Pozdrav cure,bila sam danas na pregledu sa 5 +4 jer sam osjecala neke bolove i za sad se vidi samo gestacijska vrecica ,bas sam tuzna :/
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Ajme koliko sam u zaostatku.
Blair,isplači se i ispuši. Žao mi je draga, ali nažalost te biokem svima zadaju muke. Kako kažu dr. Sve smo mi ih imale a da nismo ni znale. Sad samo jako u iduci ciklus, i bebuska ce se primiti. Meni gin rekla da nakon biokem. Cak je i veca šansa za začećem. 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
LAVICA, MAMA ANĐELA,Lion kako ste mi curke 🥰
Nove curke dobrodošle i još brže preselile se na drugu temu.🥰🥰
Ja evo čekam tu M, da krenem u nove pobjede taman hvatati ovulaciju oko nove godine i eto meni bebuške za rođendan 🥰🥰
Koji dobar plan🤣🤣
Meni su krenuli plodni dani, muz dosao sa terena, sin na vikendu kod bake🤣 sve se bas lijepo poslozilo za napravit novu bebu 🤣🤣🤣 ovaj mjesec mi je bas jaki iscjedak, valjda je vrkuta napravila svoje 😍
Trakice nisam kupila jer mi je na poslu kaaaaaooos i nema sanse da bi se stigla s tim bavit..🙄
Sto se tice toga kako je danas teže ostat trudna- mojih 6 prijateljica i ja smo ove godine imale spontani..
Meni je to nevjerojatno, ogroman broj žena je to!
Jedino dobro sto je svih 6 sad vec trudno opet.. samo ja evo čekam neke bolje dane🙄
Bok žene!
Vikend je pred nama,kako ste?
Ima li piškilica danas 😁😁🥰
Ja imam neku glavobolju danas,sutra napokon izlazim iz izolacije i nadam.se da ću lijepo provodit ove dane pred nama što su.
Nikakve simptome nrmam,ni iscjedka i ničeg
Izgleda da ni ovaj mjesec ništa.
U ponedjeljak treba M doći pa ćemo vidit
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Pozdrav cure,bila sam danas na pregledu sa 5 +4 jer sam osjecala neke bolove i za sad se vidi samo gestacijska vrecica ,bas sam tuzna :/
Mislim da se u ovo vrijeme ona i treba vidjeti, jos je bas rano. Zato i kažu da najbolje ni me otići prije sedmog tjedna jer se samo usokiras 🥴
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Bok cure, odlučila sam se i ja javiti. Pratim vaš forum več jako dugo i stvarno mi je bilo lakše kad sam prečitala sve to, jer ima puno savjeta, a i sretnih završetka. Prije mjesec dana sam napravila prvi test, koji je bil pozitivan, poslije još 2 i nakon toga 22.11. šok. Napravim test jer sam imala neki predosječaj, test negativan…. Drugi dan obilno krvarjenje, koje je trajalo 8 dana. Bilo mi je strašno teško, sad mi je več lakše ali svejedno nije još to ti. Ali idemo dalje, za vsakom kišom dolazi sunce. 😊
Blair drži se! ☺️
Uživajte u vikendu!
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Bok cure, odlučila sam se i ja javiti. Pratim vaš forum več jako dugo i stvarno mi je bilo lakše kad sam prečitala sve to, jer ima puno savjeta, a i sretnih završetka. Prije mjesec dana sam napravila prvi test, koji je bil pozitivan, poslije još 2 i nakon toga 22.11. šok. Napravim test jer sam imala neki predosječaj, test negativan…. Drugi dan obilno krvarjenje, koje je trajalo 8 dana. Bilo mi je strašno teško, sad mi je več lakše ali svejedno nije još to ti. Ali idemo dalje, za vsakom kišom dolazi sunce. 😊
Blair drži se! ☺️
Uživajte u vikendu!
Može biti da Vam je biokem. bila.
Samo hrabro. I ja sam nova tu.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Hvala cure jos jednom. ❤️
Ne znam sto bi vam napisala .... Prihvatila sam sto se dogodilo ali obuzelo me neko lose raspoloženje kao da je neki tamni oblak iznad mene 😪
Znam da treba dignuti glavu i krenuti naprijed ali meni je to trenutno jako tesko. Što se tiče sljedećeg ciklusa mislim da neću koristit trakice... U mom slučaju su se pokazale korisne ali nemam trenutno snage za bavljenje time, a s obzirom da imam u planu i neka putovanja ne da mi se zamarati time 🤷 ovaj mjesec kako bude....
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Kratko javljanje i od mene, na dan za (ne)dobit - negativan test (popodne radila), svi PMS simptomi na najmanjem intenzitetu, jos uvijek nije stigla ali gdje je-tu je.
S druge strane, konacno vikend…
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Pozdrav curke, kako ste?
Nadam se da piškite plusiće ukoliko još niste ❤️
Nisam dugo pisala tu pa da se javim, mi smo danas imali pregled i to prvi puta i mužić🥰 i doktor kaže da je curica 😇 pa eto javljam novosti🥰
Iako je nešto rekao da mi je skraćen cerviks pa mi je radio briseve pa čekam nalaze do idućeg tjedna, ne znam ni šta to znači ni koliko je zabrinjavajuće, ali nisam dobila nikakve posebne upute osim da i dalje koristim utriće. Do sad smo dobili i 2 kile u ova skoro 4 mj.
Pusa svima, grlim vas😘😘
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Di ste cure 🤗 Petak jeee 🥳🥂😅
Nema više boldanih slova !🎉🎉🥳🎉🥳🎉🎊
Nadam se da ste sve dobro i veselo. 😊
Curama koje su dobile M zelim da im je zadnja prije trudnoće. Ja trebam dobiti tocno na Bozic (😤), ali sta se moze. Iza Bozica idemo u nove pokusaje.☺️
Vama zelim i prije toga puno sreće i plusica! ☀️🤰
Mama andjela, Buhtlica, Ameliee, Lavica, Kejsi, Blair….i nove cure🤗
Lijep vikend svima želim! 🎄☃️🌞☺️
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji