Mama andjela ma cekati cu isko nisam bas optimisticna al dobro
Strpit cu se jos malo do ponedjeljka pa cu onda napravit ako ne dode M
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem 
2024- Belara 
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
2/25- Petrova,MPO
6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
10/25 - Duphaston,letrozol, 11.mj folikulometrije
Mama andjelama cekati cu isko nisam bas optimisticna al dobro
Strpit cu se jos malo do ponedjeljka pa cu onda napravit ako ne dode M
Sretno lavi ❤️❤️❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blair hvala ti😘😘
 A ti mi se držiii svi smo uz tebe znas❤❤❤
29👩
31👨💼
PCOS
2024- Belara 
2/25- Petrova,MPO
Blair drzi se..❤ ova godina nije bila nasa ali iduci Bozic dočekujemo sa bebama❤

[ul]
[li]Trudnice 🤰[/li]
Atina ➕Marta ➕SamoJa➕Ina85 ➕Zoeeuzoee ➕Lozaa ➕Pikapolonka ➕[li]🎅ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄🎅[/li]
[li]Baarbara 15.12. - 1 dan kasni ❤️[/li]
[li].Mila 17.12. - 1 dan ❤️[/li]
[li]Mama_anđela 19.12. - 3 dana♥️[/li]
[li] Reaa 20.12. - 4 dana ♥️[/li]
[li]LaVi 20.12. - 4 dana ❤️[/li]
[li]Nina23 25.12. - 9 dana ❤️[/li]
[li]🍀ODBROJAVANJE - 1 MJESEC 2022.❄[/li]
[li]Lion32 04.01.-  19 dana ❤️[/li]
[li]Keysi 05.01. - 20 dana ❤️[/li]
[li]Buhtlica 14.01. - 29 dana ♥️[/li]
[li]BlairWaldorf[/li]
[li]Lavica..[/li]
[li]Mina234…[/li]
[li]Nina23..[/li]
[li]Lekaa ..[/li]
[li]Inna92 ..[/li]
[li]Malina_30..[/li]
[li]Kamilica ..[/li]
[li]Ameliee   ….[/li]
[li]Zuzujalica..[/li]
[li]Delia…[/li]
[li]Ninach[/li]
[/ul]
.
Jutro curee :) Morala sam napraviti novi nalog, inace sam se prijavila preko fejsa, i danima preko računara nisam mogla da se logujem, a preko mob je radilo, međutim, jutros ne radi ni preko mob, tako da sam morala novi nalog napraviti, uglavnom tu sam 

🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
lavica, bas mi je drago da ce se plodni dani desiti kada si na odmoru, da i ti te date provedes mirno, i da si uvijek spremna za piskenje trakica, u svako doba dana  Neka vam sretno bude ovaj cikluss
I ja evo čekam svoju M, zadnjih dana sam baš baš umorna, mogla bih prespavati cijeli dan i noć, tako se osjećam, da ne znam da O nisam imala, pomislila bih da je simptom trudnoće, jer ja fakat do nekih 10tj svoje trudnoće kao da sam opijena bila, samo sam spavala, nisam imala snage sudove oprati, a kamo li nešto više
 Jednom mi se čak desilo da sam telefonirala s mamom i sestrom, video call, i ja sam u toku razgovora zaspala
 Dozivale su me par minuta i prekinule poziv, daklee to su čari trudnoće koje ćemo sve iskusiti uskoro ako Bog da
.
Nairobi, vjerujem da imas veliku zelju, ali nije nemoguce, vidim da si imala i nove terapije, tako da drzimo fige da upali
.
BlairWaldorf, mnogo mi je zao sto si morala proci kroz to, nekako nam je ta vijest bas dala morala i nade da cemo ubrzo za tobom na ljepse teme... ali, nije kraj. Ovo je dokaz da uz pracenje plodnih dana i redovan odnos mozes lako ostati T, sto je jedan plus, ovaj mjesec se nije dalo, a sljedeći možda bude i nadam se pun pogodak. Mnoge cure ne rade testove tako rano, i tko zna koliko nas je imalo biokemijsku a da nismo imale pojma, i ponovo ostale T, rodile bebe itd. Vjerujem da je bolno, ne zelim da to ijedna od nas iskusi, ali vjerujmo u to da je jedan od sledeća dva ciklusa naš i da ćemo i mi napokon pričati o nekim ljepšim dešavanjima
.

🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Jutro djevojcice!
Opet sam u zaostatku, necu se ni pravdat. Zadam si brdo posla, zadataka, jos sad za Božić..pravila snjezne kugle, pakiram pakete, pecem eo sad 4 ture banana breada u obliku bora pa saljem za Hr. Luda
Sinoc sam isla u rikverc jedno 15 stranica i bas me razveselilo vidjet 2 nova plusica, a onda flop!
Blair jako mi je zao! Kako si sada? Jel bas krenula menstruacija? Pitam jer vidim da si zadnjr napisala nesto smedje sa mrvicama..pa se drzim za to da mozda i nije tuzan kraj! Ako je, gle, kako kaze Mama andjela vidis da mozes ostati trudna, nek ti to bude zrno bozicne prasine i nade! Puhni u njega da se rasprsi i u Novoj ti donese dar nad darovima! Tuguj koliko ti treba, vrsiti, ali nedaj se obeshrabriti!
Ja evo nisam jos dobila. Ne znam ni jel kasni ni sta je. A kao isla dr. da prati O🤦🏻♀️ Ali je stvar u tome da sam prije 2 tjedna bila u pon.na vadjenju krvi i pregledu i ona me to popodne nazove i kaze - danas i sutra odnosi. Ok, kao tih dana O.
Ali sam u srijedu opet isla vadit krv i za taj nalaz me nazove u cetvrtak (prije 14 dana) i kaze IPAK jos danas imajte odnose. E sad, dal O onda nije bila kad je mislila pa je iz krvi vidjela da vrijedi jos i taj cetvrtak probati pojma nemam.
Po tome danas trebam dobit, jel tako?
Prvi dio ciklusa je zenama razlicit, ali je pravilo da nakon O menga dodje nakon 14 dana, ne?🤔
Inace nemam nikakvih simptoma, ali ni inace pred M nemam osim tog spottinga zbog niskog prog.,ali obzirom da ga sad uzimam logicno je da ga nema. Za trudnocu jos manje simptoma, ali nisam ih imala ni u prvoj pa ko ce ga znati.
Mislila sam sutra na rodjendan napravit test, ali 99% cu danas popodne kad muz dodje sa posla. Ajme vec me frka😬😬😬😬
Barbaraa34 želim ti jedan rođendanski plusić!!!😘😘😘
29👩
31👨💼
PCOS
2024- Belara 
2/25- Petrova,MPO
Barbara34 drzim fige da bude plusić ❤️ to bi bio najbolji rodendanski poklon ikad. 
Hvala cure , stvarno ste divne. Puno mi znači vaša podrska i da ugledate plusiće sto prije to vam od ❤️ želim. 
Mentalno sam nekako otupljena danas. Jučer sam se isplakala posteno. Usudila bi se reći da sam u nekoj mini depresiji. Ničemu se ne radujem, sve mi je bezveze 🤷 
Danas je M (2dc) dosta obilnija, i dalje sa "mrvicama" ali crvene boje. Ne boli me fizički nista hvala bogu. 
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blair sve će to biti dobro😘❤❤
Razumiljivo je da se tako osjećaš,daj si vremena sve će biti dobro,proći će i ovo😘😘🙏💙
29👩
31👨💼
PCOS
2024- Belara 
2/25- Petrova,MPO
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji