Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    16. Srpanj 2022. 23:20

Siri 🐾

Ninnach

Pozdrav svima,je li normalno da mi nakon 37 dana čekanja da se pojavi ,M bude baš oskudna i evo 3.dan. I uložak je suh od jutra. Znači to šta je bilo je bilo slabo baš. ..mislim da to nebi bilo implantacijsko niksko ali kaj može biti tako. Ni puna 2 dana ultra laganog krvarenja..hm…

Može biti da je anouvulacijski ciklus…

E hvala ti na info,ja definitivno u pon se naručujem na pregled, pa će bit jasnija slika👍

Ninnach
    16. Srpanj 2022. 23:37

SIRI, zbunjuje me to što su trakice otkrile lh pik 30.6. i bilo je puno eggwhite sluzi a kao nje nema kad je anovulatorni ciklus. I ono što nikad nisam imala, znači sa tim oskudnim krvarenjem bilo je pomiješano jako puno rastezljivog, kristalno bijelog iscjedka,ma kao da mi je sad ovulacija je izgledalo,a naravno nije to nego nezz ni sama šta. Eto to do sada nikad nisam imala...

Ninnach
    16. Srpanj 2022. 23:42

Siri 🐾

Ninnach

Siri 🐾

Ninnach

Pozdrav svima,je li normalno da mi nakon 37 dana čekanja da se pojavi ,M bude baš oskudna i evo 3.dan. I uložak je suh od jutra. Znači to šta je bilo je bilo slabo baš. ..mislim da to nebi bilo implantacijsko niksko ali kaj može biti tako. Ni puna 2 dana ultra laganog krvarenja..hm…

Može biti da je anouvulacijski ciklus…

E hvala ti na info,ja definitivno u pon se naručujem na pregled, pa će bit jasnija slika👍

Nekome anovulacija utječe da se produži ciklus,a nekima skrati,ali većinom bude puno oskudnije krvarenje i potpuno blagi ili gotovo odsutni menstrualni grčevi kod onih koje inače imaju takve menstruacije. Do 2 puta godišnje je to sasvim normalno

Od grčeva je sve bilo kao i inače:dan ranije me presjeklo na 5min i znala sam da stize i onda 1.dan spoting,2.dan malo jače,3.dan ništa skoro. Rado bi se nečem nadala ali sam sigurna da je samo poremećaj hormona.

• Azraa25
    17. Srpanj 2022. 09:11

Jutro zenee,evo moi testic drugi dan kasnjena radjen drugim urinom,sta kazetee
    https://ibb.co/SQFzNfv

• ružica
    17. Srpanj 2022. 09:38

Cure,
    Nadate li se ičemu kad imate samo jedan odnos? Mi smo uboli pik, sako jedan odnos, i nekako sve kontam da se s jednim nema čemu nadati...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Tratinčica123
    17. Srpanj 2022. 09:47

Azraa25

Jutro zenee,evo moi testic drugi dan kasnjena radjen drugim urinom,sta kazetee
    https://ibb.co/SQFzNfv

Wooww pozitivno, čestitke 🥰🥰

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tratinčica123
    17. Srpanj 2022. 09:49

ružica

Cure,
    Nadate li se ičemu kad imate samo jedan odnos? Mi smo uboli pik, sako jedan odnos, i nekako sve kontam da se s jednim nema čemu nadati…

Draga.. znaš koliko ja imam kolegica koje su imale samo 1 odnos i ostale trudne? Naravno da je to moguće,  pogotovo u vrijeme ovulacije...
    Ja bih se na tvom mjestu svakako nadala☺️
    Možda je veća šansa ako se kroz 2-3 dana ima odnos u danima plodnosti ali po meni je i taj 1 dovoljan ako se sve poklopi 🥰

Trudimo se od 9/21.

Tratinčica123
    17. Srpanj 2022. 10:30

Žene moje, meni je potvrđena ovulacija uzv-om, po mojoj procjeni bila je u petak kasno navečer🤪
    Mi smo pokrili sve.
    Sad duphaston 15 dana, zatim test na trudnoću.
    Kaže doktor da folikul od 30mm nije loš ukoliko bude ovulacije, kod mene se dogodila i kaže nema razloga za brigu. Sad slijedi najdosadnijih 15 dana😭😂

Trudimo se od 9/21.

Tratinčica123
    17. Srpanj 2022. 10:43

tonka93

Tratinčica123

Žene moje, meni je potvrđena ovulacija uzv-om, po mojoj procjeni bila je u petak kasno navečer🤪
    Mi smo pokrili sve.
    Sad duphaston 15 dana, zatim test na trudnoću.
    Kaže doktor da folikul od 30mm nije loš ukoliko bude ovulacije, kod mene se dogodila i kaže nema razloga za brigu. Sad slijedi najdosadnijih 15 dana😭😂

Želim ti svo moguće strpljenje na svijetu 😂 i naravno + kad ćeš se testirati 🤗

Od danas dani postaju godine...😂😂
    Hvala, javljam ishod svakako 😊

Trudimo se od 9/21.

• DaMa_21
    17. Srpanj 2022. 11:13

ružica

Cure,
    Nadate li se ičemu kad imate samo jedan odnos? Mi smo uboli pik, sako jedan odnos, i nekako sve kontam da se s jednim nema čemu nadati…

Naravno da imas 😁
    Dosta mojih prijateljica je zatrudnilo samo od jednog odnosa (vecina njih). 
    A i ja sam zatrudnila od samo jednog odnosa na dan peaka prosli mjesec.
    Drzim fige da docekas plus za 2 tjedna 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.