Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    08. Studeni 2021. 14:50

Reaa

Mama_andjela samo ti maštaj i planiraj..to je predivno… ja sam imala točno svoji prvi plus isplaniran. Kupila kutijicu i male ponpončiće i čekala. i na kraju u tu kutijicu stavila test i napisala poruku -Dragi tata stižem ti 14.2.2022. jedva čekam te upoznati. Voli te tvoja točkica

Reaa

Mama_andjela samo ti maštaj i planiraj..to je predivno… ja sam imala točno svoji prvi plus isplaniran. Kupila kutijicu i male ponpončiće i čekala. i na kraju u tu kutijicu stavila test i napisala poruku -Dragi tata stižem ti 14.2.2022. jedva čekam te upoznati. Voli te tvoja točkica

Pre preslatkoo, i tvoja ideja mi se mnogo svidja A znas kako vidjet cemo kad dodjem do tog stanja kako cu se osjecati, mozda ne bude mi napameti da pravim iznenadjenja nego odmah pozovem da kazem, budemo vidjeli kakvog cu raspolozenja biti kad dodje do toga uz Boziju pomoc
    .
    Lion32, vjerujem da su drugi puta svi uplaseni, i mi zene a i nasi muskarci. Ali nadam se ii znam dosta primjera gdje opet ne manjka srece  i zahvalnosti na svemu sto se desilo. Kada prodje taj prvi pregled i sve bude okej, mislim da sreca tek nastupi. I ja sam se plasim prvo za sebe, svoju reakciju, a i muzu nece biti bas svejedno. Mislim da cemo biti previse obazrivi, sumnjicavi do samog kraja. Ali izbopriti cemo se mi sa svim, a i ti ces s novim muzicem imati bar jednu bebu, kada si vec tako davno dobila zivo i zdravo dijete, i sada ces 
    .
    BlairWaldorf, neka se tvoje sumnje obistine Ja svojem kazem bole me ledja, i sinoc kad sam legla, vidio je da nesto nije OK, ali ne pita me nista jer vjerovatno misli da jos nije vrijeme M, a kad kazem nekad neki simptom, npr muka mi, kaze joj da ti nisi trudna

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Loza 💙😇
    08. Studeni 2021. 14:52

Wondereeeeeeer <3 ima li te ikad??

Inna92 kako si sad kad su se dojmovi malo slegli? :D

SamoJa kako si ti? :*

gdje je brbljava Barbara? :D

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Lekaa
    08. Studeni 2021. 15:24

Mama_andjela

LEKA, bas cudna situacija? Da li ti se nekada ranije desilo da tako okasni? Da li si bila bolesna ili imala neke neuobicajene radnje tokom mjeseca pa da ima razloga da kasni?
    .
    Zoeeuzoee, tako mi je zao zbog negativnog testaOcito treba jos neke stvari da se posloze, nema tugovanja, za sada malo paznje muzicu posveti da sto prije prevazidje koronu, da ne bude velikih posljedica, i da sve prodje u najboljem redu. Pa se onda ponovo bacite na posao
    .
    BlairWaldorf, ako je danas 10 dpo, mozda ipak da sacekas bar jos dva dana

pa cijeli život mi kasni, prije sam imala 4-5x godišnje samo, pa mi se unazad 2 godine svelo na svaki drugi mjesec, a kako sam pila duphaston tablete, bila mi je u dan točna, i ovo je prvi mjesec da nisam pila, i očito se vratilo na staro.
    a zbog selidbe i promjene posla sam malo pod stresom, pa mislim da je to to. 

🙎‍♀️31
    🧔30
    Papa 3/2021 ✅
    PCOS
    terapija: Gynositol
    Pokušavamo: 3/2021
    -Humana-prvi pregled
    -vađenje hormona i ostalih nalaza

Reaa
    08. Studeni 2021. 15:29

Loza 🐾🐾

Wondereeeeeeer &lt;3 ima li te ikad??

Loza mislila sam Da ce mi se Wonderer vratiti kad se ponovo aktiviram .. ali jos je nema 😪😪😪😪

❤ 30 AMH 17
    💙 33 asthenozoospermia
    2god pokušavanja
    Missed ab 7/2021 💔
    9/2021 hormoni ✅
    10/2021 nalazi za trombofiliju svi ok ✅
    12/2021 cijepljenje
    2/2022 Corona
    3/2022 hormoni ✅, papa✅, cervikalni brisevi ✅
    4/2022 1.pregled na humanoj Kbc Ri
    4/2022 HSSG-jajovodi funkcionalni, sumnja na upalnu bolest zdjelice,- preporuka AIH 4 ciklusa ako ne uspije onda laparaskopija pa vidjet što dalje
    5/2022 1.AIH KBC RI 🤞🤞

Samoja6
    08. Studeni 2021. 15:49

Loza 🐾🐾

Wondereeeeeeer &lt;3 ima li te ikad??

Dobro sam... Čekam pregled! 🤯🤯
    Simptomi ništa, osim čestog piškenja i malo češće sam gladna... Drugo ništa i to me toliko izluđuje da sam prekjučer opet išla napraviti test! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• .mila
    08. Studeni 2021. 15:56

Pozdrav svim trudilicama, pridružujem se u (ne)iščekivanju M :)

Pokušavamo već neka 4 mjeseca, u ovom ciklusu smo pokušali sa LH trakicama. Ukratko:
    - ciklusi na 30-31 dan u prosjeku
    - historija od dva spontana (oba u 6 TT), dijagnoza trombofilije (Faktor V Leiden, heterozigot), jedna uspješna trudnoća uz terapiju Clexanom od pozitivnog testa do neka četiri mjeseca poslije poroda (dječak napunio 3 godine)
    - nakon vakcinacije AZ povišene vrijednosti D-Dimer, korištena terapija Clexanom dva mjeseca, i trenutno je nalaz uredan
    - po uputi hematologa, jednom dnevno pijem Aspirin Protect (do pozitivnog testa, poslije toga opet Clexan), i Femibion 1

Datum početka zadnjeg ciklusa je 19. oktobar, LH trakice pokazale pik 14./15. dan ciklusa (1. i 2. novembar), odnosi su bili na 7., 11., 13., 15. dan ciklusa. Datum (ne)očekivane M: 18. novembar.

Od nekih ranih simptoma:
    - 16. dan ciklusa blagi grčevi u donjem dijelu stomaka, akne
    - 19. i 20. dan ciklusa blagi grčevi u donjem dijelu stomaka, bol u donjem dijelu leđa
    - 21. dan ciklusa (danas), ponovo grčevi u donjem dijelu stomaka ali mrvu jači, bol u donjem dijelu leđa, blaga i kratkotrajna nesvjestica

Još jednom pozdrav svima, da uskoro ugledamo plusiće :)

34, 32
    - 10/18 H 💙
    - 9/22 E ❤️

BlairWaldorf
    08. Studeni 2021. 16:21

Hehehehehe lavice pa mogle bi... Kako si mislila? uskoro ili sačekati (eventualno) kašnjenje ? Ja ovo drugo... Ako izdržim🤷😆
    Kako ste sve danas ? Ima li simptoma ? Kod mene lagani grčevi, ništa strasno, grudi su mi nekako teže i dalje osjetljivije i to već drugi tjedan, nikad prije mi nisu bile bolne toliko prije M zato najviše i sumnjam. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

nina23
    08. Studeni 2021. 17:11

Poz svima i od menee. 2 dana do ocekivane m.i nemam neki vele simtoma . Osjm szo sad lagano osjecam gurudi punije su i osjecam se sexsy💃😅. Po ovim simtomima sto kasne mislim da bi i m.mogla kasniti par dana. Jer gledala sam kalendar i svakih 5 mj se desi ciklus od 33 dana.

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

nina23
    08. Studeni 2021. 17:15

U da i potpuno sam smetnula da bi mislim sutra trebala dobiti i nalaz od c.brisa. Na to sam potpuno smetnula. 🥴

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

BlairWaldorf
    08. Studeni 2021. 17:24

Lavica 🌸

Blair
    sacekati, jos najmanje 5 dana 😂😂😂 jer, koje sam ja srece, sutra ce M doci nakon 5 dana smedarenja 😂 i mene uzasno bole ali, koliko sam citala to zna biti i od porasta progesterona i ako je bila "jaca" O ..nemoj me drzati za rijec jer, ono, nisam dr 😂…
    Mene je jako boljelo ovaj mj.kada smo imali odnose i 100% sam bila sigurna da je O blizu, prvi puta u zivotu 😂😂..ali se svejedno nadam da je ipak T…
    Jel ti znas kada ti je otp.bila O? Tj koji si dpo? Oprosti toliko datuma vidim i dpo da se ne sjecam vise 😂 10dpo mozda?

10dpo.

A moguće da je progesteron, čitala sam o tome.... Ako je onda ga ima u velikim količinama kod mene trenutno 😂 ne sjećam se da mi je ikad ova faza toliko trajala. Zna me dan, dva prije eventualno malo zagrčiti, bolnije grudi i to je to.  Što se tiče prve trudnoće, rekla sam da nisam bas obraćala pažnju na simptome, tek nakon plusića. 
    Jel i kod tebe tako ili? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.