Ja ne bi sačekala 12.11. već bi odmah vadila betu i javila se ginekologu.
Hvala Blair, tako sam i mislila. Nazvat ću ga sutra.
Sretno i javi nam kako je proslo ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Buduće mamasite ne znam dal' ste čule za ovia aplikaciju ako jeste kako vam se svida? Ja sam je malo proučavala i skroz mi izgleda detaljno i zanimljivo.
Ja nisam nikad cula za tu aplikaciju.. koju tocno koristis, ima ih vise? Onu za ovulaciju ili?
Hej ❤️ za ovulaciju koristim period tracker for women.
Mislim da i ovia ima istu opciju ali ja sam nešto krivo postavila i sad sam po njoj trudna, u trećem tjednu pa me svasta nesto pita ! Prvo treba ispuniti upitnik sa niz pitanja koja se tiču tvog zdravlja da bi na temelju toga preporučio članke u vide-e koje vrti na aplikaciji. Takoder, prati te svakodnevno, postoji mogućnost upisivanja simptoma, težine, tlaka, koliko spavaš .... Uostalom skini pa pogledaj stvarno je super.
Ako dobijem M onda ću izmijeniti postavke nekako 😂
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Dobar dan drage žene! Već neko vrijeme vas pratim i čitam objave jer se i mi nadamo trudnoći i evo već preko godine dana pokušavamo, ali evo došlo je vrijeme da vas nešto i priupitam. Pila sam čaj od vrkute mjesec i pol dana te A-Z mama tablete iz dm-a. U srijedu (27.10) mi je došla jaako oskudna menstruacija/krvarenje i evo trajala sveukupno 5 dana. U subotu (30.10) je test na trudnoću pokazao pozitivan rezultat, a danas isto s digitalcem. Evo upload slike digitalnog:https://ibb.co/s2wm4Ff
Na pregled kod ginekoga sam naručena 12.11. Zanima me jel to krvarenje normalno, pogotovo jer je trajalo 5 dana kako mi i inače menstruacija traje? Savjetujete li vađenje bete ili da se strpim tih 2 tjedna do konkretnog pregleda?
Oprostite cure na upadnju ko padobranac sa druge teme sam, al bi htjela curu priupitati kako joj je izgledalo to krvarenje koji dc ga je dobila, kolicinski kroz dan kako je bilo?
Sretno svima🥰
Hej leptir5, nisam sigurna koji dc jer nisam sigurna kad je točno bila ovulacija (mjerila sam nešto s trakicama ali mislim da peak nisam polovila najbolje, ali smo imali odnos svaki drugi dan), pretpostavljam 10-12 dc. Isprva krenilo kao oskudni smećkasti iscjedak 3 dana, a zatim nesto crvenije krvarenje 2 dana uz periodične zbilja jake grčeve pa sam popila lupocet jer od bolova nisam mogla noću zaspati. Količinski jako malo- dovoljno da sam morala stavit klasičan uložak, 1 danju i 1 po noći. Hmm :/
Ja: 30 (ciklusi uredni, zabačena maternica, pijem PreMama)
On: 31
Od 07/2021 pokusavamo.
12/2021 - blighted ovum, papa test uredan, bris - ureaplazma 10^4
4/2022 - bris - opet ureaplazma, ali isti mjesec izljecena
5/2022 - biokemijska
Buduće mamasite ne znam dal' ste čule za ovia aplikaciju ako jeste kako vam se svida? Ja sam je malo proučavala i skroz mi izgleda detaljno i zanimljivo.
Ja nisam nikad cula za tu aplikaciju.. koju tocno koristis, ima ih vise? Onu za ovulaciju ili?
Hej ❤️ za ovulaciju koristim period tracker for women.
Mislim da i ovia ima istu opciju ali ja sam nešto krivo postavila i sad sam po njoj trudna, u trećem tjednu pa me svasta nesto pita ! Prvo treba ispuniti upitnik sa niz pitanja koja se tiču tvog zdravlja da bi na temelju toga preporučio članke u vide-e koje vrti na aplikaciji. Takoder, prati te svakodnevno, postoji mogućnost upisivanja simptoma, težine, tlaka, koliko spavaš …. Uostalom skini pa pogledaj stvarno je super.
Ako dobijem M onda ću izmijeniti postavke nekako 😂
Instalirala sam ju ali mislim da meni ne radi kako treba 😂 samo odlucuje kada mi je bila M. Stavila sam zadnju M i uopce ne pise kada je bila O, sve se nesto pomijesalo pa sam je deinstalirala 😂
Ma ja koristim Moj kalendar vec dosta godina i mislim da necu vise probati neku drugu..i PreMom koristim 😊
Mislim da je aplikacija prekul u trudnoći jer te bas prati pa će nam onda bas biti korisnija 😁
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
https://ibb.co/tQYFYr7
Na ovu je foru ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
https://ibb.co/tQYFYr7
Na ovu je foru ?
Ne, tako..
https://ibb.co/y0gkh2q
Sada sam samo ubacila da vidis kako izgleda..iako se nadam da necu morati resetirati 😂 sve ti pise, koji si tjedan, sta se desava, kako sad izgleda plod, pa mozes upisati velicinu, tezinu, otkucaji… i svasta nesto.. dodatne i korisne informacije.. ugl, super mi izgleda 😁
Nemoj resetirati još 😂
da, bas fora izgleda ... Baš su mi goriva te aplikacije bas se veselim takvim aktivnostima 😃
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Goriva 😂😂 fora *
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Goriva 😂😂 fora *
Hahhahaha goriva, a ja kontam nisi fulala nego sam skontala da te te aplikacije motivisu da ides naprijed svaki puta kad ne prodje kako si zamislila, zato ih rekoh nazivas gorivima🤣🤣
.
Lavica, i ja sam koristila tu aplikaciju kao sto si ti uslikala. Jednostavna je bila, a ova od blair, ja unesem datum zadnje M, a ona mi od danas racuna M🤣 A morala sam ju skinuti da izanaliziram😁
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Trudnice🤰:
Atina ➕
Marta ➕
Visibaba ➕
BabyM ➕
SamoJa➕
ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
Loza 04.11. - 2 dana ❤
Lekaa 05.11. - 3 dana ❤
Lion32 06.11. - 4 dana ❤
Zoeeuzoee 07.11 - 5 dana ❤️
Nina23 09.11. - 7 dana ❤️
malina_30 11.11. - 9 dana ❤️
Mama_andjela 14.11. - 12 dana ❤️
BlairWaldorf 14.11. - 12 dana ❤️
Baarbaraa34 17.11. - 15 dana ❤️
ODBROJAVANJE - 12 MJESEC 🍂
Buhtlica 12.12. - 40 dana ❤️
Kamilica ..
Ina85..
Lavica..
AriaRia
Ameliee
ExInna
Zuzujalica
Delia
Ninach
.
Jutroo curee zelim Blize nam se prvi termini za ne dobiti
idemo u lov na nove plusice
.
Ne mogu da se sjetim nicka cure koja je pisala negdje u petak, planirala je uraditi test i na kraju odlucila da ga uradi u nedjelju, nije nam se vise meni se cini javila, nadam se da je testic pozitivan pa nije stigla javiti od sve te euforije
.
Atina, Marta, nase trudnice, nadam se da ste dobro i da se dobro nosite s mucninama, uskoro ce i to proci Sretno na pregledima
.
Lavica, nadam se da nece biti potrebe za brisanjem aplikacije, nego da ces dodati podatke o svojoj T
.
Ina85, danas je veliki dan za tebe, sretno i nadamo se lijepim vijestima
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Lavica ja imam tu aplikaciju isto sam ju rano skinula na mob dok jos nisam bila sigurna, pa i tebi želim isto ovo😘😘https://ibb.co/h7XBBG3
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji