Pozdrav svima koliko vas ima. Evo i ja sam se odlucila pridruziti ovoj predivnoj grupi u nadi da cu i ja vama moci pomoci udjeliti koji savjet, toplu rijec a i vi meni. Naime moja situacija je sljedeca. Jedno dijete vec imamo ali bi voljeli da dobije bracu ili seku . Zadnja M je bila 09.10. Ciklusi u trajanju od 32 dana sto znaci da bi sutra trebala dobiti. Neki vrag mi nije dao mira i kupila sam testic ali nije prvi jutarnji urin nego sam ga radila prije pola sata. Slika je odmah po ucitanju testa.. e sad znam da niste vidovite ali me zanima da li vidite nesto i postoji li nada da bi mogla biti trudnoca? Simptome nikakve nemam bas nikakve ni za m ni za t a inace pred mengu imam bolove
https://ibb.co/yS93gjF
https://ibb.co/4VkVXQ8
Ponovi svakako sutra , crtica se vidi nek samo tamni 🤞❤ moguce da vam je bila i kasnija O i kasnija impl. Pa je slabija crtica
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Ćao curke moje buduće mame i mame htjela bi vas zamoliti da mi pomognete udata sam i imam 26 godina
Prije 8 mjeseci sam imala spontani mala trudnoca zvana ektopicna samo je otišo bez zahvata od tada sam se čuvala 6 mjeseci primila sam rhogam jer sam a negativna sve uredno kako su rekli
Sad jako želimo bebu ali mi nije jasna ovulacija inace redovne imam menstruacije 28 dana
Prošli mjesec sam dobila 18.10 i ciklus je bio 6 dana odnos sam imala 31.11 i 1.11 3.11 4.11 i sada 8.11 pa me zanima da li sam imala u plodnim danima odnose inače bili su nezasticeni da li ima šanse za trudnocu pijem folacin dva mjeseca. Hvala vam puno ako mi odgovorite mnogo bi mi značilo 👋 i znam da je sigurno rano za test al ja sam ga radila nadala se bar providnoj crtici ali ništa
Hvala vam puno ako mi koja bude pomogla zaista sam u lošem psihičkom stanju zbog te silne želje
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Pozdrav svima koliko vas ima. Evo i ja sam se odlucila pridruziti ovoj predivnoj grupi u nadi da cu i ja vama moci pomoci udjeliti koji savjet, toplu rijec a i vi meni. Naime moja situacija je sljedeca. Jedno dijete vec imamo ali bi voljeli da dobije bracu ili seku . Zadnja M je bila 09.10. Ciklusi u trajanju od 32 dana sto znaci da bi sutra trebala dobiti. Neki vrag mi nije dao mira i kupila sam testic ali nije prvi jutarnji urin nego sam ga radila prije pola sata. Slika je odmah po ucitanju testa.. e sad znam da niste vidovite ali me zanima da li vidite nesto i postoji li nada da bi mogla biti trudnoca? Simptome nikakve nemam bas nikakve ni za m ni za t a inace pred mengu imam bolove
https://ibb.co/yS93gjF
https://ibb.co/4VkVXQ8
Ponovi svakako sutra , crtica se vidi nek samo tamni 🤞❤ moguce da vam je bila i kasnija O i kasnija impl. Pa je slabija crtica
I ja je vidim sretno da bude plusic kao kuca idući put 🤲🤞🤞👶👶💕💕
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Mama andjela …
Kako sam i ocekivala… Mozes me maknuti sa liste… 🥺🥺🥺
Lavice 😭😭😭 e baš me ovo rastužila, navijala sam za tebe skroz ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Nina23 planiras napraviti danas test ili čekas kašnjenje ?
Hahah ne smim pravit test. Zadnji put haha cim napravila normalno bio neg i dobila nakon 2 h tako cekam kasnjenje😬
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Poz svima . Danas moja ocekivana M.nema nikakvi bolova grceva niceg. Jedino sto me jutros bolila glava i grudi malo bolne i to je to. Ina92 drzim palceve da sve bude uredu 😘😘
Mene isto glava i grudi i tako mi je bilo s prvim
Ali biti cu strpljiva do petka a vi mozete vec danas uradit
Sretnoo🙏
Hvala Anni i ja tebi zelim srecu. A sto se tice mene strah me se icem nadat. Jer kad god jesam vece mi razocaranje. Zato sam ovaj mj sve pustila da ne razmisljam toliko niti se cemu nadat
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Erica, ia ja vidim malkice svijetlu crtu. Ponovi test za dva dana, tada bi trebalo biti vise tamnija. Ili ako si nestrpljiva da uzmes neki sa vecom osjetljivoscu. Sretno uglavnom da sve bude okej.. :) :)
.
Lavice .. sad sam zbog ove tvoje vijesti bas pokvarila raspolozenje, i ne mogu ti opisati koliko mi je zao. Koliko si se sama nadala, i ja sam vjeruj potajno... Nekako me bas tvoja vijest i od Inna92, izbacise iz takta, jer sam za vas bas navijala
ajooj
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
💓Erica i ja vidim crticu. ⭐
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ćao curke moje buduće mame i mame htjela bi vas zamoliti da mi pomognete udata sam i imam 26 godina
Prije 8 mjeseci sam imala spontani mala trudnoca zvana ektopicna samo je otišo bez zahvata od tada sam se čuvala 6 mjeseci primila sam rhogam jer sam a negativna sve uredno kako su rekli
Sad jako želimo bebu ali mi nije jasna ovulacija inace redovne imam menstruacije 28 dana
Prošli mjesec sam dobila 18.10 i ciklus je bio 6 dana odnos sam imala 31.11 i 1.11 3.11 4.11 i sada 8.11 pa me zanima da li sam imala u plodnim danima odnose inače bili su nezasticeni da li ima šanse za trudnocu pijem folacin dva mjeseca. Hvala vam puno ako mi odgovorite mnogo bi mi značilo 👋 i znam da je sigurno rano za test al ja sam ga radila nadala se bar providnoj crtici ali ništa
Hvala vam puno ako mi koja bude pomogla zaista sam u lošem psihičkom stanju zbog te silne želje
Pazi, posto na ovom forumu izgleda ima svega, kojekakvih sprdancija, izmisljanja trudnoca etc, eto oprosti mi ako grijesim, ali ponekad pomislim da je neki profil i poruka stvarno fejk. Ti si mi nekako uletila tu cudno, i zato kazem opet izvini ako grijesim, a rado je svaka od nas tu da ti neke stvari pojasni, ukoliko znamo naravno. Vidim da ti u dosta stvari nisi najbolje upucena, zato si mozda prvo trebala porazgovarati s ginekologom, otici na pregled, provjeriti kada imas O i slicno. Test ti je bilo rano raditi, jer inace iako imas odnos jucer kad je bila O, danas ti test ne mozes pokazati plus nikako, cak i da ostanes trudna, jer je rano, bas rano. Inace kod redovnih ciklusa, 28 dana, ovulacija je na 14ti dan, dakle plodni dani su ti kako otprilike na netu pisu tri dana prije O i jedan dan nakon O, tada imas sanse. Tako da mozda si imala odnos u plodnim danima a mozda ne, pokusaj otici na pregled doktoru, pa neka ti on to malo prati, ili ti prati po cervikalnoj sluzi, ili po lh trakicama, Eto to je ono sto ti ja znam i koliko znam reci. :) Sretno
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Pazi, posto na ovom forumu izgleda ima svega, kojekakvih sprdancija, izmisljanja trudnoca etc, eto oprosti mi ako grijesim, ali ponekad pomislim da je neki profil i poruka stvarno fejk. Ti si mi nekako uletila tu cudno, i zato kazem opet izvini ako grijesim, a rado je svaka od nas tu da ti neke stvari pojasni, ukoliko znamo naravno. Vidim da ti u dosta stvari nisi najbolje upucena, zato si mozda prvo trebala porazgovarati s ginekologom, otici na pregled, provjeriti kada imas O i slicno. Test ti je bilo rano raditi, jer inace iako imas odnos jucer kad je bila O, danas ti test ne mozes pokazati plus nikako, cak i da ostanes trudna, jer je rano, bas rano. Inace kod redovnih ciklusa, 28 dana, ovulacija je na 14ti dan, dakle plodni dani su ti kako otprilike na netu pisu tri dana prije O i jedan dan nakon O, tada imas sanse. Tako da mozda si imala odnos u plodnim danima a mozda ne, pokusaj otici na pregled doktoru, pa neka ti on to malo prati, ili ti prati po cervikalnoj sluzi, ili po lh trakicama, Eto to je ono sto ti ja znam i koliko znam reci. :) Sretno
Hvala puno pa nova sam i nisam znala gdje da pišem inače ovo sve tek sad doživljavam nisam toliko upućena čitala sam nešto pa nešto mi je jasno nešto nije gin idem ali ona kaže sredina 14 dan tako ona predpostavlja oko ovih ovulacija nisam baš najbolje da skontam a ni na sebi nešto to ne osjetim izvini ako sam nešto pogriješila u javljanju zaista nisam znala gdje da pišem
Lijep pozdrav 💕
🙋♀️ 26
🙋♂️30
Missed ab 03.2021 💔
Pokušavamo 9.2021🤞💓
Nalazi 🔝
Folacin 💊
Test + 6.2.2022🤗😍
28.2.2022👶💓
16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻
Sortiraj odgovore