Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RiO MArE🐟😅❣️
    20. Ožujak 2021. 19:33

Butterfly564

RiO MArE🐟😅❣️

Butterfly564

RiO MArE🐟😅❣️

ButterflYa sigurno je da utječe ali stvarno se dosta cura muči em s tim sto to tako dugo im traje pa zdravstveni problemi i jos sve sto život i obaveze nose tako da je neizbježno se neopterećivati,tu smo pa nek nam ovo bude jedna relaksacija za makar malo glavu razbistriti namsijati se a i imamo puno razumijevanja❣️❣️
    Kako si ti?

Ma sve razumijem to, pokusavam svejedno pozitivno razmisljati i pisati, s tim da smo si ovdje potpora🤗
    Ja sam se pomirila s tim da nista od plusica ovaj mjesec, ne znam nekako mi je prejak osjecaj da nista od toga. Dosta smo kasno odradili hopsanje i ne znam koliko bi to moglo upaliti, tako da sam poprilicno sigurna da nista od toga. Ali sve gledam pozitivno jer se stignem bolje pripremiti, i tijelo i sve.
    Bit ce to sve dobro😊❤️❤️

Naravno samo pozitivno.. ❣️ A zasto si uvjerena… Ste preskočili O ili?

Ni nisam sigurna tocno kad je bila O, mislim da je bio vrhunac 17. i samo smo tu vecer stigli. Ostale dane nismo, zbog nekih okolnosti.. Tako da, imam osjecaj da je to malo

Ajoj onda bas nekako slabo iskreno.
    . Al gle nadajmo se da se tad uhvatilo🤞🤞❣️❣️❣️

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

• nina5
    20. Ožujak 2021. 19:40

Nadam se i ja da ću vam se pridružiti uskoro sa simptomima makar ih umislila 🙈 ali evo na dan O točno znam da su me grudi počele boliti i bole evo svaki dan tako da to ne mogu držati za simptom jer počele su da bole odmah taj dan. Budemo vidjeli hoće ista novo se događati. Tek sam 4dan poslije O samo počeo je bijeli gusti iscjedak koji inače imam poslije O tako da ni to ne mogu držati za neki signal

31god
    Pokusavamo od 10/20

Bambina
    20. Ožujak 2021. 19:47

Samo da vas pozdravim, šaljem podršku svima.. 🤗
    Cure koje ste dobile M, žao mi je, ali uskoro kreće novi ciklus, sve će biti ok prije ili kasnije.. ❤️❤️

Vrkuta meni baš ublažava PMS, kombiniram ju sa stolisnikom već nekoliko godina par dana pred M, a kako smo počeli raditi na bebi pijem ih cijeli ciklus..

🌈Wonderer🌞
    20. Ožujak 2021. 20:08

Heeej curke, bas me pojelo vrijeme zadnjih dana, nikako popisat svoje komentare na novosti 🙈.
    Ovako cu iz glave nakon previše odjednom procitanih stranica: Marty, Mare, baš baš mi je žao što je došla glupa vještica, još kad vidim da i Bella svoju očekuje, bzvz skroz, ljuta sam 😡. Nadala sam ss stvarno bar jednom plusiću među vama, jebemu 😑. Bila je još bar jedna cura (ne mogu se sjetit nicka, oprosti 🙈) ali procitala sam da je isto danas dobila 😔. Curke, glave gore, uskoro će novi pokušaji i nadam se pokojem vašem plusiću 🙏!
    Zujalice, ja drzim fige da osjecas implantaciju, a tesko mi je docekat srijedu i tvoj testic, mozda bi mogla ranije 🙂🙃?
    T.loza, oooo pa vidim ti na grafu dpo, top top, nadam se da si malo mirnija 😘😘😘.
    Ginny, Monstera, Sandricak, Garava… ❤❤❤
    Btw, i ja pijem vrkutu i stolisnik, najcesce kombiniram. Ali i inace volim i pijem biljne cajeve (zuti, bijeli, zeleni, mentu, koprivu itd) tako da je meni to gust 😁. Al cikla mi je teska borba svaka casa, gledam ja nju, gleda ona mene, drzimo distancu satima 🤣🤣.
    Žao mi je što ovako ofrlje komentiram iz glave i po sjećanju, dani mi prolaze a da se ne okrenem i pola toga ne stignem pohvatat u miru sto ste pisale 🙈.
    Svima svima 🤗🤗🤗🤗!

🙋‍♀️35, pokusavamo od 12/20
    Ciklusi uredni (26-28 dana)
    11/20 uzv + papa ✅, 03/21 bris ✅, 03/21 spolni hormini 🤨
    od 12/20 folna ili prenatal
    01/21-06/21; ⏸ ...- LH trakice + bbt
    03/21-06/21; ⏸; 08/21- crvena maca
    05/21-07/21; ⏸; 09/21- Ubiquinol 200 mg

RiO MArE🐟😅❣️
    20. Ožujak 2021. 20:11

Wonderer super sto se stignes makar javit... Nadam se da si ok i da stižeš sve... (wonderwoman) ❣️😚😚
    I ja sam ljubitelj biljnih cajeva osim stolisnika al se teram...
    Odmori se lijepo nadam se da si sutra na miru❣️❣️🥰

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

Niksii
    20. Ožujak 2021. 20:12

RiO MArE🐟😅❣️

Butterfly564

RiO MArE🐟😅❣️

Butterfly564

RiO MArE🐟😅❣️

ButterflYa sigurno je da utječe ali stvarno se dosta cura muči em s tim sto to tako dugo im traje pa zdravstveni problemi i jos sve sto život i obaveze nose tako da je neizbježno se neopterećivati,tu smo pa nek nam ovo bude jedna relaksacija za makar malo glavu razbistriti namsijati se a i imamo puno razumijevanja❣️❣️
    Kako si ti?

Ma sve razumijem to, pokusavam svejedno pozitivno razmisljati i pisati, s tim da smo si ovdje potpora🤗
    Ja sam se pomirila s tim da nista od plusica ovaj mjesec, ne znam nekako mi je prejak osjecaj da nista od toga. Dosta smo kasno odradili hopsanje i ne znam koliko bi to moglo upaliti, tako da sam poprilicno sigurna da nista od toga. Ali sve gledam pozitivno jer se stignem bolje pripremiti, i tijelo i sve.
    Bit ce to sve dobro😊❤️❤️

Ni nisam sigurna tocno kad je bila O, mislim da je bio vrhunac 17. i samo smo tu vecer stigli. Ostale dane nismo, zbog nekih okolnosti.. Tako da, imam osjecaj da je to malo

I ja se nekako potajno nadam, ako ne bude nista, sljedeci ciklus cu bolje to odraditi sigurno😊❤️❤️❤️
    Kako se ti drzis?🥰

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

🌈Wonderer🌞
    20. Ožujak 2021. 20:22

RiO MArE🐟😅❣️

Wonderer super sto se stignes makar javit… Nadam se da si ok i da stižeš sve… (wonderwoman) ❣️😚😚
    I ja sam ljubitelj biljnih cajeva osim stolisnika al se teram…

Haha, prijateljica mi je poklonila Wonder woman salicu iz koje na poslu pijem ČAJ 🤣🤣. 
    Ja sam dobro, M prakticki gotova, prosla sam ovu bez ijedne tablete protiv bolova 💪. Na poslu mi je malo zagužvalo pa ne stižem doma poobavljat kućanske i sve ostale poslove, stalno nesto trcim nabavljat, obavljat...
    Nadam se da nam dolaze novi plusici sto prije, ulaze li sada prve sljedece curke u zimske bebe? 🤔
    Ja i racunanje smo dva pojma 😎.

RiO MArE🐟😅❣️
    20. Ožujak 2021. 20:46

Wonderer

RiO MArE🐟😅❣️

Wonderer super sto se stignes makar javit… Nadam se da si ok i da stižeš sve… (wonderwoman) ❣️😚😚

Haha, prijateljica mi je poklonila Wonder woman salicu iz koje na poslu pijem ČAJ 🤣🤣.
    Ja sam dobro, M prakticki gotova, prosla sam ovu bez ijedne tablete protiv bolova 💪. Na poslu mi je malo zagužvalo pa ne stižem doma poobavljat kućanske i sve ostale poslove, stalno nesto trcim nabavljat, obavljat…
    Nadam se da nam dolaze novi plusici sto prije, ulaze li sada prve sljedece curke u zimske bebe? 🤔

Eto vidis da si WW💪💪 ma samo polako sa obavezama... 🤗
    Super pa si gotova sa M.. I ja cu nadam se sutra najkasnije prekosutra🤞
    Evo da olaksam pa škicni hehehhe
    https://ibb.co/1ZQbPFP

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

RiO MArE🐟😅❣️
    20. Ožujak 2021. 20:48

Butterfly564

RiO MArE🐟😅❣️

Butterfly564

RiO MArE🐟😅❣️

Butterfly564

RiO MArE🐟😅❣️

Kako si ti?

Bit ce to sve dobro😊❤️❤️

I ja se nekako potajno nadam, ako ne bude nista, sljedeci ciklus cu bolje to odraditi sigurno😊❤️❤️❤️
    Kako se ti drzis?🥰

Ajde neka se sad primilo 🤞🤞 pa cemo o sljedećem ako dođe M... Ja sma dobro hvala.. Jos malo pa krećem u ekšn opet💪🥰
    Imaž valjda tu sreći kad mi kratko traje M pa... 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Pokusavamo 12/2020
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟

🌈Wonderer🌞
    20. Ožujak 2021. 20:55

RiO MArE🐟😅❣️

Wonderer

RiO MArE🐟😅❣️

Ja sam dobro, M prakticki gotova, prosla sam ovu bez ijedne tablete protiv bolova 💪. Na poslu mi je malo zagužvalo pa ne stižem doma poobavljat kućanske i sve ostale poslove, stalno nesto trcim nabavljat, obavljat…

Eto vidis da si WW💪💪 ma samo polako sa obavezama… 🤗
    Super pa si gotova sa M.. I ja cu nadam se sutra najkasnije prekosutra🤞
    Evo da olaksam pa škicni hehehhe
    https://ibb.co/1ZQbPFP

Eee bravo, ovo mi je promaklo 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.