Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Inna_92
    13. Listopad 2021. 17:53

Drage curke, samo da se javim, bila sam na histero, sve polipe su uklonili i idem u postupak 🥳
    Mama andjela vidim da sam još na listi, ništa nije kasnilo, već ja zbavila mengu za ovaj mjesec. 😄
    Vidim puno plusića na listi i to je baš lijepo😍
    Loza ❤😘 
    Idem sad sjest za laptop da detaljno proučim zaostatke 😄

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

• minnie1234
    13. Listopad 2021. 18:09

Znaci, dal je ovo samo meni ili vas ima.
    Znaci 15.9zanjda m trajalo 3 dana imala ovulacijsko krvarenje trajalo 6 dana ginica rekla daj to normalno ja ono okj., I sad mi je menga prekjucer trebala doc nije i sad ko fol idem se testirat na t nista i ovulaciju(jer imam dosta iscjedka ) i on je pozitivan, a to znaci ? 
    Par savjeta dobro dode😁

• Leana93
    13. Listopad 2021. 18:54

Ispada da je ono krvarenje od 6 dana bila menstruacija, a ne ovulacijsko krvarenje. Uostalom, ovulacijsko krvarenje ni ne moze toliko dugo trajati. Znaci danas u akciju i nadamo se da nece doci vjestica za dva tjedna 😁

28
    💖2017.
    Rad na bebi od 2/20
    Utrogestan 2x1 od 16.-25.

Mama_andjela
    14. Listopad 2021. 06:54

[ul]
    [li]Trudnice🤰:[/li]
    [li]Nikki777 ➕[/li]
    [li]Allie➕[/li]
    [li]Atina ➕[/li]
    [li]Marta ➕[/li]
    [li]Visibaba ➕[/li]
    [li]BabyM ➕[/li]
    [li]🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂[/li]
    [li]AriaRia 11.10.-3 dana kasni❤️[/li]
    [li]Nina23 14.10. ❤️❤️❤️[/li]
    [li]Ninach 24.10. 10 dana ❤[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]Gaga88 29.10. 15 dana ❤[/li]
    [/ul]

[ul]
    [li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂[/li]
    [li]Zoeeuzoee 07.11 - 24 dana ❤️[/li]
    [li]Buhtlica 10.11.- 27 dana ❤️[/li]
    [li]Mama_andjela 14.11. - 31 dan ❤️[/li]
    [li]BlairWaldorf 14.11. - 31 dan ❤️[/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]SamoJa …[/li]
    [li]Ina85..[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]Leka..[/li]
    [li]Ameliee [/li]
    [li]ExInna[/li]
    [/ul]
    .
    Jutro cureee. Nisam ulazila nikako vise jucer nit sinoc, i ocekivala sam mnogo poruka, mozda i kakav plusic, ali slabo, aktivnost nam je slaba :) 
    .
     ExInna , daa drzala sam te na listi dok se ne javis i ne vidimo sta je i kako je. Drago mi je da si zavrsila sve sto si imala, i za dalje ti zelim mnogo srece 
    .
    Ja cekam da moja M zavrsi, mislim vec je skoro pa kraj. Pa da krenem u nove pobjede, nadam se s vise srece ovog puta. 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• malina_30
    14. Listopad 2021. 07:14

Pozzek cure, Atina kako si? Jel su poceli ekstra simptomići? Drago mi je zbog tebe jer slo se bas u istom periodu pratile :) jesi imala neke bas-bas simptome prije testa? 

Nije me bilo neko vrijeme ovdje jer sam i propustila ciklus O, tako da se nadam sad nakon menge ponovo u akcione :) malo sam bila down, pa nisam htjela siliti... 

Mama_andjela
    14. Listopad 2021. 07:21

Atina, vidim da si ti super raspolozena i drago mi je zbog tebe. Nadam se da nemas ni neke pretjerane mucnine i da uzivas u ovom razdoblju  Za sada jos nikoga za ljetnice, cekajte nas sledeci mjesec
    .
    Marta96, danas si na pregledu kako se sjecam. Zelim ti mnogo srece, da vidis da je sve u redu i da briga zbog smedjarenja bar upola bude manja. 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

marta96
    14. Listopad 2021. 07:30

Mama_andjela

Atina, vidim da si ti super raspolozena i drago mi je zbog tebe. Nadam se da nemas ni neke pretjerane mucnine i da uzivas u ovom razdobljuZa sada jos nikoga za ljetnice, cekajte nas sledeci mjesec
    .
    Marta96, danas si na pregledu kako se sjecam. Zelim ti mnogo srece, da vidis da je sve u redu i da briga zbog smedjarenja bar upola bude manja.

Hvala ti❤️❤️ i ja pratim, ali vidim da slabo tipkaš kao i ostale curke. Kako si??

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mama_andjela
    14. Listopad 2021. 07:53

marta96

Mama_andjela

Atina, vidim da si ti super raspolozena i drago mi je zbog tebe. Nadam se da nemas ni neke pretjerane mucnine i da uzivas u ovom razdobljuZa sada jos nikoga za ljetnice, cekajte nas sledeci mjesec
    .

Hvala ti❤️❤️ i ja pratim, ali vidim da slabo tipkaš kao i ostale curke. Kako si??

Daa, posljednjih dana slabije, neka mi je frka na poslu, onda kad dođem doma dam si oduška da odmaram i tako. A valjda me i dolazak ove M malo deprimirao pa sam se povukla dok ne prodje. Bila sam i previse aktivna prije dolaska M, a sad je taj entuzijazam opao, ali ce doci opet nadam se. 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

marta96
    14. Listopad 2021. 07:58

Mama_andjela

marta96

Mama_andjela

.

Daa, posljednjih dana slabije, neka mi je frka na poslu, onda kad dođem doma dam si oduška da odmaram i tako. A valjda me i dolazak ove M malo deprimirao pa sam se povukla dok ne prodje. Bila sam i previse aktivna prije dolaska M, a sad je taj entuzijazam opao, ali ce doci opet nadam se.

Sad se treba baciti u akciju pa moras biti aktivnija da i mi pratimo 😇

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mama_andjela
    14. Listopad 2021. 08:02

marta96

Mama_andjela

marta96

Mama_andjela

.

Sad se treba baciti u akciju pa moras biti aktivnija da i mi pratimo 😇

Kad muž dođe doma, biti ću i ja aktivnija  

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.