Jutro svima! Skačem na par tema i pišem minimalno. Nekako možda spadam najviše ovdje. Znači,ovaj mjesec jako bolne grudi, strujanje u dojkama i žmarci po tijelu povremeno. Test poz, odnosno,biokemijska. Radije bih da nisam kupila test,ali znatiželja je bila prevelika..Igram se sa živcima koji nam u ovoj situaciji itekako trebaju. Jako se lomim dali nastaviti ili odustati. Srce želi, pamet mi nekad kaže da krenem dalje. Naime, dok god pokušavamo svaki trenutak u danu su mi misli zaokupljene mogućom trudnoćom i tako me to ometa u svakodnevici. Vjerujem,zbog ovog sran** zbog korone je to tako. Izuzetan stah me obuzme i ne znam što i kako naprijed, u bilo kojem smjeru. Osjetim neizmjernu radost pri pomisli trudnoće pa onda strah zbog virusa i svega. Ako ima tko da me ohrabri samo naprijed, jer sam ja sklona tapkanju na mjestu i inače..Ima li tko smotan ko ja?
Trudnice😊
Atina ➕
Marta ➕
SamoJa➕
Ina85 ➕
ODBROJAVANJE - 12 MJESEC ❄
Zoeeuzoee 07.12. - 8 dana ❤️
Lion32 08.12.- 9 dana ❤️
Nina23 09.12. - 10 dana ❤️
Mina234 09.12. - 10 dana ❤️
Kejsy 10.12. - 11 dana ❤️
Buhtlica 12.12. - 13 dana ❤️
.Mila 17.12. - 18 dana ❤
Mama_andjela 19.12. - 20 dana ❤️
Reaa 20.12. - 22 dana ❤️LaVi 20.12. - 21 dan ❤️
Lekaa ..
Baarbaraa34..
BlairWaldorf..
Lavica..
Inna92 ..
Malina_30..
Kamilica ..
Ameliee ....
Zuzujalica ...
Delia...
Ninach...
Loza...
.
Jutro curee, neka nam nova sedmica otpocne onak najljepse sto moze i da bude mnogo aktivna Ja sinoc nisam bila aktivna s muzicem, neka se malo odmori, ionako ga zezam da se za dva dana otvara prozorcic i da do nedjelje bude u pripravnosti
da mi nigdje ne bjezi
Od sinoc me desni jajnik bocka, danas bas izrazeno, ne znam da li sam se prehladila ili se priprema pomalo za O. Zato evo cekam jos 1h da pisnem jednu trakicu da vidim stanje pa cu vam uslikati
.
Lara19 sretno s trakicama i neka bude uspjesno. To za injekciju ne znam, mozda neka od cura ima vise info
.
Bebach, daleko od odustajanja, nikad nemoj odustati, dosta djevojaka je nakon biokemijske odmah sledeci ciklus ostvarilo T. Gledaj to za pocetak pozitivnim sto mozes ostati T, sada se tu zalomilo nesto jednostavno, i tko zna, dosta cura ne radi testice brzo, mozda smo i mi nekad imale biokemijsku a da i ne znamo, to je ono sto se cesto desava, nekad jednostavno nema objasnjenja zasto. Ono sto trebas je da se malo ohladis, sreca nisi prosla kroz neke stvari koje su po tebe mogle ostaviti tragove bas izrazene i na psihu i na organizam fizicki. Kada M prodje, ili ako je prosla, mozda da odes ginekologu na male pretragice ako vec nisi, i da pokusate ponovo. Nakon te situacije ne morate dugo cekati na novu T sto je dobro. Uglavnom, teske stvari ovdje cure prolaze, od nikad vidjenog plusa na testu, do kobnih pobacaja i evo sve idu dalje, iznova i iznova. Kada bismo tako lako odustajale i tapkale u mjestu, ne bi nista od nas bilo. Zato smo tu, da jedan drugu bodrimo, ulijevamo nadu uglavnom. Cujemo i lijepa iskustva i ona malo losija, al na njima naucimo neke stvari. Dalje moras ici
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Ja sutra krecem s trakicama, opskrbila sam se za ovaj mjesec. Iako mi je sutra tek 6. dan ciklusa, ali zelim vidjeti hocu uspjeti uhvatiti pik ovaj put.
Imam jedno pitanje, posto mi je dragi danas rekao da su mu od 2 prijatelja s posla zene trudne, i od oba su ostale trudne na nacin da su isli kod ginekologa da vidi kada je otprilike ovulacija i onda su dobile nekakvu inekciju da ovuliraju i nakon toga ostale iz prve trudne, pa me zanima da li je neka od vas isla na to? Ne znam kako se taj postupak zove.
To vec spada u MPO. Daju injekciju beta-hcg da potakne pucanje zrelih folikula i nakon toga idu ciljani odnosi ili inseminacija. Nisam jos cula da to radi ginekolog, ti postupci su obicno pod nadzorom specijalista humane reprodukcije. I ovo zvuci super za obje, inace statistika je ispod 15% uspješnosti, barem koliko su meni rekli prije 3-4 god.
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Lavica, obzirom da si i ti s duzim ciklusima pa se mogu mjeriti po tvojim vrijednkstima trakica, pogledaj moje stanje https://ibb.co/N6D9ZSF . Radila sam prije 10, poranila sam, to mi je drugi urin bio i nista od tekucine nisam uzimala. Vidim tamo i na app da zenama ujutro prikaze ovako slabo a poslije podne bas dosta tamnija crta, tako da mozda i danas odradim, mozda jednostavno kod mene veca vrijednost bude pred vecer. Nekad me uhvati strah da uopste nece potamniti😏 O bi kao trebala biti za 6 dana, pa cemo vidjeti na sto ce ovo izaci. Budem odradila i danas jednu cisto da vidim stanje. Za sada bar malo tamni😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Sretno nam svima u novom tjednu
Mama_andjela ovo što si pisala o pilulama, točno tako je meni rekao ginekolog. Da su nakon prestanka uzimanja pilula najveće šanse za ostat trudna i da si dam rok od 6 mjeseci pokušavnja. Ako se u tih 6 mjeseci ne dogodi da ćemo se onda dalje konzultirati što i kako. Ni meni se nije desilo u prvom ciklusu nakon prestanka (sada sam treći ciklus).
🙋♂️32 🙋♀️30
➕ 14.12.
4.1. (7+4 tt) Prvi pregled, srce kuca ❤👶
3.2. (12 tt) Kombinirani, sve u redu 🍀
8.3. (16+4) Stiže nam curka 💕
12.4. (21+4) Veliki anomaly, sve u redu 🍀
Sljedeći pregled 17.5.
Termin 19.8 👶
Sretno nam svima u novom tjednuMama_andjela ovo što si pisala o pilulama, točno tako je meni rekao ginekolog. Da su nakon prestanka uzimanja pilula najveće šanse za ostat trudna i da si dam rok od 6 mjeseci pokušavnja. Ako se u tih 6 mjeseci ne dogodi da ćemo se onda dalje konzultirati što i kako. Ni meni se nije desilo u prvom ciklusu nakon prestanka (sada sam treći ciklus).
Da, bas izgleda kako koga zadesi, ja sam se nadala da ce jajnici poceti raditi ko ludi, da cu vazda biti u plodnim danima, ali nista. Nadam se da ce se u naredna dva mjeseca nesto desiti, a ako ne i ja cu otici na pregled da vidim sta dalje Nekako nisam bila slucaj za tih pregleda nikad, i prvu T sam ostvarila nakon 5 mj braka, i sad bas nekako kako sam sve ovo prosla, ispadoh kao nesposobna, i sve najgore, nekad se bas tako osjecam, bezveze
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Cure hello hello ☕🌞💁
Kako ste mi danas? Evo ja ulovila malu pauzicu, danas imam posla cjelodnevnog i tek sam doma navečer, bebach na tragu ovog tvog posta meni je trenutno najvažniji ishod trakice i danasnji rad, željela sam reći kako je sve drugo nekako sporedno naspram želje za T, ali the show must go on.... 😏
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Lara19 bas kao sto ti je Darcyyy rekla, to ne može raditi svaki ginekolog. To rade stručnjaci za sterilitet . Općenito se taj postupak može nazvati kao neka stimulacija. Od 3 do 7 dc se piju klomifen tablete i onda se ide na folikulometriju svaki drugi dan . Kada folikul bude velicine 18 mm prima se inekcija stoperica i poslije 36 sati idu ciljani odnosi ili inseminacija. Ja sam prošli ciklus bila na ciljanim odnosima jer mi je O padala za vikend. A ovaj mjesec smo uspjeli inseminaciju odraditi. Sada u petak sam bila na inseminaciji . Nije nikakav poseban postupak, samo očišćene spermice ubace unutra sa malim kateterom uz pomoć šprice 😁
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Drage moje kako ste mi??
Još 10 dana do vještice danas sam nešto pospana baš možda što rano ustajem
Osjetim nekakav iscjedak grudi su me jutros boljele na trenutke zigale
Pokušavam da ne mislim da mogu biti simptomi
Da se ne razočaram kao uvijek 😏
Za test je rano a imala bi volju da vidim i znam na čemu sam ovaj put 🤔
Sretno svima drage moje da vam se svakoj ukaže plusic koji sve tako silno želimo 🤞🤞💗💗💗
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Lara19bas kao sto ti je Darcyyyrekla, to ne može raditi svaki ginekolog. To rade stručnjaci za sterilitet . Općenito se taj postupak može nazvati kao neka stimulacija. Od 3 do 7 dc se piju klomifen tablete i onda se ide na folikulometriju svaki drugi dan . Kada folikul bude velicine 18 mm prima se inekcija stoperica i poslije 36 sati idu ciljani odnosi ili inseminacija. Ja sam prošli ciklus bila na ciljanim odnosima jer mi je O padala za vikend. A ovaj mjesec smo uspjeli inseminaciju odraditi. Sada u petak sam bila na inseminaciji . Nije nikakav poseban postupak, samo očišćene spermice ubace unutra sa malim kateterom uz pomoć šprice 😁
Yes, samo što mislim da se u ovom slučaju radilo o prirodnim ciklusima, bez stimulacije, samo štoperica. Takve inseminacije sam prošla dvije, s nula efekta.
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Sortiraj odgovore
Najstariji