Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    31. Listopad 2021. 10:25

Ina85

Lavica 🌸

Ina85 drzim 🤞🏻
    Da li je to jutarnji urin? Koji si dpo? Kada trebas (ne) dobiti? Oprosti ako si vec napisala

Sto se tice simptoma O.. Ja mislim da otkad sam na forumu imam izrazenije O 😂 vjv.zato sto jos vise pratim koja me strana vise boli 🤷🏼‍♀️ sto nikad prije nisam bas radila..

I cureee… idem ja maloprije provjeriti mailove… kad ono 😳 vidim mail od petka.. Iz kbc-a su mi poslali termin za konzultacije.. koji je u srijedu 😅 iskreno nisam ocekivala tako rano 😂 bas me zanima sta ce mi reci i da li ce mi napraviti UZV.. Tada cu biti negdje 7dpo, mozda ce se vidjeti nesto 😂😂😂😂😂
    Salim se naravno 😂

Vecernji urin u 23 30. Nemam simtoma osim nocno pisanje 3 puta. I 10 dpo sam. Jer smo pratili ovulacije na ultrazvuku. Meni se cini malo presvijetla 🤷‍♀️. Al cekam pa cemo vidjeti dal ce se zakacit kako treba.

Pa ne bi trebala ni biti tamnija s obzirom da si tek 10 dpo tad možeš uopće ugledati najranije crticu sto ne ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Ina85
    31. Listopad 2021. 10:44

Ove su jutarnje 2 razlicita urina. 
    Iskreno neznam imala sam boljih trakica na 7 dpo ove su mi bas svijetle. Ja mislim da su ove jeftine trakice malo bezveze . Moram otic po neki normalni test. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

AnnieP
    31. Listopad 2021. 11:00

Pozdrav svima. Ja sam nova ovdje ali pratim vas vec 2 mjeseca. Ovaj mjesec smo dragi i ja počeli raditi na bebici koju oboje jako želimo, imamo 25 godina.
    Pila sam Belara pilule oko godinu i 2 mjeseca, 28.8. sam prestala piti pilule. Na pilulama mi je ciklus bio 29 dana, a prije pilula 31 do 34 dana. Prošli mjesec, prvi mjesec nakon pilula mi je ciklus bio 31. Radili smo na bebici ovaj mjesec(osjetim ovulaciju jer me jajnik boli svaku ovulaciju). Danas je 32 dan ciklusa, još nema menstruacije, nema ni bolova koje imam svaki put prije menstruacije, ovaj put su baš minimalni. Nemam nikakvih simptoma, jedino mi je temperatura vec tjedan dana 36,8 ili 36,9 tijekom cijelog dana(ujutro malo manja). 
    Nažalost nemam osjećaj da sam trudna, nadam se da se varam. 😊

🩷 7/2022

Sekica89
    31. Listopad 2021. 11:17

Pozdrav ekipa,dugo se nisam javljala ali trudim se pratit vas često. Evo, mi od 5.mjeseca pokušavamo, u to vrijeme sa 2 puta bila kod 2 različita ginekologa i oba kažu da je sve u redu,ovulacija se vidi, da se bacimo u akciju,htjela sam vadit hormone,ali kažu da još nije potrebno. Tsh mi se poremetio,prošli mjesec se popeo na 12,pa mi je endokrinolog povećao terapiju i sad je na 2,6. Ugl, već 4 mjeseca mjerim bazalnu temp.i pratim ovulaciju trakicama i skoro uvijek uhvatim pik, i po bazalnoj se lijepo vidi kad je ovulacija, i tad se bacimo na posao, a evo već 6.mjeseci nikako da se uhvati...
    Jutros radila test jer mi je 14 dpo, i negativan je :(

BlairWaldorf
    31. Listopad 2021. 11:22

Ina85

Iskreno neznam imala sam boljih trakica na 7 dpo ove su mi bas svijetle. Ja mislim da su ove jeftine trakice malo bezveze . Moram otic po neki normalni test.

Ina lijepo se vidi za to vrijeme. ❤️ Čestitam i puno sreće. Piši nam 😍 jel već imas neke simptome? ☕

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Ina85
    31. Listopad 2021. 11:28

BlairWaldorf

Ina85

Ina lijepo se vidi za to vrijeme. ❤️ Čestitam i puno sreće. Piši nam 😍 jel već imas neke simptome? ☕

Nemam simptoma nikakvih. Rano je jos. Sjecam se da su mi simtomi bili dosli sa 5 ili 6 tt prosli puta kad sam bila trudna . Kad pocne srce kucat. Onda krene slabo ..🤢  Osim piskanje po noci 3 puta osim 1 sto je kod mene normalno 🤷‍♀️. 

Ina85
    31. Listopad 2021. 11:30

AnnieP

Pozdrav svima. Ja sam nova ovdje ali pratim vas vec 2 mjeseca. Ovaj mjesec smo dragi i ja počeli raditi na bebici koju oboje jako želimo, imamo 25 godina.
    Pila sam Belara pilule oko godinu i 2 mjeseca, 28.8. sam prestala piti pilule. Na pilulama mi je ciklus bio 29 dana, a prije pilula 31 do 34 dana. Prošli mjesec, prvi mjesec nakon pilula mi je ciklus bio 31. Radili smo na bebici ovaj mjesec(osjetim ovulaciju jer me jajnik boli svaku ovulaciju). Danas je 32 dan ciklusa, još nema menstruacije, nema ni bolova koje imam svaki put prije menstruacije, ovaj put su baš minimalni. Nemam nikakvih simptoma, jedino mi je temperatura vec tjedan dana 36,8 ili 36,9 tijekom cijelog dana(ujutro malo manja).
    Nažalost nemam osjećaj da sam trudna, nadam se da se varam. 😊

Piski test. Samo tako ces znat. Sretno

• Lion32
    31. Listopad 2021. 11:30

Lavica 🌸

Ina85 drzim 🤞🏻
    Da li je to jutarnji urin? Koji si dpo? Kada trebas (ne) dobiti? Oprosti ako si vec napisala

Sto se tice simptoma O.. Ja mislim da otkad sam na forumu imam izrazenije O 😂 vjv.zato sto jos vise pratim koja me strana vise boli 🤷🏼‍♀️ sto nikad prije nisam bas radila..

I cureee… idem ja maloprije provjeriti mailove… kad ono 😳 vidim mail od petka.. Iz kbc-a su mi poslali termin za konzultacije.. koji je u srijedu 😅 iskreno nisam ocekivala tako rano 😂 bas me zanima sta ce mi reci i da li ce mi napraviti UZV.. Tada cu biti negdje 7dpo, mozda ce se vidjeti nesto 😂😂😂😂😂
    Salim se naravno 😂

E sorry, ti si pisala ono prije a ne Loza..😍
    Mene boli uvijek samo s jedne strane.. al meni je tako oduvijek tako, tako da mi je vec normalno🙈

Kad sam ja isla na konzultacije nije mi napravila UTZ a pitali su me preko telefona kad sam imala M da znaju kad da me naruce🙄
    Mozda ce nakon sto izvadim hormone.. 

BlairWaldorf
    31. Listopad 2021. 11:59

Ina85

BlairWaldorf

Ina85

Nemam simptoma nikakvih. Rano je jos. Sjecam se da su mi simtomi bili dosli sa 5 ili 6 tt prosli puta kad sam bila trudna . Kad pocne srce kucat. Onda krene slabo ..🤢 Osim piskanje po noci 3 puta osim 1 sto je kod mene normalno 🤷‍♀️.

Ma znam da je rano ali čitala sam da neke žene već nakon implementacije osjete bol u grudima recimo zbog više razine progesterona... Prosli put sam isto tako i ja osjetila konkretnije simptome tek nakon 2 tjedna od testa, umor, bol u grudima, izostren njuh i muku. S time da sam ja radila test tek tjedan dana nakon izostanka M. Bome sam strpljiva bila... A ovaj ciklus mi se čini kao da traje već godinama 😆😆😆😆😆

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Ina85
    31. Listopad 2021. 12:07

Ovo je treci urin od jutros, nakon kave. I mislim da ove trakice bolje pokazu sa kasnijim urinom nego jutarnjim.  Experimentiram. Nemojte me mrzit. Jedna te ista trakica u razmaku od minute. 11 dpo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.