Možda se ciklus poremetio kako sam bolesna bila i s temperaturom
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Ne obazirem se na to više...
Krecemo s pretragama...
Danas mi je 32dan ciklusa...
Nemam pojma kad je ovulacija jer kod mene bude nekad 15dan nekad 20dan...ciklus mi nije isti...
Gin reko sad za vikend i opet nista nije bilo i vise se time ne zamaram.
Posvetila sam se bas poslu, seficu mjenjala i radila ko kreten dva tjedna dok je ona na godisnjem bila i sad nez postoje li sanse il ne niti jesmk li uhvatili plodne ili nismo jer nista nisam pratila...
Ako dobijem nema veze idem s pretragama, ako ne dobijem super...
I ne zamaram se ako nejde nejde, naci cemo rjesenje i problem u tim pretragama...
Mislim ako nije do sad nece ni sad samo od sebe...To bi bilo ludo...
I sad tako sam u cekanju...
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Ne obazirem se na to više…
Krecemo s pretragama…
Danas mi je 32dan ciklusa…
Nemam pojma kad je ovulacija jer kod mene bude nekad 15dan nekad 20dan…ciklus mi nije isti…
Posvetila sam se bas poslu, seficu mjenjala i radila ko kreten dva tjedna dok je ona na godisnjem bila i sad nez postoje li sanse il ne niti jesmk li uhvatili plodne ili nismo jer nista nisam pratila…
Ako dobijem nema veze idem s pretragama, ako ne dobijem super…
I ne zamaram se ako nejde nejde, naci cemo rjesenje i problem u tim pretragama…
Mislim ako nije do sad nece ni sad samo od sebe…To bi bilo ludo…
I sad tako sam u cekanju…
Dok ne dođe M ništa nije izgubljeno! A prema svemu, možeš već i test napraviti 🤞
12/2023 dječak 💙
Imam pitanje, malo me zbunilo sve ovo… nakon 3 ture antibiotika radi streptokoka i jednom radi eshirihije nije uspijelo proc i ginekolog mi je predložio da jednostavno ništa ne koristim i da mogu normalno krenuti s planiranjem trudnoće.. jer streptokok je opasan samo za porod i jednostavno svi imamo tu bakteriju i pitanje je kad se aktivira.. od tih antibiotika svako malo neka prehlada tako da i sama smatram da bolje da ne al opet me zanimalo jel netko koristio nešto prirodno i da je pomoglo?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Evooo update...
Najvljen zahvat skidanja polipa iza Uskrsa,7-10 dan ciklusa.
U slucaju da se desi plusis onda cuvat trudnocu, ako ne onda cemo iza zahvata krenit puno parom
Radimo na bebi od 14.10.22'
🧔32
👸29
👩❤️👨 29.11.22'
Ne obazirem se na to više…
Krecemo s pretragama…
Danas mi je 32dan ciklusa…
Nemam pojma kad je ovulacija jer kod mene bude nekad 15dan nekad 20dan…ciklus mi nije isti…
Posvetila sam se bas poslu, seficu mjenjala i radila ko kreten dva tjedna dok je ona na godisnjem bila i sad nez postoje li sanse il ne niti jesmk li uhvatili plodne ili nismo jer nista nisam pratila…
Ako dobijem nema veze idem s pretragama, ako ne dobijem super…
I ne zamaram se ako nejde nejde, naci cemo rjesenje i problem u tim pretragama…
Mislim ako nije do sad nece ni sad samo od sebe…To bi bilo ludo…
I sad tako sam u cekanju…
Dok ne dođe M ništa nije izgubljeno! A prema svemu, možeš već i test napraviti 🤞
Danas 33dan nista jos, ali cekat cu do subote...ako nema moram test da znam dal jepratit ili nestk drugo.
Najbolje je sto sad krecem s pretragama i sad cekam da dode tako da napravim neke od tih pretraga u vrijeme menstruacije... Nje sad nema i sad nez zasto je nema ali sigurna sma da ce doci za dan dva...
Sretnk ostalima ja cu pratit vas curke ovdje
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Cure, meni je danas bazalna temp bila 36.1, baš očiti pad bazalne, 22. dan ciklusa. Hoće li mi ssd i M uraniti tako, vidjet ćemo. Obično mi bazalna padne tik pred M.
12/2023 dječak 💙
Cure trebam vasu pomoc. Upravo je MM dobio nalaz spermiograma, kako je ovo prvi put da ga radi i nismo u toku s vrijednostima i dijagnozama molim vas da mi kazete misljenje (poludit cu dok mi se gin povratno ne javi🙁
Dijagnoza Asthenozoospermia. https://ibb.co/KX6LJCL[ibb.co]
Radimo na bebi 6 mj nakon missed ab, kolika je vjerojatnost trudnoce s takvim nalazom, ako koja ima iskustva s ljecenjem.. sve me zanima🙁 hvala unaprijed❤️
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢
TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Moj suprug ima progresivno pokretnih samo 18% tu Vi imate vise...
Pa rekli su da postoje sanse ali je teze, a izmedu ostalog nalaz se moze promijeniti ovisi o hrani, stresu, fizickom poslu... Moze biti danas los a sljedeci mjesec bolji ili losiji...
Meni danas 35dan ciklusa nez sta se dogada zasto kasni nemam pojma ako ne dode do sutra onda cu sutra test radit da vidim sta se dogada ...stigne jos danas doci 🤣
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Imam pitanje, malo me zbunilo sve ovo… nakon 3 ture antibiotika radi streptokoka i jednom radi eshirihije nije uspijelo proc i ginekolog mi je predložio da jednostavno ništa ne koristim i da mogu normalno krenuti s planiranjem trudnoće.. jer streptokok je opasan samo za porod i jednostavno svi imamo tu bakteriju i pitanje je kad se aktivira.. od tih antibiotika svako malo neka prehlada tako da i sama smatram da bolje da ne al opet me zanimalo jel netko koristio nešto prirodno i da je pomoglo?
Imala problema sa ešerihijom godinama, od malena. Meni osobno su pomogle kapsule nativnog propolisa, 100% je čisti propolis unutra. Piju se 4 kapsule dnevno. Općenito dok sam ih koristila nisam ni kihnula, a kamoli se razbolila. I pomažu kod svih ostalih bakterijskih infekcija. To stvaaarno ne mogu dovoljno nahvaliti 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 evoo ihhttps://hedera.hr/products/nativni-propolis
Svakako cu pogledat,hvala ti! :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈