Pozdrav, nova sam ovdje, 10.3. Mi je započeo ciklus, imali smo 3 odnosa 18., 23. I 26.3. (Po mojoj racunici dva su bila u plodnim danima).. 28. Ujutro ono oko 3 u noci iz sna me probudila bol u desnom jsjniku i donjem dijelu leđa, trajala je bise od pol sata jer nisam mogla nikako zaspat. I od tad imam temp 37-37.4 tokom dana stalno varira, osjecaj topline u glavi, poprilicno osjetljive dojke te bol u donjem dijelu trbuha kao grcici da cu dobiti i u donjem dijelu leda. Ne curi mi nos ni nista, krv vadila zbog temp i sve savrseno nima upale, urin isto super.
Pretpostavljam da je jos ramo za raditi test jer bi trebala dobiti tek oko nedjelje. Šta mislite jel se mozda ulovilo? 🤞🏼jel netko imao takvu situaciju s temp?
Pozdrav, nova sam ovdje, 10.3. Mi je započeo ciklus, imali smo 3 odnosa 18., 23. I 26.3. (Po mojoj racunici dva su bila u plodnim danima).. 28. Ujutro ono oko 3 u noci iz sna me probudila bol u desnom jsjniku i donjem dijelu leđa, trajala je bise od pol sata jer nisam mogla nikako zaspat. I od tad imam temp 37-37.4 tokom dana stalno varira, osjecaj topline u glavi, poprilicno osjetljive dojke te bol u donjem dijelu trbuha kao grcici da cu dobiti i u donjem dijelu leda. Ne curi mi nos ni nista, krv vadila zbog temp i sve savrseno nima upale, urin isto super.
Pretpostavljam da je jos ramo za raditi test jer bi trebala dobiti tek oko nedjelje. Šta mislite jel se mozda ulovilo? 🤞🏼jel netko imao takvu situaciju s temp?
Temperatura, ako ne mjeriš bazalnu, ništa ne znači. Jedino bazalna je pokazatelj nečega. Pričekaj jos par dana pa probaj napraviti test
12/2023 dječak 💙
Ja napravila test onaj iz dma duo first i tamo dobijem kao dva komada i po meni je to negativan i danas posto sam racunala da je to sve negativno a moj momak jadan 🤣 se zaželio i ugl imali smo odnos i nakon toga je kao krenulo.
Onako kao svjetlo rozo i kao neka mala tanka žilica ..
Jos ja misla sad ce to on je to sad ubrzao postupak pa cu sad dobit sigurno menstr.
Sigurno kasni test negativan oa sutra zovem ginekologicu zbog papira koje joj moram preedati pa cu jojnusput natuknuti ....
Al mozda dobijem posto je krenulo danas pa joj necu nista morat govorit sigurno hormoni...i tako proslo je 6-7sati i sad na poslu ja tako i cekam cekam da krene stavim tako ulozak za svaki slucaj i nema nicega znaci nemogu vjerovat a sto je bilo nakon odnosa kao krenulo i sad nista ...al nije kao krv islo nego onako roza boja... I sad opet nez sta se dogada
Nez dal je mozda mogla bit kasno ovulacija inace su mi ciklusi panod 29-33 pod super a kad kasni tad mi bude na 33dan ciklus danas 38 i tak se desilo i sad opet nis nez
Jel moguce da je rano za test il tako nesto il je to sigurno sad trebo pokazat ?
Sutra cu zvat gin al onak zanima me 🤣🤣🤣
Bolje da nisam ni radila test xD
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Ja sam radila test s Alija i ili mi se priviđa ili se vidi jako svijetla druga crta. Čekam još 2 dana kada će proći zadnji rok da bih trebala dobiti da budem sigurnija.
'21. 💙
'24. 💛
Ja sam radila test s Alija i ili mi se priviđa ili se vidi jako svijetla druga crta. Čekam još 2 dana kada će proći zadnji rok da bih trebala dobiti da budem sigurnija.
Vec danima hocu napisat da gdje si, cekamo te na zimskim bebama ovaj put 😁 sretno i brzo nam se pridruži 🤞🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Cao Zene! Imam pitanje.. trebam dobiti 9.4, ne znam kad mi je tocno bila O (po aplikaciji 19.3..) odnose smo imali 12.3,14.3,18.3,19.3
21.3 i 22.3 sam imala roskasti iscjedak.. imam ko grceve u jajnicima malo desnom malo lijevom, od tog 21.3 pa do sad, ponekad slabo skroz ili nikakvi a nekad me bas bas grci.. od jucer ne da me bole sise, nego ne znam da objasnim, smeta mi kad legnem, kad me neko zagrli smeta me, dosta sam nervozna i uznemirena, i place mi se, umorna sam spava mi se, osjecam neki pritisak u cijelom tijelu, posto vec godinu dana radimo intezivno na bebi, ja svaki mjesec imam neke simptome i onda placem kad dodje M, al ovaj mjesec sam vec odmah rekla da nisam sigurno trudna i vec znam to, al jedino sto me zbunilo je tak rozi iscjedak 21. i 22.3 dosad to nisam imala..
ps. Jucer sam radila test, negativan kao velika Kuca..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Cao Zene! Imam pitanje.. trebam dobiti 9.4, ne znam kad mi je tocno bila O (po aplikaciji 19.3..) odnose smo imali 12.3,14.3,18.3,19.3
21.3 i 22.3 sam imala roskasti iscjedak.. imam ko grceve u jajnicima malo desnom malo lijevom, od tog 21.3 pa do sad, ponekad slabo skroz ili nikakvi a nekad me bas bas grci.. od jucer ne da me bole sise, nego ne znam da objasnim, smeta mi kad legnem, kad me neko zagrli smeta me, dosta sam nervozna i uznemirena, i place mi se, umorna sam spava mi se, osjecam neki pritisak u cijelom tijelu, posto vec godinu dana radimo intezivno na bebi, ja svaki mjesec imam neke simptome i onda placem kad dodje M, al ovaj mjesec sam vec odmah rekla da nisam sigurno trudna i vec znam to, al jedino sto me zbunilo je tak rozi iscjedak 21. i 22.3 dosad to nisam imala..
Kako trebas dobiti M tek 9.4. ako je O bila 19.? Ako je tad bila ovulacija, M je trebala već stići. Napravi test.
12/2023 dječak 💙
Kako trebas dobiti M tek 9.4. ako je O bila 19.? Ako je tad bila ovulacija, M je trebala već stići. Napravi test.
Nije, zato sto mi ciklusi nisu 28 dana, nego izmedju 33-35
Rekla sam po kalendaru mi pise 19., a ne da je bila, posto lh trakicama ne mogu da ulovim
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Rekla sam po kalendaru mi pise 19., a ne da je bila, posto lh trakicama ne mogu da ulovim
Ovulacija nastupa 12-16, najcesce 14 dana prije pocetka M. Znaci, tebi je bila izmedju 24. i 28. 3. ako je bila. Uvijek vjerojatno postoje iznimke, ali tako bi ttebalo biti.
12/2023 dječak 💙
Ovulacija nastupa 12-16, najcesce 14 dana prije pocetka M. Znaci, tebi je bila izmedju 24. i 28. 3. ako je bila. Uvijek vjerojatno postoje iznimke, ali tako bi ttebalo biti. Taj rozi iscjedak mogao bi mozda biti ovulacija.
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji