Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Niksii
    20. Ožujak 2021. 20:56

RiO MArE🐟😅❣️

Butterfly564

RiO MArE🐟😅❣️

Butterfly564

RiO MArE🐟😅❣️

Butterfly564

RiO MArE🐟😅❣️

ButterflYa sigurno je da utječe ali stvarno se dosta cura muči em s tim sto to tako dugo im traje pa zdravstveni problemi i jos sve sto život i obaveze nose tako da je neizbježno se neopterećivati,tu smo pa nek nam ovo bude jedna relaksacija za makar malo glavu razbistriti namsijati se a i imamo puno razumijevanja❣️❣️
    Kako si ti?

Ma sve razumijem to, pokusavam svejedno pozitivno razmisljati i pisati, s tim da smo si ovdje potpora🤗
    Ja sam se pomirila s tim da nista od plusica ovaj mjesec, ne znam nekako mi je prejak osjecaj da nista od toga. Dosta smo kasno odradili hopsanje i ne znam koliko bi to moglo upaliti, tako da sam poprilicno sigurna da nista od toga. Ali sve gledam pozitivno jer se stignem bolje pripremiti, i tijelo i sve.
    Bit ce to sve dobro😊❤️❤️

Naravno samo pozitivno.. ❣️ A zasto si uvjerena… Ste preskočili O ili?

Ni nisam sigurna tocno kad je bila O, mislim da je bio vrhunac 17. i samo smo tu vecer stigli. Ostale dane nismo, zbog nekih okolnosti.. Tako da, imam osjecaj da je to malo

Ajoj onda bas nekako slabo iskreno.
    . Al gle nadajmo se da se tad uhvatilo🤞🤞❣️❣️❣️

I ja se nekako potajno nadam, ako ne bude nista, sljedeci ciklus cu bolje to odraditi sigurno😊❤️❤️❤️
    Kako se ti drzis?🥰

Ajde neka se sad primilo 🤞🤞 pa cemo o sljedećem ako dođe M… Ja sma dobro hvala.. Jos malo pa krećem u ekšn opet💪🥰
    Imaž valjda tu sreći kad mi kratko traje M pa…

Tako jee🤞🤞 ajde barem ne moras dugo cekati ako nista. Samo glavu gore i veselo u akciju. Neka bude lucky cycle🤞🍀❤️

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

Bella🌟
    20. Ožujak 2021. 21:09

Hej žene..  nikako da uhvatim vremena danas. Šaljem vam svima pusice💖💖💖 Angel žao mi je za M😖😖😖grlim💕
    Nikako da normalno procurim tako me to nervira😫😫 boli trbuh,i imam jakoo oskudno crvene krvi,ali neće normalno i neće. I opet ista stvar ko i prošli ciklus, ne znam kako da brojim cd1-ovaj oskudni crveni spotting ili da čekam dok bas krene. Izludit ću. 
    Super što vam čajevi pomažu. Meni je to isto zakon piti. Evo bas popodne strusila koprivu potaknuta današnjim postovima😁

Bella🌟
    20. Ožujak 2021. 21:14

Luna55

Bok cure,dali ima koja u postupku inseminacije?

Hej🤗Ima par curka koje su tome ili ivf-u trenutno pa se možda jave. Ima i tema mpo gdje isto možeš škicnuti. Vidim iz potpisa da ti je prva bila neuspješna,žao mi je. Želim ti svu sreću da dođe beba što prije❤

▪Marty
    20. Ožujak 2021. 21:20

Sandricak moja💕 vidim sutra bas zanimljiv dan za tebe ☺🤞🎉 trakice ce uskoro potamniti, joss maaalooooo😘
    Ginny draga..❤ ma imas jos par dana fore za trakice ako ti se jos ne da a onda samo 💪💪 po tu mrvicu! 😘
    Zuzuzujalice bas si prava dusica od zene❤❤ i ja tebi saljem puno ljubavi i drzim 🤞🤞 da se kod tebe nestooo dogada ovih dana te da ovaj zbrckani ciklus ugledas ➕😍❤ 
    Bella 💖💖💖 mala moja... kako si mi ti? kakva je situacija? 
    Sarita ❤ nadam se da ti je bolje😘
    Mare aaaaah nije fer.. trebao je biti barem jedan plusic a ne da su sve kuye dosle. barem jedan plusic bi nas sve malo dignuo.. ali dobro, bit ce. ti si mi vec spremna za nove pobjede 😁 svaka cast draga! nadam se da ce ti ovaj ciklus biti dobitan 🤞😘❤❤
    t.loza 💕💕 pusaaam te! 

Monstera predraga zenice! ❤❤ od srca ti zelim ovaj ciklus plusic, rasturi na nas praznik 14 dc pa nek se lovi i to i sve prije i sve poslije sto cete hopsnuti😊🤞🤞🤞
    wonderer 💜💜 da, nevjerojatno, da je barem jedan plusic bio.od toliko kandidatkinja, pa kako se nijedna mrvica nije ulovila😐 dugo nismo imale plusic na temi, nadam se da ce uskoroo koji pasti 😍 vidim i ti na sto strana kao i ja, kaosss ovih dana.. nadam se da ces se barem sutra malo odmoriti😘😘😘
    .
    ja sam prelezala cijelo popodne, i prespavala. nakon rucka me bas pocelo rasturati i gotovo. imam uzasne bolove, ketonal nije uspio odraditi svoje, cak i onaj jastucic koji grije imam cijeli dan ali nista ne pomaze😫😣 ne mogu nista.. jedva cekam prebaciti se u krevet. 
    Bella mislim da necu na listu ovaj ciklus jer smo malo prije muz i ja razgovarali da bi napravili pauzu. on je na antibiotiku koji mu sad jos dodatno unistava spermice koji ionaku nisu najbolji, i preporuka je ne raditi na t bar mjesec dana. a ja da malo odmorim i psihu i tijelo od svega.. tako da necu nista ni mjeriti ni brojati, bas cu se iskljuciti a onda onaj slijedeci ciklus napadamo sa svime mogucim i sa svih strana 😜 
    curke u meduvremenu cekam i veseliiim se jako svim vasim plusicima ovaj ciklus! ima da dopunite vrh liste, navijam za sve i drzim 🤞🤞🤞🤞 do neba! 🍀🍀🍀

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

▪Marty
    20. Ožujak 2021. 21:24

Bella🌟

Hej žene.. nikako da uhvatim vremena danas. Šaljem vam svima pusice💖💖💖 Angel žao mi je za M😖😖😖grlim💕
    Nikako da normalno procurim tako me to nervira😫😫 boli trbuh,i imam jakoo oskudno crvene krvi,ali neće normalno i neće. I opet ista stvar ko i prošli ciklus, ne znam kako da brojim cd1-ovaj oskudni crveni spotting ili da čekam dok bas krene. Izludit ću.
    Super što vam čajevi pomažu. Meni je to isto zakon piti. Evo bas popodne strusila koprivu potaknuta današnjim postovima😁

sad vidim tvoj post.. pa jebemu. mrzim kaj te tak muci! vec ako mora nek procuri kak spada i bok. 😫
    nemoj mi izludit 💜 znam da nije lako ali znas kako si bila do sad jaka, tako i dalje. ionako je ovaj ciklus tvoj, a mrvica Bozicna pahuljica 💖💖 grliiiiim!!!!

👣 od 10/2020 💜
    ♀ 30 ♂ 32

Bella🌟
    20. Ožujak 2021. 21:31

▪Marty

ja sam prelezala cijelo popodne, i prespavala. nakon rucka me bas pocelo rasturati i gotovo. imam uzasne bolove, ketonal nije uspio odraditi svoje, cak i onaj jastucic koji grije imam cijeli dan ali nista ne pomaze😫😣 ne mogu nista.. jedva cekam prebaciti se u krevet.
    Bella mislim da necu na listu ovaj ciklus jer smo malo prije muz i ja razgovarali da bi napravili pauzu. on je na antibiotiku koji mu sad jos dodatno unistava spermice koji ionaku nisu najbolji, i preporuka je ne raditi na t bar mjesec dana. a ja da malo odmorim i psihu i tijelo od svega.. tako da necu nista ni mjeriti ni brojati, bas cu se iskljuciti a onda onaj slijedeci ciklus napadamo sa svime mogucim i sa svih strana 😜
    curke u meduvremenu cekam i veseliiim se jako svim vasim plusicima ovaj ciklus! ima da dopunite vrh liste, navijam za sve i drzim 🤞🤞🤞🤞 do neba! 🍀🍀🍀

Hej Marty💖💖 bas ti je težak dan vidim,drži se i grlim te jako💕💕 maknem sa liste i dodam te kad god ćeš htjeti.  Bas mi je žao,znaš da je i iskreno ti želim plus čim prije.💜 povadi te hormone što sad slijedi,muž će riješiti antibiotik i onda nakon predaha kako si napisala idete dalje,jači nego prije💪💪 dobro dođe da malo odmoriš psihu,znam kako meni svako malo to treba. Ovdje se slobodno pojadaj koliko god želiš, znaš da smo tu💕💕
    Jel ti se uspjela sad smiriti bol?

Bella🌟
    20. Ožujak 2021. 21:43

▪Marty

sad vidim tvoj post.. pa jebemu. mrzim kaj te tak muci! vec ako mora nek procuri kak spada i bok. 😫
    nemoj mi izludit 💜 znam da nije lako ali znas kako si bila do sad jaka, tako i dalje. ionako je ovaj ciklus tvoj, a mrvica Bozicna pahuljica 💖💖 grliiiiim!!!!

❤❤❤❤❤❤❤❤

buhtlica23
    20. Ožujak 2021. 22:02

Pozdrrav curkee, evo stavljam slikice da vidite da nisam luda olafi cisti hahah, ove di su dvije su od oko 18h, 4 h sam odspavala i onda pisnila znaci nisam pila a i urin je sigurna 4 h. A ova di je 1 je od prije 10 min.
    https://ibb.co/PYxXdn8

Nesto se osjecam lose, vjv od ovih promjena vremena. Legla odspavati malo poslje posla probudila se u 6  😅🤣 

Sad se okupala i evo me u krevetu, mislim da necu obiljezit ovaj 14 dc 😅 umorna sam a i muz gleda film neki, dok on dode ja cu biti u carstvu snova 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Sandričak
    20. Ožujak 2021. 22:04

Daa Marty, sutra slavimoo. 🥳🥳 Veceras je dragi umoran za akciju, a ja se naljutila jer mislim da ne preskocimo neki dan. Uuff 🤔 Ali oprosteno mu je jer cemo sutra na 14.dc.😁 Taman imas sada mesec dana za odmor, opusti malo mozaak. 😘💋❤
    Bella Stvarno to tvoje dobijanje ,nikako da krene🤔 Ja poslednjih ciklusa stalno dobijam uveče, i uvek to bude onako slabo,pa prvi dan računam sutradan. 🙂
    I ako kreće ,vec jednom neka krene da sto pre zavrsi pa da krenes u lov na Božićnu mrvu. 🥰😇❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

buhtlica23
    20. Ožujak 2021. 22:18

Marty drzi se, najvaznije je da budes dobro. To sam i ja shvatila doduse na tezi nacin. Danas sam prespavala pola dana jel se bas lose osjecam. 
    Nadam se sto ljepsem vremenu,pa cemo uzeti predah i otici na vikendicu,provesti malo vremena u prirodi. Tamo imamo dosta posla pa zaboravim na sve, a uz to se i krecem i radim sto volim. Imamo puno vocaka pa se sad nadam da ih ovaj mraz nije unistio 🤨. Ali sam odlucila da ce mi to bit ispusni ventil. 
    Sad u tih mj dana uzmi nesto raditi sto volis, ako je to citanje knjige citaj knjigu,ako je kuhanje kuhaj, ako je spavanje spavaj. Ja sam sama sebe forsirala i dovela se do te situacije da sam se razbolila od svega. Izludila samu sebe a i muza, on jadan pod pritiskom kaze ne moze vise. Toliko sam ga zaskakala jedan mjesec da je mislio da ce umrjet 😂 a zna da mi je to tolika zelja i ne voli kad sam tuzna pa je jadan sutio. Ali smo popricali i utvrdili da sam bila bas luda 😆

Treba nekad i predah napraviti, nije to lose. 🤗🤗

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.