Hvala vam puno cure na odgovoru😊😊
Valjda sam nestrpljiva pa bi ja sve to tako odmah sto stvarno nema smisla😂
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
bok cure govori vam ginny , vrijeme je za dnevno javljanje ahahahahahah
zuzuzujalice pjesmica ti je izvrsna, trebala bi bar na tjednoj bazi nesto tako objavit haha, najbolje petkom , da nam razvedris vikend, vidim guglas pozitivne testove hahahahaha , i ja sam to radila svojedobno <3 nek vam je sa sricom, graf izgleda super za sad, nek tako nastavi
sandričak cekamo danas trakicu, sad ce to pocet tamnit. da , da, vec 7dc, iako smo mi vec poceli sa akcijom haha, al sad cemo svako drugi dan, do sad nismo tako probali oko ovulacije, uvik bi se zaredalo bar dva dana zaredom ili nesto, a s obzirom da ima losiji spermio nebi bilo zgoreg probat jer vrime prolazi.....
wonderer ti si ono u st jel da? moguce da ti bude i prije gotovo , oni to tako kazu da se ograde . i slazem se ovo za zdrastveno i pretrage roll, ja sam gledala kako bi to mogla obavit privatno u st al stvarno dođe dosta para :/ vidit cu kad budemo uzimali paket za sistematski moze li se peronalizirat :P dopunsko nisam imala dok ga poslodavac nije poceo placat, steta za mene dat lovu za to, doktora vidim jednom u 2-3 god, zubara jednom dvaput godisnje.
bambina drzim fige, dobro ste to pokrili
butterfly cure su ti vec odgovorile :D
ispricavam se na jezgrovitim upisima hahahahahahaah, to je bilo to za sada . nadam se da ce okolnosti dopustit da jos koji put povirim ovamo danas
rio mare zao mi je zbog menge al neka si ti pozitivna, bit ce iduci ciklus sigurno
zouezoe sigurna sam da ce sve bit ok :-* cekam da javis betu
lazyO dosta ti je tamna trakica za dc hmmm, mozad nece bit lazyO ovaj put hahahha
lejla sigurna sam da ce sve bit ok, dosta je jedan spermic da se probije a znam da je vec bilo takvih na forumu :-*
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sandričak u detalj sve objasnila… Hvala srceee💜💜daa tako mi je pisalo pa sam mislola da ne valja🤗🤗🤗
Lozaa ma sve je u redu, bio je jako dobar osjećaj ovaj ciklus iskreno, bilo se lijepo nadan onok sjenici… Makar sam malo ljuta na nju jer mi se pokazuje i zeza me… Sad neznam zasto se tako pokazala mala blesaca… A taktika je kao i dosad do neizmoglosti hopsanje 🤗🤗 nakon menge možda svaki drugi dan al uprit kad dodju dani😇😇mada evo za 6 dana mi počinju plodni… Tako da ce to brzo… Inače imam kratke i oskudne M
Hmmm,probaj sad da odes u podesavanja pa da odmaknes url of FF od svega ostalog što pise. Ne znam sto ti se nije pojavila slika ovde. 🤔❤💋
Ginny i mi isto sad svaki drugi dan. Daj Boze da nam uspee. Slikam kasnije trakicu. 😘❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sandricak drzim fige za nase bozicne paketice ❤️😘
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
T.loza ❤Kako moj muz kaze, hot sam. Ne bunim se . 😈❤
RioMare Na liniji odbrane znacii. Hmmm, odbranices dobro i sutra gledamo velikii plus. Heheh. 🤞🤞💋❤ Koliko sam videla Bebolinof93 se nije javljala juces. Hocemo da vidimo testic ako ovo citas. Hehhe 🤭❤
Tommyfame kako si tii ? 💋
ma super sam :) so far so good hahha
malo imam neke jutarnje mučnine no sve u svemu kucam u drvo hahah
Odlično. Ma super i za mucninee. 🤞🥰❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Ee Rio nisi dobar kod kopirala. 😁 kopiraj onak kod sto pocinje sa 'url' ,to je bb code. Al sam dosadna 🤦♀️🤷♀️🥰❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Ee Rio nisi dobar kod kopirala. 😁 kopiraj onak kod sto pocinje sa 'url' ,to je bb code. Al sam dosadna 🤦♀️🤷♀️🥰❤
Hehehe duso moja hvala ti... Hehehheh sad cu da pokusam
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Mare žao mi jeeee😖😖😖😖 drzi se ,šaljem zagrljaj i nadam se da slijedeća neće doci🤞🤞❤❤
Sandričak❤
Ginny kaj ima kod tebe?
Tommy trudnice naša😁💖
Lavanya znam da si na predahu, ali ako čitaš šaljem hug💖drzi se i javi kad si spremna😘
Curke nisam bila par dana, M i njene cari 🤣
Zao mi je cura koje su dobile M, znam kako im je 😞 i ja sam se do zadnjeg dana nadala. Nadam se da se svi selimo poslije ovog ciklusa u zimske bebe i za Bozic dobijemo najbolje poklone ❤️
Htjela sam vas pitat, jer vidim da neke piju folnu i slicno, ja do sad nisam pila nikave vitamine, prakticiram unositi povrcem i vocem, pa me zanimq koje koristite i mozete mi preporuciti ?
Hvala 🤮
Pokusavamo 01/21
Ciklusi 24-28dana
👩🏼29
👨🏽 27
Sortiraj odgovore
Najstariji