Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    12. Listopad 2021. 19:45

marta96

buhtlica23

marta96

Hejheej, gledam BETU stvarno je velika,mozda su dvije bebice 😍
    Smedarenje je normalno,dokle god ne krvaris sve je okej misli pozitivni !

Hej da, ja sam se totalno iznenadila kad sam vidjela betu da je tolika jer sam ju vadila rano i prema danima mi je trebala biti oko 2300 🤔🤷‍♀️ ali nekako se tješim ako je Beta dobra da bi trebalo sve biti dobro, evo ne znam. Daj Bože i 2 samo da bude sve dobro, znam da je normalno kad svi to kažu, ali brine me, vjerojatno nebi da nisam imala spontani vec, ali onda mi je Beta bila dosta niska, u 6+4 je bila 1080.

Mozda su twinsači 😁 drzim fige da je to i da sve bude okej. Samo pozivitno i bit ce sve dobro mora biti.

Pa jel se nebi onda vidjele dvije GV.? 🤔 Ne kužim se bas u to, imam pregled prekosutra, ajme ubija me čekanje🙈

Jooj ne znam posto nikad nisam bila trudna,no ako su jednojajcani mozda i ne moraju biti 2 🤔🙄 mozda neko zna bolje... 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Leana93
    12. Listopad 2021. 19:59

Po meni je to normalna beta za te tjedne. Meni je sa 7+4tt neta bila 77000

28
    💖2017.
    Rad na bebi od 2/20
    Utrogestan 2x1 od 16.-25.

• Leana93
    12. Listopad 2021. 20:00

*beta

28
    💖2017.
    Rad na bebi od 2/20
    Utrogestan 2x1 od 16.-25.

• sekić
    12. Listopad 2021. 22:53

Pozdrav drage žene,ovdje sam po prvi put,tako da mi je sve novo...😁,imala bih puno pitanja,al za početak me zanima (nadam se da nisam u krivoj grupi 🙈) da li ovdje ima žena koje žive u inozemstvu tj.u Njemačkoj i da su radile MPO ili IVF ??? Hvala vam puno...Laku noć...🙋😘😘

Ninnach
    13. Listopad 2021. 05:16

Pozdrav svima,
    U nekoliko navrata sam vam već upala s ponekom nedoumicom...pratim vas i evo priključujem se ekipi za ne dobiti 24.10. 
    Ovulacija je bila 10.10. pokrili smo taj dan ,zbog putovanja nismo stigli vise i prije tog jos smo pokrili 3 dana ranije. Pa eto...sad smo na cekanju...mene ulovila neka prehlada,nos zacepljen,glava boli...a citala sam da i to moze biti simptom no sumnjam iskreno, prerano je jos.nista...prqtim vas dalje i javim se ako bude nesto novoga...pozz svima

Mama_andjela
    13. Listopad 2021. 06:53

[ul]
    [li]Trudnice🤰:[/li]
    [li]Nikki777 ➕[/li]
    [li]Allie➕[/li]
    [li]Atina ➕[/li]
    [li]Marta ➕[/li]
    [li]Visibaba ➕[/li]
    [li]BabyM ➕[/li]
    [li]🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂[/li]
    [li]Ex_inna 7.10. - 6 dana kasni ❤️[/li]
    [li]AriaRia 11.10.-2 dana kasni❤️[/li]
    [li]Nina23 14.10. 1 dan ❤️[/li]
    [li]Ninach 24.10. 11 dana ❤[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]Gaga88 29.10. 16 dana ❤[/li]
    [/ul]

[ul]
    [li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂[/li]
    [li]Zoeeuzoee 07.11 - 25 dana ❤️[/li]
    [li]Buhtlica 10.11.- 28 dana ❤️[/li]
    [li]Mama_andjela 14.11. - 32 dana ❤️[/li]
    [li]BlairWaldorf 14.11. - 32 dana ❤️[/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]SamoJa …[/li]
    [li]Ina85..[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]Leka..[/li]
    [li]Ameliee [/li]
    [/ul]

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    13. Listopad 2021. 06:58

Jutroo cure :)
    Tufnica, jedna zaista divna prica, i nevidjena. Bas ono kad si se odlucila na takav korak, vec si bila trudna. Sve je s Bozijom voljom, nekako si nagradjena i dato ti je da vidis da nikad nije kasno, i da se u zadnji cas moze desiti promjena. Uzivajte ti i tvoj bebac, i neka vam je sretno 
    .
    Marta96, ne brini draga. Najbitnije da sada ono sto mozes, jest da sto vise mirujes, i da cekas. Citaj nas sve ponekad, gledaj filmove, nekako da ubijes vrijeme i misli skrenes na druge stvarii. A ja vjerujem da ce to sve biti dobro na kraju. Nikakva prepreka 
    .
    Ninnach, na listi si. Drzimo fige da vjestica ne stigne ovog mjeseca. 
    .
    AriaRia, kakvo je stanje? 
    .
    ExInna, takodjer, kakva je situacija? Nadamo se da je sve okej 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Loza 💙😇
    13. Listopad 2021. 07:39

sekić

Pozdrav drage žene,ovdje sam po prvi put,tako da mi je sve novo…😁,imala bih puno pitanja,al za početak me zanima (nadam se da nisam u krivoj grupi 🙈) da li ovdje ima žena koje žive u inozemstvu tj.u Njemačkoj i da su radile MPO ili IVF ??? Hvala vam puno…Laku noć…🙋😘😘

možda bolje da pitaš na temi potpomognute oplodnje, tamo ćeš čuti puno više iskustava :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

marta96
    13. Listopad 2021. 07:42

Mama_andjela

Jutroo cure :)
    Tufnica, jedna zaista divna prica, i nevidjena. Bas ono kad si se odlucila na takav korak, vec si bila trudna. Sve je s Bozijom voljom, nekako si nagradjena i dato ti je da vidis da nikad nije kasno, i da se u zadnji cas moze desiti promjena. Uzivajte ti i tvoj bebac, i neka vam je sretno
    .
    Marta96, ne brini draga. Najbitnije da sada ono sto mozes, jest da sto vise mirujes, i da cekas. Citaj nas sve ponekad, gledaj filmove, nekako da ubijes vrijeme i misli skrenes na druge stvarii. A ja vjerujem da ce to sve biti dobro na kraju. Nikakva prepreka
    .
    Ninnach, na listi si. Drzimo fige da vjestica ne stigne ovog mjeseca.
    .
    AriaRia, kakvo je stanje?
    .
    ExInna, takodjer, kakva je situacija? Nadamo se da je sve okej

Čitam, pratim. Kako si ti?
    Ja imam sutra pregled, od jucer malo vise curika pa sam nikakva, makar znam da je i ovo sigurno malo kod mene kako zna biti inače, ali eto.. Šta možemo.
    Šaljem zagrljaj🍀❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Ninnach
    13. Listopad 2021. 08:11

Hvalaaaaa za listu,nadam se da nece doci.ako dode,idemo u nove pobjede,❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani