@Siri kao da ima neka sjena, možda sam samo ja luda, ali vidi se nešto malo, jako svijetlo
Znači onda smo obje lude jel? Ah..kako god bilo,presvjetla je za ove DPO dane,ali htjela sam vidjeti s vama tu jel me oči varaju 🙈 hvala ti na razrješenju misterija 😊
Možda jesmo, ALI ne gubimo nadu <3
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
@Siri kao da ima neka sjena, možda sam samo ja luda, ali vidi se nešto malo, jako svijetlo
Znači onda smo obje lude jel? Ah..kako god bilo,presvjetla je za ove DPO dane,ali htjela sam vidjeti s vama tu jel me oči varaju 🙈 hvala ti na razrješenju misterija 😊
Možda jesmo, ALI ne gubimo nadu &lt;3
Ma u svakom slučaju,čekam M. Kako si ti? U kojoj si fazi? 😊
prošli plodni dani. čekam mengu ili ne čekam :D bit će kad bude
sad sam vidjela da mi je poznanica trudna pa me to malo štrecnulo, ali doći će i nama
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Drage moje žene,majke,kraljice sritno vam Valentinovo želim vam ono što i sebi okrugli trbuščić i malog čupavca 🤰🤱👶👶♥️❤💕🥰😘
Nije me bilo neko vrime ne stignem nista.. usput vjesticu ne ocekujem 27.2 pa me upisi draga.
Lio vam pozdrav iz kišnog Šibenika ❤
Dragica
Drage moje žene,majke,kraljice sritno vam Valentinovo želim vam ono što i sebi okrugli trbuščić i malog čupavca 🤰🤱👶👶♥️❤💕🥰😘
Nije me bilo neko vrime ne stignem nista.. usput vjesticu ne ocekujem 27.2 pa me upisi draga.
Lio vam pozdrav iz kišnog Šibenika ❤
Lijep pozdrav za lijepi Šibenik🤗🙋🏼♀️
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
https://ibb.co/Fn72yJK samo ljubav i ponedjeljak 💛😆
Nadam se da ste sve u love moodu bez obzira dal lovite nesto ili cekate 🤗
Siri ja isto kao da vidim neku sjenicu ali ako si 16dpo 🤷♀️ samo pozitivno možda se cudo dosađuje 🤩
Blair možda ti je zbog kave na prazan želudac ili ti kava vise ne sjeda ujutro 🤯 ja je nekad i na silu popijem jer mi je gušt pijuckat ☕😅
Ja sam sinoc imala neki polu san polu java, da sam trudna i da sam negdje 39tjedan i da je uskoro termin. Tak sam se bila uplasila, nemam pojma cega, poroda valjda?😅da mi je srce lupalo i jedva sam disala, kad sam se trgnula- dragi isto sav u panici kad me vidio da skoro hiperventiliram😂 toliko od mene...😬
Nadam se da ste dobro, i da ce neka od nas imati uskoro pozitivne vijesti 😊
👩🦱 28
👨33
Ciklusi 30-32
🏁 9/21
➕ 18.2. 💛
Ja ugl prvo doručkujem a onda kavica 😌 ma dobro vise nije mukica to je bitno 🌞
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja evo jos 3 dana cekam,da menga dodje ili ne dodje,pa da se testiramo😅 Evo i kalendar me napominje kako "mjesecnica stize za 2 dana" izgleda preskace jedan.. ahaha idemo veselo u nove pobjede🤞💪🏻
Ja 23god.
Muž 25god.
Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
U braku od 13.02.2021.
Trudilice od 08/2021.
Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
Ponovni start 6/2022
Folacin i Sideral forte 10/2022
Dan svima
Svima želim Sretno Valentinovo danas, sutra i svaki dan...
Ja sam pokrila skoro sve dane a i nastavak slijedi , baš se osjeti da je veljača
Svaki dan vas pratim i očekujem pozitivne testiće
Sretno Valentinovo drage zene! ❤
Meni je radno, ali jedva cekam kad dodjem kuci iz druge smjene druskanje s muzicem! Dekica, filmic, vinceko, malo opustanja 😊 kako se vi provodite danas? 😊
👩28🧑27
AMH 19, blaga trombofilija
Pokusavamo od 2020.
2020. - 2022. - 6 neuspjelih trudnoća
2022. - 2 kiretaže uz 2 vanmaterične, desni jajovod ✂️ i MTX, resekcija lijevog jajnika (skinuta cista, spasen zdravi dio jajnika)
Zbog MTX-a godinu dana zabrana prirodnog planiranja trudnoće.
07/2024 - IVF - prirodni ciklus bez štoperice, 1 js, ET 3. dan ❌️
08/24 - stimulirani ciklus (Gonal, Pergoveris, Orgalutran)
"Idemo dalje, sve do medalje!" ❤
Cureee sretno Valentinovo 🤭😍
Muz je ujutro bio raspoložen nešto no ja baš i ne. Ja sam noćni tip on jutarnji pa je bio tužan haha. Boli me koljeno 😔 i toliko sam umorna prestrašno. Mrzim jutra, i posao i ljude koji vole jutro 😅🤣
Moje M i dalje nema, neki dan sam ponovila testic bio je snješkoo.
Mislim da ću početi piti tablete. Nema smisla. Zadnja M je bila od 01.12 do 5.12 ..
Divaaan dan svima 😍
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji