Pozdrav drage žene,ovdje sam po prvi put,tako da mi je sve novo...😁,imala bih puno pitanja,al za početak me zanima (nadam se da nisam u krivoj grupi 🙈) da li ovdje ima žena koje žive u inozemstvu tj.u Njemačkoj i da su radile MPO ili IVF ??? Hvala vam puno...Laku noć...🙋😘😘
Pozdrav svima,
U nekoliko navrata sam vam već upala s ponekom nedoumicom...pratim vas i evo priključujem se ekipi za ne dobiti 24.10.
Ovulacija je bila 10.10. pokrili smo taj dan ,zbog putovanja nismo stigli vise i prije tog jos smo pokrili 3 dana ranije. Pa eto...sad smo na cekanju...mene ulovila neka prehlada,nos zacepljen,glava boli...a citala sam da i to moze biti simptom no sumnjam iskreno, prerano je jos.nista...prqtim vas dalje i javim se ako bude nesto novoga...pozz svima
[ul]
[li]Trudnice🤰:[/li]
[li]Nikki777 ➕[/li]
[li]Allie➕[/li]
[li]Atina ➕[/li]
[li]Marta ➕[/li]
[li]Visibaba ➕[/li]
[li]BabyM ➕[/li]
[li]🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂[/li]
[li]Ex_inna 7.10. - 6 dana kasni ❤️[/li]
[li]AriaRia 11.10.-2 dana kasni❤️[/li]
[li]Nina23 14.10. 1 dan ❤️[/li]
[li]Ninach 24.10. 11 dana ❤[/li]
[/ul]
[ul]
[li]Gaga88 29.10. 16 dana ❤[/li]
[/ul]
[ul]
[li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂[/li]
[li]Zoeeuzoee 07.11 - 25 dana ❤️[/li]
[li]Buhtlica 10.11.- 28 dana ❤️[/li]
[li]Mama_andjela 14.11. - 32 dana ❤️[/li]
[li]BlairWaldorf 14.11. - 32 dana ❤️[/li]
[li]Kamilica ..[/li]
[li]SamoJa …[/li]
[li]Ina85..[/li]
[li]Lavica..[/li]
[li]Leka..[/li]
[li]Ameliee [/li]
[/ul]
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Jutroo cure :)
Tufnica, jedna zaista divna prica, i nevidjena. Bas ono kad si se odlucila na takav korak, vec si bila trudna. Sve je s Bozijom voljom, nekako si nagradjena i dato ti je da vidis da nikad nije kasno, i da se u zadnji cas moze desiti promjena. Uzivajte ti i tvoj bebac, i neka vam je sretno
.
Marta96, ne brini draga. Najbitnije da sada ono sto mozes, jest da sto vise mirujes, i da cekas. Citaj nas sve ponekad, gledaj filmove, nekako da ubijes vrijeme i misli skrenes na druge stvarii. A ja vjerujem da ce to sve biti dobro na kraju. Nikakva prepreka
.
Ninnach, na listi si. Drzimo fige da vjestica ne stigne ovog mjeseca.
.
AriaRia, kakvo je stanje?
.
ExInna, takodjer, kakva je situacija? Nadamo se da je sve okej
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Pozdrav drage žene,ovdje sam po prvi put,tako da mi je sve novo…😁,imala bih puno pitanja,al za početak me zanima (nadam se da nisam u krivoj grupi 🙈) da li ovdje ima žena koje žive u inozemstvu tj.u Njemačkoj i da su radile MPO ili IVF ??? Hvala vam puno…Laku noć…🙋😘😘
možda bolje da pitaš na temi potpomognute oplodnje, tamo ćeš čuti puno više iskustava :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Jutroo cure :)
Tufnica, jedna zaista divna prica, i nevidjena. Bas ono kad si se odlucila na takav korak, vec si bila trudna. Sve je s Bozijom voljom, nekako si nagradjena i dato ti je da vidis da nikad nije kasno, i da se u zadnji cas moze desiti promjena. Uzivajte ti i tvoj bebac, i neka vam je sretno
.
Marta96, ne brini draga. Najbitnije da sada ono sto mozes, jest da sto vise mirujes, i da cekas. Citaj nas sve ponekad, gledaj filmove, nekako da ubijes vrijeme i misli skrenes na druge stvarii. A ja vjerujem da ce to sve biti dobro na kraju. Nikakva prepreka
.
Ninnach, na listi si. Drzimo fige da vjestica ne stigne ovog mjeseca.
.
AriaRia, kakvo je stanje?
.
ExInna, takodjer, kakva je situacija? Nadamo se da je sve okej
Čitam, pratim. Kako si ti?
Ja imam sutra pregled, od jucer malo vise curika pa sam nikakva, makar znam da je i ovo sigurno malo kod mene kako zna biti inače, ali eto.. Šta možemo.
Šaljem zagrljaj🍀❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Hvalaaaaa za listu,nadam se da nece doci.ako dode,idemo u nove pobjede,❤️
Cure došla sam vas pozdraviti i škicnuti da vidim sta ima tu,kome ne treba doći brzo i tko brzo dolazi u grupu ljetnica
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Jutro i od mene. Ja jutros pravila test cisto da se rijesom neki nedoumica. Iiii minus ko kuca. Ja i moji umisljeni simtomi🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Marta96. Jedno od mojih iskustva sto se tice krvarenja. Krvarila sam cak i crveno do 12 tt trudnoce pa uz progesteron se smirilo. A sa bebom je do tada bilo sve u redu. Cak i nifty. Bila je curica. Moj spontani se onda desio u 15 tt bez krvarenja 🤷♀️ bebi stalo kucat srce.otkrili na redovnom ultrazvuku. Valjda zbog moje mutacije pai 1 heterozigot. Jer drugog objasnjenja nisu imali. Znaci ,nezelim te plasit. To moze bit skroz normalno a i nemora. To nikad necemo znati. Mozemo se samo nadati najboljem. Ja kao ja se nebi plasila smeckastog krvarenja. Al opet kazem ja sam ja koja je kroz brdo spontanih prosla i to drugacije primam k srcu. I ne svi spontani zapocnu krvarenjem nazalost. Drzim ti 🤞 da je sve u redu.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji