Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    30. Listopad 2021. 22:24

Curke ja sam vam totalno poludila... Od simptoma još uvijek ništa posebno, osim cicki što su natekle!
    Vjv zahvaljujući magneziju su i grčevi se smanjili i onda sam maloprije kad sam došla kući išla opet napraviti test...
    Strah me jako, mada se trudim to potisnuti i opustiti se...
    Neznam što ću s poslom, jer je u principu jako naporan posao i cijeli dan sam na nogama, doslovno ni minute ne sjednem + ima i jaaaaaako teških stvari koje se ne usudim nositi, a neznam koliko ću to još i na koji način moći izbjegavati... A najžalosnije je što znam da ako kažem, neće mi produžiti ugovor koji je, gle čuda, do kraja 11 mjeseca... 🤯🤯
    Baš mi prolazi kroz glavu koliko smo mi žene zapravo jadne i ugrožene!
    Uglavnom, eto neznam što da radim...
    Šaljem vam svima veliki zagrljaj i hvala vam što ste podrška! ♥️

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Loza 💙😇
    30. Listopad 2021. 23:18

Tonia♥️

Loza 🐾🐾

Barbarasuper mi je kako si pozitivna i brbljava :D
    čitam tvoju situaciju i mislim si kako je je*eno što je toliko dugo trajalo, što si morala na operaciju i slično. Mogu misliti kako ti je bilo teško u tim trenucima. Ali imala si filmsko otkrivanje trudnoće :D Eeee da je meni tako otkrit da sam trudna, a ne kao do sada. Svaki put kad piškim test blejim u njega pola dana, vrtim pod svim kutevima UVJERAVAJUĆI samu sebe da tu ipak ima crtica… I onda kad konačno odustanem pomislim "baš me zanima hoće li sutra potamnit". Onak, šta da potamni???
    A zimus kad sam išla kod ginekologa svaki put sam pomislila "ajme sad kad dođem tamo a on mi kaže da sam već trudna pa jaoooo". Međutim, ništa od toga. Na kraju sam se tješila da moj gin ne zna gledat na uzvstrašno!
    Oh isprike na dugom postu, izgleda da si si našla konkurenciju po brbljavosti :D
    Brz oporavak želim djetetu :*
    Lozicesad kad sam došla k sebi i dobila malo vremena… kako si mi ti, imate kakve konkretne planove za dalje, tipa koliko dugo ćete još pokušavati bez ičega? Jebate, možda da si prije pitala za mene, prije bi ostala TBacam ti puno trudničke prašine i svim curama ovdje, malo sam uletila ko padobranac da ti se zahvalim za čestitke i divne želje <3

Hajde sad ti pitaj za mene pa da vidimo jel se tako obostrano potiču plusići hahaha 😁
    Nikakav konkretan plan, uživamo :) nadamo se bebici ali u isto vrijeme kvalitetno provodimo vrijeme kao da će bebica sutra doć pa koristimo prilike da uživamo "sami" jer nećemo višr bit sami u sljedećih 20ak godina 😁
    Hvala na trudničkoj prašini, already feel pregnant ❤️😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    30. Listopad 2021. 23:22

Ma cure drage, nema te wanna-be-pregnant koja nije vrtila testić pod svim sunčevim zrakama 😁 nekad konačno i neće bit potrebe za tim 🙏
    Samoja žao mi je što se tako osjećaš i zbog situacije na poslu. Pokušaj sakriti do produženja ugovora, a onda smislit plan za dalje. Sretno ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ina85
    30. Listopad 2021. 23:38

10 dpo. Eh sad se nadamo da ce nastavit kako treba. 🤷‍♀️

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Mama_andjela
    31. Listopad 2021. 00:35

BlairWaldorf

Mama_andjela

Zdravo curee, danas kasnim s listom. Muz je otiaao rano na put i ja sam jos odspavala. Pa sam isla u neku malu setnju, imala goste i sad sam sjela da se i vama javim😊 Zadnja tri cetiri dana imam bolove bas po dnu stomaka al eto dzaba i ako je O sada kad nismo iskrisitli ova dva dana, cetvrtak i petak. Bili smo nekako nervozni, kad je muz rekao da ide na vikend da radi, bas sam se oneraspolozila i ljuta sam i an njega i na sebe i nekako mislim dzaba sto pijem i inofolic i mogu bilo sta piti, kad nema odnosa jbg. Uzas bas, ni ovaj mjesec ne polazem nikakvu nadu. Znam da ce pred kraj biti neka nada al fajat kako neki aprovi mjesec iskoriste, kod mene je ovo nista, znaci samo jednom, prosto je glupo i da se nadam, pogotovo jer ne znam tacno kada je O. Al nema veze, sta cu, tako je kako je. Nadam se da ce bar nekoj od avs ovaj mjesec upaliti, kad je kod mene katastrofa😊😊

Ako računamo 35 dana matematički bi ovulacija mogla biti sutra ali tko zna ovako odokativno s obzirom da i tebi ciklusi variraju izmedu 30-35. I moj je na putu do pon pa ćemo probati iskoristiti koji dan kad se vrati danas nismo stigli danas jer je takoder rano kretao. 🥴

E fakat to me buni, jer prvi mjesec nakon pilula cikluz je trajao 31 dan, drugi takodjer, a prosli koji je bio treci je trajao 35 dana, ali sam bila prehladjena par dana i mislim da je to mozda uticalo na kasnjenje M. A sad cu abs da vidim kako ce biti ovog puta. I prije trudnoce su moji ciklusi trajali 32-33 dana zato ja kad sam zatrudnila nisam mislila uopste na to, mislila sam normalno je kao i inace. Tako da me bas buni sada, a konstantno evo par dana bolovi u donjem dijelu stomaka, ni sama ne znam od cega. To cu vjerovatno od sledeceg ciklusa morati otici provjefiti na UZV, mozda su mi plodni dani i O poceli biti tako izrazeni, kako nikad ranije nisu. 😬😬 A nista, vi ste fino pokrili i do sada i ja se nadam da ce ovog mjeseca biti finih vijesti kod vas🥰

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    31. Listopad 2021. 00:36

Ina85

Hocee, drzim fige😊😊😇😇 Fino je krenulo i dao Bog da nastavi..

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

BlairWaldorf
    31. Listopad 2021. 01:17

Mama_andjela

BlairWaldorf

Mama_andjela

Zdravo curee, danas kasnim s listom. Muz je otiaao rano na put i ja sam jos odspavala. Pa sam isla u neku malu setnju, imala goste i sad sam sjela da se i vama javim😊 Zadnja tri cetiri dana imam bolove bas po dnu stomaka al eto dzaba i ako je O sada kad nismo iskrisitli ova dva dana, cetvrtak i petak. Bili smo nekako nervozni, kad je muz rekao da ide na vikend da radi, bas sam se oneraspolozila i ljuta sam i an njega i na sebe i nekako mislim dzaba sto pijem i inofolic i mogu bilo sta piti, kad nema odnosa jbg. Uzas bas, ni ovaj mjesec ne polazem nikakvu nadu. Znam da ce pred kraj biti neka nada al fajat kako neki aprovi mjesec iskoriste, kod mene je ovo nista, znaci samo jednom, prosto je glupo i da se nadam, pogotovo jer ne znam tacno kada je O. Al nema veze, sta cu, tako je kako je. Nadam se da ce bar nekoj od avs ovaj mjesec upaliti, kad je kod mene katastrofa😊😊

Ako računamo 35 dana matematički bi ovulacija mogla biti sutra ali tko zna ovako odokativno s obzirom da i tebi ciklusi variraju izmedu 30-35. I moj je na putu do pon pa ćemo probati iskoristiti koji dan kad se vrati danas nismo stigli danas jer je takoder rano kretao. 🥴

E fakat to me buni, jer prvi mjesec nakon pilula cikluz je trajao 31 dan, drugi takodjer, a prosli koji je bio treci je trajao 35 dana, ali sam bila prehladjena par dana i mislim da je to mozda uticalo na kasnjenje M. A sad cu abs da vidim kako ce biti ovog puta. I prije trudnoce su moji ciklusi trajali 32-33 dana zato ja kad sam zatrudnila nisam mislila uopste na to, mislila sam normalno je kao i inace. Tako da me bas buni sada, a konstantno evo par dana bolovi u donjem dijelu stomaka, ni sama ne znam od cega. To cu vjerovatno od sledeceg ciklusa morati otici provjefiti na UZV, mozda su mi plodni dani i O poceli biti tako izrazeni, kako nikad ranije nisu. 😬😬 A nista, vi ste fino pokrili i do sada i ja se nadam da ce ovog mjeseca biti finih vijesti kod vas🥰

I ja osjećam bolove u donjem dijelu više nego inače jel moguće da je to od sve ove silne priče oko O ? 😜

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    31. Listopad 2021. 01:18

Ina85

Držim fige i ja 🤞🤞🤞❤️❤️❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• malina_30
    31. Listopad 2021. 07:38

Jutreko cure, 

Kako biva to kod nas s razmjenom svih mogucih simptoma, da pitam i friške trudnice - što s temperaturom? 

O mi je bila cca u utorak, a danas je nedjelja i od tada mi se temp. nije spustila (imali smo odnose u pon i srijedu) a do sada nikad tako nisam imala - uvijek mi je 36.0 ili 36.3, kad je O. mozda dan-dva bude 36.8 i to pricam o bazalnoj, a sad i svih ovih dana od utorka 37.2 - 37.5! 

Ina85
    31. Listopad 2021. 10:21

Lavica 🌸

Ina85 drzim 🤞🏻
    Da li je to jutarnji urin? Koji si dpo? Kada trebas (ne) dobiti? Oprosti ako si vec napisala

Sto se tice simptoma O.. Ja mislim da otkad sam na forumu imam izrazenije O 😂 vjv.zato sto jos vise pratim koja me strana vise boli 🤷🏼‍♀️ sto nikad prije nisam bas radila..

I cureee… idem ja maloprije provjeriti mailove… kad ono 😳 vidim mail od petka.. Iz kbc-a su mi poslali termin za konzultacije.. koji je u srijedu 😅 iskreno nisam ocekivala tako rano 😂 bas me zanima sta ce mi reci i da li ce mi napraviti UZV.. Tada cu biti negdje 7dpo, mozda ce se vidjeti nesto 😂😂😂😂😂
    Salim se naravno 😂

Vecernji urin u 23 30. Nemam simtoma osim nocno pisanje 3 puta. I 10 dpo sam. Jer smo pratili ovulacije na ultrazvuku. Meni se cini malo presvijetla 🤷‍♀️. Al cekam pa cemo vidjeti dal ce se zakacit kako treba.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.