Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    08. Studeni 2021. 11:48

Reaa, kamo srece da su to pozitivni simptomi i pozeljni   I tebi neka je sa srecom, sve ti je jos frisko, tako da nemoj da se razocaras ako ovog puta ne uspijete, jednostavno jer je tijelo proslo jednu fazu jedno  , iako kratko, al ipak treba mu malo da se resetuje. Ako ne ovog, onda se nadam da ce sljedeceg mjeseca biti novi plusic
    .
    Lion32, daa, zamisli da u decembru sledece godine vec bebica bude pored nas, u toplom domu i u narucju Mislim da smo zasluzile, svaka od nas. Meni je prosle godine bas haos bio, inace nam je godisnjica 31 decembra, 12og se porodila, pa dok sam ispirmala sve injekcije, terapiju iskoristila, dodje i prva godisnjica braka, vjeruj da mi nije bilo ni do cega al eto smogla sam snage, nasla zenu koja ce nam napraviti tortu, i bas je bila pre pre krasna, bar smo na momenat udaljili lose misli, i muza sam iznenadila bas Ni ova godisnjica nece biti nesto specijalno, jer cemo u decembru staviti spomenik djetetu i onda ce nas i to malo izbaciti iz takta, eh jedino kad bih bila ponovo T, to bi nam bio bas veliki podstrek da ne tugujemo i nada da cemo za par mjeseci imati bebu
    .
    Ne znam kakve ste vi cure s mastanjem, ali ja sto mastam haoss. Ja sve zamisljam da mi test pokaze plus, kako bih to predstavila muzu. Jer je prvi puta on sa mnom bio dok sam radila test, eh a sad bih voljela da sama vidim da je plusic i onda njemu nekako kao neki poklon da bude, da bas vidim tu reakciju  Jesam bolesna hahha

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Reaa
    08. Studeni 2021. 12:05

Mama_andjela

Reaa, kamo srece da su to pozitivni simptomi i pozeljni I tebi neka je sa srecom, sve ti je jos frisko, tako da nemoj da se razocaras ako ovog puta ne uspijete, jednostavno jer je tijelo proslo jednu fazu jedno , iako kratko, al ipak treba mu malo da se resetuje. Ako ne ovog, onda se nadam da ce sljedeceg mjeseca biti novi plusic
    .
    Lion32, daa, zamisli da u decembru sledece godine vec bebica bude pored nas, u toplom domu i u narucjuMislim da smo zasluzile, svaka od nas. Meni je prosle godine bas haos bio, inace nam je godisnjica 31 decembra, 12og se porodila, pa dok sam ispirmala sve injekcije, terapiju iskoristila, dodje i prva godisnjica braka, vjeruj da mi nije bilo ni do cega al eto smogla sam snage, nasla zenu koja ce nam napraviti tortu, i bas je bila pre pre krasna, bar smo na momenat udaljili lose misli, i muza sam iznenadila basNi ova godisnjica nece biti nesto specijalno, jer cemo u decembru staviti spomenik djetetu i onda ce nas i to malo izbaciti iz takta, eh jedino kad bih bila ponovo T, to bi nam bio bas veliki podstrek da ne tugujemo i nada da cemo za par mjeseci imati bebu
    .
    Ne znam kakve ste vi cure s mastanjem, ali ja sto mastam haoss. Ja sve zamisljam da mi test pokaze plus, kako bih to predstavila muzu. Jer je prvi puta on sa mnom bio dok sam radila test, eh a sad bih voljela da sama vidim da je plusic i onda njemu nekako kao neki poklon da bude, da bas vidim tu reakcijuJesam bolesna hahha

Ma ni ne nadam se previše , jer ipak nije da smo baš nešto pokrili (samo 1x) a ni nemam mjesta razočaranj, jer znam da će mi opet trebati duže vremena.

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Babe
    08. Studeni 2021. 12:09

Mama_andjela

Reaa, kamo srece da su to pozitivni simptomi i pozeljni I tebi neka je sa srecom, sve ti je jos frisko, tako da nemoj da se razocaras ako ovog puta ne uspijete, jednostavno jer je tijelo proslo jednu fazu jedno , iako kratko, al ipak treba mu malo da se resetuje. Ako ne ovog, onda se nadam da ce sljedeceg mjeseca biti novi plusic
    .
    Lion32, daa, zamisli da u decembru sledece godine vec bebica bude pored nas, u toplom domu i u narucjuMislim da smo zasluzile, svaka od nas. Meni je prosle godine bas haos bio, inace nam je godisnjica 31 decembra, 12og se porodila, pa dok sam ispirmala sve injekcije, terapiju iskoristila, dodje i prva godisnjica braka, vjeruj da mi nije bilo ni do cega al eto smogla sam snage, nasla zenu koja ce nam napraviti tortu, i bas je bila pre pre krasna, bar smo na momenat udaljili lose misli, i muza sam iznenadila basNi ova godisnjica nece biti nesto specijalno, jer cemo u decembru staviti spomenik djetetu i onda ce nas i to malo izbaciti iz takta, eh jedino kad bih bila ponovo T, to bi nam bio bas veliki podstrek da ne tugujemo i nada da cemo za par mjeseci imati bebu
    .
    Ne znam kakve ste vi cure s mastanjem, ali ja sto mastam haoss. Ja sve zamisljam da mi test pokaze plus, kako bih to predstavila muzu. Jer je prvi puta on sa mnom bio dok sam radila test, eh a sad bih voljela da sama vidim da je plusic i onda njemu nekako kao neki poklon da bude, da bas vidim tu reakcijuJesam bolesna hahha

Nisi bolesna, ja sam vec smislila sta i kako, on je znao da cu raditi test i otisao je na posao, ja sam ustala i rekla mu da je negativan🤫 kupila jos jedan, provjerila i kupila bodic na kojem pise HELLO i'm new here, stavila na krevet sve i cekam da dođe s posla, najduzih 4 sata u mom zivotu krecu sad haha

• 👩22
    • 🧔23
    • Pokušavamo od 16.6. 👶 no1.
    • Plusić 8.11. ➕😇

Samoja6
    08. Studeni 2021. 12:13

LORI bio je već prvi pregled i zato sam u strahu od drugog... 😪
    Vidjela se samo gestacijska, a stvar je u tome što to ne odgovara tjednima od zadnje menstruacije, ali odgovara prema ovulaciji jer znam točno kad je bila... Pa ćemo eto u četvrtak saznati što i kako... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Mama_andjela
    08. Studeni 2021. 12:13

Babe

Mama_andjela

.
    .

Nisi bolesna, ja sam vec smislila sta i kako, on je znao da cu raditi test i otisao je na posao, ja sam ustala i rekla mu da je negativan🤫 kupila jos jedan, provjerila i kupila bodic na kojem pise HELLO i'm new here, stavila na krevet sve i cekam da dođe s posla, najduzih 4 sata u mom zivotu krecu sad haha

Aaaa medeno  Pre pre preslatko, bas mi se svidja ideja, raznijezila si me  Ono to sad obicno tesko prati datume, nekad me pita jesil dobila, kad trebas, ali ne zamaramo se jos oboje toliko s tim datumima, to samo ja. Pa zato mislim da i kad bi doslo do tog da ugledam plusic, on ne bi ni znao da radim. Pa sam mislila samo testic u neku kutijicu staviti, a mogla bih tacno i neki tako detalj. Budemo vidjeli do tada, cilj je prvo da se desi

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Mama_andjela
    08. Studeni 2021. 12:18

Samoja6

LORI bio je već prvi pregled i zato sam u strahu od drugog… 😪
    Vidjela se samo gestacijska, a stvar je u tome što to ne odgovara tjednima od zadnje menstruacije, ali odgovara prema ovulaciji jer znam točno kad je bila… Pa ćemo eto u četvrtak saznati što i kako…

Evo da ti kazem moju situaciju, kod mene je O izgleda bas kasno bila u prvoj T, i ovako termin prema mojoj zadnjoj M je trebao biti 7 februar, a prema uzv 14 dana kasnije, dakle 21februar. Ginekologica je rekla da su ciklusi nestabilni, i da je to zato, i svaki novi pregled sljedeci je bio okej, kako je na prvom utvrdjeno, nikad kasnije nije doslo do tog da je beba jos manja za sedmicu i slicno. Uglavnom mi smo racunali prema UZV. :) I kod mnogih zena je to tako, sedmica, a eto kod mene je bilo dvije sedmice razlike, znaci O je bila bas kasno, nesto bas cudan ciklus, i eto zato. Uglavnom bitno da na svakom sledecem pregledu ima promjenem ako odes nakon 2 sedmice, da na uzv pokaze tacno veci plod za 2 sedmice, jer kada su ciklusi varirajuci, ne mogu tacno odrediti, nego nasumicno stave sedmicu razlike minimalno..

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

Reaa
    08. Studeni 2021. 13:02

ako dodje 3 ista komentara to je jer nešto bome šteka.. uopće ne mogu ništa poslati 

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Reaa
    08. Studeni 2021. 13:05

Mama_andjela samo ti maštaj i planiraj..to je predivno... ja sam imala točno svoji prvi plus isplaniran. Kupila kutijicu i male ponpončiće i čekala. i na kraju u tu kutijicu stavila test i napisala poruku -Dragi tata stižem ti 14.2.2022. jedva čekam te upoznati. Voli te tvoja točkica 

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

• Lion32
    08. Studeni 2021. 13:39

Mama_andjela ajme ne mogu ni zamislit kako ti je. Meni je tesko a bio je pocetak trudnoće i jos imam deckica od 8 godina. 

Nama je  uskoro godisnjica i bas sam mastala da ću mu poklonit pozitivan test. 😔
    I ja stalno mastam kako bi to muzu rekla.
    Prosli put je usao u wc taman kad sam radila test i nikad necu zaboravit taj pogled i suze u ocima od srece. Neki dan sam mu bas rekla da mi je zao sto taj osjecaj vise nikad nece imat jer ce slijedeci put sigurno bit uplasen da li ce sve bit ok. 

Pretpostavljam da ste skuzile da moj sin nije iz tog braka nego iz prijasnje veze🤣🤣

BlairWaldorf
    08. Studeni 2021. 14:00

A jeste romantične 💓 ja nemam nikakvih romantičnih primisli rekla sam svome jučer da sumnjam u T i da ćemo sve vidjeti uskoro. ☕

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.