kazem, trudnoca? Jer eto jest trudnoca, dok se ne dokaze suprotno, tj ako vjestica stigneonda je bilo nesto drugo.. Idi begaj, ne prizivaj viruse… to tebi malo pao imunitet, bude bolje uskoro samo se cuvaj, neki fin cajic si skuhaj, malo se utopli i ako mozes odmaraj
Napravi si limunadu sa medom ako smijes med, nekako meni to tako dobro pomaze… mozda i tebi pomogne
Joj draga moja skočila mi je temp na 38 a prijateljica kod koje sam bila prije par dana javlja da je pozitivna na koronu 😭
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Joj draga moja skočila mi je temp na 38 a prijateljica kod koje sam bila prije par dana javlja da je pozitivna na koronu 😭
Pa vec si imala koronu nedavno? 😯 Navodno imunitet traje cca 6 mjeseci ...🤷🏼♀️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Pa vec si imala koronu nedavno? 😯 Navodno imunitet traje cca 6 mjeseci …🤷🏼♀️
Imala sam koronu prije 3 mjeseca 🥴 pozitivna sam na kućnom testu 😳
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
zdravo svima, nova sam i trenutno se suocavam sa jednom situacijom. Dakle ja i muz smo proslog mjeseca odlucili da radimo na bebi i uredno sam pratila ciklus kao i plodne dane. Zadnja menstruacija mi je bila 5.dec i trajala jke 7 dana. Sad mi se pojavila dilema oko implatacijskog krvarenja pa me zanimaju neka vasa iskustva. Prije tri dana mi je bila predvidjena menstruacija i tad sam dobila krvarenje koje se nastavilo i dalje je tu ali jako malo i proteklih dana krvarenje nije bilo kao moja uobicajena menstruacija vec u manjem intenzitetu. Znaaci bude na ulosku ali ne kao inace a prilikom brisanja pri obavljanju nuzde sasvim malo bude na papiru dok inace kad dobijem mengu bude oblinije prilikom brisanja. Jako me buni to sto nekad se pojavi krvarenje a nekad izgleda kao da je prestalo sto nije uobicajeno za moju mengu. Jutrros sam radila test i nista nije pokazalo znaci negativan. U zabludi sam da li je ipak menga ili je implantacijsko krvarenje. Hvala unaprijed na odgovorima.
natalie19
Nemam pojma sta se desava napisala sam komentar 3 puta i nece da prodje valjda bude sad. Ove LH koristim https://ibb.co/XS7ShQR uporedila sam ih sa ovim skupljim i skroz su ok https://ibb.co/j5QPv56 Tako da cu nastaviti kupovati te jeftinije.
Ako hoces sa nama na listu napisi kad (ne) ocekujes vjesticu da stigne?
I ja pišem sad 3 put, izbacilo me van i napisalo da stranica nije dostupna. 🤷🏼♀️ I kolko je jedna lh trakica, jeftinija? I di jih kupujes, narucijes? Ja samo uzela od femometer 40 lh trakica i 10 testova za T oko 140 kuna.
Mozes me dodati na listu za ne dobiti 25.1. ☺️
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Pozdrav ženske, nova sam ovdje pa da pokušam ukratko ispričati svoju priču. Otkad znam za sebe imam PCOS, u tinejđerskim godinama nakon upale jetre uslijed uzimanja hormonske terapije, otkrivaju mi trombofiliju. Primorana prestati s hormonskom terapijom (kontraindicirana trombofiliji), jako se debljam i nakon nekog vremena dg metaboličkog sindroma. S 20 godina pravilnom prehranom, vježbom i povremenim Duphastonima, reguliram kilažu te spontano zatrudnim s 21 godinu. Iako rizična i stalno pod nadzorom trudnoća, rodila sam sina 2011. (sada ima 11 godina). Dugo nisam htjela imati više djece jer je cijelo iskustvo bilo prestresno i traumatično, htjela sam završiti faks, zaposliti se, kupiti stan itd. ali zadnje 3 godine javila se ponovno želja za još jednom bebicom, ali ovaj put ne ide, pa ne ide. Mislim, nije da smo mm i ja nešto pretjerano posvećivali pažnju tome, međutim, nedavno smo zaključili da nakon 2+ godine nezaštićenih odnosa bi se trebali možda više i ozbiljnije posvetiti tome. Nismo više pupoljci jel, ja 33, on 35 😄
Naručili smo se na preglede ovaj tjedan, ja sam krenula s bazalnom temp, trakicama, aplikacijom, al sve je to ništa kad znam da će mi dr reći da moram smršaviti barem 10 kg i da moram prestati pušiti. A to i jedno i drugo teško ide, malo sam se uljuljkala i sad je teže mijenjati neke navike. Uglavnom, mislim da ću biti dosta aktivna tu i vjerojatno imati tisuću pitanja, želim vam svima sreću šta god radile 🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji