Pozdrav svim trudilicama! Čitam vas neko vrijeme onako iz razonode jer sam bila na istoj temi ali nastavak broj 2, sad sam se odlučila malo javiti i u 7.nastavak 😁 Tada mi je forum bio divna podrška jer smo radili na prvoj bebi, uspjeli u četvrtom ciklusu i evo imamo curicu staru 19 mjeseci. Krenuli smo lagano na drugu bebu pa me odmah vratilo na forum, makar sad sam puno opuštenija jer se radi o drugom djetetu pa mi nije toliki presing. Ja sam jedna od onih koje nikako ne prate ovulaciju jer mi je to stvara pritisak, pogotovo lh trakice. Pokrivamo cijele plodne dane, upravo su nastupili pa ćemo vidjeti. Htjela sam podijeliti s vama kako je to izgledalo prvi put. Nisam imala redovne ovulacije, cikluse 28-36 dana i nakon 3 neuspjela pokušaja odlučila sam se na folikulometriju, gin nije u vrijeme ovulacije vidjela da se išta događa (po app iliti školski), naručila me za tjedan dana i tada je vidjela vodeći folikul 19mm i endometrij 8mm i nakon toga me poslala vaditi progesteron da vidi jel uopće bilo ovulacije. To je mene bacilo u bed, kako da ostanem trudna kad ni ne znam imam li ovulaciju, ako i imam nemam pojma kad je. Reko okej, ovaj mjesec ću prekrižiti i posvetiti se pregledima, da vidim kako uopće stojimo. I čim sam prekrižila mogućnost trudnoće, misleći da ni nemam ovulaciju, ostala sam trudna. Progesteron je pokazao da je ovulacija bila, nekad između tih pregleda, slučajno smo ju ulovili očito i eto, čim glava nije analizirala, uspjeli smo! Tada sam pila povremeno vrkutu i svakodnevno folnu. Želim svima puno sreće i znam kolika je to želja za bebom, ali moje iskustvo mi kaže da ne treba previše analizirati i samo se prepustiti ljubavi, biti mirne glave.... Što je jako teško, ali evo to je moja priča i šaljem vam puno strpljenja ❤️
Cure, javljam se čisto da znate da vas i dalje pratim i čitam mada se ne javljam često... Mi smo sutra u 20-om tjednu! 💪 I dalje nemogu vjerovati i sve mi se čini nestvarno... Pregled nam je za koji dan i nadam se da je sve u redu, ja imam osjećaj da je!
Držim vam 🤞 da uskoro ugledate svoje ➕! I ja sam ponekad gubila nadu i volju, činilo mi se da sve to predugo traje... Isplakala suza i suza, ali eto, valjda sve u svoje vrijeme... 😘
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Cure, javljam se čisto da znate da vas i dalje pratim i čitam mada se ne javljam često… Mi smo sutra u 20-om tjednu! 💪 I dalje nemogu vjerovati i sve mi se čini nestvarno… Pregled nam je za koji dan i nadam se da je sve u redu, ja imam osjećaj da je!
Držim vam 🤞 da uskoro ugledate svoje ➕! I ja sam ponekad gubila nadu i volju, činilo mi se da sve to predugo traje… Isplakala suza i suza, ali eto, valjda sve u svoje vrijeme… 😘
Supeeer, biti ce sve okej, ne sumnjam ni malo. Znate li spol? 😍
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cure, evo da se javim. Prosli mjesec smo radili na bebi bas vrijedno. Trebala sam juce 13-og da dobijem menstruaciju. Desilo se sljedece: u srijedu sam uradila test i vidjela blijedu rozu liniju. Posto sam radila test sa kineskim testom sa Aliexpresa nisam bila skroz sigurna koliko je pouzdan. Kupila sam bebi rapid i u cetvrtak ujutru ponovila testiranje. Ponovo se pojavila roza linija koja je isto bila dosta blijedja od kontrolne. Bila sam sigurna da je to to. Srecom pa nisam odmah rekla nego sam cekala Valentinovo da iznenadim svog dragog. Da bih bila sto posto sigurna prije nego kazem, u subotu 12-og odem da izvadim betu. Kad ono ŠOK! Beta negativna 0.1.
I tu se jako razgovaram. Nista mi nije jasno. Odjednom sam osjetila jake bolove u stomaku. Kad sam dosla kuci vidim da sam prokrvarila dan ranije. Stomak me uzasno boli I krvarim dosta jace. Da li je moguce da je bila biohemijska? Jer sam u srijedu u cetvrtak imala pozitivan test, u subotu negativna beta i nakon toga prokrvarila? Skroz sam zbunjena i tuzna😩
👱♀️ 35 god (1 dijete iz prvog braka)
👨🦱 50 god (1 dijete iz prvog braka)
Pokusavamo od 12. 2021.
Biohemijska u januaru
Ginekoloski pregledi uredni, brisevi uredni, hormoni uredni
Paznja ne otvarajte ako ste gadljivi..
Jel ima neka ovakav iscjedak prije menge?
https://ibb.co/1XYw5wP
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Da li neka ima veći BMI i ostala je bez problema trudna?
Ja imam par više kg nego što bih trebala, ali gledam oko mene i puno deblje i sa viškom od 20-30 kg imaju po 1-3 djece 🤔🤔
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Da li neka ima veći BMI i ostala je bez problema trudna?
Ja imam par više kg nego što bih trebala, ali gledam oko mene i puno deblje i sa viškom od 20-30 kg imaju po 1-3 djece 🤔🤔
Ma to ti doktori kažu jer moraju. Ali na MPO postupcima se recimo to ne tolerira,moraš biti skoro na idealnoj kilaži što onako wtf! Uglavnom,ja sam prva sa većim BMI od 25 to je sve što ću reći i izgleda da kod mene nije to uzrok i problem nego ima nešto drugo kad se ne zadrži plod 🤷♀️
Tako sam si i mislila moj bmi je blizu 30 i nisam savršene građe, ali nisam ni pretila. Danas mi je to po glavi 🤦🤦🤦🤦 opet si me razuvjerila :D
🧚27- PCOS, IR
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
To za BMI je teska glupost. Meni je 17,1. 🤦🏼♀️ Ali znam masu cura/zena koje su bez problema ostale trudne i kao mršavice i kao debeljuce, i kile nemaju nikakve veze s tim. Hormoni da, kile ne. Mozes imati idealnu težinu, ali sto ti vrijedi ako su ti hormoni u neravnoteži. Nemojte se s kilima zamarati.
Sretno vam Valentinovo cure drage. 💕🥂
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Ovulacije imam, sad bez trakica ovaj ciklus skuzila sam iscjedak i odmah pokrili 😁 sad čekamo 27.2 mozda ipak ne dodje
🧚27- PCOS, IR
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
Cure sretno Valentino! ❤️
Koki imala sam i ja ovakav sad ovaj ciklus prije nego sam prokrvarila. Kad planiras napraviti test? Baš nas držim sve u neizvjestnosti 🙉🤣
👩🏼30 👱🏻♂️33
16.11.2021; 20.1.2022 ➕❤️
11/21; 01/22 biokem.t.
9.4.2022 ➕❤️
13.4.2022 beta 2192 🥰
19.4.2022 beta 13318🥰
28.4.2022 srčeko se čuje ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji