Navodno ne postoje evaporacijske kad se test očita kako stoji u uputstvima....
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Navodno ne postoje evaporacijske kad se test očita kako stoji u uputstvima….
Da, tako kažu, a evo.. ja slikala oba testa u roku 2 minute..🤷♀️ i sad ti znaj..
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ružica- tako rano sa testom od 10ml skroz je moguće da je biokemijska ili jednostavno ta evaporacijska crta.. meni je prošli ciklus na 3 testa bila ovakva crta haha🙈
Ruta- nadam se da je to to! Ako nam možeš staviti slikicu da vidimo, nebi se mi bunile😀
Evo našla sam još jednu sliku kako mi je bilo:
https://ibb.co/8ddmQt7
Tko će ga znat..😂😂
Tratincice, nisam sigurna da li dobro vidim liniju. Da li mislis na nesto sivo i dosta deblje od kontrolne linije?
Ja sam sada uslikala mobitelom i na svjetlosti, ali nazalost vidi se samo golim okom.
Ponovila sam test sa urinom koji nije jutarnji i nije se pojavilo nista.
Ružica- tako rano sa testom od 10ml skroz je moguće da je biokemijska ili jednostavno ta evaporacijska crta.. meni je prošli ciklus na 3 testa bila ovakva crta haha🙈
Ruta- nadam se da je to to! Ako nam možeš staviti slikicu da vidimo, nebi se mi bunile😀
Evo našla sam još jednu sliku kako mi je bilo:
https://ibb.co/8ddmQt7
Tko će ga znat..😂😂
Tratincice, nisam sigurna da li dobro vidim liniju. Da li mislis na nesto sivo i dosta deblje od kontrolne linije?
Ja sam sada uslikala mobitelom i na svjetlosti, ali nazalost vidi se samo golim okom.
Ponovila sam test sa urinom koji nije jutarnji i nije se pojavilo nista.
Na mom tom testu kao da je bilo dosta deblje nešto u odnosu na kontrolnu liniju..🤷♀️ uglavnom, beta je bila negativna par dana nakon tog testa, tako da očito nije bilo ništa...
Dobro, kad ponoviš test, javi nam.. Ali svakako je još jako rano.. pričekaj barem još 3 dana pa onda probaj jutarnji urin obavezno i test od 10ml ☺️
Trudimo se od 9/21.
Evo kad već stalno spominjemo evaporacijske crte i stalno nas bune..🙈
https://ibb.co/N69Nnnc
https://ibb.co/71yV5Kx
Trudimo se od 9/21.
Pepica,
Ja sam puno puta imala odjecaj da je nešto, nažalost ne bude ništa, i sad sam u fazi u kakvoj ne želim biti, ne nadam se previše...☹️
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Pepica,
Ja sam puno puta imala odjecaj da je nešto, nažalost ne bude ništa, i sad sam u fazi u kakvoj ne želim biti, ne nadam se previše…☹️
Morat cu i ja onda tako. Baš sam mislila da će ovaj put biti sve u redu i da ću ugledati +. Kasni 4 dana, a to mi je baš čudno.
Jel imate kakve dijagnoze ili je sve u redu? Jeste li obavljali kakve pretrage? Uvijek imaš redovitu menstruaciju? Vidim da u opisu nema nista?
Trudimo se od 9/21.
Siri, ma traju ti bolovi mjesecima… meni je tonsve nakon korone krenulo.. ja sam sigurna da cjepivo i korona dobrim dijelom uzječu na ove naše probleme…sigurna!
Ja sam imala koronu dva puta pa sam ostala trudna, ne vjerujem da bi od toga mogla biti 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pepica,
Ja sam puno puta imala odjecaj da je nešto, nažalost ne bude ništa, i sad sam u fazi u kakvoj ne želim biti, ne nadam se previše…☹️
Morat cu i ja onda tako. Baš sam mislila da će ovaj put biti sve u redu i da ću ugledati +. Kasni 4 dana, a to mi je baš čudno.
Jel imate kakve dijagnoze ili je sve u redu? Jeste li obavljali kakve pretrage? Uvijek imaš redovitu menstruaciju? Vidim da u opisu nema nista?
Uvijek su mi redovite menstruacije, na zadnjem pregledu u 4. mj mi je gin. rekla da je sve u redu i neka pokušavamo barem godinu dana prije nekih ostalih pretraga. Nismo ništa na svoju ruku provjeravali.
Aham, u redu.. daj svakako ponovi test sutra onda😳
Koliko dana je prošlo od ovulacije?
Trudimo se od 9/21.
Ummmm,ne želim se zamjeriti,ali ove slike testića tu su definitivno evaporacijske,jer ako nema boje,pa čak neovisno i o debljini same linije je evaporacijska. Meni ne davno doktor rekao jednu stvsr koja je zaprAvo dobra bar psihički: ili testiraj na dan dolaska M kada znaš kada je bila ovulacija ili 14 dana nakon zadnjeg spolnog odnosa. U tom slučaju test ne može pokazati krivo. A ako se testira ranije i još k tome neispravno..mda..onda može krivo pokazati lažni rezultat
Istina, u pravu si... sami sebe ubijamo s tim ranim testiranjem.. 👍 ma kakve zamjerke, tu smo da razgovaramo..
Tako je i meni sad rekao. Popij duphaston 15 dana i onda testić 😂 samo je teško za izdržat..😂
Trudimo se od 9/21.
Sortiraj odgovore
Najstariji