Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hanna92
    16. Ožujak 2023. 09:53

Znači ja sam prije 5 dana imala sjenu na testu. Sutra je dan D tj ne trebam dobit M.
    I sutra eto radim test ako ne dobijem.
    Iako me evo boli i osjećam se kao pred mengu. Temp 37.0 ( vaginalno).
    Vjerovatno ništa...

• Hanna92
    16. Ožujak 2023. 11:47

laurel

Hanna92

Znači ja sam prije 5 dana imala sjenu na testu. Sutra je dan D tj ne trebam dobit M.
    Vjerovatno ništa…

držim fige za sutrašnji test 🤞🏽 Javi rezultate..

Budeeem, hvalaa! Iako evo iskreno i nemam baš nekakve velike nade.💗

Miss88
    16. Ožujak 2023. 12:17

Hanna92

Vjerovatno ništa…

Držim fige 🤞🥰 javi svakako!!!

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Haru
    16. Ožujak 2023. 12:27

Drage buduće trudnice! 
    Počela sam vas povremeno pratiti u posljednje vrijeme. Mi pokušavamo za baby no2. 🤞🏻 
    Želim svima sreću i da što prije prijeđemo na temu jesenske/zimske/ proljetne bebe. ☺️

'21. 💙
    '24. 💛

• Premija
    16. Ožujak 2023. 15:25

Miss88

Premija

Pozdrav!
    Da se javim i na ovoj temi 😊 Radimo na bebi već 4 mjeseca. Danas test negativan, a M treba doći 19.03. Simptome imam svaki mjesec, bolne grudi, pišanje pojačano, blago povišena temp,ponekad glavobolja,problemi s probavom. Čini mi se da ni ovaj puta nismo uspjeli.

Hej možda si uranila sa testiranjem. Pričekaj da kasni. Sretno. Držim 🤞🤞

Hvala ☺
    Danas, tri dana prije raden test i opet negativan. Imala sam ih dva, nisam izdržala. Iako uvijek velim neću prije izostanka...
    Svima želim puno sreće 🍀

30.09. na svijet stigao naš dječak 💙

Miss88
    16. Ožujak 2023. 16:44

Haru

Drage buduće trudnice!
    Počela sam vas povremeno pratiti u posljednje vrijeme. Mi pokušavamo za baby no2. 🤞🏻
    Želim svima sreću i da što prije prijeđemo na temu jesenske/zimske/ proljetne bebe. ☺️

Dobrodošla!!! Pratimo se! 🤞🤞🙂

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

• Mozdabeba
    17. Ožujak 2023. 09:22

Pomoc. Zadnja m.15.2 .Nezasticen odnos 2.3. Trajanje ciklusa 30 dana.sto znaci da bi danas tribala dobit. Radila test prije 2 dana negativan. U zadnjoj trudnoci prvi simptom mi je bio podrigivanje koji I sada imam vec nekih tjedan dana doslovno svako malo,ucestalo mokrenje,nesanica ali ono katastrofa zaspem oko 10 i vec u 2-3 budna,dogodilo mi se vec jednom a I sinoc da sam se probudila usred noci preznojena, probadanje ljevog jaknika. U zadnjoj trudnoci mi je test I prije izostanka m bio pozitivan sad nista. A imali smo samo taj odnos nezasticen tada 2.3. 

• Katarina1198
    17. Ožujak 2023. 09:24

Pozdrav curke, pisala sam nedavno kako pijem Maca prah, pošto ne ostvarujemo trudnoću i nakon godinu dana, moji nalazi hormona i papa test su uredni, no jučer smo nažalost dobili nalaze partnerovog spermiograma koji su dosta loši, naime dijagnoza je Asthenozoospermia, smanjena pokretljivost spermija. 
    Dobio je terapiju Profertilom. Ima li koja od Vas da je partnerova dijagnoza ista, što činiti dalje ukoliko terapija ne bude dovoljna? 

Miss88
    17. Ožujak 2023. 09:59

Hanna92

laurel

Hanna92

Vjerovatno ništa…

držim fige za sutrašnji test 🤞🏽 Javi rezultate..

Budeeem, hvalaa! Iako evo iskreno i nemam baš nekakve velike nade.💗

Ima li novosti? 🤞

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

Miss88
    17. Ožujak 2023. 10:00

Mozdabeba

Pomoc. Zadnja m.15.2 .Nezasticen odnos 2.3. Trajanje ciklusa 30 dana.sto znaci da bi danas tribala dobit. Radila test prije 2 dana negativan. U zadnjoj trudnoci prvi simptom mi je bio podrigivanje koji I sada imam vec nekih tjedan dana doslovno svako malo,ucestalo mokrenje,nesanica ali ono katastrofa zaspem oko 10 i vec u 2-3 budna,dogodilo mi se vec jednom a I sinoc da sam se probudila usred noci preznojena, probadanje ljevog jaknika. U zadnjoj trudnoci mi je test I prije izostanka m bio pozitivan sad nista. A imali smo samo taj odnos nezasticen tada 2.3.

Hej ponovi test. 🤞

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.