Moj suprug ima progresivno pokretnih samo 18% tu Vi imate vise…
Pa rekli su da postoje sanse ali je teze, a izmedu ostalog nalaz se moze promijeniti ovisi o hrani, stresu, fizickom poslu… Moze biti danas los a sljedeci mjesec bolji ili losiji…
Meni danas 35dan ciklusa nez sta se dogada zasto kasni nemam pojma ako ne dode do sutra onda cu sutra test radit da vidim sta se dogada …stigne jos danas doci 🤣
Hvala na odgovoru! Kupili smo Proxeed prasak po savjetu ginekologa, cekamo 3 mj pa ce M ponoviti nalaz a do tada 🙏 da je jedan ipak brzi od ostalih😉
Kakav je kod tebe status? Testic ili stigla vjestica?
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Moj suprug ima progresivno pokretnih samo 18% tu Vi imate vise…
Pa rekli su da postoje sanse ali je teze, a izmedu ostalog nalaz se moze promijeniti ovisi o hrani, stresu, fizickom poslu… Moze biti danas los a sljedeci mjesec bolji ili losiji…
Meni danas 35dan ciklusa nez sta se dogada zasto kasni nemam pojma ako ne dode do sutra onda cu sutra test radit da vidim sta se dogada …stigne jos danas doci 🤣
Hvala na odgovoru! Kupili smo Proxeed prasak po savjetu ginekologa, cekamo 3 mj pa ce M ponoviti nalaz a do tada 🙏 da je jedan ipak brzi od ostalih😉
Kakav je kod tebe status? Testic ili stigla vjestica?
Nije jos 🤔
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Izvinite sto upadam ovako .. ako moze pitanje,jel se neko susreo sa problemom previse stanica ubojica u maternici? Hvalaaaa 🦋
Jučer mi je bio 24 dan ciklusa. Navečer su me primili takvi grčevi u trbuhu, skroz nisko koje nisam u životu osjetila. Nisam ni sigurna jesu li crijeva ili maternica. Doslovno se nisam mogla dići s kreveta. To je trajalo nekih pola sata i poslije se nije ponovilo. Za 3 dana treba doći M pa ćemo vidjetu
12/2023 dječak 💙
Noir, jesi radila kakav test ? :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Jučer mi je bio 24 dan ciklusa. Navečer su me primili takvi grčevi u trbuhu, skroz nisko koje nisam u životu osjetila. Nisam ni sigurna jesu li crijeva ili maternica. Doslovno se nisam mogla dići s kreveta. To je trajalo nekih pola sata i poslije se nije ponovilo. Za 3 dana treba doći M pa ćemo vidjetu
Meni se slicno desilo ali 18. Dan ciklusa i od tad imam temp 37-37.4, varira tokom dana. Svi nalazi odlični i sad očekujem da ne dođe za par dana. Radila sam test al nis nije pokazao mislim da je prerano. Danas 25. Dan ciklusa a variraju mi u zadnje vrijeme 26-33 dana.
Ja imam cudnu neku bol iznad trtice vec par dana al to sam pripisala krivo namjestenom sicu u autu, zatim mi kasni danas mi je 37dan c
Posljednjih 6mj mi dolazi 30-33dana, jede mi se smao sendvič 🤣, i par dana me kao peklo u jajnicima. Kao s nozom da me reze netko...
Mislila sam da cu dobiti al to se je smirilo...
Danas me nista nije boljelo ali stalno mislim kako cu dobiti ali nikako da dode...povremeno osjecam oko pupka kao nesto al nez sta znaci slabo onako cudno ..
Sutra cu radit test pa kud puklo 🤣🤣🤣
Jer nez koliko da cekam... Nez kad mi je ovulacija bila jer nisam pazila.
Dva tjedna sam mjenjala seficu vodila sve papire, imala jos par radnika jer sefica je na godisnjem bila i sad sve mislim to zbog stresa tako kasni...
Jer bas mi je bilo onak samo da sve napravim na poslu dobro da nesto ne zeznem jer inace ce mi s place skidat...
26.2.sam imala prvi dan zadnje menstr i traje mi inace 3+2dana slabo...
I sad bas se bojim napravit test xD
A morat cu ga napravit...
Usput moram se javit svojoj gin jer sam isla u bolnicu da dobim podatke za daljne kontrole i sad ak joj s ejavim ona ce reci da dodem da donesem te neke papire e sad kad ju vec zovem ako mi bude test pozitivam moze me zena narucit odmah na pregled...
Ugl nebi radila test a opet moram ga radit da znam sta se dogada...
Tko zna mozda mi dode do sutra...
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Najbolje sto ja nemam pojma kad smo odnose imali nisam pratila bika sam pod stresom imali smo par puta nez kad xD znaci nez koje dane xD skroz sam se posvetila ta dva tj poslu i rekla taman kad se sefica vrati ja cu dobit...necu dobit sad dok mjenjam nju ... 🤣🤣 ona se vratila 20.3.ja nisam jos dobila 🤣🤣
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Nez jel ima tko slicnu situaciju da mi napise kakve simptome ili nesto ?
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Nez jel ima tko slicnu situaciju da mi napise kakve simptome ili nesto ?
Ti svakako trebaš napraviti test, već si odavno mogla. Ja nisam jos, tek kad zakasni ako hoće. Makar, tu i tamo imam grčeve kao pred M i bazalna mi je niska tako da ne vjerujem da je trudnoća.
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji