Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • minnie1234
    14. Listopad 2021. 08:19

Leana93

Ispada da je ono krvarenje od 6 dana bila menstruacija, a ne ovulacijsko krvarenje. Uostalom, ovulacijsko krvarenje ni ne moze toliko dugo trajati. Znaci danas u akciju i nadamo se da nece doci vjestica za dva tjedna 😁

Haha stvarno nebi znala, rekla mi je ginica da je normalno da tolko traje a i da je kao neka ovulacijska cista mogla bit, opet to su samo nagađanja, i sad kad trebam zapravo vjesticu dobit nema je a ovulacija pozitivna🤣 a opet citala sam da je i to moguce da ak je ovulacija pozitivna a kasni kao m da je normalno, 
    Ma kako god bilo cekacu sa strpljenjem svog andjela😊 

nina23
    14. Listopad 2021. 10:14

Mama_andjela

marta96

Mama_andjela

marta96

Mama_andjela

Atina, vidim da si ti super raspolozena i drago mi je zbog tebe. Nadam se da nemas ni neke pretjerane mucnine i da uzivas u ovom razdobljuZa sada jos nikoga za ljetnice, cekajte nas sledeci mjesec
    .
    Marta96, danas si na pregledu kako se sjecam. Zelim ti mnogo srece, da vidis da je sve u redu i da briga zbog smedjarenja bar upola bude manja.

Hvala ti❤️❤️ i ja pratim, ali vidim da slabo tipkaš kao i ostale curke. Kako si??

Daa, posljednjih dana slabije, neka mi je frka na poslu, onda kad dođem doma dam si oduška da odmaram i tako. A valjda me i dolazak ove M malo deprimirao pa sam se povukla dok ne prodje. Bila sam i previse aktivna prije dolaska M, a sad je taj entuzijazam opao, ali ce doci opet nadam se.

Sad se treba baciti u akciju pa moras biti aktivnija da i mi pratimo 😇

Kad muž dođe doma, biti ću i ja aktivnija

Vjestica stigla . Stavi me za ne dobiti za 9.11
    A ovaj mjesec u nove napade . Hahab plodni dani stizu za rodendan. Morat cu se dobro nagradit🤣🤣

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

Mama_andjela
    14. Listopad 2021. 10:30

nina23

Mama_andjela

marta96

Mama_andjela

marta96

Mama_andjela

Atina, vidim da si ti super raspolozena i drago mi je zbog tebe. Nadam se da nemas ni neke pretjerane mucnine i da uzivas u ovom razdobljuZa sada jos nikoga za ljetnice, cekajte nas sledeci mjesec
    .
    Marta96, danas si na pregledu kako se sjecam. Zelim ti mnogo srece, da vidis da je sve u redu i da briga zbog smedjarenja bar upola bude manja.

Hvala ti❤️❤️ i ja pratim, ali vidim da slabo tipkaš kao i ostale curke. Kako si??

Daa, posljednjih dana slabije, neka mi je frka na poslu, onda kad dođem doma dam si oduška da odmaram i tako. A valjda me i dolazak ove M malo deprimirao pa sam se povukla dok ne prodje. Bila sam i previse aktivna prije dolaska M, a sad je taj entuzijazam opao, ali ce doci opet nadam se.

A ovaj mjesec u nove napade . Hahab plodni dani stizu za rodendan. Morat cu se dobro nagradit🤣🤣

Moraš, definitivno moraš. Lagano, muzika, neko ljuto pićence, i neka se dragi potrudi  Nije rođendan svaki dan 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

BlairWaldorf
    14. Listopad 2021. 10:57

Mama_andjela

marta96

Mama_andjela

.

I meni malo entuzijazam splasnuo iako nije bilo realno ni za očekivati s obzirom na (ne) aktivnosti. Takoder, gužva na poslu baš se ponekad osjećam kao da ni ne pripadam (u ovom razdoblja života tu) već doma u drukcijoj ulozi. Jel još nekome tako? 
    Ovaj mjesec ću se probati manje opterećivati ( ako je to moguće uopće) jer mi kvaliteta života prilično opada baš sam nekako nezadovoljna svime i užasno nestrpljiva. 😑 Iako na van, ne bi se reklo. Dobro se nosim sa svime.  Oprostite na depresivnom postu, takav mi je dan. Pozitivno je što sam sljedeći vikend bukirala wellness da se malo opustim od svega 🤭😅

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

nina23
    14. Listopad 2021. 11:13

BlairWaldorf

Mama_andjela

marta96

Mama_andjela

.

I meni malo entuzijazam splasnuo iako nije bilo realno ni za očekivati s obzirom na (ne) aktivnosti. Takoder, gužva na poslu baš se ponekad osjećam kao da ni ne pripadam (u ovom razdoblja života tu) već doma u drukcijoj ulozi. Jel još nekome tako?
    Ovaj mjesec ću se probati manje opterećivati ( ako je to moguće uopće) jer mi kvaliteta života prilično opada baš sam nekako nezadovoljna svime i užasno nestrpljiva. 😑 Iako na van, ne bi se reklo. Dobro se nosim sa svime. Oprostite na depresivnom postu, takav mi je dan. Pozitivno je što sam sljedeći vikend bukirala wellness da se malo opustim od svega 🤭😅

Da te ohrabrim hehe meni je katastrofa psihicki bio mjesec plakala nadala se umisljala neke simtome mislim neki i jesu bili drugaciji. Spletom okolnosti nisam mogla obaviti ni c.bris da vidim jesu bestije otisle iz mene. To mi je bila tocka na i. Bas mi je bilo dosta. Onda ko glupa napravim test naravno negativan. Onda dode i vjestica . I et. Sve u svemu dobro je 🤣

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

Planiran HSSG

Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

nina23
    14. Listopad 2021. 11:15

Mama_andjela

nina23

Mama_andjela

marta96

Mama_andjela

marta96

Mama_andjela

.

Moraš, definitivno moraš. Lagano, muzika, neko ljuto pićence, i neka se dragi potrudiNije rođendan svaki dan

Pa daaa😅 mozda to bude bas ovaj put 🤭💥🙏

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020

Planiran HSSG

Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

buhtlica23
    14. Listopad 2021. 12:34

Mislim da smo svi malo potonuli ali to je i normalno s obzirom na preveliku zelju, a rezultata nema. Pa je cijeli odnos napet i nije ni cudno.. ali bit ce bolje mora biti...
    Iako mi je trenutno raspolozenje kao i  vrijeme vani totalno promjenjivo i tmurno zelim vam divan dan.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

*Buffy*
    14. Listopad 2021. 16:41

Cure, moram vam javiti.. prije par dana sam dobila svoj dugo iščekivani plus, prvo na kinezu pa na digitalcu 

Ushićena sam, preplašena, analiziram svako "treperenje" u trbuhu i čekam prvi pregled koji je dogovoren za 2 tjedna. 
    Puno vas ljubim, držite mi fige da sve bude ok.

Prosipam po vama prašinicu!!! 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

BlairWaldorf
    14. Listopad 2021. 16:43

_Buffy_

Cure, moram vam javiti.. prije par dana sam dobila svoj dugo iščekivani plus, prvo na kinezu pa na digitalcu

Ushićena sam, preplašena, analiziram svako "treperenje" u trbuhu i čekam prvi pregled koji je dogovoren za 2 tjedna.
    Puno vas ljubim, držite mi fige da sve bude ok.

Prosipam po vama prašinicu!!!

Javila si se u pravi čas ❤️ hvala ti na prašini i čestitam ❤️ javljaj kako je proslo, baš nam treba malo pozitive 😁

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

zoeeuzoee
    14. Listopad 2021. 17:05

nina23

Jutro i od mene. Ja jutros pravila test cisto da se rijesom neki nedoumica. Iiii minus ko kuca. Ja i moji umisljeni simtomi🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Cestitam🥰

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.