Marta cestitke na curici, i sretno! 🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Pozdrav cure,bila sam danas na pregledu sa 5 +4 jer sam osjecala neke bolove i za sad se vidi samo gestacijska vrecica ,bas sam tuzna :/
Ne brini 😘 normalno je da se u tom periodu ne vidi puno. Zato i zakazuju pregled nakon 7 nedelje. 🤞 Bice sve ok. Bolovi takodjer su normalni, jer se maternica siri, ligamenti se rastezu i mogu i jajnici da bole od svega tog. U ranoj trudnoci su i grcevi cesti i normalni, u glavnom nisu bas preintezivni. Bitno da krvarenja nema, ma da i ono nekad ne napravi nikakav problem za plod. Glavu gore i nemoj da se stresiras zaista je rano da se nesto vidi. Sigurno ti je i doktor to rekao.. drzi se, bar jos 10 dana mora proci da bi se moglo vidjeti nesto sigurnije.
Da to mi je i ginekologica rekla da je bas rano jer imam i produzeni ciklus od 31 dan
Al me muci u nalazu pise malo slobodne tekucine oko jajnika?
Strah me da nije vanmaternicna,mada je gestacijska vidljiva u maternici,al otkud onda ta tekucina?
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Pozdrav curke, kako ste?
Nadam se da piškite plusiće ukoliko još niste ❤️
Nisam dugo pisala tu pa da se javim, mi smo danas imali pregled i to prvi puta i mužić🥰 i doktor kaže da je curica 😇 pa eto javljam novosti🥰
Iako je nešto rekao da mi je skraćen cerviks pa mi je radio briseve pa čekam nalaze do idućeg tjedna, ne znam ni šta to znači ni koliko je zabrinjavajuće, ali nisam dobila nikakve posebne upute osim da i dalje koristim utriće. Do sad smo dobili i 2 kile u ova skoro 4 mj.
Pusa svima, grlim vas😘😘
Cestitaam jos jedamput🥰🥰
👱♀️24 👱♂️23
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
Pozdrav curke, kako ste?
Nisam dugo pisala tu pa da se javim, mi smo danas imali pregled i to prvi puta i mužić🥰 i doktor kaže da je curica 😇 pa eto javljam novosti🥰
Iako je nešto rekao da mi je skraćen cerviks pa mi je radio briseve pa čekam nalaze do idućeg tjedna, ne znam ni šta to znači ni koliko je zabrinjavajuće, ali nisam dobila nikakve posebne upute osim da i dalje koristim utriće. Do sad smo dobili i 2 kile u ova skoro 4 mj.
Pusa svima, grlim vas😘😘
Čestitam!! 🥰
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Pozdrav curke, kako ste?
Pusa svima, grlim vas😘😘
Čestitam na curici!! 🥰🥰
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Pozdrav curke, kako ste?
Pusa svima, grlim vas😘😘
Čestitam ❤️❤️❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav drage zenice,
Prosli mjesec sam imala biohemijsku trudnocu. Simptomi: bolne grudi odmah nakon ovulacije i nista vise, svo dok nisam prokrvaila. Ciklusi mi inace traju imedju 30-32 dana, pa sam 33 dan prokrvarila, otisla ginekologu i utvrdila mi je da se radi o biohemijskoj trudnoci.
Ovaj mjesec sam ovulaciju imala 17 ili 18 dan ciklusa, 23, 24 i 25 dan sam imala grceve sa desne strane (desni jajnik ovulira) 28 dan sam radila test koji je bio negativan. Simptomi : JEDNO VELIKO NISTA-ni jedan jedini cak ni osjetljive grudi.
Sutra ujutro radim test, pomozite da li bi se moglo raditi o trudnoci , da li je neko imao slicnu situaciju, ili da cekam da vjestica dodje :(
Hvala i super ste, svima zelim da ugledaju svoj plusic sto prije :)
☺️
Moj ti je savjet da sačekas jos koji dan bez testiranja 😄
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav cure,bila sam danas na pregledu sa 5 +4 jer sam osjecala neke bolove i za sad se vidi samo gestacijska vrecica ,bas sam tuzna :/
Ne brini 😘 normalno je da se u tom periodu ne vidi puno. Zato i zakazuju pregled nakon 7 nedelje. 🤞 Bice sve ok. Bolovi takodjer su normalni, jer se maternica siri, ligamenti se rastezu i mogu i jajnici da bole od svega tog. U ranoj trudnoci su i grcevi cesti i normalni, u glavnom nisu bas preintezivni. Bitno da krvarenja nema, ma da i ono nekad ne napravi nikakav problem za plod. Glavu gore i nemoj da se stresiras zaista je rano da se nesto vidi. Sigurno ti je i doktor to rekao.. drzi se, bar jos 10 dana mora proci da bi se moglo vidjeti nesto sigurnije.
Da to mi je i ginekologica rekla da je bas rano jer imam i produzeni ciklus od 31 dan
Al me muci u nalazu pise malo slobodne tekucine oko jajnika?
Strah me da nije vanmaternicna,mada je gestacijska vidljiva u maternici,al otkud onda ta tekucina?
Tekucina moze biti ako si slucajno imala neku cistu pa da je prsla ili nesto tako.. vjeruj mi da misli da bi mogla biti matericna hitno bi te slala na vadjenje i pracenje bete. I u tom slucaju slobodna tekućina bi bila u douglasu jer to je jedna od najnizih tacaka i tekucina se tu sljeva, ali budem ti malo to oko jajnika istrazila pa ti javim, vjerovatno klinika mayo ima nesto vrzano za to u svom medicinskom prirucniku, pa zavirim tamo. Ali misli da bi te definitivno na bolnicko pracenje ili na redovno pracenje bete poslala, da misli da je moguca vanmatericna
Rekla mi je da vidi gestacijsku vrecicu u maternici i da ona smatra da bude trudnoca dalje uredna,ali me svjedno u pon poslala da vadim betu da budemo mirne
Hvala ti punoo❤❤
👱♀️24 👱♂️23
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji