Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marinelaa2911
    28. Travanj 2023. 10:59

Missy87

marinelaa2911

Missy87

Dobro jutro svima!
    Nakon duge 2god cekanja, dosao nam je pozitivan test.
    Nisam ga ocekivala, taman sam od ginekologice dobila sve uputnice za pretrage, od doktorice za supruga..i planirala sam sljedeci tjedan krenuti u to.
    Evo kasnila je 4 dana, danas je 5 dan..taj test je jutros ubrzao na 20sek do pozitivnog. 😊🙈
    Sto sada trebam napraviti? Zvati ginekologicu? Toliko sam uzbudjena da ne mogu razmisljati.. 🙈❤️
    Nadam se da ce sa nasim ❤️ sve biti ok.
    Imam 36god i ovo je blagoslov!

Ceeeestitam na ➕ ❤️❤️❤️❤️🙏🙏

Hvalaaa ❤️❤️
    Sad razmisljam hocu li svojem reci danas ili cekati uzv pa sa slikicom.. 🙈😊

Maaa reci mu danass ko ce docekat uzv, uzmesnsalicu sa natpisom najbolji tata i staviš test unutra i eti ga 🙏❤️❤️

Radimo na bebi od 14.10.22'
    🧔32
    👸29

👩‍❤️‍👨 29.11.22'

Missy87
    28. Travanj 2023. 11:31

marinelaa2911

Missy87

marinelaa2911

Missy87

Dobro jutro svima!
    Nisam ga ocekivala, taman sam od ginekologice dobila sve uputnice za pretrage, od doktorice za supruga..i planirala sam sljedeci tjedan krenuti u to.
    Evo kasnila je 4 dana, danas je 5 dan..taj test je jutros ubrzao na 20sek do pozitivnog. 😊🙈
    Sto sada trebam napraviti? Zvati ginekologicu? Toliko sam uzbudjena da ne mogu razmisljati.. 🙈❤️

Hvalaaa ❤️❤️

Maaa reci mu danass ko ce docekat uzv, uzmesnsalicu sa natpisom najbolji tata i staviš test unutra i eti ga 🙏❤️❤️

Vec sam isla kupiti papučice za bebu.. 🙈❤️
    NE mogu jos vjerovati.. 🙈

❤️🙏🏻

Missy87
    29. Travanj 2023. 08:35

hana8

Missy87

marinelaa2911

Missy87

marinelaa2911

Missy87

Dobro jutro svima!

Hvalaaa ❤️❤️

Vec sam isla kupiti papučice za bebu.. 🙈❤️
    NE mogu jos vjerovati.. 🙈

Jaooo, cestitam! Lijepo je cuti ovakve vijesti 🥰🥰🥰

Hvalaaa ❤️❤️
    Jucer su i dragi i mama ostali bez teksta.. 🙈❤️
    Zelim vam svima ubrzo plusice! 🤞🏻❤️❤️❤️

❤️🙏🏻

jane23
    01. Svibanj 2023. 09:41

Cestitke od srca! Nadam se da cemo svi mi prozivjeti takve trenutke 🥰🥰

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test

Missy87
    01. Svibanj 2023. 19:30

jane23

Cestitke od srca! Nadam se da cemo svi mi prozivjeti takve trenutke 🥰🥰

Iskreno se nadam da cete uskoro i vi docekati plusic! ❤️🤞🏻🤞🏻

❤️🙏🏻

ivana.s
    02. Svibanj 2023. 13:13

Missy87 cestitaaaam! 🤗
    Ja bi se prikrpala vasoj temi, trenutno sam i na zimskim bebama 21/22. Zelimo drugo dijete, djecak je sad 15 mj. Mozda malo brzo, ali oduvijek smo znali da necemo imati samo jedno dijete. Krenuli smo u realizcaiju sredinom travnja. Nadam se svima ovdje plusice i da cim prije dobijete ono sto iscekujete! ❤ Tipkamo se... 
    Ivana 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

nicaivo
    04. Svibanj 2023. 08:04

Drage žene, čitam vas već neko vrijeme, a sada sam se prvi put registrirala. Muž i ja pokušavamo od 9/2022 i zasada još ništa. Općenito smo dobrog zdravlja. Ja imam uredan menstruacijski ciklus od 28 dana i ovulirala sam svaki mjesec od tada (potvrđeno ovulacijskim trakicama), jednom godišnje radim PAPA test i svaki put je bio uredan, nikada u životu nisam imala niti jedan ginekološki problem. Međutim od kada smo počeli raditi na bebi svakog mjeseca 5-6 dana prije menstruacije imam lagani krvavi iscjedak, odnosno malo tamnije krvi na wc papiru (iscjetka nema na donjem rublju, nego isključivo na wc papiru prilikom brisanja poslije uriniranja) i to traje sve dok ne dobijem menstruaciju i službeno. Događa li se to i vama? Svakako razmišljam posjetiti i ginekologa, ali sam tek u potrazi za novim ginekologom jer sam preselila u drugi grad. Hvala unaprijed svima na informacijama.

👩🏽31 👨🏻33
    2x - IUI ❌
    1. IVF - 02/2024 ❌
    2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
    Histeroskopija 05/2024 ✅
    3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷

• marinelaa2911
    06. Svibanj 2023. 07:53

nicaivo

Drage žene, čitam vas već neko vrijeme, a sada sam se prvi put registrirala. Muž i ja pokušavamo od 9/2022 i zasada još ništa. Općenito smo dobrog zdravlja. Ja imam uredan menstruacijski ciklus od 28 dana i ovulirala sam svaki mjesec od tada (potvrđeno ovulacijskim trakicama), jednom godišnje radim PAPA test i svaki put je bio uredan, nikada u životu nisam imala niti jedan ginekološki problem. Međutim od kada smo počeli raditi na bebi svakog mjeseca 5-6 dana prije menstruacije imam lagani krvavi iscjedak, odnosno malo tamnije krvi na wc papiru (iscjetka nema na donjem rublju, nego isključivo na wc papiru prilikom brisanja poslije uriniranja) i to traje sve dok ne dobijem menstruaciju i službeno. Događa li se to i vama? Svakako razmišljam posjetiti i ginekologa, ali sam tek u potrazi za novim ginekologom jer sam preselila u drugi grad. Hvala unaprijed svima na informacijama.

Znalo se to meni isto dogadat, al ja sam imala polipe na prednjem zidu maternice... 

🧔32
    👸29

👩‍❤️‍👨 29.11.22'

• marinelaa2911
    08. Svibanj 2023. 22:42

Ja napadam ovi ciklus... U nadi da ce brzo plusic. 
    A tebi draga od srca zelim da bude ➕ a ne pms 😇🙏🤗❤️

🧔32
    👸29

👩‍❤️‍👨 29.11.22'

• Učka1983
    11. Svibanj 2023. 20:50

Pozdrav! 
    Javljam se prvi puta i nadam se da sam pogodila topic Nakon jedne neuspjele trudnoce (missed ab u 8.tjednu) u pripremi sam za novi FET (transfer zamrznutog zametka) otprilike u 07/23.
    Voljela bih u medjuvremenu provjeriti stanje svoga tijela (nutritivni deficiti) te napraviti dodatne pretrage..
    U svakom slucaju, da li mi netko moze dati preporuku dobrog nutricioniste koji me moze savjetovati (najbolje oni koji su usmjereni na trudnice i potencijalnu trudnocu). 
    Pretpostavljam da u obzir dolaze i neki na udaljenijom lokacijama (iz Rijeke sam)

👩‍🦰1983, AMH 1,97
    🧔1973, normozoospermia
    Pokusaji prirodnim zacecem od 04/22, MPO od 02/2023
    KBC Rijeka
    02/23 1. postupak - Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle, 20.02. aspiracija - 6 jajnih stanica-od toga 3 su propale, a 3 se razvile u blastociste, 25.02. ET 1 blastociste, 2 zamrznute,16.03. vadjena beta: 1520, 8 tj. missed abortion😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.