Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    09. Studeni 2021. 15:25

Lavica 🌸

Nemam rijeci..eto.. Jedina pozitivna stvar je sto mi je ciklus trajao 31dc..a ne 35-40…
    Znala sam da ce doci danas. Temp. je pala na 36,7, sise su me manje boljele i to je to.. Ujutro je bilo sve isto, opet smedarenje ali poslije sam na poslu isla jedno 3 puta na vc i eto, ugledala malo krvi pri brisanju i poceli su bolovi, morala sam popiti brufen da mogu normalno raditi jer sjedim cijelo vrijeme 😅😩😩😩
    Drugo je stvarno bezveze… 7 dana imati te smede tragove, mislim da nije bas normalno.. eto..i ne vjerujem da je zbog manjka progesteron nego nesto drugo ao, tko smo mi da to znamo.. ne znaju doktori, a kamoli mi… jos s tim jajovodom…
    Bas sam razocarana..ali dobro, idemo dalje… nadam se da ce slijedeci ciklus biti bolji jer ako ne, inseminacija mi ne gine (a prije toga operacija jajovoda)

Inna nadam se da ces dobiti dobre vijesti, javi cim dobijes nalaz bete ❤❤❤

Zaista je 50 50, bez obzira na simptome. A bili su tu 😓 Bilo bi dobro da  provjeriš što je točno to smeđarenje bilo. Oprosti ako si već o tome pisala ali što točno uvjetuje operaciju jajovoda? Zaista ti držim fige za sljedeći mjesec sad se baš zainati i pokrij što više dana ! ❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Anni
    09. Studeni 2021. 15:27

nina23

Anni

nina23

Poz svima . Danas moja ocekivana M.nema nikakvi bolova grceva niceg. Jedino sto me jutros bolila glava i grudi malo bolne i to je to. Ina92 drzim palceve da sve bude uredu 😘😘

Mene isto glava i grudi i tako mi je bilo s prvim
    Ali biti cu strpljiva do petka a vi mozete vec danas uradit
    Sretnoo🙏

Hvala Anni i ja tebi zelim srecu. A sto se tice mene strah me se icem nadat. Jer kad god jesam vece mi razocaranje. Zato sam ovaj mj sve pustila da ne razmisljam toliko niti se cemu nadat

Hvalaaa daaa znam
    Meni je s prvim odmah ostalo i nekako nisam imala kad ni mislit o tome zato sto sam rekla sama sebi pokusat cemo pa ajde i ono sl.mjesec plus
    E a malom je 3 godine i uvijek te vuce nakon nekog vremena i to drugo pa 100 misli u glavi...
    Razumijem 🙏❤

BlairWaldorf
    09. Studeni 2021. 16:57

Drzim ti fige da u sljedećem ciklusu bude plusić 🥰 vidim da je plan napravljen što mi se sviđa! Samo rad i rad, ne kaže se bezveze da se radi na bebi 😂🤞 
    Hvala ti na lijepim željama, moram ti priznati da me ovo tvoje malo poljuljalo, sad sam skeptična oko svojih simptoma 😑  
    Žao mi je i ine, nadam se da će beta biti ok. 
    Bas neki glup dan 😑

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    09. Studeni 2021. 17:21

BlairWaldorf, slazem se s tobom, nekako mi bas fino kad udjem pa vidim nekd plusice, kad je pozitiva u vazduhu  a ovako me bas nekad baci u trans, pa pomislim ma eto i moje M za koji dan, da se jos ukanalim i jbg. Al sreca prodje to, shvatis da moras biti spreman za sljedeci ciklus😊 
    Lavica, iskreno se nadam da do operacije nece doci a inseminacija mi bas zvuci dobra stvar, kao pun pogodak. Dati ce Bog da ne bude zastoja i da cim prije zapocnes s tim, ako je moguce vec od ovog ciklusa. 😊😊 I da bolovi sto brze prodju❤
    .
    Inna92, javi nam,  nadamo da ce biti sve u redu❤
    .
    Nina, znam da negativan test odmah baci u neku depru, zato kad budes spremna i uradi, ja se nadam da ovaj puta bude dobitna kombinacija😊 A kao sto Lavica kaze eto kod nikoga nije isto, Erica nema simptome uopste ni bol i test pozitivan, druge zene krvare smedjare i opet pozitivan, trece imaju probadanja, bol u grudima bas veliku i pozitivan, dok ostale imaju simptome i sve al opet nista. Jednostavno neke od nas tesko mozemo i vidjeti razliku😕😕
    .
    Mina234, nema veze u redu je, ovo i jeste onda tema za tebe. Nadam se da ces se snaci i bitno da znas da O imas. Ako je muz doma, svaki drugi dan iskoristite i biti ce to super😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

baarbaraa34
    09. Studeni 2021. 20:17

Loza 🐾🐾

Wondereeeeeeer <3 ima li te ikad??

Inna92 kako si sad kad su se dojmovi malo slegli? :D

SamoJa kako si ti? :*

gdje je brbljava Barbara? :D

👋🏻 ma tu sam gdje bi bila😁 nego me docekalo 12 stranica za citanje jer sam zadnjih dana izvan vinkla.
    Prvo vol od muza hahah u petak otisao po nalaz alergotesta i vratio se sa info. da je do danas u karanteni! Specijalac! On je dr. usput rekao da je bolestan malo! A ja mu rekla di ces covjece u ovim vremenima to usput reci - do doso sam po Brufene pa mi ajde usput pregledaj zube! Dr. poludio, muz poludio i na kraju ga testirao i morao do jucer cekati rez. pa mi je pošemerio sav dnevni raspored i nisam citala. A i jos smo bolesni i plus ovaj kaos oko kovida. Kaos!
    Lekaa jesi radila test??
    nina23 kad ces ti?
    Lavica uf, zao mi je! Ne gubi nadu, pozitivu i ljubav koju vec imas za taj mali smotuljak srece. Ne gledaj  na M kao poraz da opet niste uspjeli nego kao na jos jednu mengu manje do one koja ce izostati! 🤰🏻
     Inna92 isto mi je bas zao, a opet ne mora slabiji test nuzno lose znacit. Nakon nekog vremena taj hormon pocinje opadat pa mozda zato.
    Tipa kad bi napravila test u 15. tjednu trudnoce pokazao bi negativno! Barem sam ja tako citala.

mina234
    09. Studeni 2021. 22:34

Mama_andjela

BlairWaldorf, slazem se s tobom, nekako mi bas fino kad udjem pa vidim nekd plusice, kad je pozitiva u vazduhu a ovako me bas nekad baci u trans, pa pomislim ma eto i moje M za koji dan, da se jos ukanalim i jbg. Al sreca prodje to, shvatis da moras biti spreman za sljedeci ciklus😊
    Lavica, iskreno se nadam da do operacije nece doci a inseminacija mi bas zvuci dobra stvar, kao pun pogodak. Dati ce Bog da ne bude zastoja i da cim prije zapocnes s tim, ako je moguce vec od ovog ciklusa. 😊😊 I da bolovi sto brze prodju❤
    .
    Inna92, javi nam, nadamo da ce biti sve u redu❤
    .
    Nina, znam da negativan test odmah baci u neku depru, zato kad budes spremna i uradi, ja se nadam da ovaj puta bude dobitna kombinacija😊 A kao sto Lavica kaze eto kod nikoga nije isto, Erica nema simptome uopste ni bol i test pozitivan, druge zene krvare smedjare i opet pozitivan, trece imaju probadanja, bol u grudima bas veliku i pozitivan, dok ostale imaju simptome i sve al opet nista. Jednostavno neke od nas tesko mozemo i vidjeti razliku😕😕
    .
    Mina234, nema veze u redu je, ovo i jeste onda tema za tebe. Nadam se da ces se snaci i bitno da znas da O imas. Ako je muz doma, svaki drugi dan iskoristite i biti ce to super😊

Ma problem je što radi po terenu i nije baš uvijek u mogućnosti doći sad je bilo to vrijeme kad je bio doma zato se nadam da smo uhvatili pravi trenutak hvala puno na dobrodoslici držim fige za sve nas da jednog dana i mi donesemo na svijet ono što se najviše voli a to je bebicu malenu 🤞🤞🤞😘😘

🙋‍♀️ 26
    🙋‍♂️30
    Missed ab 03.2021 💔
    Pokušavamo 9.2021🤞💓
    Nalazi 🔝
    Folacin 💊
    Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
    Test + 6.2.2022🤗😍
    28.2.2022👶💓
    16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻

Mama_andjela
    09. Studeni 2021. 23:33

Lavica, ista sam ti po pitanju operacija, samo ta rijec mi glumi dovoljno strasno. Ali, znas kako, i kad sam trebala poroditi se nisam znala na sto idem, ali sam znala da moram i da je hitno. Tako da, i kad do tog dodjes ides na to hrabro jer znas da time cinis nesto dobro, nesto ces rijesiti, popraviti. Opet kazem, nadam se da ces zaobici prvenstveno. I da ces docekati klupko srece, i pustiti najvece suze radosnice🥰
    .
    Mina234, jednom ce se i to poklopiti, ne brini😊 Da, sreca svima pgromna treba😊
    .
    Kako ste cure poslije danasnjeg dana? Ja jos ne spavam, gledam Masterchef i placem🤣 Al' me radi😅 Danas muz kaze da ima zelju da napusti posao, a on to govori vec godinu dana tako da se ja uvijek nasmijem. I kazem mu da li ima nesto sto mislis da bi te sprijecilo da ostanes bez posla, kaze pa jedino da mi ti kazes nemoj napustati, jer se blizi zima i tada je uvijek teze naci posao. Kaze zasto pitas, rekoh onako😁 A nesto zamisljam kad bih u momentu njegove odluke desilo da sam T, mislim da bi se tesko odlucio ostatii bez posla, kao i vecina muskaraca. U svakom slucaju, vise mi je bitnije da je pod manjim stresom, tako da nije cudno sto nemamo odnose cesto jer cesro nije tu, a i kad imamo znam da je napet, istresiran, a to sve nazalost utice na kvalitet spermica😏

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Mama_andjela
    10. Studeni 2021. 06:49

Trudnice🤰:
    Atina ➕
    Marta ➕
    SamoJa➕
    ExInna ➕
    Ina85 ➕
    ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
    Lekaa 05.11. - 5 dana kasni ❤
    Nina23 09.11. - 1 dan kasni ❤️
    malina_30 11.11. - 1 dan ❤️
    Mama_andjela 14.11. - 4 dana ❤️
    BlairWaldorf 14.11. - 4 dana ❤️
    Lavica 14.11. - 4 dana ❤️
    Baarbaraa34 17.11. - 7 dana ❤️
    Reaa 22.11. - 12 dana ❤️
    ODBROJAVANJE - 12 MJESEC 🍂
    Zoeeuzoee 07.12. - 27 dana ❤️
    Lion32 08.12.- 28 dana ❤️
    Buhtlica 12.12. - 32 dana ❤️
    Kamilica ..
    Ameliee  
    Zuzujalica
    Delia
    Ninach
    Loza
    .
    Jutrooo cure  Danas mi je 31i dan ciklusa, pa budemo vidjeli do kada ce trajati 
    .
    Lavica, ne znam vjeruj, nesto sam razdrazljiva, i prosli mjesec sam imala neke male mucnine al ovaj mi je gore svako jutro mi je i neka tezina u stomaku kao da sam pojela ne znam ti sta, i navecer zgaravica, dok sjedim i ne boli me nista, jajnik ponekad bocne, ali zato cim ustanem da nesto uradim uhvati me donji dio ledja i stomaka, saginjanje me zeza. Kako god, znam da imamo razlicite pms simptome, ali mi je ovo previse. I prosli mjesec mi se na momente i vrtilo, i tjeralo me u wc i sve, i jedno veliko nista 
    .
    Ninaa, nadam se da vjestica jos nije stigla 
    .
    Malina nam se odavno nije javila, nadam se da nas pratis ponekad, i da ces se javiti sa lijepim vijestima 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

BlairWaldorf
    10. Studeni 2021. 08:37

Curice moje  drage, dobro jutro 😉 i meni neka mukica krenula ujutro 😉 nisam povratila ali skoro ! Zbunjena sam jer što ne bi bilo rano za takav simptom? Ma možda mi je sinoć nešto kasnija večerica krivo sjela.... 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

mina234
    10. Studeni 2021. 08:49

Jutro drage moje kako ste 😊
    Ja se danas nešto čudno osjećam samo bi radila još 5 dana ima do mjesecnice imam neke grčeve u donjem dijelu stomaka ne tako česte ali mislim da ću ipak da dobijem mada nebi voljela.. ali šta je tu je imam još da sacekam 🙄

🙋‍♀️ 26
    🙋‍♂️30
    Missed ab 03.2021 💔
    Pokušavamo 9.2021🤞💓
    Nalazi 🔝
    Folacin 💊
    Pijem vrkutu ne stalno 💗💗🤞🤞
    Test + 6.2.2022🤗😍
    28.2.2022👶💓
    16.10.2022 termin ❤❤🤩🤩👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.