Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    07. Studeni 2021. 20:10

Mama_andjela

Cure drage, nastupajuca sedmica je za mnoge upitna, da dobijemo bar jos dvije trudnice😇 Ja sam za ostati kuci, ledja me bole i grceve u stomaku imam na odredjene periode, i mislim da ce mi ovaj mjesec stici ranije od 35 dana. Bas nekako po ovim stomacnim grcevima imam taj osjecaj🤒🤒 Ako ce vec neka dodje cim prije, da se ove boli u ledjima rijesim, nije mi bas ugodno☹

Ja znam imati bolove u donjem dijelu leđa... 🙄 imas vježbica na YouTubeu, zaista pomaže, meni je pomoglo 😌😉
    Mislis da su predmenstrualni grčevi, po čemu osjećas razliku da bi sada ipak M doći?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    07. Studeni 2021. 20:21

BlairWaldorf

Mama_andjela

Cure drage, nastupajuca sedmica je za mnoge upitna, da dobijemo bar jos dvije trudnice😇 Ja sam za ostati kuci, ledja me bole i grceve u stomaku imam na odredjene periode, i mislim da ce mi ovaj mjesec stici ranije od 35 dana. Bas nekako po ovim stomacnim grcevima imam taj osjecaj🤒🤒 Ako ce vec neka dodje cim prije, da se ove boli u ledjima rijesim, nije mi bas ugodno☹

Ja znam imati bolove u donjem dijelu leđa… 🙄 imas vježbica na YouTubeu, zaista pomaže, meni je pomoglo 😌😉
    Mislis da su predmenstrualni grčevi, po čemu osjećas razliku da bi sada ipak M doći?

Sti se tice ledja ja u njima nemam bolova pred M, sjrcam sa da su me znala boljeti u trudnoci i to negdje u 5om mjesecu ponekad kad je vec pritisak bio veci, a eto ovi grcevi u stomaku me nekako podsjecaju na menstrualne. Jedino sto mi je jos cudno je da sam danss oprala zube i da je bilo malo krvi, iznad jednog zuba desna krvari, a to mi se nije desilo od porodjaja, a u trudnoci su mi redovno krvarile desni. Eto to mi je nesto novo, kako se ovo moje tijelo igra sa mnom😒😒

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

BlairWaldorf
    07. Studeni 2021. 20:46

Mama_andjela

BlairWaldorf

Mama_andjela

Ja znam imati bolove u donjem dijelu leđa… 🙄 imas vježbica na YouTubeu, zaista pomaže, meni je pomoglo 😌😉

Sti se tice ledja ja u njima nemam bolova pred M, sjrcam sa da su me znala boljeti u trudnoci i to negdje u 5om mjesecu ponekad kad je vec pritisak bio veci, a eto ovi grcevi u stomaku me nekako podsjecaju na menstrualne. Jedino sto mi je jos cudno je da sam danss oprala zube i da je bilo malo krvi, iznad jednog zuba desna krvari, a to mi se nije desilo od porodjaja, a u trudnoci su mi redovno krvarile desni. Eto to mi je nesto novo, kako se ovo moje tijelo igra sa mnom😒😒

Ovo sa krvarenjem desni sam čula... 

Baš to , poigrava . Grudi ? Iscjedak ? Jos neki drugi simptomi ? Uostalom uskoro ćemo i znati. 😁

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    07. Studeni 2021. 21:34

BlairWaldorf

Mama_andjela

BlairWaldorf

Mama_andjela

Ovo sa krvarenjem desni sam čula…

Baš to , poigrava . Grudi ? Iscjedak ? Jos neki drugi simptomi ? Uostalom uskoro ćemo i znati. 😁

Grudi su me jucer par puta bocnule, danas nisu. Iscjedak danas malo manji  manje osjecam da bas curika ali je tu, ima ga. Jutros me stomak grcio pa prestao par sati, pa sam onda sva napuhana, pa me onda podje opet zezati s ledjima, a sad me vec proslo, samo su ledja ostala bolna. Ne znam stvarno, a bas sam rekla da se necu opterecivati s ovim ovaj mjesec ali vraga. Ne moze me zaobici 😵 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

BlairWaldorf
    07. Studeni 2021. 21:55

Mama_andjela

BlairWaldorf

Mama_andjela

BlairWaldorf

Mama_andjela

Ovo sa krvarenjem desni sam čula…

Grudi su me jucer par puta bocnule, danas nisu. Iscjedak danas malo manji manje osjecam da bas curika ali je tu, ima ga. Jutros me stomak grcio pa prestao par sati, pa sam onda sva napuhana, pa me onda podje opet zezati s ledjima, a sad me vec proslo, samo su ledja ostala bolna. Ne znam stvarno, a bas sam rekla da se necu opterecivati s ovim ovaj mjesec ali vraga. Ne moze me zaobici 😵

Ta dva tjedna i jesu teška, zbunjujuća. 🥴 Zbunjujuća jer su simptomi slični PMS-u pa nismo sigurne što nam se zapravo dešava, a teška jer vrijeme sporo prolazi, nadamo se T, a opet, bojimo se jer znamo ako M dode da ćemo ipak biti razočarane. 
    Nestrpljive smo, da je moguće, voljele bih znati odmah 😅 Skroz je prirodno dok čekamo osluskivati svoje tijelo, sve mi to prolazimo. 😌 
    Laku noć draga andela i druge cure čujemo se sutra i nadam se sutra nekom + 🤞😄

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Lion32
    07. Studeni 2021. 22:12

Večer cure 🥰 prijavljujem dolazak M danas ujutro 🙄
    Nisam se javljala jer je muž bio doma za vikend pa smo se druzili. ☺ ali bas doslovno družili,  šetali i gledali filmove jer on sutra ide na spermiogram pa smo imali stanku od ikakvih aktivnosti 🤣

Mama_andjela mozes me stavit za 8.12.za ne dobit.
    Iako me jeza prolazi kad shvatim da je u 12.mj godina dana od prosle trudnoće i da se sad nistA ne dogadja....

Pozdrav novim curama, nadam se da cete uzivat s nama ali na kratko i da svi brzo selimo na nove teme🥰

Lori🍀
    07. Studeni 2021. 22:15

Pozdrav svima, malo sam vas došla škicnuti 
    Inna wow ženo čestitam!! Kad se najmanje nadam dođe plusić! Jako mi je drago, neka bude sve super uredno
    Ina85 čestitam!!! Vidim beba ti je dobra, heparin imaš, držim fige da bude sve super!
    SamoJa kad ti je prvi pregled da te mogu popratiti? Pusti negativne misli, nisu od pomoći nikako

Jel se Amelie možda javljala?
    Želim svim curama s teme puno sreće i da čim prije ugledati plusiće

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Lori🍀
    07. Studeni 2021. 22:17

*kad se najmanje nadaš...
     glupi autocorrect 

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

Inna_92
    07. Studeni 2021. 23:03

Pavlomirka osobno mislim da je možda malo rano za spermiogram (ja bih pričekala proljeće), ali vi kao par sami odlučite. :)
    Lori hvala ti puno! 😘 Toplo se nadam da će sve biti u redu, ali strah me veseliti se. :) Kako ste ti i tvoja bebica? 🥰

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Mama_andjela
    08. Studeni 2021. 00:03

BlairWaldorf, da daa, sve si u pravu. Meni je sutra 29i dan ciklusa, pa budemo vidjeli kako i sta dalje. Ubaciti cu si obaveza i poslije posla, cistiti po kuci, da sto manje mislim o svemu😊 Laku noc i tebi i svim curama. Lijepo spavajte😊 Ja sam opet ostala do kasno, opet akcija s muzem i opet nakon plodnih dana i O🤣 Kako mi znamo pogoditi momente, nevjerovatno😁😁 al ono najbitnije, bilo je lijepo, bez obzira na sve😊
    .
    Lori, Amelie nam se nikako nije javljala, ima vec bar 2 mjeseca 🥴🥴 Nadamo se da je s njom sve okej😊 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.