Blairajme nadam se da neće🙏🙏 Jel ides mozda kod ginekologa pa da vidis?
A evo ja imam ponovno bijeli mlijecni iscjedak da sam se morala mijenjat jer sam mokra i sad moja nada i sto mojih misli i emocija u glavi 🙏🤷♀️🙈
A ja mislim da je to to. Već sam se isplakala. 😩 Ne znam sto bi mi ginekolog uopće rekao a da nije ono što i sama ne znam. Što bi drugo moglo biti ? Linija blijedi, tako ne bi trebalo biti, plus smederenje. 🥴 Sad čekam M rekla bi. 
Za dva sata imam jedan stručni skup ne znam uopće kako ću to izgurati, praktički sam doma tek navečer. 😪 
Tako da nekako moram doći sebi. 
Oprostite ako sam malo okupirala prostor sa svojom pričom 😶 imam osjećaj da su svi moji zadnji upisi me me me. 
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
A evo ja imam ponovno bijeli mlijecni iscjedak da sam se morala mijenjat jer sam mokra i sad moja nada i sto mojih misli i emocija u glavi 🙏🤷♀️🙈
A ja mislim da je to to. Već sam se isplakala. 😩 Ne znam sto bi mi ginekolog uopće rekao a da nije ono što i sama ne znam. Što bi drugo moglo biti ? Linija blijedi, tako ne bi trebalo biti, plus smederenje. 🥴 Sad čekam M rekla bi.
Za dva sata imam jedan stručni skup ne znam uopće kako ću to izgurati, praktički sam doma tek navečer. 😪
Oprostite ako sam malo okupirala prostor sa svojom pričom 😶 imam osjećaj da su svi moji zadnji upisi me me me.
Nisi nas okupirala zato i postoji ova stranica,bas zato da smo sve jedna uz drugu!
Kad okolina ne razumije da mi razumijemo
Zao mi je,ne znam sto bi rekla,ono kad se ponadas i vidis i krenes veselit i ona nista 😪
Isplaci se,izbaci iz sebe sve te emocije 😪😘😘
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem 
2024- Belara 
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
2/25- Petrova,MPO
6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
10/25 - Duphaston,letrozol, 11.mj folikulometrije
Nisi nas okupirala zato i postoji ova stranica,bas zato da smo sve jedna uz drugu!
Kad okolina ne razumije da mi razumijemo
Zao mi je,ne znam sto bi rekla,ono kad se ponadas i vidis i krenes veselit i ona nista 😪
Isplaci se,izbaci iz sebe sve te emocije 😪😘😘
Hvala ti Lavi. ❤️ Baš mi sve ovo tesko pada, nekad je bolje manje znati, zaista sačekati par dana da M kasni da barem ne prozivljavas ovakve šokove. Svakako ću se naručiti kod ginekologa na pregled nakon M i reći sto je bilo, ne znam kako oni to tretiraju, ali mislim da ne uzimaju toliko za ozbiljno jer kad mi krenu da se to dogadja svakoj drugoj ženi muka mi je. 😑
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Uz tebe smo i nadamo se da nije to sto mislis <3 
Pokusaj se opustiti, odmoriti ako mozes, i ne razmisljati previse o tome, iako znam da je tesko... Cuvaj se <3
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
[ul]
[li]Trudnice 🤰[/li]
[li]Atina ➕
Marta ➕
SamoJa➕
Ina85 ➕
Zoeeuzoee ➕
Lozaa ➕
Pikapolonka ➕[/li]
[li]🎅ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄🎅[/li]
[li]BlairWaldorf ♥️♥️ drzimo fige[/li]
[li]Baarbara 15.12. - danas ❤️[/li]
[li].Mila 17.12. - 2 dana ❤️[/li]
[li]Mama_andjela 19.12. - 4 dana♥️[/li]
[li] Reaa 20.12. - 5 dana ♥️[/li]
[li]LaVi 20.12. - 5 dana ❤️[/li]
[li]Nina23 25.12. - 10 dana ❤️[/li]
[li]🍀ODBROJAVANJE - 1 MJESEC 2022.❄[/li]
[li]Lion32 04.01.-  20 dana ❤️[/li]
[li]Keysi 05.01. - 21 dan ❤️[/li]
[li]Buhtlica 14.01. - 30 dana ♥️[/li]
[li]Lavica..[/li]
[li]Mina234…[/li]
[li]Nina23..[/li]
[li]Lekaa ..[/li]
[li]Inna92 ..[/li]
[li]Malina_30..[/li]
[li]Kamilica ..[/li]
[li]Ameliee   ….[/li]
[li]Zuzujalica..[/li]
[li]Delia…[/li]
[li]Ninach[/li]
.[/ul]
[ul]
Buhtlica, nadam se da ce sve biti ok sada ovaj mjesec  da nece biti potrebe za terapijom😊😊[/ul]
[ul]
.[/ul]
[ul]
Lavi, znam da uvijek postoji strah i pitanje sta ako. Uglavnom, nadajmo se pozitivnom. ❤Ne zuri s testicem, sacekaj dan nedolqzece M 😊[/ul]
[ul]
.[/ul]
[ul]
Kejsy, nista sad lagano praznicno opustanje s muzicem i nadajmo se najboljem❣😊[/ul]
[ul]
.[/ul]
[ul]
Blair, ne ne ne.. Molimo Boga da sve bude u redu, i da plusic ostane, nadamo se da nije to sto mislis 😒😒😒 tu smo, uz tebe, nisi nas opteretila, zaisya smo se radovale tvom plusicu, i zelimo da ta sreca ostane ❤[/ul]
[ul]
.[/ul]
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule. 
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Pozdrav, imate li kakvog iskustva s vrkutom?
Ja ju pijem al za sad nista pametno nemam za rec🙄 sta te točno zanima?☺
Pa zanima me pomaze li ona uopce sto se tice ciklusa?
Trenutno sam na gynositolu po preporuci doktorice, ali mi i s njime nije redoviti ciklus pa trazim jos neku alternativu 😪
Mama andjela ma znam da,a čekam ponedjeljak pa ćemo vidit iako najradije bi ga sad napravila ovaj vikend odma ali isto ono što ja znam🤷♀️
Znam samo da čim iziđem iz izolscije u subotu idem direkt u muller po test za trudnoću 
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem 
2024- Belara 
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
2/25- Petrova,MPO
6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
10/25 - Duphaston,letrozol, 11.mj folikulometrije
Pozdrav, imate li kakvog iskustva s vrkutom?
Ja ju pijem al za sad nista pametno nemam za rec🙄 sta te točno zanima?☺
Pa zanima me pomaze li ona uopce sto se tice ciklusa?
Trenutno sam na gynositolu po preporuci doktorice, ali mi i s njime nije redoviti ciklus pa trazim jos neku alternativu 😪
Pa meni je smanjila smedji iscjedak prije M. A onda se opet ovaj mjesev pojavio bez obzira sto ju pijem.
Nekako mislim da ne moze skodit...
Blair cuvaj se, mislim na tebe❤ne zamaras nas. Zato smo tu 🤞❤

Mislim da će se desiti biokemijska nazalost 😩 zar i to moram iskusiti 😠😥 danas je na mullerovoj trakici crtica skoro pa nepostojeća, Clear Blue (6 dana prije) vidljiva linija ali blijeda. Takoder, na dnevnom ulosku smede točkice 😪
Oprostite nisam čitala sto ste pisale u meduvremenu samo sam vam htjela brzinski javiti, možda je zaista bolje čekati par dana da izostane M jer ovo je zaista jako stresno sve skupa. 😔
Drzi se draga Blair ,ne mora znaciti,drzim fige da bude sve uredu i da testic pocne tamniti❤❤
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Blair drzi se, drzim 🤞 da ipak nije tako... mozda si samo vise pile vode pa se hcg razrjedio a ovo smedarenje je normalna pojava u T dokle god nije svjeza krv ❤

6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji