Klaus. Cestitam. Meni su popodnevni testici definitivno bolji.
Jucer jutros i sad ovaj desni.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
BetaOh, super se vidi, odlicnoo. Cestitam Da sve prodje u anjboljem redu
.
Inaa, drzim figee draga nasa za sutra, da otpocnes s heparinom i da vam trudnoca uspije do kraja uz zivu i zdravu bebicu.
.
Klaus, ma nema sta, ovaj test je potvrdio nase izjave. Cestitam ti, najavi se doktoru, da prvi pregled prodje u najboljem redu i da trudnoca bude uspjesna
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Klaus. Cestitam. Meni su popodnevni testici definitivno bolji.
Jucer jutros i sad ovaj desni.
Ina čestitke i drži fige da i ja uskoro ugledam plusić 🥰🤗
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Dobar dan drage žene! Već neko vrijeme vas pratim i čitam objave jer se i mi nadamo trudnoći i evo već preko godine dana pokušavamo, ali evo došlo je vrijeme da vas nešto i priupitam. Pila sam čaj od vrkute mjesec i pol dana te A-Z mama tablete iz dm-a. U srijedu (27.10) mi je došla jaako oskudna menstruacija/krvarenje i evo trajala sveukupno 5 dana. U subotu (30.10) je test na trudnoću pokazao pozitivan rezultat, a danas isto s digitalcem. Evo upload slike digitalnog: https://ibb.co/s2wm4Ff
Na pregled kod ginekoga sam naručena 12.11. Zanima me jel to krvarenje normalno, pogotovo jer je trajalo 5 dana kako mi i inače menstruacija traje? Savjetujete li vađenje bete ili da se strpim tih 2 tjedna do konkretnog pregleda?
Ja: 30 (ciklusi uredni, zabačena maternica, pijem PreMama)
On: 31
Od 07/2021 pokusavamo.
12/2021 - blighted ovum, papa test uredan, bris - ureaplazma 10^4
4/2022 - bris - opet ureaplazma, ali isti mjesec izljecena
5/2022 - biokemijska
Buduće mamasite ne znam dal' ste čule za ovia aplikaciju ako jeste kako vam se svida? Ja sam je malo proučavala i skroz mi izgleda detaljno i zanimljivo.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Dobar dan drage žene! Već neko vrijeme vas pratim i čitam objave jer se i mi nadamo trudnoći i evo već preko godine dana pokušavamo, ali evo došlo je vrijeme da vas nešto i priupitam. Pila sam čaj od vrkute mjesec i pol dana te A-Z mama tablete iz dm-a. U srijedu (27.10) mi je došla jaako oskudna menstruacija/krvarenje i evo trajala sveukupno 5 dana. U subotu (30.10) je test na trudnoću pokazao pozitivan rezultat, a danas isto s digitalcem. Evo upload slike digitalnog:https://ibb.co/s2wm4Ff
Na pregled kod ginekoga sam naručena 12.11. Zanima me jel to krvarenje normalno, pogotovo jer je trajalo 5 dana kako mi i inače menstruacija traje? Savjetujete li vađenje bete ili da se strpim tih 2 tjedna do konkretnog pregleda?
Ja ne bi sačekala 12.11. već bi odmah vadila betu i javila se ginekologu.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja ne bi sačekala 12.11. već bi odmah vadila betu i javila se ginekologu.
Hvala Blair, tako sam i mislila. Nazvat ću ga sutra.
Ja: 30 (ciklusi uredni, zabačena maternica, pijem PreMama)
On: 31
Od 07/2021 pokusavamo.
12/2021 - blighted ovum, papa test uredan, bris - ureaplazma 10^4
4/2022 - bris - opet ureaplazma, ali isti mjesec izljecena
5/2022 - biokemijska
Dobar dan drage žene! Već neko vrijeme vas pratim i čitam objave jer se i mi nadamo trudnoći i evo već preko godine dana pokušavamo, ali evo došlo je vrijeme da vas nešto i priupitam. Pila sam čaj od vrkute mjesec i pol dana te A-Z mama tablete iz dm-a. U srijedu (27.10) mi je došla jaako oskudna menstruacija/krvarenje i evo trajala sveukupno 5 dana. U subotu (30.10) je test na trudnoću pokazao pozitivan rezultat, a danas isto s digitalcem. Evo upload slike digitalnog:https://ibb.co/s2wm4Ff
Vjerojatno implantacijsko, al ako bi bila sigurna odi izvati krv pa ces vidjeti💛
Sortiraj odgovore
Najstariji