Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cuci22
    28. Srpanj 2022. 14:58

Tratinčica123

Cuci22

Tratinčica123

Ajde odi kupi digitalni🤩🤩 on mora pokazati kako je!
    Pa nam javi, slikaaaaj🤩
    Koji si danas onda dpo?

Danas mi je 29. dan ciklusa, inace traje 28 dana. A koliko sam skontala po onoj trakici 13 dpo, po aplikaciji je 15 dpo. 🤗
    Cuci22jesi li ponovila test? Napravila još koji?
    Da vidimo?🥰🤩

Sutra cu uraditi digitalni, ali mislim da je to to. Jos uvijek nisam dobila niti imam bilo kakve simptome a to mi se nikada nije desilo… 🤗  ali eto jos sutra da potvrdim 🥰 

Drzim fige svima nama! 😊

ruta
    28. Srpanj 2022. 15:00

Cuci22

Tratinčica123

Cuci22

Tratinčica123

Ajde odi kupi digitalni🤩🤩 on mora pokazati kako je!
    Pa nam javi, slikaaaaj🤩
    Koji si danas onda dpo?

Danas mi je 29. dan ciklusa, inace traje 28 dana. A koliko sam skontala po onoj trakici 13 dpo, po aplikaciji je 15 dpo. 🤗
    Cuci22jesi li ponovila test? Napravila još koji?
    Da vidimo?🥰🤩

Sutra cu uraditi digitalni, ali mislim da je to to. Jos uvijek nisam dobila niti imam bilo kakve simptome a to mi se nikada nije desilo… 🤗 ali eto jos sutra da potvrdim 🥰

Drzim fige svima nama! 😊

I ja tebi drzim fige.
    Ako bude to to, onda smo u istom tjednu trudnoće. ❤️

Cuci22
    28. Srpanj 2022. 15:10

ruta

Cuci22

Sutra cu uraditi digitalni, ali mislim da je to to. Jos uvijek nisam dobila niti imam bilo kakve simptome a to mi se nikada nije desilo… 🤗 ali eto jos sutra da potvrdim 🥰

Drzim fige svima nama! 😊

I ja tebi drzim fige.
    Ako bude to to, onda smo u istom tjednu trudnoće. ❤️

Hvala puno draga na cestitkama! ❤️ Drago mi je da se mozemo pratiti. Planirala sam na prvi pregled mozda za dvije sedmice, strah me da se ranije nece nista vidjeti… 
    Po aplikaciji mi je ovo onda 4 sedmica, bas je rano. 

Tratinčica123
    28. Srpanj 2022. 15:54

Žene moje, drago mi je zbog vas dvije i vjerujem da će i na slijedećim pregledima biti sve u redu!😊
    Javljajte se obavezno malo nakon pregleda ili kada vas ulovi neki novi simptomčić🤪
    Ja sam dobro. Imala sam na 10 dpo neke sjenice, koje više ne postoje.
    Danas 14dpo, test negativan.
    Čekam svoju dragu prijateljicu da dođe kad završim još 3 dana s Duphastom pa krećemo u još 1 ciklus stimulacije ovulacije, ukoliko ništa ne bude ni tad, iduci mjesec, idemo na daljnje pretrage..  nadam se da će se iduci mjesec nešto ipak dogoditi.😊

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

ruta
    28. Srpanj 2022. 16:41

Tratinčica123

Žene moje, drago mi je zbog vas dvije i vjerujem da će i na slijedećim pregledima biti sve u redu!😊
    Javljajte se obavezno malo nakon pregleda ili kada vas ulovi neki novi simptomčić🤪
    Čekam svoju dragu prijateljicu da dođe kad završim još 3 dana s Duphastom pa krećemo u još 1 ciklus stimulacije ovulacije, ukoliko ništa ne bude ni tad, iduci mjesec, idemo na daljnje pretrage.. nadam se da će se iduci mjesec nešto ipak dogoditi.😊

Tratincice, hvala za ovaj update. 
    Nemoj klonuti duhom bez obzira koiko da su negativni testovi frustrirajuci.
    Vidim da imas PCOS, i ja sam imala kada sam bila u tim godinama u kojima si ti sada (Sada imam 28).
    Ne znam da li si ikada probala recept sa čuvarkućom i medom.
    Ja sam taj recept dobila od moje profesorice sa fakulteta, nutricionistica je.
    Nakon jedne tegle, moj ginekolog vise nije vidio ciste na jajnicima..
    @Cici22 javljaj novosti. Bas se radujem s tobom.

Tratinčica123
    28. Srpanj 2022. 17:24

ruta

Tratinčica123

Čekam svoju dragu prijateljicu da dođe kad završim još 3 dana s Duphastom pa krećemo u još 1 ciklus stimulacije ovulacije, ukoliko ništa ne bude ni tad, iduci mjesec, idemo na daljnje pretrage.. nadam se da će se iduci mjesec nešto ipak dogoditi.😊

Tratincice, hvala za ovaj update.
    Nemoj klonuti duhom bez obzira koiko da su negativni testovi frustrirajuci.
    Vidim da imas PCOS, i ja sam imala kada sam bila u tim godinama u kojima si ti sada (Sada imam 28).
    Ne znam da li si ikada probala recept sa čuvarkućom i medom.
    Ja sam taj recept dobila od moje profesorice sa fakulteta, nutricionistica je.
    Nakon jedne tegle, moj ginekolog vise nije vidio ciste na jajnicima..
    @Cici22 javljaj novosti. Bas se radujem s tobom.

Hvala ti puno, nema odustajanja.🤷‍♀️
    Nisam? Da li bi podijelila sa mnom taj recept, ja bih rado pokušala?😊

Trudimo se od 9/21.

• ružica
    28. Srpanj 2022. 20:07

Tratinčice žao mi je! Ali dočekat ćemo mi svoje plusiće! Kakav ti jw plan dalje?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Tratinčica123
    28. Srpanj 2022. 20:10

ružica

Tratinčice žao mi je! Ali dočekat ćemo mi svoje plusiće! Kakav ti jw plan dalje?

Nadam se!🤭
    Ništa, sad čekam mengu i da krene iduci ciklus.
    Trebala bi doći 4.8.
    Onda opet pijem letrozol za stimulaciju ovulacije i idem 4 puta na folikulometriju da se utvrdi ovulacija.
    Dakle još jedan ciklus pokušavamo. 
    Ako ne uspije, doktor je rekao od 9 mj idemo na sve moguće pretrage.. zasad o tome ne znam ništa još.
    Ti čekaš svoj pregled na humanoj?

Trudimo se od 9/21.

Cuci22
    28. Srpanj 2022. 22:39

Tratinčica123

Draga Tratincice, samo polako i bez stresa. Ne znam da li se sjecas, ja sam ovog mjeseca pitala je li moguce da imam ovulaciju bez sluzi. Inace sam uvijek imala simptome Ovulacije, puno sluzi, bolove… ovog mjeseca je to sve bilo puno slabije. Cak sam pomislila da mi je anovulatoran ciklus i vec se pripremila na novi. Ali pokrivali smo sve dane ne samo zbog samih plodnih vec nam je i tako neko vrijeme bilo, bili smo na mini godisnjem i stvarno uzivali opusteno u svemu. Sasvim slucajno osjetim minimalnu bol i iskoristim jednu trakicu koju sam imala i bude kao neki mini peak. I opet nisam vjerovala da je to to jer su mi svi simptomi bili blazi nego inace i eto desilo se. Stvarno je nase tijelo toliko cudno da je sve moguce i kada mislimo da nije upravo tada se sve desi. A proslog mjesca sam imala sve simptome trudnoce a nista zapravo. Sada nemam nikakvih a pozitivan test! 😂 mi zene smo cudo. Jedva cekam da nas i ti obradujes svojim plusicem! 🤗❤️ 

Cuci22
    29. Srpanj 2022. 07:35

Evo i zvanicno 

https://ibb.co/L6KqcFM 🥺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.