Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AnnieP
    02. Studeni 2021. 07:13

https://ibb.co/fpStQC6
    Napravila testove jutros. 🥰

🩷 7/2022

Mama_andjela
    02. Studeni 2021. 07:18

AnnieP

https://ibb.co/fpStQC6
    Napravila testove jutros. 🥰

Eee da, ti si nam pisala   Supeeer, vidi se linija i to mnogo dobro, cestitam i da sve prodje u najboljem redu, od prvog pregleda pa nadalje 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Jenny28
    02. Studeni 2021. 08:37

Dobro jutro drage moje dame, ženice, buduce mame, vec dugo vas pratim, i veselim se svakom vasem +. I potajno se nadam svome +. Želim se pridruziti vama. Da sebi malo olaksam ovo iscekivanje. Vec sam tri mjeseca na duphastanu i elova prah, imam kako moja dok kaze blagi oblik PCOS. Pila sam dva ciklusa klomifen, al nista bude ovolucija osjetim al nista. Trenutno imam M treci dan pa cu od 5 dana poceti opet s terapijom klomifena. I nadam se da ce ovaj put uspeti. Želim vam svima puno srece, i nadam se da če te biti mojaa podrska. Ps. Izvinjavam se na ovolikom postu. 

🤵 40 👩‍🦰29
    Pokusavamo godinu i 6 mjeseci
    PCOS blagi oblik duphastan i klomifen od kolovoza/2021

BlairWaldorf
    02. Studeni 2021. 08:48

Jenny28

Dobro jutro drage moje dame, ženice, buduce mame, vec dugo vas pratim, i veselim se svakom vasem +. I potajno se nadam svome +. Želim se pridruziti vama. Da sebi malo olaksam ovo iscekivanje. Vec sam tri mjeseca na duphastanu i elova prah, imam kako moja dok kaze blagi oblik PCOS. Pila sam dva ciklusa klomifen, al nista bude ovolucija osjetim al nista. Trenutno imam M treci dan pa cu od 5 dana poceti opet s terapijom klomifena. I nadam se da ce ovaj put uspeti. Želim vam svima puno srece, i nadam se da če te biti mojaa podrska. Ps. Izvinjavam se na ovolikom postu.

Dobrodosla i nemoj se ništa izvinjavati. Ja volim čitati kilometarske postove tako da samo ti piši ❤️☕

Da anđela, baš nam se bliže "termini" ja više ne mogu dočekati ... Čini mi se kao da ovaj ciklus traje i traje i traje 🥴

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    02. Studeni 2021. 10:41

Jenny28, dobrodosla i nadam se da ce terapija uspjeti, da se neces dugo zadrzati ovdje na ovoj grupi. 
    .
    BlairWaldorf, da, daa, blize se. Mi se bas imamo nacekati, obzirom da je ciklus 35 dana, ali eto blizimo se danima s jednom cifrom  Ja od sebe nista ne ocekujem, ali bih voljela da bar neko drugi probije led ovog mjeseca, jer smo i prosli zakazale, sada je red na malo pozitive Mene je par dana jajnik boluckao pomalo pa je prestalo, pa me sad ponovo bocka, ne znam sta mu je  Eee ali, moram vam se pozaliti, sinoc sam pravila neku veceru, inace povrce ne volim, ali iskoristim luk ponekad, i bas sinoc sam urezala i njega, jutros se vozim do posla i molim se da se ne ispovracam u autu  toliko mi je muka bilo kao nikad, uzas. Evo sad kako mi je lakse, ne smijem ni jesti da mi se ponovo ne pokrene to nesto unutra

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

BlairWaldorf
    02. Studeni 2021. 11:02

Mama_andjela

Jenny28, dobrodosla i nadam se da ce terapija uspjeti, da se neces dugo zadrzati ovdje na ovoj grupi.
    .
    BlairWaldorf, da, daa, blize se. Mi se bas imamo nacekati, obzirom da je ciklus 35 dana, ali eto blizimo se danima s jednom cifromJa od sebe nista ne ocekujem, ali bih voljela da bar neko drugi probije led ovog mjeseca, jer smo i prosli zakazale, sada je red na malo pozitiveMene je par dana jajnik boluckao pomalo pa je prestalo, pa me sad ponovo bocka, ne znam sta mu jeEee ali, moram vam se pozaliti, sinoc sam pravila neku veceru, inace povrce ne volim, ali iskoristim luk ponekad, i bas sinoc sam urezala i njega, jutros se vozim do posla i molim se da se ne ispovracam u aututoliko mi je muka bilo kao nikad, uzas. Evo sad kako mi je lakse, ne smijem ni jesti da mi se ponovo ne pokrene to nesto unutra

Hej hej! Pa sto nije kao da ovaj dvoznamenkasti broj već stoljećima traje ! 😂 Ja sam osim proučavanja aplikacije jučer pogledala ona videa na YouTubeu na tematiku 10 dana čekanja do M pa mi se sve nešto simptomi javljaju koji naravno mogu biti i PMS ... 🥴pokusavam se malo odvojiti od toga svega jer sam na neki način  već dosla do faze da sam se prilično uzivjela i svaki danom sam sumnjičava u svoje drugo stanje pa se bojim da se jako ne razočaram. 🤷🙍 Spriječite me da me odem po test koji ionako još nema smisla u ovoj fazi 🤗

Jel ti i inače smeta luk ili ? Ja kad sam bila trudna izostrili su mi se mirisi znam da mi je duhan bas jako smrdio. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    02. Studeni 2021. 11:29

BlairWaldorf

Hej hej! Pa sto nije kao da ovaj dvoznamenkasti broj već stoljećima traje ! 😂 Ja sam osim proučavanja aplikacije jučer pogledala ona videa na YouTubeu na tematiku 10 dana čekanja do M pa mi se sve nešto simptomi javljaju koji naravno mogu biti i PMS … 🥴pokusavam se malo odvojiti od toga svega jer sam na neki način već dosla do faze da sam se prilično uzivjela i svaki danom sam sumnjičava u svoje drugo stanje pa se bojim da se jako ne razočaram. 🤷🙍 Spriječite me da me odem po test koji ionako još nema smisla u ovoj fazi 🤗

Jel ti i inače smeta luk ili ? Ja kad sam bila trudna izostrili su mi se mirisi znam da mi je duhan bas jako smrdio.

Oo znam, nekad se mjesec bas oduzi, a i meni je ovaj takodjer. Jaoo ti si jos pronasla i te videe, ja se toga nikad nisam sjetila, jos  Inace ovaj mjesec slabo istrazujem te situacije, simptome i sl, nesto sam i umorna, nemam neku ni zelju vala koliko sam puta iscitala sve moguce simptome trudnoce na svim mogucim forumima, dosta mi je za zivota  Ide sad ona numera, "'ajde Boze, budi drug" pa nas rijesi ovih istrazivanja A tko zna, mozda tvoje sumnje na T i budu tocne, budemo vidjeli, a testic ako imas drzi po strani jos, ni slucajno da radis
    Imala sam i ja izostrene mirise, prosli mjesec su mi cak cigare dok muz pusi, bas bas imale jak miris, ali nista. Luk mi inace ne smeta, nekad mi moze uticati na tlak, ali je jutros bas doslo do toga da imam osjecaj da cu povratiti, iako nisam nista ni jela apsolutno. Ko ce ga znati od cega je, bitno da je proslo 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

baarbaraa34
    02. Studeni 2021. 12:27

Hej ho! 
    Cestitke na novim plusicima!! Bilo ih je zadnjih dana jedno 3, jel da? Barem od ovih povremenih clanica koliko sam skuzila! Stize vrijeme darivanja pa ce sad i pisanci biti darezljiviji sa pozitivnim ishodima, vidjet cete! Ili sam to samo ja pozitivna haahah!
    Mama andjela ja cu samo reci da me tvoj slucaj asocirao na prijateljicin kad je rekla da dok je pravila bolonjez (taman ga i ja sad mastorisem :) ) i dinstala luk osjetila mucninu i povracala i kaze "tad sam odma znala da sam trudna". Hihih. I btw. ima cure blizanke. Just saying!  Kako god drzimo fige da luk nije krivac sam po sebi! 
    BlairWaldorf nemoj ici po test jer ces se razocarati ako ga napravis prerano, jer ces se pozderat ako ga kupis i znas da on meditira negdje iz ladice u kupaoni, a ti u svakom drugom stanju (slucajan izbor rijeci :) ) samo ne meditivnom, jer ima nesto lijepo i u iscekivanju.
    Moja mama cesto spominje kako sam ja kao mala (a tog se sjecam jer i sad tako mislim) govorila da je skoro ljepse dok nesto cekas nego kad to napokon i dodje. Naravno ne u punom smislu te rijeci i ne nuzno u svim situacijama, ali npr. za Bozic muz ti 19.12. kaze draga moja Blair sreo sam Mrazonju danas u gradu i dao mi je poklon za tebe.
    I sad ti cekas, cekas, cekas...6 dana da vidis sta si zasluzila. Jel da je fora? 
    I onda kad vidis da je poslao cizme sa rasparitim brojem velicine posaljes ga u 3pm (ne americko izrazavanje vremena, nego ono..nasa Prva Stanodavka) i kazes "nadji ga kako god znas i donesi broj koji pristaje mojoj nozici, a u sebi mislis nema sanse da ga nadje Debeli je sigurno vec na svom polu i trazi neku raznogu koja nosi 37 i 42 jer se sa tim vratio kuci"
    Barem si se veselila tom iscekivanju makar nije dobar broj..ALI kad donese pravi di ces vece srece; sto znaci da ce ti biti duplo lijepo jer em si se veselila iscekivanju, em ti je vol (muz ) doneo cizme iz snova. Eto. Rekla si "sprjecite me da odem po test".
    Jenny28 sta ti ono rece - oprostite na dugom postu? Dobro dosla i jos prije otisla na drugu temu

Loza 💙😇
    02. Studeni 2021. 12:28

Oh vidim da je bilo nešto plusića, baš ih je divno vidjeti :) cure čestitam!
    .
    Prijavljujem 1dc danas tako da me mama anđela može maknuti s liste za sada :) 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Jenny28
    02. Studeni 2021. 12:35

Bolje vas nasla, nadam se da se necu zadrzati na ovoj temi al  jos je rano govoriti. Bila sam se obradovala da cu vidjeti plusic ovaj put al nista, vjestica kasnila 2 dana, i nazalost opet nista.  

🤵 40 👩‍🦰29
    Pokusavamo godinu i 6 mjeseci
    PCOS blagi oblik duphastan i klomifen od kolovoza/2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.