Ovo je treci urin od jutros, nakon kave. I mislim da ove trakice bolje pokazu sa kasnijim urinom nego jutarnjim. Experimentiram. Nemojte me mrzit. Jedna te ista trakica u razmaku od minute. 11 dpo
Kakva ljutnja, samo ti lijepi slikice ❤️❤️❤️ definitivno se vidi i samo će svaki dan tamniti. Jesi uzbudena? (Pitam gluposti 🤭)
Drago mi je zbog tebe 🙋🧡😌😁☕🤞🌈
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ovo je treci urin od jutros, nakon kave. I mislim da ove trakice bolje pokazu sa kasnijim urinom nego jutarnjim. Experimentiram. Nemojte me mrzit. Jedna te ista trakica u razmaku od minute. 11 dpo
Kakva ljutnja, samo ti lijepi slikice ❤️❤️❤️ definitivno se vidi i samo će svaki dan tamniti. Jesi uzbudena? (Pitam gluposti 🤭)
Ma nisam. Zbog previse spontanih nemogu ni bit. Posto sam i u 15 tt izgubila bebu nemam garanciju da ce uspjet. Ovaj mj cemo pocet sa heparinom pa mozda pomogne.
Totalno opustena. 🤷♀️ vidjecemo stace bit.
Ja lako ostanem trudna al dosta brzo ih izgubim .
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Ma nisam. Zbog previse spontanih nemogu ni bit. Posto sam i u 15 tt izgubila bebu nemam garanciju da ce uspjet. Ovaj mj cemo pocet sa heparinom pa mozda pomogne.
Totalno opustena. 🤷♀️ vidjecemo stace bit.
Ja lako ostanem trudna al dosta brzo ih izgubim .
Jel se zna razlog spontanih ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Buhtlice tu sam ja, koliko stizem pratiti, nadam se da ce biti to sto češće. 🙂 10dc je rano, ali bitno da se trakica aktivirala 🥰 tko zna moze ona biti takva jos 5 dana i onda ooooop pikčina. Meni je iz ciklusa u ciklus drugacije - nekad postepen rast LH, nekad stagnira pa poludi. 😁
.
Samoja uff, bas mi je zao zbog posla.. vjerujem da ti je i sama pomisao na njega stres koji ti u ovim trenucima ne treba. Drzim fige da se sve posloži sto prije ❤️
.
Mama andjela tek kad sam pocela pratiti ciklus u svrhu začeća, skuzila sam koliko je faking šašav 😂😂 meni jako varira trajanje ciklusa, ali je zato apsolutno pravilo da 14 dana od pika dobijem M. I u FF-u ako slucajno kraće traje, to je jer nisam dobro upratila taj ciklus..
.
Lavica hahahahaha slazem se za izraženije simptome O! 😂😂 ja se sjecam da mene oduvijek zna nekako linku cudno boliti, ali sam to uvijek pripisivala “prehladi” jajnika. Tek prije par mj sam skuzila da je to zapravo ovulacija. Jedan ciklus sam cijeli pila vrkutu (2-3 šalice dnevno) i imala uuuuuuzasne bolove, skoro sam na hitnu isla zbog O. Ovaj ciklus sam cijeli pila sok od cikle, i bolilo je, ali manje nego inace. Tko zna jel to uzrok..
.
Ina vidi se i to jako dobro ❤️ Drzim fige da tamni ❤️
👩🏻 29 🧑🏻🦱 30
Pokušavamo od 12/2020
Brisevi ✅
Hormoni: LH 5.65, FSH 4.91, E2 607,81 (interval 45-854). AMH 7.38
Prl 470 (interval 102-496)
Spermiogram: oligoasthenoteratozoospermia 😫
1️⃣ICSI 03/22 - slaba reakcija na Puregon, nakon 6 dana pikanja odustajanje od postupka. Ovulacija ipak nastupila 10 dana nakon odustajanja, ne znamo zasto…
2️⃣ ICSI 05/22 - 1-7dc Menopur (slaba reakcija), dalje letrozol
Ciklusi 30-35 dana.
Pjesnik u duši, želim bebu u buši. ❤️
Zuzujalica i ja sam tako caj pila i onda ciklu al brutalno me boljelo pa sam popustila, vjerojatno mi smeta organizmu jos sam imala i iritabilnost u crijevima 😬
Buhtlice gdje si mi/kako si mi? Čita li nas još friška teudnica Atina25?
Zuzujalicai ja sam tako caj pila i onda ciklu al brutalno me boljelo pa sam popustila, vjerojatno mi smeta organizmu jos sam imala i iritabilnost u crijevima 😬
Buhtlice gdje si mi/kako si mi? Čita li nas još friška teudnica Atina25?
Tu saam, evo obiljezili smo 10 dc. Inace neprakticiramo to preko dana 🤣🤣 ali muzic bio raspolozen.
Malo odmaram od svega. Danas obisli groblja da ne moramo sutra posto ce sigurno biti guzve.
I tako cas sam sretna cas tuzna. Ali eto takav je dan. Bit ce bolje . Kako si ti?
Zuzuzujalice 🤗😘
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
ponovila sam muller trakicu. Bolje se vidi. 11 dpo
Nije mi jasno kako to da se bolje vidi na trakici od 25mlu nego na onoj od 10 . Bas su bezveze ti kinezi.
ponovila sam muller trakicu. Bolje se vidi. 11 dpo
Jel sorry vidim u potpisu sve objasnjeno. Sigurna sam da će uz heparin ako bude potrebne sve biti ok. Da bas se vidi ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Buhtlica eto, popodnevno opusteno hopsanje - di ces bolje 😁
Lavica ja ananas ne mogu da me ubiješ 😂😂 radije cu ciklu zbog koje moram cepiti nos 😂
Ina mozda ne bi bilo lose da betu izvadiš. Ovo je pozitivno definitivno, mozda ces biti mirnija.
👩🏻 29 🧑🏻🦱 30
Pokušavamo od 12/2020
Brisevi ✅
Hormoni: LH 5.65, FSH 4.91, E2 607,81 (interval 45-854). AMH 7.38
Prl 470 (interval 102-496)
Spermiogram: oligoasthenoteratozoospermia 😫
1️⃣ICSI 03/22 - slaba reakcija na Puregon, nakon 6 dana pikanja odustajanje od postupka. Ovulacija ipak nastupila 10 dana nakon odustajanja, ne znamo zasto…
2️⃣ ICSI 05/22 - 1-7dc Menopur (slaba reakcija), dalje letrozol
Ciklusi 30-35 dana.
Pjesnik u duši, želim bebu u buši. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji