Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Klaus_zg
    01. Studeni 2021. 12:05

https://ibb.co/CWXm9wk

Klaus

• Klaus_zg
    01. Studeni 2021. 12:05

Evo sad sam napravila digitalni

Klaus

Ina85
    01. Studeni 2021. 12:19

Klaus. Cestitam. Meni su popodnevni testici definitivno bolji. 
    Jucer jutros i sad ovaj desni. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Mama_andjela
    01. Studeni 2021. 12:21

BetaOh, super se vidi, odlicnoo. Cestitam  Da sve prodje u anjboljem redu
    .
    Inaa, drzim figee draga nasa za sutra, da otpocnes s heparinom i da vam trudnoca uspije do kraja uz zivu i zdravu bebicu. 
    .
    Klaus, ma nema sta, ovaj test je potvrdio nase izjave. Cestitam ti, najavi se doktoru, da prvi pregled prodje u najboljem redu i da trudnoca bude uspjesna

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

BlairWaldorf
    01. Studeni 2021. 12:23

Ina85

Klaus. Cestitam. Meni su popodnevni testici definitivno bolji.
    Jucer jutros i sad ovaj desni.

Ina čestitke i drži fige da i ja uskoro ugledam plusić 🥰🤗

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• fantom_slobode
    01. Studeni 2021. 13:09

Dobar dan drage žene! Već neko vrijeme vas pratim i čitam objave jer se i mi nadamo trudnoći i evo već preko godine dana pokušavamo, ali evo došlo je vrijeme da vas nešto i priupitam. Pila sam čaj od vrkute mjesec i pol dana te A-Z mama tablete iz dm-a. U srijedu (27.10) mi je došla jaako oskudna menstruacija/krvarenje i evo trajala sveukupno 5 dana. U subotu (30.10) je test na trudnoću pokazao pozitivan rezultat, a danas isto s digitalcem. Evo upload slike digitalnog: https://ibb.co/s2wm4Ff 
    Na pregled kod ginekoga sam naručena 12.11. Zanima me jel to krvarenje normalno, pogotovo jer je trajalo 5 dana kako mi i inače menstruacija traje? Savjetujete li vađenje bete ili da se strpim tih 2 tjedna do konkretnog pregleda? 

Ja: 30 (ciklusi uredni, zabačena maternica, pijem PreMama)
    On: 31
    Od 07/2021 pokusavamo.
    12/2021 - blighted ovum, papa test uredan, bris - ureaplazma 10^4
    4/2022 - bris - opet ureaplazma, ali isti mjesec izljecena
    5/2022 - biokemijska

BlairWaldorf
    01. Studeni 2021. 13:19

Buduće mamasite ne znam dal' ste čule za ovia aplikaciju ako jeste kako vam se svida? Ja sam je malo proučavala i skroz mi izgleda detaljno i zanimljivo.

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    01. Studeni 2021. 13:57

fantom_slobode

Dobar dan drage žene! Već neko vrijeme vas pratim i čitam objave jer se i mi nadamo trudnoći i evo već preko godine dana pokušavamo, ali evo došlo je vrijeme da vas nešto i priupitam. Pila sam čaj od vrkute mjesec i pol dana te A-Z mama tablete iz dm-a. U srijedu (27.10) mi je došla jaako oskudna menstruacija/krvarenje i evo trajala sveukupno 5 dana. U subotu (30.10) je test na trudnoću pokazao pozitivan rezultat, a danas isto s digitalcem. Evo upload slike digitalnog:https://ibb.co/s2wm4Ff
    Na pregled kod ginekoga sam naručena 12.11. Zanima me jel to krvarenje normalno, pogotovo jer je trajalo 5 dana kako mi i inače menstruacija traje? Savjetujete li vađenje bete ili da se strpim tih 2 tjedna do konkretnog pregleda?

Ja ne bi sačekala 12.11. već bi odmah vadila betu i javila se ginekologu. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• fantom_slobode
    01. Studeni 2021. 14:49

BlairWaldorf

Ja ne bi sačekala 12.11. već bi odmah vadila betu i javila se ginekologu.

Hvala Blair, tako sam i mislila. Nazvat ću ga sutra. 

Ja: 30 (ciklusi uredni, zabačena maternica, pijem PreMama)
    On: 31
    Od 07/2021 pokusavamo.
    12/2021 - blighted ovum, papa test uredan, bris - ureaplazma 10^4
    4/2022 - bris - opet ureaplazma, ali isti mjesec izljecena
    5/2022 - biokemijska

baarbaraa34
    01. Studeni 2021. 15:12

fantom_slobode

Dobar dan drage žene! Već neko vrijeme vas pratim i čitam objave jer se i mi nadamo trudnoći i evo već preko godine dana pokušavamo, ali evo došlo je vrijeme da vas nešto i priupitam. Pila sam čaj od vrkute mjesec i pol dana te A-Z mama tablete iz dm-a. U srijedu (27.10) mi je došla jaako oskudna menstruacija/krvarenje i evo trajala sveukupno 5 dana. U subotu (30.10) je test na trudnoću pokazao pozitivan rezultat, a danas isto s digitalcem. Evo upload slike digitalnog:https://ibb.co/s2wm4Ff

Vjerojatno implantacijsko, al ako bi bila sigurna odi izvati krv pa ces vidjeti💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.