Jele14 pa čestitaaaam!!!! Bravo!!!! ❤️❤️❤️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Pozdrav svima,
Pokušavamo ja i muž od prošlog mjeseca. Teško mi pada negativan test i zbog spontanog od prošle godine. Lagano mu se bliži godinu dana, a bebe nigdje. Cekala sam muza da se vrati s broda, pa pretrage, pa vitamine i eto… ode vrijeme.
Prosli ciklus sam imala sve simptome pa nista. Sad isto imam sve simptome pa cemo vidjeti. Ne mogu usporediti s proslom trudnocom jer nisam ni radila test dok mi nije kasnila 10 dana pa nisam obracala pozornost na eventualne simptome. Za 7 dana ili plus ili vjestica. Sve mi se cini da bi mogla i uraniti.
Bole me grudi, bole me jajnici i trbuh. Imala sam proljev jucer, umor, vrtoglavica, mucnina povremeno, zgaravica povremeno. Mokrim i inace dosta, ali mi se ovo cini i jos vise. Inace u prosloj trudnoci sam dan prije testa dala urin na analizu jer sam mislila da imam upalu mjehura, ali to je vec bilo nakon 9 dana kasnjenja…Gacice su mi danas skoro cijeli dan mokre, iscijedak nema boje ni mirisa. Ii danas imam jaku seksualnu zelju. Sve u svemu jako sam zbunjena. Promjene raspolozenja i depru necu ni spominjati, standard pred menzis i neuspjeh.
Želim ti da dočekaš plus velik kao kuća. Probaj čekati do dana kad trebaš dobiti pa napravi test. Sretno!!! 🤞🤞
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Pozdrav!
Da se javim i na ovoj temi 😊 Radimo na bebi već 4 mjeseca. Danas test negativan, a M treba doći 19.03. Simptome imam svaki mjesec, bolne grudi, pišanje pojačano, blago povišena temp,ponekad glavobolja,problemi s probavom. Čini mi se da ni ovaj puta nismo uspjeli.Ako sam imala odnos 4-5 Dana pred ovulaciju postoji li.mogucnost da ostanem trudna?mislim da Sam mozda ovulirala.kasnije ovaj mesec,a menga mi kasni 3 Dana…
Čuj sve je moguće. Ali ako ti je bila kasnije zato ti i kasni. Inače spermići prežive i do pet dana. Jesi radila test? 🤔
Da javim, trudna Sam!!! Prvi test mi je pokaazao pozitivno nakon pola sata i stvarno je bila istina
Cestitamm!!🎉
Cestitaaaam 💗💗💗💗
Radimo na bebi od 14.10.22'
🧔32
👸29
👩❤️👨 29.11.22'
Od jutros i od sad test vise neznam sto mislit 😭https://files.fm/u/pkf3eyzj8
Ovo su one step trakice neznam kolko su pouzdane
Ma to je to. Trudna si. Napraviš još jedan test drugi dan. Dok čekaš betu. Sretno! Držim fige 🤞
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Pozdrav cure ,nova sam ovdje i prvi put vam pisem🤗 muz i ja radimo od 2019 godine na bebi (uz prekide jer on ne radi u hrvatskoj i nema ga po pola godine ). Prosle godine smo odlucili ic na pretarge. On je napravio spermiogram i uredan je, ja sve moguce pretrage i sve je u redu. Menstruacija svaki mjesec uredna. Idem kod svog ginekologa svaki mjesec kad je on ovdje na folikulometriju i tocno gadamo plodne dane i uvijek ih pokrijemo , ali nista od bebice i dalje. Ima tko slicno iskustvo ? Da su svi nalazi bili uredni ,ali se nista ne desava ? Hvala curke unaprijed na odgovoru :)
👩27 svi nalazi uredni.
👱♂️ 41 uredan spermiogram
Pokusavamo od 2020
Prvi ivf postupak 08/2023 Poliklinika Ivf
04.08 apsiracija. 5 jajnih stanica od tog jedna oplodena
07.08 embriotransfer
19.08 beta ⛔️
https://ibb.co/BPVr4jf pratim svaki dan. Kalendar kaže 13 dana do ovulacije.
Hana ima li novosti? 🤞
Skinula sam aplikaciju kada sam vidjela ovdje pa sad i ja pratim. 🤭
'21. 💙
'24. 💛
Meni je danas dan O. Čini mi se da i je jer osjećam lijevi jajnik i neku napetost. Ne koristim ni trakice ni ništa da to potvrdim, jedino je sluzi bilo više jučer i prekjučer nego danas. Pokrili jesmo i moj standardni "problem"- sve iscuri van. 🙈 a nadam se da ono što je trebalo je ostalo negdje
12/2023 dječak 💙
Pitanje za cure koje imaju bolne ovulacije. Koliko vama traje ta bol i kakve je jačine?
Mene boli 2 dana prije ovulacije povremeni grčevi i onda po ovulaciji cijeli trbuh i vise ta sredina :/
Ciklusi svakih 27-28 dana
Pijem maca kapsule, ulje noćurka i folacin
https://ibb.co/w6y6n3d evo moj chart. Po trakicama ovulacije je bila jučer. Počeli su mi grčevi dva dana prije o i još uvijek me grči a sise pogotovo, bolne. Koliko sam uspjela sam pokrila. Imala sam temperaturu pa nisam imala snage iskreno. Tako da se ne nadam baš ovaj mj ali ajde ima svega pa ćemo vidjeti. Danas je 1dpo.
Ivana505 bol je takva da mi mučno dođe. Nekad i na WC-u završim.
Noir poslije odnosa ja maramice stavim dole i brzo noge u zrak ni slučajno ma WC odmah. Makar 15 minuta noge u zraku.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
https://ibb.co/BPVr4jf pratim svaki dan. Kalendar kaže 13 dana do ovulacije.
Hana ima li novosti? 🤞
Skinula sam aplikaciju kada sam vidjela ovdje pa sad i ja pratim. 🤭
https://ibb.co/PMV3rgy evo ti moje trakice
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji