Ima li koga na temi? Svi se razbježali na druge teme 😅 tko čeka sa mnom još uvijek?
12/2023 dječak 💙
Ima li koga na temi? Svi se razbježali na druge teme 😅 tko čeka sa mnom još uvijek?
Ja😂
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ja😂
Kad ces raditi test? Ja bih mogla, ali imam osjecaj da ce M doci svaki cas. Inace prije pravog pocetka M imam dan dva prije iscjedak smeckasti, sad jos nista. Danas mi je 29. Dc
12/2023 dječak 💙
Ja😂
Kad ces raditi test? Ja bih mogla, ali imam osjecaj da ce M doci svaki cas. Inace prije pravog pocetka M imam dan dva prije iscjedak smeckasti, sad jos nista. Danas mi je 29. Dc
Ne znam, planirala sam sutra, radila sam prije dva dana bio negativan, ja isto mislim da ce M doci, jos smo ovaj mj bili slabi sa odnosima, posao, zdravlje ovo ono, i tako da si sve nekako mislim da nisam.. kazem jedino sam imala roskasti iscjedak na 15 i 16 dc, sto dosad nisam pa me to malo zbunilo... ja sam 32 dc danas
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ja😂
Ne znam, planirala sam sutra, radila sam prije dva dana bio negativan, ja isto mislim da ce M doci, jos smo ovaj mj bili slabi sa odnosima, posao, zdravlje ovo ono, i tako da si sve nekako mislim da nisam.. kazem jedino sam imala roskasti iscjedak na 15 i 16 dc, sto dosad nisam pa me to malo zbunilo… ja sam 32 dc danas
Navijam za testic sutra 🤞
12/2023 dječak 💙
Čekam i ja jer sam sumnjičava. Test je pokazao drugu liniju, ali s obzirom na biokemijsku kada sam se bila ponadala i onda je ispalo ništa od svega, sada ne vjerujem dok ne prođe još neko vrijeme.
Ciklusi su mi oko 24-27 dana, danas je već 29.
Prije sigurno 5 dana sam imala nekakav smećkasti iscjedak kada sam mislila evo kreće, ali je to trajalo pola dana i ništa više.
'21. 💙
'24. 💛
Čekam i ja jer sam sumnjičava. Test je pokazao drugu liniju, ali s obzirom na biokemijsku kada sam se bila ponadala i onda je ispalo ništa od svega, sada ne vjerujem dok ne prođe još neko vrijeme.
Prije sigurno 5 dana sam imala nekakav smećkasti iscjedak kada sam mislila evo kreće, ali je to trajalo pola dana i ništa više.
Kada si radila test? Napravi ponovo pa ces vidjeti tamni li crtica
12/2023 dječak 💙
Ja inace kako radimo vec godinu i
na bebi, svaki mjesec umislim simptome i vise ne znam razlikovati sto jeste sto nije.. kazem imala sam to roskasto krvarenje (iscjedak) dva dana, prvi put, pa sam onda citala predovulacijsko..
imate kakve simptome pms, ili sta drugo?
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ja sam imala jaku bol prije tjedan dana koja je trajala pola sata, grudi su mi standardno kao pred M, sad imam povremeno grceve kao pred M i jučer me probudila krv iz nosa, ali to vjerojatno nema veze s ničim. Ne želim se nadat jer se osjećam ništa drugačije nego svaki mj pred M.
12/2023 dječak 💙
Ja sam imala jaku bol prije tjedan dana koja je trajala pola sata, grudi su mi standardno kao pred M, sad imam povremeno grceve kao pred M i jučer me probudila krv iz nosa, ali to vjerojatno nema veze s ničim. Ne želim se nadat jer se osjećam ništa drugačije nego svaki mj pred M.
I ja imam grceve malo s jedne malo s druge strane, i to ne povremene, kad ustanem ili nesto pa me onako ko propode.. i sise su mi malo onako teske i s prednje strane osjetljive, smeta mi kad me zagrli npr neko.. i tu i tamo me glava zaboli, ne jako, ponekad malo.. tako da slicno ko i pms.. do sad sam svaki mj bila sigurna da je uspjelo, al u ovaj mj bas nesto kao da znam da nisam..
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji