Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    01. Studeni 2021. 08:28

Klaus_zg

Bok cure ja sam sva zbunjena.
    Prva beba je konačno dosla potpomognutom i radili smo na drugom djetetu.ciklusi traju 35 dana.
    Zadnja je bila 23.9. i u petak popodne jucer i danas ujutro radila test.
    Stan vi mislite cure?

Bok :) 
    Odeš na sljedeći link: https://imgbb.com/ , dodaš sliku i kopiraš link koji se tu pojavi, i taj link zalijepiš ovdje nama. Sretno 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

baarbaraa34
    01. Studeni 2021. 08:47

Klaus ako ti je zadnja M bila prije mjesec i pol, a inace su redovne, sad ti skoro i ne treba test😁
    Cekamo slikicu🤗
    BlairWaldorf u nasem slucaju se onda ta teorija pokazala istinitom🙂
    Mama_andjela ajde me priheftaj na listu da 17.11. (ne)trebam dobit. Odo sad pisnit prvu LH ovaj ciklus pa krecemo u boj😂 Makar sam pod temperaturom, al sta se mora.. hahah. salim se, ko naudarana sam, al nadam se da cu nadoc da ne propustimo ovaj mjesec.
    E i jel se slike ne mogu ucitati na ovu ikonicu slike gore?

• Klaus_zg
    01. Studeni 2021. 08:48

https://ibb.co/Mh7x7YJ
    https://ibb.co/hY6dKG8
    https://ibb.co/SVCFdmK

Klaus

• Klaus_zg
    01. Studeni 2021. 09:15

Kad i mi 5 dana.posto su moji ciklusi 35 dana a nekad i vise.neredoviti su.
    Budem kupila sutra .
    Dosta su mi crtice blijede.😥😥😥

Klaus

marta96
    01. Studeni 2021. 09:16

Bok curke, samo da vas pozdravim 😇🍀
    Ina ajme 🤞🤞😇😇 bas mi je drago, napravi trakicu navečer, meni je zenska od koje sam narucila te trakice rekla da pokazuju bolje hcg prema večeri. Ja sam ih isto radila npr oko 18,19,20h navečer i sretno. Da uspije ovaj put❤️
    Pusa svima 😘

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Klaus_zg
    01. Studeni 2021. 09:23

Katastrofa mi je sad to.sve me strah da nije biokemijska.a taman su me sad preselili na teze radno mjesto.fizicki sa dizanjem teskih lonaca i posudba pa nosenje po stepenicama sve to.

Klaus

• Klaus_zg
    01. Studeni 2021. 09:33

I ne bas.ja sam jedina ostala. 😥

Klaus

Mama_andjela
    01. Studeni 2021. 09:58

Baarbaara, budem te dodala na listu, i sretno da se oporavis i da ovaj mjesec kvalitetno iskoristite 
    .
    Klaus, i moji ciklusi su bili oko 34 dana, i ovakav test sam uradila nakon 5 dana kasnjenja i pokazalo je istu crticu, tvoja se cak i malkice bolje vidi, ja sam svoju jedva slikala. Moguce da je O bila jos kasnije, pa je zato i crtica dosta svijetla. Drzim fige da je to to, a sto se tice posla pokusaj nekako rijesiti da dobijes neku ispomoc, ja nisam vjerovala da ti teski tereti mogu nastetiti ali sam vidjela slucajeva kako ipak teyi poslovi mogu nastetiti plodu, jer je sve u ranom razvoju i ipak treba malo pripaziti. Neki nacin ces morati pronaci, nazalost, bolje po tebe

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

BlairWaldorf
    01. Studeni 2021. 10:02

Mama_andjela

Baarbaara, budem te dodala na listu, i sretno da se oporavis i da ovaj mjesec kvalitetno iskoristite
    .
    Klaus, i moji ciklusi su bili oko 34 dana, i ovakav test sam uradila nakon 5 dana kasnjenja i pokazalo je istu crticu, tvoja se cak i malkice bolje vidi, ja sam svoju jedva slikala. Moguce da je O bila jos kasnije, pa je zato i crtica dosta svijetla. Drzim fige da je to to, a sto se tice posla pokusaj nekako rijesiti da dobijes neku ispomoc, ja nisam vjerovala da ti teski tereti mogu nastetiti ali sam vidjela slucajeva kako ipak teyi poslovi mogu nastetiti plodu, jer je sve u ranom razvoju i ipak treba malo pripaziti. Neki nacin ces morati pronaci, nazalost, bolje po tebe

Dok s druge strane meni je doktorica rekla da se u tako ranom razvoju u biti nista ne može. Tad je sve ili ništa. 
    Ali ja bi definitivno pazila svejedno. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    01. Studeni 2021. 10:04

Inače dobro jutro cure 🙋☕ ja se baš nekako drukcije  osjećam danas .... Ili sam vas previše čitala kao i ostalu literaturu na ovu temu pa je tijelo već krenulo reagirati 😂

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.