Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    29. Studeni 2021. 14:03

mina234

Drage moje kako ste mi??
    Još 10 dana do vještice danas sam nešto pospana baš možda što rano ustajem
    Osjetim nekakav iscjedak grudi su me jutros boljele na trenutke zigale
    Pokušavam da ne mislim da mogu biti simptomi
    Da se ne razočaram kao uvijek 😏
    Za test je rano a imala bi volju da vidim i znam na čemu sam ovaj put 🤔
    Sretno svima drage moje da vam se svakoj ukaže plusic koji sve tako silno želimo 🤞🤞💗💗💗

Hej hej , evo dobro, a odlično ću biti kada ugledam plusić. 🤭💁🌞 Drzim ti fige da ti ugledala uskoro svoj ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    29. Studeni 2021. 14:11

Mina234, polaaako samo, tko zna, mozda to bude to. Uglavnom testic jos ne uzimaj, rano je bas Malo strpljenja jos koji dan

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Sunshine10
    29. Studeni 2021. 14:20

Darcyyy

Yes, samo što mislim da se u ovom slučaju radilo o prirodnim ciklusima, bez stimulacije, samo štoperica. Takve inseminacije sam prošla dvije, s nula efekta.

A svakom ce se desiti onako kako mu je sudjeno :)  nekom uspije iz prvog ciklusa pokusvanja, a nekom ne :D isto tako i sa inseminacijom, nekom uspije, nekom ne :D Procitala sam da ste 3 godina pokusavali za prvo dijete, kako ste na kraju uspjeli ? 

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

BlairWaldorf
    29. Studeni 2021. 14:22

Da, slažem se da je rano. Sačekaj jos definitivno da se je živciras bezveze 😏
    Ja prosli mjesec nisam ni stigla do testa jer je M dosla nakon 30 dana točno što znači da smo možda onda i propustila peak... Zato su trakice ok posebno ako ciklus varira u danima kao i meni izmedu 30-35 dana, a prije par mjeseci i 29dana. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Darcyyy
    29. Studeni 2021. 14:50

Sunshine10

Darcyyy

Yes, samo što mislim da se u ovom slučaju radilo o prirodnim ciklusima, bez stimulacije, samo štoperica. Takve inseminacije sam prošla dvije, s nula efekta.

A svakom ce se desiti onako kako mu je sudjeno :) nekom uspije iz prvog ciklusa pokusvanja, a nekom ne :D isto tako i sa inseminacijom, nekom uspije, nekom ne :D Procitala sam da ste 3 godina pokusavali za prvo dijete, kako ste na kraju uspjeli ?

Da, slažem se. Na kraju je bila jedna od onih situacija koju ne možeš planirat. Bili smo na zadnjoj, 4.inseminaciji u stimuliranom ciklusu klomifenom i taj ciklus nije uspjelo pa sam bila jadna i u glavi prihvatila da je sljedeći korak IVF i to je to, čimprođu praznici javljamo se za termin. I otisli na par dana na g.o., malo se opustili i nakon 6 tjedana pitam se ja kaj se sad to događa s mojim ciklusom, napravim test i ono plus samo takav. 😍 da li je do tih zaostalih hormona pod kojima sam bila, utrgestani, stoperica, ili što god, ali eto, uspjelo. I kak sad to ponoviti?? 😅

👧35g 🧔38g
    👶🏻5g

Sunshine10
    29. Studeni 2021. 16:00

Darcyyy

Da, slažem se. Na kraju je bila jedna od onih situacija koju ne možeš planirat. Bili smo na zadnjoj, 4.inseminaciji u stimuliranom ciklusu klomifenom i taj ciklus nije uspjelo pa sam bila jadna i u glavi prihvatila da je sljedeći korak IVF i to je to, čimprođu praznici javljamo se za termin. I otisli na par dana na g.o., malo se opustili i nakon 6 tjedana pitam se ja kaj se sad to događa s mojim ciklusom, napravim test i ono plus samo takav. 😍 da li je do tih zaostalih hormona pod kojima sam bila, utrgestani, stoperica, ili što god, ali eto, uspjelo. I kak sad to ponoviti?? 😅

Darcyyy A vidis meni je to dr bas isto rekao , kao vama svima mozda stimulacija izgleda glupe i kao da nema koristi ali itekako ima. Bude dosta uspješnih i ciljanih odnosa i inseminacija. A dosta slučajeva ima kada žene nakon par mjeseci od stimulacije dodju trudne, to je zato što poslije svih tih stimulacija tijelo radi puno bolje i dodje do trudnoće 😁 
    Dakle ti si taj slučaj 🤣 A nista da ides ponovo na stimulacije ? 🤣 šalim se , možda sada bude sve puno brže, jer si sigurno opustenija nego prvi put 😁

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

• Lion32
    29. Studeni 2021. 16:22

Pozdrav cure, evo mene malo kod vas :)
    Zadnjih dana me PMS lupa na najjače i samo bi plakala pa nisam imala volje ni pisat.

Ali sam vas citala i pokusavala shvatit trakice🙈🤣🤣🤣

Pozdrav novim curama 🥰

Mama_andjela
    29. Studeni 2021. 17:02

Lavica 🌸

Mama andjela evohttps://ibb.co/y8v0RnW
    😁
    Ako cu imati O, i meni ce ciklus trajati opet 40..🤦🏼‍♀️ ne znam zasto sve vise i vise traje..osim prosli 31..a uvijek je bilo do max 36dana 😩

Opa, dobra ti je trakica, ti sad vec mozes radtiti cesce da ispratis, bar dva puta dnevno😊 Odradila sam kad sam dosla jos jednu, sad mi je vrijednost 0,16 uduplala se od jutros, ima nade😊 https://ibb.co/8zj02Zb 
    I sutra cu opet poslije posla odraditi da vidimo kako se krece, meni se od sutra otvara prozor mozda bas i ako O bude nece biti kao sto stoji u app al nema veze, bitno da bude😊😊 
    .

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Mama_andjela
    29. Studeni 2021. 17:12

Lavica 🌸

Mama_andjela

Lavica 🌸

Mama andjela evohttps://ibb.co/y8v0RnW
    😁
    Ako cu imati O, i meni ce ciklus trajati opet 40..🤦🏼‍♀️ ne znam zasto sve vise i vise traje..osim prosli 31..a uvijek je bilo do max 36dana 😩

Opa, dobra ti je trakica, ti sad vec mozes radtiti cesce da ispratis, bar dva puta dnevno😊 Odradila sam kad sam dosla jos jednu, sad mi je vrijednost 0,16 uduplala se od jutros, ima nade😊https://ibb.co/8zj02Zb
    I sutra cu opet poslije posla odraditi da vidimo kako se krece, meni se od sutra otvara prozor mozda bas i ako O bude nece biti kao sto stoji u app al nema veze, bitno da bude😊😊
    .

Vidi se da tamni.. Sutra daj opet 😊
    To je normalno da ne bude O bas kada app pokaze 😁 zato su tu trakice 🤗
    Jutros mi je temp bila 36.24 😳 nikad tako niska 🤷🏼‍♀️ danas cemo pokriti pa sta bude bude 🙈

Da, da, imam neke nade da ce biti okej 😊 Pokriti cete, nego sta 😊😊 Samoo naprijed, vidis kako ima finu tamnocu, tako da to treba iskoristiti dobro 🥰

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

mina234
    29. Studeni 2021. 17:39

BlairWaldorf

mina234

Drage moje kako ste mi??
    Još 10 dana do vještice danas sam nešto pospana baš možda što rano ustajem
    Osjetim nekakav iscjedak grudi su me jutros boljele na trenutke zigale
    Pokušavam da ne mislim da mogu biti simptomi
    Da se ne razočaram kao uvijek 😏
    Za test je rano a imala bi volju da vidim i znam na čemu sam ovaj put 🤔
    Sretno svima drage moje da vam se svakoj ukaže plusic koji sve tako silno želimo 🤞🤞💗💗💗

Hej hej , evo dobro, a odlično ću biti kada ugledam plusić. 🤭💁🌞 Drzim ti fige da ti ugledala uskoro svoj ❤️

ABda svako pa i mi da ugledamo i da nam bude kao što kažu školska trudnoca sve top 
    💗💗💗

🙋‍♀️ 26
    🙋‍♂️30
    Missed ab 03.2021 💔
    Pokušavamo 9.2021🤞💓
    Nalazi 🔝
    Folacin 💊
    Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
    Test + 6.2.2022🤗😍
    28.2.2022👶💓
    16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.