Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lion32
    27. Prosinac 2021. 09:10

Sekica89

Jutro, ja jucer imala roskast iscjedak na papiru kad sam se brisala i nakon toga vise nista, temp lagano pada, jutros 14 dpo radila test, negativan i sad cekam mengu da dodje. Iako me ne boli stomak ni nemam jos krvarenje, opet radi svega ovoga znam da dolazi..

Jutro :)

Iduci mjesec ce biti bolje, samo hrabro dalje.. ❤

zoeeuzoee
    27. Prosinac 2021. 10:23

Meni mozete maknuti plusic

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

baarbaraa34
    27. Prosinac 2021. 12:13

Podneko damice 🖐🏻 I ja sam primjetila da se Mama andjela ne stavlja medju plusice. Vjerojatno jos upijas sto se dogodilo?😁
    Sretan Božić sa malim odmakom, Novu cemo tek čestitati, a sad jos uzivati u bozicnoj prasini.
    Mene izgleda dobro zaprasilo jer evo 10dc odem sad popisat trakicu i ona brzinom munje pozitivna da pozitivnija ne moze biti! Inace nikad tako rano nego u ove dane se tek pocne nazirat! Necu uopce reci da sam pomislila kako sam imala jako oskudnu mengu🤔😂
    Kaze muz - pa jesmo sad zakasnili? Reko nismo, show tek počinje hahah! Apropo showa, preksinoc mi ajde popit cemo malo kad je malac zaspao. I na Badnjak smo, al kulturno, a ovo za Bozic..ja ne znam sta je bilo. Znaci da nas dvoje imamo birtiju i da on mjesa pica mi bi propali za 2 vikenda! Pravio nam jeger colu. Jako brate mili, al ajde stavili leda pa fino pitko. Popili po jednu casu i kaze -e cuo sam da je jeger dobar sa red bullom. Ajd reko pravi. Eeeee koje li greske! 🤣 Zene moje ja sam dusu izrigala! I to da jednom, dva puta nego brate mili nikad kraja. Ostala u boravku jer sam stalno isla na wc, smrznila se ko govno kad eto ti njega u 2 sata iz sobe i kaze -tebi toliko lose? Reko bjezi mi sa ociju😂 Sta da vam kazem kad sam jucer cijeli dan bila jos sa mucninom.
    Znaci, ko neka tinejdzerka! Koma😂

Mama_anđela
    27. Prosinac 2021. 13:28

[ul]
    [li]Trudnice 🤰
    Atina ➕[/li]
    [li]Marta ➕[/li]
    [li]SamoJa➕[/li]
    [li]Ina85 ➕[/li]
    [li]Zoeeuzoee ➕[/li]
    [li]Lozaa ➕[/li]
    [li]Pikapolonka ➕[/li]
    [li]Mama_anđela ➕[/li]
    [li]🎅ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄🎅[/li]
    [li]Nina23 25.12. - 2 dana kasni ❤️[/li]
    [li]Sekica89 28.12. - 1 dan ❤️[/li]
    [li]🍀ODBROJAVANJE - 1 MJESEC 2022.❄[/li]
    [li]Lion32 04.01.-  8 dana ❤️[/li]
    [li]Keysi 05.01. - 9 dana ❤️[/li]
    [li]Buhtlica 14.01. - 18 dana ♥️[/li]
    [li]Baarbara 14.01. - 18 dana ♥️[/li]
    [li]Mila 17.01.- 21 dan ♥️[/li]
    [li]Reaa 18.01. - 22 dana ♥️[/li]
    [li]Lavi..[/li]
    [li]BlairWaldorf..[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]Mina234…[/li]
    [li]Nina23..[/li]
    [li]Lekaa ..[/li]
    [li]Inna92 ..[/li]
    [li]Malina_30..[/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]Ameliee   ….[/li]
    [li]Zuzujalica..[/li]
    [li]Delia…[/li]
    [li]Ninach…[/li]
    [/ul]
    .
    Dobar dan cure, kako ste?
    .
    Reaa, hvala od srca na lijepim zeljama. Da Bog i tebe obraduje uskoro. Sretna ti Nova 2022 godina, i tebi i ostalim curama, i plodna prije svega
    .
    Innaa, hvala ti mnogo Drago mi je da si se javila... Kako si nam ti?

.
    Kejsy. cula sam za dnevne uloske jos prosle godine da nisu dobri u trudnoci, ali ja sada nosim one standardne. Nsoim vise iz razloga jer su mi propisane vaginalete protiv infekcija, pa onda obzirom da nakon koristenja imam iscjedka onda nosim ulozak, ali necu cijelo vrijeme nadam se. Znam da je tesko ne misliti, i nesto sam u frci pa nemam kada ni citati te tuzne teme ali sjetim se ipak svega. Trebam raditi pojedine testove pa jurim za uputnicama, tek kad sjednem vidim da sam pretjerala, kao da mi sav umor sjedne na stomak Sinoc pocelo i prvo povracanje A kraj godine, frka i na poslu, guzve, haoss, luda kuca, vjerujem da je kod svih tako. Tvoj grafikon mi za sada super izgleda.. drzim fige da ostane takoo, da te obraduje pocetak godine

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Mama_anđela
    27. Prosinac 2021. 13:40

Sekica, neka ovo bude zadnja M. Nova godina nam nosi nove planove i sretne momente, ne ocajavaj, sad si za mjesec blize cilju .
    .
    Lion, daa bas prva T kod mene se vidjela samo tackica, znacco samo da trudnoca psotoji nista vise, a ja sam to isti dan javila i svojim rditeljima, i roditeljima od muza, sestri, prijateljicama, ludililoo brate. Izgrlili se, izljubili A sad, kad smo dosli od doktora, pita svekrva imal sta novo, rekoh nema. Pa poslije kazem muzu mozda su nas skontali, al svejedno mi sutimo. Iako je on odmah htio reci, srecom zaustavila sam ga
    .
    Lavica, to je valjda onaj strah da se bojim i staviti taj plusic pored svog imena, jbg, evo sada sam to ispravila. Ako ce se nesto desiti, desiti ce se. Nazalost ne mogu promijeniti to, zato sam se dodala Neka vam budem podsjetnik poneki dan kako je svasta moguce Kako si ti?
    .
    Kejsy, daa cekala sam sledeci pregled ali evo dodala sam se sada. Moram si dobro dokazati da ne mislim tako negativno. Pocela sam pomalo vjeruj. Vec sam pocela gledati ljetne bodije rekoh mozda ima kakvih snizenja, pa uzeti neku neutralnu boju, i ako muz cak kaze pa otkud tako rano, reci cu da ne zelim razmisljati da ce se desiti isto. Prosle godine nisam niti jedan bodi uzela, vjeruj mi, a 7 mjeseci sam trudna bila. Valjda je to bio i neki instikt, ne znam, uglavnom cekala sam zadnje momente Valjda me sada to sve sto je bilo zaobidje..
    .
    Barbaraa, jos upijam sva desavanja, u pravu si. Jos nisam svjesna, nego me mucnina podsjeti. Sve mi je nevjerovatno. Valjda navikla tako godinu dana, luda glava A super, vidis i plodni dani su ranije krenuli, neka ste to iskoristili kvalitetno, neka vam se ovog puta posreci A neka si se i malo opustila, hajde, ja nisam do sad nikad tako s muzem, jer ja malo pijem a i malo mi treba da me okrene, tako da ja slabo doziram, mada je on nekad htio da pretjeram, da vidi kako tad reagiram Isto bi mi bilo kao i tebi

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.

🐣surprise 21.12.2021. ➕

Mama_anđela
    27. Prosinac 2021. 13:41

Zoeeuzoee, tako mi je zao ... Zelim ti brz oporavak, cuvaj se, i cim prije u nove pobjede, noviv plusic ce doci vjerovatno brzo

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.

🐣surprise 21.12.2021. ➕

Bachata
    27. Prosinac 2021. 19:43

Bok žene…. Ma imam jedno pitanje…. U srijedu mi je prva kontrola ulrtazvuka… Ono šta mene zanima je par pitanja ako tko može odgovoriti :
    1.koje simptome vi imate jer ja imam možda svako drugi dan kao male žgaravica al na ništa se ne gadim, mirise znam osjetit nekad jače, povećane grudi i kao malo bole, iscjedak lagani prozirna i to je to. Nema povraćanja, ni konstantno piškenje ni ništa dr pa me to brine jel tako treba bit iako po beti ispada da sam tek 5tjedana T?
    2. Nos mi je kao začepljen, suh, kao da nema slinovnici i to najviše preko noći pa nezz jel i to od T i postoji li nešto na prirodnoj bazi to rješit?
    3. Pošto sam gr na grupa 0 i rh - čula sam neke babske priče da ako je ž neg rh a M pozitivan da ne može iznijeti trudnoću ako nosi muško dijete pa nezz da li ima itko da opovrgne svojim primjerom to jer ja oko sebe imam 3 osobe gdje se to podudara a i sama sam 0- a muž A+ i imala sam jedan spontani pa nezz šta bi mislila. U jednu ruku mi to smiješno a u drugu me malo strah.
    Eto soory na dužoj por ako tko ima volje i želje da mi odg bila bih zahvalna :) 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

• .mila
    27. Prosinac 2021. 19:51

Bachata

3. Pošto sam gr na grupa 0 i rh - čula sam neke babske priče da ako je ž neg rh a M pozitivan da ne može iznijeti trudnoću ako nosi muško dijete pa nezz da li ima itko da opovrgne svojim primjerom to jer ja oko sebe imam 3 osobe gdje se to podudara a i sama sam 0- a muž A+ i imala sam jedan spontani pa nezz šta bi mislila. U jednu ruku mi to smiješno a u drugu me malo strah.

1. 
    U prosloj trudnoci mi je zgaravica bila prvi simptom jer je nikad ranije nisam osjetila tako intenzivnu. Nisam imala mucnine ni povracanje. Po nekim ‘bapskim pricama’ koje sam cula, a u dosta primjera oko mene se pokazalo tako, nedostatak mucnina bi mogao znaciti da nosis djecaka. Mada, to su sve bapske price a spol, na kraju krajeva, je najmanje bitan u cijeloj prici.
    3.
    Ja sam 0-, muz 0+, uredna trudnoca, djecak rodjen, njegova krvna grupa je 0+.

Za nos pokusaj neku prirodnu inhalaciju, provjeri i nivo vlage u sobi u kojoj spavas (kazes da se desava navecer) jer je moguce da se zrak isusuje zbog grijanja pa da je to razlog.

Sretno!

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

• .mila
    27. Prosinac 2021. 19:56

Eh zdravo svima, starim i novim trudilicama :-) 
    Ja sam na 10dc, nisam jos pocela sa LH trakicama, ali mislim da je narednih 7-8 dana kljucno, pokusat cemo pokriti sto vise pa se nadati nekom januarskom plusicu i septembarskoj bebici.

Danas sam bila kod ginekologa, papa test i UZV. Na rezultate pape su sacekati nekih sedam dana, a na osnovu UZV doktor je rekao da je sve uredno, na desnom jajniku folikul 17mm i da se ovulacija sprema. planirala sam sutra uzeti LH trakice i krenuti lagano, dostupne su mi samo Ovugnost Ultra, pa necu pretjerivati jer nisu najpovoljnije, uzet cu 5-6 i pokusat ulovit pik.

Kako stojimo s odbrojavanjem, kad ce krenuti nova serija plusica? Drzim fige da januar bude sretniji od ovih mjeseci dosad

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

Bachata
    27. Prosinac 2021. 20:34

.mila

Bachata

1.
    U prosloj trudnoci mi je zgaravica bila prvi simptom jer je nikad ranije nisam osjetila tako intenzivnu. Nisam imala mucnine ni povracanje. Po nekim ‘bapskim pricama’ koje sam cula, a u dosta primjera oko mene se pokazalo tako, nedostatak mucnina bi mogao znaciti da nosis djecaka. Mada, to su sve bapske price a spol, na kraju krajeva, je najmanje bitan u cijeloj prici.
    3.
    Ja sam 0-, muz 0+, uredna trudnoca, djecak rodjen, njegova krvna grupa je 0+.

Za nos pokusaj neku prirodnu inhalaciju, provjeri i nivo vlage u sobi u kojoj spavas (kazes da se desava navecer) jer je moguce da se zrak isusuje zbog grijanja pa da je to razlog.

Sretno!

Hvala ti.... I istina spol nije bitan samo da je živo i zdravo :).
    A za mučnine, pošto ja nikako nikako ne podnosim povraćanja možda ako Bog da me spasi toga hehhe.
    Hvala ti na odg i palo mi je na pamet za osuđivanje zraka :).
    Ti si u kojem stanju / fazi? 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.