Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    08. Studeni 2021. 19:43

Inna mi smo dobro, hvala na pitanju. Sutra imam pregled pa ću vidjeti svoju mrvicu. Još 4 tj radim, veselim se porodiljnom. Čuvaj se, želim ti laganu trudnoću 
    SamoJa polako, ti imaš duge cikluse, ovulacija ti je kasnila, normalno da se nije vidjelo. Ja imam kratke cikluse pa mi se na 5+6 vidjela samo gv i minijaturna žv, i sve je bilo ok na kraju. Znam da ti nije lako, drži se i probaj se smiriti koliko možeš, zbog bebice
    Blair, Lavica i Mama anđela vidim nešto se kuha kod vas, od srca vam želim plusić!

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran;⏳️

Lori🍀
    08. Studeni 2021. 19:44

Pozdravljam svoju Lozu i Reu, lijepo vas je i ovdje vidjeti

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran;⏳️

Mama_andjela
    08. Studeni 2021. 19:57

Lavice, dakle postoji mogucnost i za T, kad bi tako biloo eee gdje bi ti tvojoj sreci bio kraj Mene su ledja i stomak bili popustili, onako malo me stomak grcio ali sam dosla kuci i pocela da brisem, usisavam, saginjanje, istezanje, i evo sad sam sjela ledja opet ubijaju😬😬 A sta cu, morala sam ocistiti, valjda prodje brzo😊 
    A sto se tice testa i ja bih ga uradila tek onaj prvi dan nakon kasnjenja, dakle 36i dan ciklusa, ako bi doslo do toga da kasni, preko 35 dana mi nikad nije trajao u zadnje dvije godine, a ne znam sta da mislim, danas me na momente i grudi bockaju, mada su mene i u T rijetko grudi bockale, jedan period su smao bile osjetljive i onako teske, al obzirom da ja inace imam vece grudi, ne mogu bas da primjetim dal su narasle i nesto slicno🤣🤣 eto mi problema
    .
    Blair, i ti imas taj neuobicajeni simptom i nadam se da je to to. Prvi dan sedmice je prosaoo, idemo hrabro do kraja😊
    .
    Lekaa, ocito je onda razlog promjena i prestana koristenja duphastona. Sad se tijelo vraca na stari rezin kao sto je i meni nakon kontracepcije. Sve bilo 27 ili 28 dana, kad sam prestala ode na 33, te neke lijekove dok pijes j dobro je, cim prestanes kao da nisi nikad ni koristio. Ali polako, znam da sada imate nekakvih planova, tako da beka trudnoca dodje neplanski i neka vas iznenadi😊
    Mila dobro nam dosla is to jrace istala na ovoj temi😊 Super je pisati simptome i porediti, nadam se da ce i kod tebe biti dobitno. Mozes ataviti i datum ne dolazece M da te dodam na liatu😊
    .
    SamoJa drago mi je da je test potvrdio ponovo T. Razumijem da si u strahu zbog svega od ranije, al znam da bi ti mnoge cure koje nisu, rekla da ti zavide kad nemas niti jedan simptom. A kako to zna odjednom krenuti, nisi svjesna 😁 Ja se samo plasim tog povracanja, al sreca u prvoj T nijednom nisam povratila u prva tri mjeseca. Polako, sve ce to nadoci a ide uskoro i pregled😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• Anni
    08. Studeni 2021. 19:58

Evo ovako ženice drage
    Čestitam svima na plusićima 🙏
    Znam kako je to ugledati....Imam sina 3 godine koji je ostao iz prve sto se kaze i vec neko vrijeme radimo na drugom i nije nesto da ide...
    Preko 8mj.ali uvijek uzimete u obzir i stres,i nacin zivota svasta nesto...psihuu...
    S njim od simptoma sam imala samo izrazenije zile na grudima i jedno presjecanje u stomaku dok sam ribala (položaj ćućnja)
    I tu mi se nekako otvorila sumnja i kako sam imala za 2 dana tada dobit znala sam ako to jutro ne dobijem jer mi je uvijek bilo tocno da sam trudna i tako je i bilo...
    Sada nekako kako dugo prizeljkujemo drugo 
    pratim svoje tijelo malo vise nego sto sam s njim i ovo su neki od simptoma..
    Bol u grudima
    Opet izraženije plavije žile
    Bol i žarenje u glavi (danas)-temp.nema i evo tek je sad popustilo
    Malo ucestalije mokrenje
    Iscjedak do prije 3 dana bio malo veci (bijeli) uocljiviji danas nista
    E sad u Božije ruke🙏💙

• Anni
    08. Studeni 2021. 19:58

Anni

Evo ovako ženice drage
    Čestitam svima na plusićima 🙏
    Znam kako je to ugledati….Imam sina 3 godine koji je ostao iz prve sto se kaze i vec neko vrijeme radimo na drugom i nije nesto da ide…
    Preko 8mj.ali uvijek uzimete u obzir i stres,i nacin zivota svasta nesto…psihuu…
    S njim od simptoma sam imala samo izrazenije zile na grudima i jedno presjecanje u stomaku dok sam ribala (položaj ćućnja)
    I tu mi se nekako otvorila sumnja i kako sam imala za 2 dana tada dobit znala sam ako to jutro ne dobijem jer mi je uvijek bilo tocno da sam trudna i tako je i bilo…
    Sada nekako kako dugo prizeljkujemo drugo
    pratim svoje tijelo malo vise nego sto sam s njim i ovo su neki od simptoma..
    Bol u grudima
    Opet izraženije plavije žile
    Bol i žarenje u glavi (danas)-temp.nema i evo tek je sad popustilo
    Malo ucestalije mokrenje
    Iscjedak do prije 3 dana bio malo veci (bijeli) uocljiviji danas nista
    E sad u Božije ruke🙏💙

Ii bol u donjem dijelu leđa da...

Mama_andjela
    08. Studeni 2021. 20:13

Lori, hvala na lijrpim zeljama. I tebi lagan ostatak trudnoce i jos laksi porod❤
    .
    Anni, drzimo figee😊😊🤞🤞Vjerujem da sad vise sve pratis, ali svejedno i da ne pratis mala je mogucnost da bi ti druga T bila kao prva, nazalost tesko ko moze shvatiti odmah sa sigurnoscu da je to to. A nadam se da se nekoliko nas ovog mjeseca nece prevariti😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• Anni
    08. Studeni 2021. 20:46

Mama_andjela

Lori, hvala na lijrpim zeljama. I tebi lagan ostatak trudnoce i jos laksi porod❤
    .
    Anni, drzimo figee😊😊🤞🤞Vjerujem da sad vise sve pratis, ali svejedno i da ne pratis mala je mogucnost da bi ti druga T bila kao prva, nazalost tesko ko moze shvatiti odmah sa sigurnoscu da je to to. A nadam se da se nekoliko nas ovog mjeseca nece prevariti😊

Daaa
    Tako jeee...Ove zene koje znam niti jedna trudnoca,simptom nije bio isti...
    I s njim je stvarno sve bilo tako fino nit povracanja niti ikakvih smetnji....Daleko od toga sve ovo znaju biti i simptomi pms-a hehe
    Pa evo vidjet cemo sto nam donosi ovaj mjesec.❤

buhtlica23
    08. Studeni 2021. 20:46

Pozdrav cure cestitke na plusoicima i drzim fige vama koje cete tek piskiti. 
    Ja sam isla vaditi hormone i dr mi je pustila euthyrox od 0.75. Rekla da dodem na kontrolu kod nje sutra poslijepodne. Moze li mi netko reci za sto se koristi navedeni lijek. Tj znam da je za stitnjacu,ali ne znam da li je za hipotirozu ili hiper? Zna li netko izludit cu do sutra 😔

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    08. Studeni 2021. 21:03

Blair drzim fige🤞 kada ces piskiti?
    Lavice kada ces ti piskiti?
    Piskite da se veselimo 😊😚

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Loza 💙😇
    08. Studeni 2021. 21:12

Rea ja dođem vamo samo da nju dozovem, jednom sam ju samo uspjela dozvat 😁 umjesto da nama mađijam, ja sve svoje magije usmjeravam ka njoj 😁😁

Lori ❤️❤️

Buhtlice ne znam za što se koristi taj lijek, u svakom slučaju nadam se da će pomoći 🙏

Samoja umire li te testovi bar? 😁 A vidi, nije svaka žena ista i nije svaka trudnoća ista. Neke simptome koje si imala u prošloj trudnoći jee skroz ok da ih sada nemaš. Jedva čekam da se opustiš u počneš uživati u trudnoći ❤️❤️ 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.