Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Norah33
    08. Siječanj 2022. 23:41

Kejsy

Dobro nam dosla i jos brze otisla na ljepsu temu. Napisi nam kad (ne) ocekujes da ti stigne menstruacija (kako je mi zovemo vjestica). Pa pretrage su odlican potez, a sto se cigareta tice, probaj kupiti elektricnu cigaretu i tekucinu bez nikotina, jer je nikotin otrov i stetan, ali ostaatk tekucine nije bas stetan, glicerin i glicerol.. Probaj bar.. mozda pomogne i sretno

Hvala na dobrodošlici i lijepim riječima 🥰
    Vještica po planu 22.01., što znači da sam ovaj vikend u ovulaciji, iako zadnjih 5 trakica samo blijede crtice 🙈 tako da se ne nadam previše.
    Na pregledu smo u četvrtak ujutro, mm na spermiogram, ja pregled, papa, uzv i konzultacije, a protiv pušenja ću pokušati hipnozom, prijavila sam se za početno predavanje, isto je u četvrtak, tak da će bit zanimljiv taj četvrtak 😅

baarbaraa34
    09. Siječanj 2022. 08:58

Ja dobro, samo mi pala kondicija, ali nije ni cudo jer sam naglo prestala i bicikl voziti zbog smoga ne mozes setati a tek bicikl voziti, a dobila koju kilu naglo nagurala na 51, sad izgubila jednu pa se vrtim na 50kg.. pa inace moja kilaza 45, ali sam isla da navucem 47 zbog hormona da bi imala vecu sansu za trudnocu, jer bitan je procenat masnoce u organizmu, tako da koliko nije dobro imati viska kilograma, hmm nije dobro imati ni manjka… Pa izracunala da sam super ako predjem 47, e sad sto sam se ja zaletila pa presla 50 ahahahah to je sad nesto drugo, ali ok.. samo mi je sad kondicija koma… i na to ovaj umor od korone… ali procice u ponedeljak nalazi provjera i ponovo test, pa onda u nove pobjede. Drzi se procice

Ajme zeno pa ti si švrćo😁
    Koliko si visoka kad imas tako malo kila?

• Lion32
    09. Siječanj 2022. 11:05

Blair nadam se da ćeš brzo ozdravit i da nece bit tezih simptoma...

Ajme Keysi pa ti si prava mršavica🥰

Siri bit ce drugi mjesec, samo hrabro 🥰

baarbaraa34
    09. Siječanj 2022. 12:06

Lavica hvala na pitanju, ali ne znam ti tocno odgovoriti😁
    U četvrtak kad mi je iscjedak poceo sam cak htjela napisati da imam osjecaj da jesam trudna. Srecom da nisam jer u petak bi rekla da 100% nisam.
    Od jucer opet ne znam jer je skoro skroz stalo sto nikako nije uobičajeno za moj spotting prije M.
    Jedino sto sam u cet. navecer i eto sinoc stavila prog. vaginalete cisto eto za svaki slucaj, a s druge strane nebi jer kao zasto da ih bezveze trošim i sad ne znam jel te 2 vag. mogu vec utjecat da zaustave iscj.

Kakvo je kod tebe stanje?

BlairWaldorf
    09. Siječanj 2022. 12:11

Sve same neke vitkuše na ovoj temi 🍵🍩
    Danas sam dobro. nemam temp, kašljem malo i prehladena sam. Umorna. 
    Idem na pcr uskoro pa javim. 7 dpo danas iako s obzirom na situaciju ne znam jel se imam uopće čemu nadati 🤷
    Pozdrav novim curama 💋

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    09. Siječanj 2022. 13:00

Lavica ♌

BlairWaldorf

Sve same neke vitkuše na ovoj temi 🍵🍩
    Danas sam dobro. nemam temp, kašljem malo i prehladena sam. Umorna.
    Idem na pcr uskoro pa javim. 7 dpo danas iako s obzirom na situaciju ne znam jel se imam uopće čemu nadati 🤷
    Pozdrav novim curama 💋

Javi rezultat 🤞🏻🍀❤
    Dok ne dode M, sve se mi nadamo, bar malo 😁

Tebi simptomi baš zvuče obećavajuće. Bazalna ti je on point, glavobolja je svakako simptom. 
    Mene grudi ne bole niti malo 😐

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Kamilica ♡
    09. Siječanj 2022. 13:43

Barbara sretna godišnjica 🥂🥳 mi smo skupa tek 5 godina, od toga 2 u braku, cini mi se k'o cijela vječnost 😅 ali volimo se jos uvijek, i ne tučemo se još 🤭🤣
    Blair sad kad ozdravis, imat ces imunitet sljedećih 5 godina na koronu😅 salim se malo , brzo se oporavi. 🤗
    ---
    Ja takodjer spadam u mršavice 🙈 trenutno 50 kg, visoka 171 cm. Ljeti padnem na 47-48 kg. Najviše sto sam ikad imala je 54 kg. A najmanje 43 kad sam imala hipertireozu. 🤦🏼‍♀️ Genetski je to, htjela bi se udebljati, ali ne ide. 🤷🏼‍♀️
    ---
    Nadam se da svi uzivate u nedjelji! 🤗🌞

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

BlairWaldorf
    09. Siječanj 2022. 14:00

Cure moje rekla sam vam da je kućni na koronu pokazao faint line 😅 a znamo da su testovi rijetko kada lažno pozitivni. Ali danas se dobro osjećam, bez temp.❤️
    Da, uskoro slijede testiranja baš me zanima ishod ovog mjeseca. Nadam se plusićima jer baš nam je nesto krenulo 💋

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Bbebach
    09. Siječanj 2022. 14:16

Bok curke! Pisem s moba jer mi komp na servisu...danas zavrsava zimski godisnji...bas je pasalo biti kuci... Drago mi je da puno pisete, da se pridruzuju nove cure i da su neke na jesenskim bebicama! Bas mi je milo da se tema tako lijepo pokrece! Kod mene neki simptomi al cekam vrijeme za raniji testic...jer po cerviksu nebi bilo ... Od suptilnijih simptoma su bolne bradavice na dodir, vrtoglavica, nervoza, proljevasta stolica...mozda je sve od nervoze samo...pokusavam pretjerano ne misliti, ali ne uspijevam...pusa!

buhtlica23
    09. Siječanj 2022. 14:36

Lavica ♌

Pozdrav cure, kako ste?

Blair jako mi je zao… Nadam se da ce pcr biti negativan 🤞🏻 odmaraj sto vise mozes..
    Kejsy ja sam prije par godina jedva imala 42kg, sve zbog stresa i svega sto mi ss desilo u zivotu 😬 sad imam 53 i super se osjecam ("visoka" sam manje od 160cm).. Ako se ti inace osjecas dobro sa samo 45kg, svaka ti cast 😁 ja nebi dala te kile nikako, mooozda bi mogla imati 50 ali opet nije to to 😂

Druge cure? Buhtlica i Barbarakakva je situacija kod vas? Kako se osjecate?

Hejheej, ne znam sta bi prijavila imam svasta nesta a i nista 😂
    Prije par dana mi je bilo muka,ali se povukla mučnina nakon odlaska na WC, bila sam na nekom GO bez dragog 4 dana.. sad kad sam se vratila nadoknadujemo vrijeme haha. Libido mi je povećan...🤭🤔 Piskila sam i HCG i LH.  HCG snjesko, LH blago pozitivna.. tako da mislim da nista .. ni ne znam jel bilo O ali mislim da nije imam još jednu ili dvije trakice.. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.