Kod mene je kućni test skoro pa negativan, tako da je najvjerojatnije biokemijska. Sutra će mi poslati nalaz druge bete.
Ohhhhh 🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Kod mene je kućni test skoro pa negativan, tako da je najvjerojatnije biokemijska. Sutra će mi poslati nalaz druge bete.
Jooj držim palčeve da ce sve biti uredu s betom ❤🤞 i da nije biokem. 😘😘😘
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Pozdrav cure :)
Zanima me, kada ste krenule na pretrage nakon spontanog ? Meni se ponovio dva puta, sad mi je trenutno drugi dan krvarenja (ciscenja), pa lagano vec planiram pretrage, samo ne znam kada je vrijeme za to, pa bi mi vasa iskustva pomogla.
Hvala i sretno svima u pripremama za ➕
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Poz svima . Danas moja ocekivana M.nema nikakvi bolova grceva niceg. Jedino sto me jutros bolila glava i grudi malo bolne i to je to. Ina92 drzim palceve da sve bude uredu 😘😘
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
I da nema iscjedka niceg. Sumnjam da to od vaginaleta pa se i ne primjeti toliko. Jer sve sto izade je od njih🥴
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Nina23 planiras napraviti danas test ili čekas kašnjenje ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Poz svima . Danas moja ocekivana M.nema nikakvi bolova grceva niceg. Jedino sto me jutros bolila glava i grudi malo bolne i to je to. Ina92 drzim palceve da sve bude uredu 😘😘
Mene isto glava i grudi i tako mi je bilo s prvim
Ali biti cu strpljiva do petka a vi mozete vec danas uradit
Sretnoo🙏
Pozdrav svima koliko vas ima. Evo i ja sam se odlucila pridruziti ovoj predivnoj grupi u nadi da cu i ja vama moci pomoci udjeliti koji savjet, toplu rijec a i vi meni. Naime moja situacija je sljedeca. Jedno dijete vec imamo ali bi voljeli da dobije bracu ili seku . Zadnja M je bila 09.10. Ciklusi u trajanju od 32 dana sto znaci da bi sutra trebala dobiti. Neki vrag mi nije dao mira i kupila sam testic ali nije prvi jutarnji urin nego sam ga radila prije pola sata. Slika je odmah po ucitanju testa.. e sad znam da niste vidovite ali me zanima da li vidite nesto i postoji li nada da bi mogla biti trudnoca? Simptome nikakve nemam bas nikakve ni za m ni za t a inace pred mengu imam bolove
https://ibb.co/yS93gjF
https://ibb.co/4VkVXQ8
Pozdrav svima koliko vas ima. Evo i ja sam se odlucila pridruziti ovoj predivnoj grupi u nadi da cu i ja vama moci pomoci udjeliti koji savjet, toplu rijec a i vi meni. Naime moja situacija je sljedeca. Jedno dijete vec imamo ali bi voljeli da dobije bracu ili seku . Zadnja M je bila 09.10. Ciklusi u trajanju od 32 dana sto znaci da bi sutra trebala dobiti. Neki vrag mi nije dao mira i kupila sam testic ali nije prvi jutarnji urin nego sam ga radila prije pola sata. Slika je odmah po ucitanju testa.. e sad znam da niste vidovite ali me zanima da li vidite nesto i postoji li nada da bi mogla biti trudnoca? Simptome nikakve nemam bas nikakve ni za m ni za t a inace pred mengu imam bolove
https://ibb.co/yS93gjF
https://ibb.co/4VkVXQ8
Daa
Ja vidim crtu iako je na slikama blijeđa u zivo je sigurno više vidljiva 🙂
Ponovite sutra opet ujutro
Pozdrav cure :)
Zanima me, kada ste krenule na pretrage nakon spontanog ? Meni se ponovio dva puta, sad mi je trenutno drugi dan krvarenja (ciscenja), pa lagano vec planiram pretrage, samo ne znam kada je vrijeme za to, pa bi mi vasa iskustva pomogla.
Hvala i sretno svima u pripremama za ➕
Hej žao mi je zbog 2 spontana 😥😥 ja sam u pretrage išla nakon što sam dobila prvu M nakon medikamentoznog. Isla sam na svoju ruku , da ne prolazim ponovo kroz isto. Obavila sam detaljan pregled kod ginekologa( ponovila papu), isla kod hematologa ( isla provjeriti sva moguca krvna stanja, i na autoimune bolesti kao i na trombofilske mutacije - hematolog mi je super i stvarno se potrudio i sve napravio i vise od onog što sam mislila a nisam isla privatno), također sam provjerila i hormone ponovo i štitnjaču, kako imam problema s cirkulacijom sam isla provjeriti da nemam i tu neke probleme - imam sindrom hladnih ruku. Po preporuci od jednih i drugih pijem baby aspirin. Također dragi planira napravit spermiogram po trazenju ginekologice ( a nikako da uspije napraviti jer preko tjedna radi van Hr pa ga nema). Ja planiram jos napravit cervikalne briseve. Eto to je samo dio . ☺
❤ 30 AMH 17
💙 33 asthenozoospermia
2god pokušavanja
Missed ab 7/2021 💔
9/2021 hormoni ✅
10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
12/2021 cijepljenje
2/2022 Corona
3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji