Cure koje ste imale anovulatorne cikluse, kako ste znale da je izostala ovulacija?
Naime, moja situacija je sljedeca. Dobila sam M i 6.-7. DC su mi LH trakice potamnile (ne skroz, dosle su do 50%) i potom posvjetlile, testiram se svaki dan i trakice ne tamne. Nakon toga je 9. DC krenula ovulacijska sluz (prvi put nakon 100 godina🙈), bazalna temperatura je jucer i prekjucer pala i danas se krenula dizati.
Cervix se danas, 12.DC, digao skroz gore i mekan je. I nije mi jasno da li je nastupila, da li ce nastupiti ili uopce nece nastupiti ovulacija ovaj mjesec.
Ovulacije su mi inace 11.-12. dan jer imam kratke cikluse od 24 dana.
Pokusala sam se naruciti na pregled, ali medicinska sestra je procjenila da ja ne mogu tek tako doci na ultrazvuk (idem privatno i ostala sam u soku da me ne zele primiti na pregled da vidim da li imam ovulaciju😐).
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Zenee dragee evo ja u ponediljak ulazin u bolnicu, i op u ponediljak, pa se nadam da ce iza toga mrvica doci ❤️💕🐣
Radimo na bebi od 14.10.22'
🧔32
👸29
👩❤️👨 29.11.22'
Lp curke, zene, majke, kraljice.
Imam pitanje jedno.
Mjesecnicu sam trebala dobiti 09.04.2023, ali mi kasni vec tjedan dana.
Pa me zanima da li je ovo pozitivan test za trudnoću.
Lp
Evo ga.
Da li je ovo pozitivan test.
https://ibb.co/qBRTfbx
Clearblue su katastrofa s tim curećim bojama. Nakon tjedan dana kašnjenja, plus odnosno okomita linija bi trebala biti jasna kao dan. Pokušaj s onim jeftinijim testovima ružičaste boje (u dm-u npr su to First sign). Ako nema druge crte, nemaš dileme. Meni ovo nažalost djeluje negativno 😕
I redu draga hocu hvala ti puno.
Ljubim te.
Lp,😘🤗
Pozdrav svima..
Imam 30 god, a MM 45... Pokušavamo već 8 mjeseci i nikako.. On već ima jedno dijete iz prošlog braka.
Nedavno na pregledu kod gin., rečeno mi je da vidi da je bila ovulacija.. po tome, ne želeći misliti na druge mogućnosti, odlučila sam zaključiti da i samnom sve ok. :)
clearblueom provjeravam ovulaciju, odnose imamo često, a tijekom nadolazeće ovulacije svakodnevno... dižem noge na zid i ostale očajničke poteze. pijem kojekakve vitamine, pijem čajeve.... ali nikako
Pomagajte kakvim savjetima, ili barem kojom lijepom riječi
najveći strah mi je da nešto nije samnom u redu...
Cekam otpust iz bolnice 🤗🤗
Sve je proslo u redu ❣️
Nadamo se sljedećem ciklusu da ce biti plusic ❤️❤️
Radimo na bebi od 14.10.22'
🧔32
👸29
👩❤️👨 29.11.22'
Heej curkee imam pitanje
Naravno posjetila sam ginekologa nakon dva negativna testa..
Doktor me je hitno poslao na vadenje krvi (BhCg)
Medutim rekao mi je da mi je endometrij 9 mm..
pa me sada zanima da li je kojoj curki od vas bilo tako na pocetku trudnoce ili je lazna nada u pitanju..
Hvala vam na odgovorima🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji