Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    08. Siječanj 2022. 15:41

Hvala cure. Nemam temp. Ali  sve me boli ! I hladno mi je. Omikron ? 😥 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    08. Siječanj 2022. 16:18

Kejsy

BlairWaldorf

Hvala cure. Nemam temp. Ali sve me boli ! I hladno mi je. Omikron ? 😥

Znas kao ja to kazem, trudnoca? Jer eto jest trudnoca, dok se ne dokaze suprotno, tj ako vjestica stigne onda je bilo nesto drugo.. Idi begaj, ne prizivaj viruse… to tebi malo pao imunitet, bude bolje uskoro samo se cuvaj, neki fin cajic si skuhaj, malo se utopli i ako mozes odmaraj Napravi si limunadu sa medom ako smijes med, nekako meni to tako dobro pomaze… mozda i tebi pomogne

Joj draga moja skočila mi je temp na 38 a prijateljica kod koje sam bila prije par dana javlja da je pozitivna na koronu 😭

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Kamilica ♡
    08. Siječanj 2022. 16:57

BlairWaldorf

Joj draga moja skočila mi je temp na 38 a prijateljica kod koje sam bila prije par dana javlja da je pozitivna na koronu 😭

Pa vec si imala koronu nedavno? 😯 Navodno imunitet traje cca 6 mjeseci ...🤷🏼‍♀️

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

BlairWaldorf
    08. Siječanj 2022. 17:52

Kamilica ♡

BlairWaldorf

Pa vec si imala koronu nedavno? 😯 Navodno imunitet traje cca 6 mjeseci …🤷🏼‍♀️

Imala sam koronu prije 3 mjeseca 🥴 pozitivna sam na kućnom testu 😳

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• lejla222
    08. Siječanj 2022. 18:09

zdravo svima, nova sam i trenutno se suocavam sa jednom situacijom. Dakle ja i muz smo proslog mjeseca odlucili da radimo na bebi i uredno sam pratila ciklus kao i plodne dane. Zadnja menstruacija mi je bila 5.dec i trajala jke 7 dana. Sad mi se pojavila dilema oko implatacijskog krvarenja pa me zanimaju neka vasa iskustva. Prije tri dana mi je bila predvidjena menstruacija i tad sam dobila krvarenje koje se nastavilo i dalje je tu ali jako malo i proteklih dana krvarenje nije bilo kao moja uobicajena menstruacija vec u manjem intenzitetu. Znaaci bude na ulosku ali ne kao inace a prilikom brisanja pri obavljanju nuzde sasvim malo bude na papiru dok inace kad dobijem mengu bude oblinije prilikom brisanja. Jako me buni to sto nekad se pojavi krvarenje a nekad izgleda kao da je prestalo sto nije uobicajeno za moju mengu. Jutrros sam radila test i nista nije pokazalo znaci negativan. U zabludi sam da li je ipak menga ili je implantacijsko krvarenje. Hvala unaprijed na odgovorima.

natalie19
    08. Siječanj 2022. 18:28

Kejsy

natalie19
    Nemam pojma sta se desava napisala sam komentar 3 puta i nece da prodje valjda bude sad. Ove LH koristim https://ibb.co/XS7ShQR uporedila sam ih sa ovim skupljim i skroz su ok https://ibb.co/j5QPv56 Tako da cu nastaviti kupovati te jeftinije.
    Ako hoces sa nama na listu napisi kad (ne) ocekujes vjesticu da stigne?

I ja pišem sad 3 put, izbacilo me van i napisalo da stranica nije dostupna. 🤷🏼‍♀️ I kolko je jedna lh trakica, jeftinija? I di jih kupujes, narucijes? Ja samo uzela od femometer 40 lh trakica i 10 testova za T oko 140 kuna.
    Mozes me dodati na listu za ne dobiti 25.1. ☺️

👩🏼30 👱🏻‍♂️33
    16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
    11/21; 01/22 biokem.t.
    9.4.2022 ➕❤️
    13.4.2022 beta 2192 🥰
    19.4.2022 beta 13318🥰

28.4.2022 srčeko se čuje ❤️

• Norah33
    08. Siječanj 2022. 20:07

Pozdrav ženske, nova sam ovdje pa da pokušam ukratko ispričati svoju priču. Otkad znam za sebe imam PCOS, u tinejđerskim godinama nakon upale jetre uslijed uzimanja hormonske terapije, otkrivaju mi trombofiliju. Primorana prestati s hormonskom terapijom (kontraindicirana trombofiliji), jako se debljam i nakon nekog vremena dg metaboličkog sindroma. S 20 godina pravilnom prehranom, vježbom i povremenim Duphastonima, reguliram kilažu te spontano zatrudnim s 21 godinu. Iako rizična i stalno pod nadzorom trudnoća, rodila sam sina 2011. (sada ima 11 godina). Dugo nisam htjela imati više djece jer je cijelo iskustvo bilo prestresno i traumatično, htjela sam završiti faks, zaposliti se, kupiti stan itd. ali zadnje 3 godine javila se ponovno želja za još jednom bebicom, ali ovaj put ne ide, pa ne ide. Mislim, nije da smo mm i ja nešto pretjerano posvećivali pažnju tome, međutim, nedavno smo zaključili da nakon 2+ godine nezaštićenih odnosa bi se trebali možda više i ozbiljnije posvetiti tome. Nismo više pupoljci jel,  ja 33, on 35 😄
    Naručili smo se na preglede ovaj tjedan, ja sam krenula s bazalnom temp, trakicama, aplikacijom, al sve je to ništa kad znam da će mi dr reći da moram smršaviti barem 10 kg i da moram prestati pušiti. A to i jedno i drugo teško ide, malo sam se uljuljkala i sad je teže mijenjati neke navike. Uglavnom, mislim da ću biti dosta aktivna tu i vjerojatno imati tisuću pitanja, želim vam svima sreću šta god radile 🥰

baarbaraa34
    08. Siječanj 2022. 21:23

Kejsy hvala na objašnjenju za progesteron, nisam stigla danas istraživati, ali ima smisla, da. Sad sam mirnija tnx😁
    Blair jel glavobolja sta manja? Uf lupocet. Meni to ko bombon pogotovo kad migrena copi. Onda nema spasa osim specijalnih tabletica.
    Nadam se da si bolje i da te nece jače uhvatit! Hoces pravit i pcr? Kako ti je prosli puta bilo kad si imala?
    Kamilica koliko ste zajedno? 🙂 Nama sutra evo 13 godina i mogu reci sto dalje da je bolje tako da nema bojazni za budućnost, nedaj se😉😁
    lejla222 iz napisanog ja mogu reci samo da je moguca i impla. i oskudnija menga. Jel ti ikad bude slabija? Jesu ti ciklusi redovni? Jel znas kad je bila O?
    Jedino ce vrijeme pokazat pravi odgovor.
    Norah33 dobro nam dosla i jos brze osla😁Sretno na pregledu i cekamo detaljnija izvjesca! Kad tocno imate termin?

BlairWaldorf
    08. Siječanj 2022. 22:32

Barbara 

Sorry cure sto sam malo privatizirala prostor sa ovom temom ali sam blago rečeno u šoku. Nakon 3  mjeseca ponovno korona. Strasno. 
    Ići ću na pcr drugi tjedan.  Nekako se nadam da će pcr pokazati drukcije ali kućni su skoro pa nikad lažno pozitivni. 🥴 Proslu koronu sam prosla sa školskim simptomima sve skupa je trajalo dva tjedna. Malo sam i ljuta jer me život ponovno uči da nista ne mogu planirati i da neće biti po mome baš tako lako 😅 ovaj mjesec bez trakica, otisli na godisnji i mislim se bude to sve skupa dobro jer ćemo biti opusteniji a kad ono ja na 6 dpo pozitivna na kućnom. Da sam bar pozitivna na nekom drugom testu 😑🤪

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    08. Siječanj 2022. 22:46

Kejsy

BlairWaldorf

Barbara

Sorry cure sto sam malo privatizirala prostor sa ovom temom ali sam blago rečeno u šoku. Nakon 3 mjeseca ponovno korona. Strasno.
    Ići ću na pcr drugi tjedan. Nekako se nadam da će pcr pokazati drukcije ali kućni su skoro pa nikad lažno pozitivni. 🥴 Proslu koronu sam prosla sa školskim simptomima sve skupa je trajalo dva tjedna. Malo sam i ljuta jer me život ponovno uči da nista ne mogu planirati i da neće biti po mome baš tako lako 😅 ovaj mjesec bez trakica, otisli na godisnji i mislim se bude to sve skupa dobro jer ćemo biti opusteniji a kad ono ja na 6 dpo pozitivna na kućnom. Da sam bar pozitivna na nekom drugom testu 😑🤪

Ajd ajd, ako nisu strasni simptomi, mozda i niej tako lose, mozda i bude plusic ne gubi nadu, bitno da si ti ok da ti ne budu potrebni antibiotici ili nesot tako, ako slucajno dodje do tog objasni da postoji mogucnost za ranu trudnocu da ti daju nesto sto je sigurno. Ali se nadam da ti nece trebati. Drzi se i razumijem te i ja sam bila bjesna, jer se cuvam maksimalno i opet eto nekako pokupila… Drzi se procice

Ma znam možda malo i dramatiziram ali očekivala sam ipak malo bolji imunitet. 🥴 A eto očito svasta nesto trebam proći, frend koji je liječnik kaže da je možda i omikron u pitanju 🤔 ugl. nadam se da je nesto imuniteta ipak tu i da će simptomi biti blaži nego zadnji put. Kažem, nije bilo potrebe za drugim lijekovima osim ovih kućnih za snizavanje temp. i za bolove ali isto me bolilo i grlo, glava, sinusi svasta nesto 😳
    Kako si ti ? Vidim planiras uskoro s trakicama ? 🍵🍩

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.