Kejsy draga, sigurno si čitala i čula, mnogim ženama i davnih godina a osobito u novijem 'dobu' se desilo da su neplanirano ostale trudne u četrdesetima. Nisu pratile ni plodne dane, imale se prekinuti odnos, neredovite menge itd. Rođaka je neki dan kako sam pisala objavila da je trudna 42 god ima, s 43 će roditi. U tebe vjerujem i kao nam se na onu prije temu javila cura pod nickom žabica i rekla da su pokušavali i nije išlo, kad je zaboravila i opustila se, menga kasnila, mislila je il me predmenopauza ili trudnoća! U proljeće je rodila svoga bebana i kaže koliko ih je pomladio! Ja vjerujem da je to karika koja nam nedostaje da budemo potpune!
Širi pozitivu jer ti to savršeno znaš!
Pozdrav, imate li kakvog iskustva s vrkutom?
Ja ju pijem al za sad nista pametno nemam za rec🙄 sta te točno zanima?☺
Kejsy, da, ti si se bas posvetila ovoj oblasti i bas je lijepo kada jedna zena zna toliko informacija, zato se i ja trudim da upijem sto vise mogu. Iako doktori ne vole te tzv.pametnice, oni vole kad ne znas nista i sto manje pitas, njima je lakse. Ja sam u prvoj T manje znala al eto za odsta stvari bih bila uskracena da nisam sama pitala. Zenska zaboravi dati recept za vitamine, a ja tamo citam na forumu zene nema sta ne piju, a ja lagano nit vitamina nit folne. Tako da ono sad me bas briga, taman da dodje i to nekog neslaganja ja cu da kazem sto mislim i da pitam. I ako posumnjam da trazim nova misljenja. Pojedinima danas svasta moze biti normalno, a ja da ne postupim dobro s nekom trudnicom kao ginekolog, ziva bih se izjela, ne bih se mogla nositi s tim deff. Tako da samo maprijed, sretno s trakicama, i hvala na podrsci♥️ Nadam se da vise nijedna poslije mene nece proci kroz sve ovo🙂
.
Buhtlica, daa tako je, ne daj previse alkohola, neka bude umjereno da zna sta radi😁😁 I super je sto prasak djeluje da ti vise i ne treba, fin je posao odradio😊
.
Lavi, dakle cekamo ishod klomifena.. jaoo toliko iskustava sam procitala, 90% slucajeva pozitivno, tako da mi je ulilo nade, nadam se da ce i tebi pomoci odmah🙂 Jesi li imala neke simptome, kako si ga podnijela? Kako je bilo na folikulometriji?
Budemo vidjeli sada 14.01 cak i ako ne stigne M pricekati cu do 20.01 pa tek onda popiti utrogasten ako ne dobijem prije tog 😁 ali nadam se da ce stici sama bez ikakih tableta i slicno 😁😊😊
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Jutro cure
Ja jutros nisam ponavljala test (29dc, 2dpo), jos dva dana do M. Grudi me nesto minimalno bole (za razliku od prosla dva ciklusa), jutros su poceli intenzivniji bolovi tj. grcevi u donjem dijelu stomaka, imala sam gusti bijeli iscjedak jucer i prekjucer (ne stalno, u par navrata). Vjerovatno test necu ni raditi sem u slucaju da zakasni (npr. u subotu ujutro, jer je petak dan za (ne)dobit'), a planirala sam zakazati termin kod ginekologa za poslije M, da provjerimo je li sve OK.
Blair, kakva je situacija kod tebe, jel sve OK?
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Jutro cure
Ja jutros nisam ponavljala test (29dc, 12dpo), jos dva dana do M. Grudi me nesto minimalno bole (za razliku od prosla dva ciklusa), jutros su poceli intenzivniji bolovi tj. grcevi u donjem dijelu stomaka, imala sam gusti bijeli iscjedak jucer i prekjucer (ne stalno, u par navrata). Vjerovatno test necu ni raditi sem u slucaju da zakasni (npr. u subotu ujutro, jer je petak dan za (ne)dobit'), a planirala sam zakazati termin kod ginekologa za poslije M, da provjerimo je li sve OK.
Blair, kakva je situacija kod tebe, jel sve OK?
Ispravka -> (29dc, 12dpo)
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Mislim da će se desiti biokemijska nazalost 😩 zar i to moram iskusiti 😠😥 danas je na mullerovoj trakici crtica skoro pa nepostojeća, Clear Blue (6 dana prije) vidljiva linija ali blijeda. Takoder, na dnevnom ulosku smede točkice 😪
Oprostite nisam čitala sto ste pisale u meduvremenu samo sam vam htjela brzinski javiti, možda je zaista bolje čekati par dana da izostane M jer ovo je zaista jako stresno sve skupa. 😔
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blair ajme nadam se da neće🙏🙏 Jel ides mozda kod ginekologa pa da vidis?
A evo ja imam ponovno bijeli mlijecni iscjedak da sam se morala mijenjat jer sam mokra i sad moja nada i sto mojih misli i emocija u glavi 🙏🤷♀️🙈
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Blairajme nadam se da neće🙏🙏 Jel ides mozda kod ginekologa pa da vidis?
A evo ja imam ponovno bijeli mlijecni iscjedak da sam se morala mijenjat jer sam mokra i sad moja nada i sto mojih misli i emocija u glavi 🙏🤷♀️🙈
A ja mislim da je to to. Već sam se isplakala. 😩 Ne znam sto bi mi ginekolog uopće rekao a da nije ono što i sama ne znam. Što bi drugo moglo biti ? Linija blijedi, tako ne bi trebalo biti, plus smederenje. 🥴 Sad čekam M rekla bi.
Za dva sata imam jedan stručni skup ne znam uopće kako ću to izgurati, praktički sam doma tek navečer. 😪
Tako da nekako moram doći sebi.
Oprostite ako sam malo okupirala prostor sa svojom pričom 😶 imam osjećaj da su svi moji zadnji upisi me me me.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
A ja mislim da je to to. Već sam se isplakala. 😩 Ne znam sto bi mi ginekolog uopće rekao a da nije ono što i sama ne znam. Što bi drugo moglo biti ? Linija blijedi, tako ne bi trebalo biti, plus smederenje. 🥴 Sad čekam M rekla bi.
Za dva sata imam jedan stručni skup ne znam uopće kako ću to izgurati, praktički sam doma tek navečer. 😪
Oprostite ako sam malo okupirala prostor sa svojom pričom 😶 imam osjećaj da su svi moji zadnji upisi me me me.
Nisi nas okupirala zato i postoji ova stranica,bas zato da smo sve jedna uz drugu!
Kad okolina ne razumije da mi razumijemo
Zao mi je,ne znam sto bi rekla,ono kad se ponadas i vidis i krenes veselit i ona nista 😪
Isplaci se,izbaci iz sebe sve te emocije 😪😘😘
29👩
31👨💼
PCOS
Neredovne menstruacije,amenorea
11/2021 duphastone i klomifen
2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
2024- Belara
Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
Nisi nas okupirala zato i postoji ova stranica,bas zato da smo sve jedna uz drugu!
Kad okolina ne razumije da mi razumijemo
Zao mi je,ne znam sto bi rekla,ono kad se ponadas i vidis i krenes veselit i ona nista 😪
Isplaci se,izbaci iz sebe sve te emocije 😪😘😘
Hvala ti Lavi. ❤️ Baš mi sve ovo tesko pada, nekad je bolje manje znati, zaista sačekati par dana da M kasni da barem ne prozivljavas ovakve šokove. Svakako ću se naručiti kod ginekologa na pregled nakon M i reći sto je bilo, ne znam kako oni to tretiraju, ali mislim da ne uzimaju toliko za ozbiljno jer kad mi krenu da se to dogadja svakoj drugoj ženi muka mi je. 😑
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore