Tko planira i radi na bebi - sedmi nastavak 🍀👣🤰💞👶🏽🤞🍀

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malenileptirić
    18. Srpanj 2022. 10:16

ružica

Maleni leptiric i ja ga imam. I nemoj se sekirati. Sto kaze gin za tu razinu amh?

Ma ne zelim se sekirati, vjerujem da ima nade, ali svakako osjecam mix svega. Dok to malo ne sjedne...nista nije rekla. Samo je rekla da je poslala uputnicu, s obzirom na nizak amh i na smanjenju plodnost  i da biram gdje cu se naruciti...

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

• ružica
    18. Srpanj 2022. 10:52

Istu situaciju ja imam. I naručila sam se 20.08. Na humanu. Nastoj prikupiti sve nalaze do humane da ne gubiš vrijeme...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    18. Srpanj 2022. 10:55

Ninach, i kod mene domkorone školski, od korone sve naopako. Ali ja sam se i cjepila pa sad ne znam od cega je... od nečega je!

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• Malenileptirić
    18. Srpanj 2022. 11:17

ružica

Istu situaciju ja imam. I naručila sam se 20.08. Na humanu. Nastoj prikupiti sve nalaze do humane da ne gubiš vrijeme…

A gdje si se narucila? 

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

ruta
    18. Srpanj 2022. 11:46

Lijep pozdrav svima.
    Može li mi netko objasniti koja je razlika između evaporacijske linij na testu i linije koja ukazuje trudnocu?
    Dakle, ja sam 7DPO, jutros sam napravila test sa prvim urinom.
    To su bili neki jeftini stapici.
    Na prvu mi se ucinilo da vidim liniju ali sam mislila da mi se prividja.
    Test sam ostavila i zaboravila na njega i nakon 2 sata ga nadjem i vidim jednu veoma, veoma, veoma svijetlu liniju. 
    Da li se nesto slicno desilo nekoj od vas na 7DPO? 

Tratinčica123
    18. Srpanj 2022. 12:09

ruta

Lijep pozdrav svima.
    Može li mi netko objasniti koja je razlika između evaporacijske linij na testu i linije koja ukazuje trudnocu?
    Test sam ostavila i zaboravila na njega i nakon 2 sata ga nadjem i vidim jednu veoma, veoma, veoma svijetlu liniju.

Bok☺️
    Hm, ja ću dati svoje mišljenje iz iskustva..
    Evaporacijska linija se nalazi na istom mjestu gdje bi trebala biti prava linija, no međutim ona bude neke sivkaste boje i jako je tanka, nema dakle boju(roznu, plavu) kakva je već na trakicama i ne bude debljine kakve bi trebala biti- jednaka kontrolnoj crti.
    Ako je test od 10/ml osjetljivosti onda se možda radi o pravoj liniji ( s tim da se ne računa nakon 2 sata nego odmah u zadanom vremenu), no ako je test od 25/ml osjetljivosti onda je jako teško da se radi o pravoj crti- onoj za trudnoću.
    Baš ću ti sad stavit moj test od prošlog ciklusa, no nažalost, bila je ili biokemijska ili lažna crta.. Jer nisam trudna, ali samo da vidiš kakvu sam crtu imala a na kraju je bila očito evaporacijska..😔🙉

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tratinčica123
    18. Srpanj 2022. 12:19

Tratinčica123

ruta

Lijep pozdrav svima.

Bok☺️
    Evaporacijska linija se nalazi na istom mjestu gdje bi trebala biti prava linija, no međutim ona bude neke sivkaste boje i jako je tanka, nema dakle boju(roznu, plavu) kakva je već na trakicama i ne bude debljine kakve bi trebala biti- jednaka kontrolnoj crti.
    Ako je test od 10/ml osjetljivosti onda se možda radi o pravoj liniji ( s tim da se ne računa nakon 2 sata nego odmah u zadanom vremenu), no ako je test od 25/ml osjetljivosti onda je jako teško da se radi o pravoj crti- onoj za trudnoću.
    Baš ću ti sad stavit moj test od prošlog ciklusa, no nažalost, bila je ili biokemijska ili lažna crta.. Jer nisam trudna, ali samo da vidiš kakvu sam crtu imala a na kraju je bila očito evaporacijska..😔🙉

Ne mogu naći drugu sliku, na kojoj se još bolje vidi.. Ali evo jedna od prošlog ciklusa..
    https://ibb.co/vVQf39v
    Ako nađem drugu, stavit ću i nju.. 

Trudimo se od 9/21.

• ružica
    18. Srpanj 2022. 12:22

Tratinčica, slabo se vidi na slici ali i meni je bilo isto tako. 8 dpo crta, test osjetljivosti 10, sutra dan ništa. Očitala sam u 10 minuta kako i stoji na uputi. Zna li netko što je to? Je li rana biokemijska?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

ruta
    18. Srpanj 2022. 12:26

Tratinčica123

ruta

Lijep pozdrav svima.

Bok☺️

Beskrajno hvala na odgovoru.
    Osjetljivost testa je 10/ ml i izgleda drugacije od tvoje.
    Tj, linija je toliko tanka da ja ne mogu ni reci koje je boje. 
    Vidjet cemo... 
    Sutra putujem i ne nosim testove sa sobom hahaha...

Tratinčica123
    18. Srpanj 2022. 12:36

Ružica- tako rano sa testom od 10ml skroz je moguće da je biokemijska ili jednostavno ta evaporacijska crta.. meni je prošli ciklus na 3 testa bila ovakva crta haha🙈
    Ruta- nadam se da je to to! Ako nam možeš staviti slikicu da vidimo, nebi se mi bunile😀
    Evo našla sam još jednu sliku kako mi je bilo:
    https://ibb.co/8ddmQt7
    Tko će ga znat..😂😂

Trudimo se od 9/21.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.