Pozdrav! Prije par dana sam stavila fotku svog testa u temu Rano raden test i bila je neka sjenica, 2 dana nakon sam napravila digitalni koji je bio negativan, ali sad mi menga kasni 2 dana. Ima li neka od vas iskustvo s digitalnim i je li moguce da je bio lazno negativan? Pise na njemu da se moze 5 dana ranije napravit, ali sad sam stvarno zbunjena. Vec dugo radimo na bebi i voljela bih da je napokon uspjelo.
Ja sam prošli ciklus imala pozitivne sve testove, ali su li ije slabije iz dana u dan. Razne sam radila testove, između ostalog i digitalni clear blue. Kasnila mi ukupno 6 dana. On mi je pokazao na 4.dan kašnjenja da sam trudna od tjedan do 2. Međutim, bila je biokemijska. 6. dan sam dobila.
Zao mi je sto je tako zavrsilo. Mene je sad strah ponoviti test. Koliko god tesko bilo, radije bih da dobijem odmah pa da znam na cemu sam i lovim ovululaciju opet nego da jos par dana cekam i zivim u neizvjesnosti. U svakom slucaju, super mi je ovaj forum jer vidim da nas ima puno sa slicnim iskustvima. Vise mi nije potreban ni neki savjet, samo da napisem svoju situaciju 😅 Javim se kad napokon saznam sto se dogada ovaj mjesec, a tebi zelim puno srece i da sljedeci put linije budu sve jace!
Da, bojim se da je anovulacijski. Ali to mi se doslovno nikada nije desilo, jer godinama vodim borbu sa začećem i bukvalno znam svaki mjesec kad je O, čak imam i bolnu ovulaciju, ali za svaki slučaj radim lh trakice. Još sad dala se max po svemu zdravom, šećere izbacila, pijem svašta nešto za bolju ovulaciju i uopce za začeće, a ono izgleda kontra… U totalnom sam rasulu. Ali svakako ću raditi još danas jednom i sutra, a vidjeti ću i da li će biti po bolu koji uvijek imam. Iscjedak također nemam, onaj sluzavi, providni. Koje razočaranje… A ti draga Malenileptirić, naravno da imaš velike šanse za plusić🥰🥰🥰. Vjerojatno si imala ovulaciju prije, tako da si je pokrila sva sreća. Ja nisam imala odnose, a kontam da nema šanse da je bila ovulacija, jer je baš uvijek osjetim. A ni za simptome ti nije rano, ja sam ih također imala jako rano u prvoj trudnoći. Ma baš se radujem tvom pozitivnom testu, držim fige🥰🥰❤
Uh, ma svaki ciklus je poseban...Vidim da si napisala da su bile skoro pa negativne, nešto se znači ipak vidi? Ja bi to na tvom mjestu pokrivala. Baš tu na forumu je ženska objavila svoje slike lh trakica, sve nešto bljedunjavo, skoro pa negativno. Bam, ostala trudna, ništa joj nije bilo jasno.
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Zao mi je sto je tako zavrsilo. Mene je sad strah ponoviti test. Koliko god tesko bilo, radije bih da dobijem odmah pa da znam na cemu sam i lovim ovululaciju opet nego da jos par dana cekam i zivim u neizvjesnosti. U svakom slucaju, super mi je ovaj forum jer vidim da nas ima puno sa slicnim iskustvima. Vise mi nije potreban ni neki savjet, samo da napisem svoju situaciju 😅 Javim se kad napokon saznam sto se dogada ovaj mjesec, a tebi zelim puno srece i da sljedeci put linije budu sve jace!
Ma kupi test i provjeri opet stanje. Nikad se ne zna, nema pravila. Držim 🤞🤞🤞🤞
Ja: 36
On:38
10.12.2022. ET, blastocista
21.12.2022. beta 373,7
05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗
Malenileptirić, da, vide se crtice, ali jako slabo. Ali ni blizu kao do sada, uvijek budu bar približno kao kontrolna. U pravu si, možda ipak pokriti, za svaki slučaj. Da ne gubim potpuno nadu, jer ta nada i drži nekako sve pozitivnim. A ti uskoro uradi digitalni, pa nas sve obraduj uspjehom❤
Razumijem te, bolje je prije, odnosno na vrijeme da se sve zna i odvija, jer najgora je sreća koja se brzo završi, tim veće razočaranje. Držim fige da je kod tebe sreća koja će trajati i rasti❣️ Hvala, nadam se da nije sve završeno😔
Cure,
Sto vi od suplemenata upotrebljavate za js? A vasi muzevi/decki?
Ja sam na gynositolu (iako nemam pcos), novalac prenatal, vitamin E, NAC, ubiquinol 400mg, omega 3 i vitamin d (jer imam nizak). Koristim i prah psenicne trave u smoothiju, Izbacila sam svu kozmetiku koja nije prirodna tj nasla sam prirodne alternative.
Muz je na jednom multivitaminu (ima i b vitamine i antioksidanse), cink i omega,
Pitam cisto da razmijenimo iskustva 😁
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Hope,
Meni je dr. Na humanoj prepisla e vitamin, omegu, qoenzim i d vitamin. Pijem jos i folnu.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Muž Welman conception.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Cure,
Sto vi od suplemenata upotrebljavate za js? A vasi muzevi/decki?
Ja sam na gynositolu (iako nemam pcos), novalac prenatal, vitamin E, NAC, ubiquinol 400mg, omega 3 i vitamin d (jer imam nizak). Koristim i prah psenicne trave u smoothiju, Izbacila sam svu kozmetiku koja nije prirodna tj nasla sam prirodne alternative.
Muz je na jednom multivitaminu (ima i b vitamine i antioksidanse), cink i omega,
Pitam cisto da razmijenimo iskustva 😁
Mi (za sad) samo pregnacare conception + wellman conception, ali kad čitam o svim mogućim preparatima i dodacima koje druge cure tu uzimaju dolazim u napast sve živo kupiti i probati 😅😅😅
👩🏻 31
🧑🏼 36
Trudimo se od 04/2022
Ciklusi 28/29
07/2022💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception
12/2022 💊 pregnacare max
➕ 1.12.2022. 🤩
❤️ 22.12.2022. (7+2)
UZV 23.01. 2023. (12 +0)
26.01.2023. Qualified 360 ✅ stiže curka 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji