Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lion32
    16. Prosinac 2021. 07:50

Blair drzi se..❤ ova godina nije bila nasa ali iduci Bozic dočekujemo sa bebama❤

Mama_anđela
    16. Prosinac 2021. 08:09

[ul]
    [li]Trudnice 🤰[/li]
    Atina ➕Marta ➕SamoJa➕Ina85 ➕Zoeeuzoee ➕Lozaa ➕Pikapolonka ➕[li]🎅ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄🎅[/li]
    [li]Baarbara 15.12. - 1 dan kasni ❤️[/li]
    [li].Mila 17.12. - 1 dan ❤️[/li]
    [li]Mama_anđela 19.12. - 3 dana♥️[/li]
    [li] Reaa 20.12. - 4 dana ♥️[/li]
    [li]LaVi 20.12. - 4 dana ❤️[/li]
    [li]Nina23 25.12. - 9 dana ❤️[/li]
    [li]🍀ODBROJAVANJE - 1 MJESEC 2022.❄[/li]
    [li]Lion32 04.01.-  19 dana ❤️[/li]
    [li]Keysi 05.01. - 20 dana ❤️[/li]
    [li]Buhtlica 14.01. - 29 dana ♥️[/li]
    [li]BlairWaldorf[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]Mina234…[/li]
    [li]Nina23..[/li]
    [li]Lekaa ..[/li]
    [li]Inna92 ..[/li]
    [li]Malina_30..[/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]Ameliee   ….[/li]
    [li]Zuzujalica..[/li]
    [li]Delia…[/li]
    [li]Ninach[/li]
    [/ul]

.
    Jutro curee :) Morala sam napraviti novi nalog, inace sam se prijavila preko fejsa, i danima preko računara nisam mogla da se logujem, a preko mob je radilo, međutim, jutros ne radi ni preko mob, tako da sam morala novi nalog napraviti, uglavnom tu sam

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Mama_anđela
    16. Prosinac 2021. 08:17

lavica, bas mi je drago da ce se plodni dani desiti kada si na odmoru, da i ti te date provedes mirno, i da si uvijek spremna za piskenje trakica, u svako doba dana Neka vam sretno bude ovaj ciklussI ja evo čekam svoju M, zadnjih dana sam baš baš umorna, mogla bih prespavati cijeli dan i noć, tako se osjećam, da ne znam da O nisam imala, pomislila bih da je simptom trudnoće, jer ja fakat do nekih 10tj svoje trudnoće kao da sam opijena bila, samo sam spavala, nisam imala snage sudove oprati, a kamo li nešto više Jednom mi se čak desilo da sam telefonirala s mamom i sestrom, video call, i ja sam u toku razgovora zaspala Dozivale su me par minuta i prekinule poziv, daklee to su čari trudnoće koje ćemo sve iskusiti uskoro ako Bog da
    .
    Nairobi, vjerujem da imas veliku zelju, ali nije nemoguce, vidim da si imala i nove terapije, tako da drzimo fige da upali
    .
    BlairWaldorf, mnogo mi je zao sto si morala proci kroz to, nekako nam je ta vijest bas dala morala i nade da cemo ubrzo za tobom na ljepse teme... ali, nije kraj. Ovo je dokaz da uz pracenje plodnih dana i redovan odnos mozes lako ostati T, sto je jedan plus, ovaj mjesec se nije dalo, a sljedeći možda bude i nadam se pun pogodak. Mnoge cure ne rade testove tako rano, i tko zna koliko nas je imalo biokemijsku a da nismo imale pojma, i ponovo ostale T, rodile bebe itd. Vjerujem da je bolno, ne zelim da to ijedna od nas iskusi, ali vjerujmo u to da je jedan od sledeća dva ciklusa naš i da ćemo i mi napokon pričati o nekim ljepšim dešavanjima
    .

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

baarbaraa34
    16. Prosinac 2021. 10:12

Jutro djevojcice!
    Opet sam u zaostatku, necu se ni pravdat. Zadam si brdo posla, zadataka, jos sad za Božić..pravila snjezne kugle, pakiram pakete, pecem eo sad 4 ture banana breada u obliku bora pa saljem za Hr. Luda
    Sinoc sam isla u rikverc jedno 15 stranica i bas me razveselilo vidjet 2 nova plusica, a onda flop!
    Blair jako mi je zao! Kako si sada? Jel bas krenula menstruacija? Pitam jer vidim da si zadnjr napisala nesto smedje sa mrvicama..pa se drzim za to da mozda i nije tuzan kraj! Ako je, gle, kako kaze Mama andjela vidis da mozes ostati trudna, nek ti to bude zrno bozicne prasine i nade! Puhni u njega da se rasprsi i u Novoj ti donese dar nad darovima! Tuguj koliko ti treba, vrsiti, ali nedaj se obeshrabriti!

Ja evo nisam jos dobila. Ne znam ni jel kasni ni sta je. A kao isla dr. da prati O🤦🏻‍♀️ Ali je stvar u tome da sam prije 2 tjedna bila u pon.na vadjenju krvi i pregledu i ona me to popodne nazove i kaze - danas i sutra odnosi. Ok, kao tih dana O.
    Ali sam u srijedu opet isla vadit krv i za taj nalaz me nazove u cetvrtak (prije 14 dana) i kaze IPAK jos danas imajte odnose. E sad, dal O onda nije bila kad je mislila pa je iz krvi vidjela da vrijedi jos i taj cetvrtak probati pojma nemam.
    Po tome danas trebam dobit, jel tako?
    Prvi dio ciklusa je zenama razlicit, ali je pravilo da nakon O menga dodje nakon 14 dana, ne?🤔
    Inace nemam nikakvih simptoma, ali ni inace pred M nemam osim tog spottinga zbog niskog prog.,ali obzirom da ga sad uzimam logicno je da ga nema. Za trudnocu jos manje simptoma, ali nisam ih imala ni u prvoj pa ko ce ga znati.
    Mislila sam sutra na rodjendan napravit test, ali 99% cu danas popodne kad muz dodje sa posla. Ajme vec me frka😬😬😬😬

• LaVi
    16. Prosinac 2021. 10:49

Barbaraa34 želim ti jedan rođendanski plusić!!!😘😘😘

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

BlairWaldorf
    16. Prosinac 2021. 11:39

Barbara34 drzim fige da bude plusić ❤️ to bi bio najbolji rodendanski poklon ikad. 
    Hvala cure , stvarno ste divne. Puno mi znači vaša podrska i da ugledate plusiće sto prije to vam od ❤️ želim. 
    Mentalno sam nekako otupljena danas. Jučer sam se isplakala posteno. Usudila bi se reći da sam u nekoj mini depresiji. Ničemu se ne radujem, sve mi je bezveze 🤷 
    Danas je M (2dc) dosta obilnija, i dalje sa "mrvicama" ali crvene boje. Ne boli me fizički nista hvala bogu. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• LaVi
    16. Prosinac 2021. 11:58

Blair sve će to biti dobro😘❤❤
    Razumiljivo je da se tako osjećaš,daj si vremena sve će biti dobro,proći će i ovo😘😘🙏💙

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

BlairWaldorf
    16. Prosinac 2021. 12:41

Kejsy

BlairWaldorf

Cure mislim da nema smisla ići vaditi betu jer je menstruacija krenula. Krv je dosta tamna, sa "mrvicama" 😑

Draga zao mi je zaista i sama sam skoro prosla kroz to 🥺 Ali 50-60% svih trudnoca su upravo biokemiske, jako su ceste i skoro sve zene bar jednom prodju kroz to, vecina nikad ni ne sazna da je to prosla.
    Ali neka ti bude utjeha bar mala da je u veoma mnogo slučajeva odmah nakon biohemiske sledeci ciklus vecina zena ostane trudna bez problema i trudnoca bude uredna. Glavu gore bice bolje, daj sebi vremena da se oporavis emotivno.. pa kad to prodje odmah u lov na ovulaciju ❤️ Saljem ti najveci zagrljaj i samo hrabro doći će vreme za naša čuda možda čak i sljedeći mj 😉 🤞

Hvala ti kejsy.... ali to su mi rekli i nakon S pa sam umorna od toga da baš ja moram biti dio te statistike 😞
    Uzela sam dva dana slobodno, totalno sam beskorisna trenutno... dolazi mi sutra frendica pa idemo u subotu u izlazak 🤔 dogovorile smo neku finu večericu i pićenca eto ni tome se toliko me radujem koliko sam potonula. Trenutno sam ispod deke i gledam ove nove epizode sex and city 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Bbebach
    16. Prosinac 2021. 12:55

Draga Blair tu smo za tebe...Nikad mi nije bilo jasno kada je dr govorila da su sve žene više puta u životu bile trudne no što su to znale.. Na ovom forumu sam i sama saznala za biokemijsku trudnoću (imala ju i ja), te sad tada sjetila njenih riječi-očito je na što je mislila...
    Ovako, opet kažem jače smo od kamena...tako sam od starih bakica isto znala čuti. Udovolji si na neki način i ispucaj uz tu večericu s dragom prijateljicom.
    Mene je jučer kava s mojom 'nabildala' a do tad sam bila 'pokisla kokoš'...
    Prođem uz ambulantu jučer i gledam prolaze trudnice , ova koju znam 4x trudna..govorim mužu..'i kaj sad?'- veli on meni...moj zbilja neki put izvali shit umjesto da me barem zagrli...Pita jel mi se sviđa nešto da bi mi pod bor to kupio, a ja vičem na njega:znaš ti dobro što bi???...dobro da tave nisu letile!!

baarbaraa34
    16. Prosinac 2021. 15:04

Kejsy nemoj me krivo shvatiti oko godina, nismo si ni daleko ja cu sutra 35, ali ipak imas sina od 17 godina - jel tada u tvom okruzenju bilo ovoliko problema sa plodnoscu ili? Jer mi se stvarno cini da sto dalje sve više parova se suocava sa tim problemom. Ok stres, nacin zivota..sad smo svi i na internetu pa smo samim tim i povezaniji pa je mozda krivi dojam, al stvarno kao da valjda svaki drugi par zapne na tom području..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.