Blairkoliko ti je dana prošlo od ovulacije i koliko ti inače traju ciklusi? Koliko pratim većini cura su prvi pozitivni testići na 12 dpo. Ako si tu negdje oko 12 dpo, možeš napraviti test (ali negativan nalaz ne mora značiti ništa, meni je 12 dpo još bio snješko🙈)
Zadnjih pola godine ciklus mi varira između 30-35, prije toga ugl. 35.
Odokativno 10 dpo, prema aplikaciji i simptomima jer sam istu i osjetila više ovaj mjesec (ili sam samo više osluskivala ).
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Inna kako si ti, u kojoj si fazi ? 😄
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure moje, nisam vam pisala par mjeseci, ne znam ni ko me se sjeca, zelim da vam posaljem sliku testa da mi kazete da li vidite isto sto i jaa. 5ti dan kasni, radila sam prvim jutarnjim, 3min nakon sto sam ga uronila ovo je pokazalo i sve je zamnija crtica…https://ibb.co/KKvmhMF
Čestitaaaaam od ❣
LEKA, bas cudna situacija? Da li ti se nekada ranije desilo da tako okasni? Da li si bila bolesna ili imala neke neuobicajene radnje tokom mjeseca pa da ima razloga da kasni?
.
Zoeeuzoee, tako mi je zao zbog negativnog testa Ocito treba jos neke stvari da se posloze, nema tugovanja, za sada malo paznje muzicu posveti da sto prije prevazidje koronu, da ne bude velikih posljedica, i da sve prodje u najboljem redu. Pa se onda ponovo bacite na posao
.
BlairWaldorf, ako je danas 10 dpo, mozda ipak da sacekas bar jos dva dana
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Jutro cure.
Babe čestitam nek je školska
Cure žao mi je zbog minusića i zbog dolaska M… nek je zadnji put
Mama_andjela nek se tijelo poigrava s dobrim simptomima i nadam se da je to to
Ugl ja sam na 9dpo imala sjenu i to popodne već crtinu na testu za rano otkrivanje. Ovisi stvarno do trudnoće. Nekima bude plus na 9dpo, nekima na 12 a nekima i na 16dpo... sve ovisi kad je bila implatacija... tako da cure držim vam fige.
Meni je danas O, jučer oko 15h je bio pik, i samo navecer smo pokrili. tako da onda od sutra kreće odbrojavanje. Pa pošto je prvi put nakon pauze , ne nadam se previše. Ali ako i uspijemo od jednog hopsa onda će to biti rođenski poklon od dragog.
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Možda bi čak i sačekala pa tek onda u slučaju ako zakasni. 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blair pitas mene? Ili drugu inu.
Uglavnom ja sam bolesna i to dobro ,uzas. Temperatura 38. Kasalj grlo nos. Ma sve me snaslo. Il mi se mrvica skuhala od temperature ili cu je iskasljat. Takav mi je osjecaj.
Trebala bi ic u petak na ultrazvuk. A mozda pomaknem na ponedeljak da moze i moj dragi samnom.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Blair pitas mene? Ili drugu inu.
Uglavnom ja sam bolesna i to dobro ,uzas. Temperatura 38. Kasalj grlo nos. Ma sve me snaslo. Il mi se mrvica skuhala od temperature ili cu je iskasljat. Takav mi je osjecaj.
Trebala bi ic u petak na ultrazvuk. A mozda pomaknem na ponedeljak da moze i moj dragi samnom.
Pitam obje 💓☕
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mama_andjela bas to, prebrzo je prosla godina.. i nadam se da cemo iduce godine drzati bebu u rukama🥰
Blair ja bi napravila test, ali ja sam poznata po tome da nemam ni gram strpljenja a ti ako mozes sacekat, mozda bi bilo pametnije🙈
Lavice bas me zanima sta ce testic pokazat. Nadam se da ce to biti + kao kuća 🤞
Hvalaaaa curke🌸 predivan osjećaj, sutra idem kod ginića da potvrdi. Mada sam malo prije uradila opet trakicu i bas bas tamna crtica🥰
Zelim vam svima istoo, da sto prije ugleda plusice a kome nije mrsko nek procita kako se to nama desilo.
Pokusavali od 6og mjeseca, nista, ja se stresirala plakala svaku mens, ne plakala nego se gusila u suzama. Bili na moru, aktivno haha nista opet, ja imala povredu prije 2 mjeseca i nismo imali odnos jedsn mjesec nikako, drugi mjesec jednom dan poslije ovulacije, msm po aplikaciji i naravno nisam se nadala, isla na fizikalne terapije magnet struje tamo vamo, da bi danas pokazalo ovo, kad sam se najmanje nadala. Mada sam sumnjala da sam trudna jer sam imala simptome. Apetit sam izgubila skroz, pojedem 2 zalogaja necega za citav dan vec 5-6 dana, mucnina ujutro i navecer bez povracanja (prepisivala sam to da sam ss nahladila), sike ne da su me bolile, znaci ko nikad prije tvrde bole na svaki dodir u jednom momentu sam mislila da su mi otpale i grcevi stomaka kao da cu dobiti svaki cas. Ja presretna ishodom🥰
• 👩22
• 🧔23
• Pokušavamo od 16.6. 👶 no1.
• Plusić 8.11. ➕😇
Sortiraj odgovore
Najstariji