Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LaVi
    16. Prosinac 2021. 15:12

Barbara slažem se s tobom
    Evo npr kad gledam žene svojih godina,kao rekli bi pa mladi ste,plodni ste niste prešli 40
    A kad ono evo ja prva ne mogu,a koliko ima jos žena nisu ni blizu 30 pa nikako
    Ne znam što se to kuha ali prije nije bilo tog toliko
    Prije su ostajale trudne ko od šale

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000

• LaVi
    16. Prosinac 2021. 18:42

Sretno Kejsy!! U akciju i mora biti😘😘🙏
    Ja ne znam koliko muž i ja radimo na bebaču već smo trebali cijelu nogometnu momčad imati 🙈

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    2024- Belara

baarbaraa34
    16. Prosinac 2021. 19:27

Kejsy that's the spirit 😁😁😁 Bit ce!
    Brontosaurica onda dobro dosla natrag i jos brze otisla na jesenske bebe 😄 I svaka cast na odluci za baby No.2 tako brzo! 🙂
    Koliko vam je trebalo za prvo?
    E da, ja napravila test. Neki od 10 onih jedinica osjetljivosti, u tak dio se ne kuzim, i pise do 4 dana pred M.. negativan je. Vidjet cu ak i u sub. ne dodje ponovit cu.

• LaVi
    16. Prosinac 2021. 19:30

Barbara svakako ti ponovi,nadam se da će biti plusić🤞🤞🤞
    Brontosaurica dobro nam došla i što prije nam se preselila na drugu temicu🥰🥰

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    2024- Belara

Reaa
    16. Prosinac 2021. 20:11

Ajme koliko sam u zaostatku. 
    Blair,  isplači se i ispuši. Žao mi je draga, ali nažalost te biokem svima zadaju muke. Kako kažu dr.  Sve smo mi ih imale a da nismo ni znale.  Sad samo jako u iduci ciklus, i bebuska ce se primiti. Meni gin rekla da nakon biokem. Cak je i veca šansa za začećem. 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
    LAVICA, MAMA ANĐELA,Lion kako ste mi curke 🥰
    Nove curke dobrodošle i još brže preselile se na drugu temu.🥰🥰
    Ja evo čekam tu M, da krenem u nove pobjede taman hvatati ovulaciju oko nove godine i eto meni bebuške za rođendan 🥰🥰

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Mama_anđela
    17. Prosinac 2021. 07:36

[ul]
    [li]Trudnice 🤰
    Atina ➕[/li]
    [li]Marta ➕[/li]
    [li]SamoJa➕[/li]
    [li]Ina85 ➕[/li]
    [li]Zoeeuzoee ➕[/li]
    [li]Lozaa ➕[/li]
    [li]Pikapolonka ➕[/li]
    [li]🎅ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄🎅[/li]
    [li]Baarbara 15.12. - 2 dana kasni ❤️[/li]
    [li].Mila 17.12. - danas ❤️[/li]
    [li]Mama_anđela 19.12. - 2 dana♥️[/li]
    [li] Reaa 20.12. - 3 dana ♥️[/li]
    [li]LaVi 20.12. - 3 dana ❤️[/li]
    [li]Nina23 25.12. - 8 dana ❤️[/li]
    [li]🍀ODBROJAVANJE - 1 MJESEC 2022.❄[/li]
    [li]Lion32 04.01.-  18 dana ❤️[/li]
    [li]Keysi 05.01. - 19 dana ❤️[/li]
    [li]Buhtlica 14.01. - 28 dana ♥️[/li]
    [li]BlairWaldorf..[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]Mina234…[/li]
    [li]Nina23..[/li]
    [li]Lekaa ..[/li]
    [li]Inna92 ..[/li]
    [li]Malina_30..[/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]Ameliee   ….[/li]
    [li]Zuzujalica..[/li]
    [li]Delia…[/li]
    [li]Ninach[/li]
    [/ul]
    .
    Jutro cure, kako ste mi? Ja sam odlucila da organizam malo ocistim, da izbacim slatkise na koje sam se jedno vrijeme bas navukla, i kafu cak nisam znala bez njih popiti. Jucer sam si kupila djumbir, i jutros nataste popila, a sutra cu dodati i iscijedjeni limun, nekako se osjecam napuhnuto, pa se nadam da ce mi to pomoci Nalazim si neke zanimacije, da vrijeme prodje, valjda uspijem u tome i prehranu da dovedem u red Imate li vi neka pozitivna iskustva u vezi tih stvari ?
    .
    Blair, draga, ides dalje. Isplaci se koliko je potrebno, nadji si neko lijepo drustvo, izadji sa prijateljicom, opusti se, popij poneku casicu, i kreni iznova. Tako si blizu
    .

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Mama_anđela
    17. Prosinac 2021. 07:41

Kejsy, hvala ti na duzem odgovoru, bas si se potrudila :) Da, i meni je nekako nelogicno, desilo se znaci samo jedan dan, evo i sad nista, cekam M, ne svrbi, manji neki iscjedak i tj to. A inace miris bude okej, sve normalne boje, tako da cu ja to s doktorom provjeriti. Vjeruj da nisam nikad radila briseve, na pocetku mi je govorio da odradim pa je odustao, kaze ne igra nam ullou svakako za 4 mjeseca mozde doci do promjene. Vjerujem da ce i to uvesti, on nekako ima te svoje korake koje radi, idemo sad s ovim, ako ne bude okej idemo dalje za drugim alternativama. Uglavnom spomenuti cu mu to bas i pitati da odradim briseve. Bas nekad sto kazes bez simptoma je nekome napravljen veci problem. Ne daj Boze,

.

Brontosaurica, dobrodoslicu imas i od mene :) Nadam se da ces i sada brzo ostati T, a obzirom da ni prvi puta nisi dugo cekala, i sada ce to biti brzinski. Super je sto ste se tako rano odlucili za drugu bebu, divni ste. Zelim ti srecu da cim prije uspijes u tome
    .
    Lavi, Kejsy, i ja sam vjerovanja da je danas vise tih problema nego ranije. Moja komsinica se porodila 17 puta, mozete li vi to zamisliti? Mislim, dosta od te djece nije prezivjelo, teska vremena su bila, ali bez obzira dakle ona je toliko puta imala trudnocu, a ajde danas nadjite takvu zenu, nema sanse. Moje nene rodile po 5oro djece, sestra mamina je umrla bas dok je mala bilaa, par mjeseci, neki problem je bio valjda, i bilo je slucajeva raznih, ali danas je to sve ucestalije. Upste tesko dolazi do trudnocce, a kamo li da se radjaju tolika djeca. Sve je to rezultat toga sto imamo stvarno sve, veliki izbor hrane, pica, grickalica, ciji sastav i ne znas kako treba, dok su oni jeli nesto malo skromno ali zdravo, mi jedemo suprotno. Tako da vjerujem da i to igra ulogu
    .

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.

🐣surprise 21.12.2021. ➕

Mama_anđela
    17. Prosinac 2021. 07:42

Reaaa, tu si :) Nista, neka vjestica stigne cim prije da krenes u novu akciju, i ja svoju cekam pa da isto krenem iznova. Da i ja svoju bebicu dobijem negdje oko svog rodjendana Neka nam je sretnoo, da pušemo jednu svijeću više
    .
    Lavica, bome ako odete u te kucice, da znate da cu vam zavidjeti. To mi je bas bas romanticno i slatko, pogotovo u ovom periodu Nadam se da cete pronaci i uspjeti izolovati se na dan dva, nece vam stetiti :) A zaspala sam vjeruj hahaha, to nikad necu zaboraviti, stvarno, ili oni momenti kada kafu koju toliko volim, nisam mogla ni pomirisati, bas cudno Drago mi je zbo folikulometrije, tako ces biti sigurnija u vezi svega. Nadam se da ce proci dobro
    .
    Baarbii, kakvo je stanje danas ? :) Mozda jos nije sve gotovo :)

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.

🐣surprise 21.12.2021. ➕

Reaa
    17. Prosinac 2021. 09:01

Mama_anđela

Reaaa, tu si :) Nista, neka vjestica stigne cim prije da krenes u novu akciju, i ja svoju cekam pa da isto krenem iznova. Da i ja svoju bebicu dobijem negdje oko svog rodjendana Neka nam je sretnoo, da pušemo jednu svijeću više
    .
    Lavica, bome ako odete u te kucice, da znate da cu vam zavidjeti. To mi je bas bas romanticno i slatko, pogotovo u ovom periodu Nadam se da cete pronaci i uspjeti izolovati se na dan dva, nece vam stetiti :) A zaspala sam vjeruj hahaha, to nikad necu zaboraviti, stvarno, ili oni momenti kada kafu koju toliko volim, nisam mogla ni pomirisati, bas cudno Drago mi je zbo folikulometrije, tako ces biti sigurnija u vezi svega. Nadam se da ce proci dobro
    .
    Baarbii, kakvo je stanje danas ? :) Mozda jos nije sve gotovo :)

Da tu sam... na poslu ludnica, doma ludnica(renoviramo stan kod svekrve)tako da nikako da uhvatim više vremena...ajd onda nek se pratimo s danom razlike.. i da dobijemo svoje novogodišnje čudo... ajme kad ti je rođendan ? 

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Reaa
    17. Prosinac 2021. 09:02

Lavica ♌

Barbara sad sam procitala i drugu stranicu i vidjela da si napravila test..a gle, M nije jos dosla..tako da, ima jos nade 🤞🏻
    Brontosaurica
    dobrodosla (iako si napisala da si vec bila na forumu 🤭) i sto prije otisla na ljepsu temu…kao i sve mi
    Stvarno ste se brzo odlucili za drugo 🥰 neka je sa srecom 🤞🏻
    Rea i meni ce O biti oko stare/nove godine (tj oko 3.1.)🤭 lh trakice i gas 😂
    Samo neka bude sto vise plusica..i veselja… ❤

meni je oko 4.1.  ima da uhvatimo svoje novogodišnje čudo i da nam 2022. bude sretnija 

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.