https://monikagalusic7.picflow.com/KUeP5jKfc7W6GRkn
Evo gaaaa
Wow super, čestitam ti ❤😊 odlično, lijepo se vidi!
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ruta, iskrene čestitke, sada neka sve bude u redu!!❤️
Tratinčice, velikeeee fige držimo, javi!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Danas mi je 12 DPO i uradila sam test i nista. ☹️☹️☹️
Stvarno sam pretuzna, ne znam vise sta da mislim. Pokrili smo sve ako sada nije to to onda mozda imam neki veci problem…
Stvarno sam pretuzna, ne znam vise sta da mislim. Pokrili smo sve ako sada nije to to onda mozda imam neki veci problem…
Žao mi je. Koliko pokušavate?
Svakako ako ne dobiješ kroz 2-3 dana, ponovi test.
Nema ni najmanja sjenica?😣
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Bit će ... I mi smo znali pokriti sve školski pa se ne desi tako da nema odustajanja, svaki mjesec si statističk bliža cilju 😊
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Marija1994 hvala ti! Nada zadnja umire, sve do dana kada dobijem M. nadam se. ☹️
Tratincica, nema ni sjene. Trazila sam je pod svim uglovima.
Ne pokusavaamo dugo, 4ti mjesec ali je stvar u tome sto stvarno osjetim kada su ovulacije i ginekolog mi je rekao na pregledu da je sve u savrsenom redu.Ciklusi tacni u dan. Ovog mjeseca sam cak koristila trakicu da potvrdim da li je zaista ovulacija i pokrili smo dane prije, taj dan i dane poslije i izgleda opet nista. 😞
Od jutros sam pocela da razmisljam o svim mogucim scenarijima sta moze biti…
Jos mi je teze jer smo sinoc bili u drustvu gdje su svi parovi sa djecom i svima je uspjelo cini mi se bez muke… a i dok ne uradim test imam neku nadu, a cim uradim sve mi ladje potonu. 😞
Bit će … I mi smo znali pokriti sve školski pa se ne desi tako da nema odustajanja, svaki mjesec si statističk bliža cilju 😊
Draga Blair, hvala ti! Pratila sam forum kada si i ti saznala za plusic i jako sam se obradovala. Svaki plus daje nadu svima nama! Idemo dalje svakako… samo razmisljam da li bih trebala uraditi i neke pretrage? Jesi li ti nesto radili ili samo pratila trakicama?
Bit će … I mi smo znali pokriti sve školski pa se ne desi tako da nema odustajanja, svaki mjesec si statističk bliža cilju 😊
Draga Blair, hvala ti! Pratila sam forum kada si i ti saznala za plusic i jako sam se obradovala. Svaki plus daje nadu svima nama! Idemo dalje svakako… samo razmisljam da li bih trebala uraditi i neke pretrage? Jesi li ti nesto radili ili samo pratila trakicama?
Sorry ali ne pratim više revno ovu temu pa za početak: koliko već pokusavate ?
Hvala ti što si se obradovala s mnom, to mi je bas lijepo za pročitati 😄
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Slažem se 4. mjeseca nije razlog za brigu. Ali shvaćam nestrpljenje 😄
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mi smo svaki put uspeli iz prve a u 10-om mesecu ce biti dve godine kako se trudimo, nadamo se sad trecoj sreci, nikakav razlog losim ishodima nije nadjen, definitivno ce se roditi kad bude sudjeno... zavidim vam sto mislite da je najvaznije videti pozitivan test, davno i divno bese sreca zbog dve crtice...
imam puno i godina a eto uspevalo je ali nije bilo kvaliteta ili sta vec... bolje se i strpiti dok ne ugledate dve crtice pa da bude uspesno, nadam se da ce svim cekalicama biti uredne trudnoce!
Svima vam zelim svu srecu u vasoj zelji!
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Sortiraj odgovore
Najstariji